PANINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PANINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 876.917.018

Publication

11/06/2013
ÿþmod 11.1

Luik 131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beha aar Belt

Staa.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Aneerpen, op

3 1 MEI 2013

Griffie

-

Ondernemingsnr : 876.917.018

Benaming (voluit) : PAN1NVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133 bus 37

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9,?i op eenentwintig mei tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PAN1NVEST", gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan's; 133 bus 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0876.917.018, onder,;

meer beslist heeft : ü

1. het verslgg van de raad van bestuur en het verslag van de heer Eric VAN DER VEKEN, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met;! beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Eric Van der Veken & Co", gevestigd te 2020 Antwerpen, i. Della Faillelaan 57, aangesteld door de raad van bestuur, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhogingt door inbreng in natura, goed te keuren.

De heer Eric Van der Veken, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"VIII. BESLUIT Door het bestuursorgaan van de NV Paninvest werden wij verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhogingen,i door inbreng in natura van 9 aandelen Immpact Vastgoed NV ad 735.975,00 EUR door Crescenza BVBA vertegenwoordigd door dhr. Serge Musch.

Onze controles werden verricht overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der,: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De waardering van de inbreng die de vennootschap naar aanleiding van de kapitaalverhoging overweegt te verkrijgen en de bepaling van de als tegenprestatie uit te geven aantal aandelen, vallen onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap.

;Y Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat

I, de beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale

vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de door de partijen weerhouden methoden van waardering in hun geheel genomen en onder

normale omstandigheden bedrijfseconomisch aanvaardbaar zijn;

3, de toegepaste methode van waardering verantwoord is.

De als tegenprestatie aan de inbrenger van de 9 aandelen Immpact Vastgoed NV te verstrekken werkelijke;'

vergoeding voor de inbreng zal bestaan uit 1.448 nieuwe aandelen Paninvest NV, zonder vermelding van;,

nominale waarde.

Er zijn geen bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de reële;

vergoeding van de inbreng,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht zoals ze bij wet is voorgeschreven er niet in bestaat:

een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Antwerpen, 3 mei 2013

!i ERIC VAN DER VEKEN en Co Burg. vena. o.v.v. BVBA

hierbij vertegenwoordigd door Eric Van der Veken, Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering besluit vervolgens tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van HONDERDEENENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (£ 191.375,00), om het te brengen van TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (E 250.000,00) op VIERHONDERDEENENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 441.375,00), door uitgifte van DUIZEND VIJFHONDERD EENENDERTIG (1.531) aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf 1 januari 2013.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort, deels door inbreng in natura aan de afgeronde waarde van VIJFHONDERDENACHT EURO (£ 508,00) per aandeel en deels door inbreng in geld, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Belfius Bank.

Het verschil tussen de totale inbrengwaarde, met name ZEVENHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG EURO (E 778.157,00) en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging, met name HONDERDEENENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (£

191.375,00), bedraagt VIJFHONDERDZESENTACHTIGDUIZEND

ZEVENHONDERDTWEEËNTACHTIG EURO (£ 586,782,00).

Dit bedrag zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie", welke rekening in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg van derden zal uitmaken, en, behoudens ingeval van omzetting in de rekening kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen ditmaal met een bedrag van VIJFHONDERDZESENTACHTIGDUIZEND ZEVENHONDERDTWEEËNTACHTIG EURO (£

586.782,00) om het te brengen van VIERHONDERDEENENVEERTIGDUIZEND '

DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (E 441.375,00) op EEN MILJOEN ACHTENTWINTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG EURO (£ 1.028.157,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging werd ingetekend door incorporatie van de ingevolge de hierboven besloten kapitaalverhoging geboekte uitgiftepremie in kapitaal.

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op EEN MILJOEN ACHTENTWINTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG EURO (E 1.028.157,00).

3. de aandelen in te delen in twee klassen van aandelen.

=De aandelen genummerd van. 1 tot en met 2.083 zijn aandelen van klasse A.

De aandelen genummerd van 2.084 tot en met 3.531 zijn aandelen van klasse B.

Behoudens de in de statuten vermelde specifieke rechten zijn alle aan de aandelen verbonden rechten gelijk.

4. tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten, rekening houdende met de hierboven

vermelde wijzigingen,

Uit de nieuwe statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "PANINVEST"

2) Zetel ; te 2030 Antwerpen, Noorderlaan133 bus 37

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook in alle bestaande en op te richten ondernemingen;

- alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen;

- het verlenen van bijstand inzake management, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten;

de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard, de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies;

- het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwde, het verhuren, het huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen.

)e vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

=_5-}Geplaatst kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Noor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

EEN MILJOEN ACHTENTWINTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG EURO (¬ 1.028.157,00), verdeeld in DRIEDUIZEND VIJFHONDERD EENENDERTIG (3.531) aandelen zonder vermelding van ' waarde, waarvan:

de aandelen genummerd van 1 tot en met 2.083 aandelen van klasse A ("A-Aandelen") zijn en de aandelen genummerd van 2.084 tot en met 3.531 aandelen van klasse B ("B-Aandelen") zijn.

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan goedkeuringsvereisten, een voorkoopsrecht, een volgrecht en een volgplicht voor de bestaande aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 7 van de statuten.

6) Boekiaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren, waarvan hij het tijdstip en de wijze van uitbetaling bepaalt.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

8) Gewone algemene vergadering ; te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

gak aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering benoemt de bestuurders uit de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders op de volgende wijze

- maximum twee bestuurders zullen worden aangesteld door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders die A-Aandelen bezitten (de "A-bestuurders");

- maximum twee bestuurders zullen worden aangesteld door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders die B-Aandelen bezitten (de "B-bestuurders"),

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders, waarvan één A-Bestuurder en één B-Bestuurder die gezamenlijk optreden.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet, bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden, volgens het besluit van de raad van bestuur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Noor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

moc[ 11.1

De bestuurder aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd wordt gedelegeerd bestuurder

" genoemd. Indien de persoon aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd, geen bestuurder is, wordt hij algemeen directeur genoemd.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van. dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen salaris voorzien, evenmin', voordelen in natura.

Nochtans kan hen, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onvei,ninderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

5. De comparanten verzochten de notaris nog te acteren dat zij, rekening houdende met recht van voordracht zoals thans ingevoerd in de statuten besloten hebben om de raad van bestuur opnieuw samen te stellen en dit door herbenoeming van volgende bestuurders tot en met de gewone algemene vergadering van 2018: a/ wordt herbenoemd als bestuurder de heer SALAMON Silvain, van Belgische nationaliteit, wonende te 2018 Antwerpen, Gretrystraat 6, en dit als bestuurder van klasse A;

b/ wordt herbenoemd als bestuurder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRESCENZA", gevestigd te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 201 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.962.556, met als vaste vertegenwoordiger : de heer MUSCH Serge Louis Julienne, van Belgische nationaliteit, wonende te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 201, en dit als bestuurder van klasse B.

Deleuatie van machten

De comparanten, met name de heer SALAMON, voornoemd, en de besloten vennootschap met beperkte , aansprakelijkheid "CRESCENZA", voornoemd, beiden bestuurder van de vennootschap besluiten tot , gedelegeerd bestuurder te benoemen: beide bestuurders, voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

raad van bestuur;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13104-0064-012
05/09/2012
ÿþ mad 11.1

a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte .

Voor-behoude aan het eelgisct Staatsbia fitergefogd fzr ; r}ffb von tj3 R'4-efbeffe van #oophcixdol fa Aff ,. apen, op

2 7 AUU., 2012

Griffie





*iaisoseo*







Ondernemingsnr; 0876.917.018 benaming (voluit) : PANINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133 bus 37

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge ;£ Onderwerp akte :INKOOP EIGEN AANDELEN - KAPITAALVERMINDERING STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, vôÔr registratie uitgereikt,;, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de;; buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;' "PANINVEST", gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133 bus 37, ingeschreven in het;' rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0876.917.018, onder meer beslist heeft:

1. om, met uitdrukkelijk en eenparig akkoord van aile aandeelhouders, over te gaan tot de inkoop;; van ACHTHONDERD (800) aandelen tegen de prijs van VIERDUIZEND;; ZESHONDERDNEGENENNEGENTIG KOMMA DUIZEND TWEEHONDERDVIERENZEVENTIG EURO (¬ 4.699,1274) per aandeel en dit met het oog op hun onmiddellijke vernietiging ter uitvoering van een besluit tot kapitaalvermindering overeenkomstig artikel 612 van het Wetboek van;: ::Vennootschappen, zoals vermeld in artikel 621, 1° in het Wetboek van Vennootschappen.

De verkoop gebeurde mits de totale som van DRIE MILJOEN!:

ZEVENHONDERDNEGENENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDENEEN EURO:'

DRIEËNNEGENTIG CENT (¬ 3.759.301,93), hetzij VIERDUIZEND;.

li ZESHONDERDNEGENENNEGENTIG KOMMA DUIZEND TWEEHONDERDVIERENZEVENTIG:; EURO (¬ 4.699,1274) per aandeel.

2. ingevolge de inkoop en de onmiddellijke vernietiging van de aandelen het kapitaal van de!; vennootschap te verminderen met een bedrag van EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00) om het te,: brengen van te brengen van EEN MILJOEN TWE=EHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 1.250.000,00) op TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00).

De kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het werkelijk gestort en terugbetaalbaar;; kapitaal.

!; De inkoopprijs van de vernietigde aandelen wordt per aandeel ten belope van DUIZEND:; TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 1.250,00) aangerekend op de kapitaalvermindering en ten'; belope van DRIEDUIZEND VIERHONDERDNEGENENVEERTIG KOMMA DUIZEND`' TWEEHONDERDVIERENZEVENTIG EURO (¬ 3.449,1274) op de beschikbare reserves, het; overgedragen resultaat en voor het saldo via de resultaatverwerking.

;i In totaal wordt het werkelijk gestort en terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap bijgevolg'; verminderd met een bedrag van EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00), de beschikbare reserves;; worden verminderd met DRIEHONDERDZESTIENDUIZEND EURO (¬ 316.000,00), de

overgedragen winst wordt verminderd met HONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND;

VIERHONDERDTWEEËNTWINTIG EURO DERTIEN CENT (¬ 199.422,13) en het saldo wordt, overeenkomstig het advies 121-3 van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen, verwerkt via; '.. de resultaatverwerking en aangerekend op de winst van het boekjaar.

i5 Zoals vermeld en om tegemoet te komen aan de bepalingen van artikel 613 van het Wetboek van,: r Vennootschappen, zal de betaling van de inkoopprijs slechts effectief kunnen gebeuren mits' naleving van de voorwaarden en na verloop van de termijn die gesteld is door artikel 613 van het';

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

rood 11.1

" " ' 4

Wetboek van Vennootschappen en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belem-

meringen worden gesteld door eventuele schuldeisers.

' 3. de overblijvende aandelen te splitsen in de verhouding van één op tien zodat er voortaan

tweeduizend aandelen zullen zijn.

4. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalvermindering en het ingevolge de inkoop',

en de splitsing van aandelen gewijzigde aantal aandelen.

Artikel 5-1. wordt aangepast als volgt

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) en is

verdeeld In TWEEDUIZEND (2.000) aandelen zonder vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van de akte;

- volmachten; - gecoördineerde statuten; - lijst van de vernietigde aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ili ergefegd ter griffie >ran de eibad von Koophandel te Anie: rie*, M

2 0 JUNI 2012

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12114907x



Ondernemingsnr : 0876.917.018

Benaming

(voluit) : Paninvest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133 bus 37, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ;; Ontslag bestuurder - Notulen verslag Raad van Bestuur dd. 8 juni 2012

De Raad van Bestuur neemt kennis van het verzoek van ontslagname van Dhr, Benny Spitzer als bestuurder. Het ontslag gaat in vanaf 30 juni 2012.

Bvba Crescenza, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Serge Musch

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 07.06.2012 12159-0127-013
29/06/2011
ÿþ Mod2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11097086

Neergelegd ter griffie von de Rechtere

van Koophondel te Antwerpen. op 1 7 JUNI zal

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.917.018

Benaming

(voluit) : PANINVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133, bus 37 - 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel notulen jaarvergadering 6 juni 2011

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de volgende bestuurders te herbenoemen:

De heer Silvain Salamon

De heer Benny Spitzer

BVBA Crescenza met vaste vertegenwoordiger de heer Serge Musch

De mandaten nemen een einde op de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2017

Aansluitend beslissen de leden van de raad van bestuur te herbenoemen lot gedelegeerd bestuurder:

de heer Benny Spitzer

BVBA Crescenza met vaste vertegenwoordiger de heer Serge Musch.

Getekend,

BVBA Crescenza, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Serge Musch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

. ._._. ... _.

Luik B hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0529-013
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 24.06.2010 10214-0397-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 25.06.2009 09294-0148-012
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 26.06.2008 08299-0205-013
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 12.06.2007 07215-0237-013
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0132-011
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 14.06.2016 16179-0542-011

Coordonnées
PANINVEST

Adresse
NOORDERLAAN 133, BUS 37 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande