PANOS@FSB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANOS@FSB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.700.949

Publication

08/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-10-2014

Griffie

*14309113*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563700949

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PANOS@FSB

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Boomse Steenweg 35-37 2627 Schelle

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludo Lamot te Niel op 30 september 2014 dat een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de benaming

PANOS@FSB

Oprichters:

1) De heer DE JONGHE, Filip, geboren te Reet op zes juli negentienhonderd

zesenzeventig, wonende te 2845 Niel, Ringovenlaan 18, welke inschreef op 93 aandelen.

2. Mevrouw MAMPAEY, Sandy Celina Albert, geboren te Reet op tien maart negentienhonderd

vijfenzeventig, wonende te 2845 Niel, Ringovenlaan 18, welke inschreef op 93 aandelen

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 35-37.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

" Het uitbaten van een (koude) bakkerij en banketbakkerij;

" De fabricatie van alle brood en banket, wafels en pannenkoeken, peperkoek, beschuiten, biscuits, chocolade, suikergoed, deegwaren, room- en consumptie-ijs.

" Import en export van, groot- en kleinhandel in brood- en banketbakkerijproducten, producten van de suikerbakkerij, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wafels en ijsroomwafels, frisdrank en kleine versnaperingen en alle aanverwante producten.

" Het uitbaten van een broodjeszaak en onder meer de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatsen verbruikt worden en/of worden meegenomen en in het algemeen al dan niet in een wegwerpverpakking aangeboden worden in broodjeszaken, snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen en pizzeria s.

" Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

" Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

" De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde. Volstorting: Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volstort door elk van de oprichters ten belope van één/derde of in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

storting bij BNP Paribas Fortis bank wat door ondergetekende notaris wordt bevestigd.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op derde dinsdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

Bestuursbevoegdheid: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding en vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: de heer Filip De Jonghe en mevrouw Sandy Mampay, beiden voornoemd. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO Consult , kantoor houdend te Merksem, Ringlaan 33 bus1, vertegenwoordigd door mevrouw Katherine Devis en Boekhoudkantoor Driessens & Anthonissen, Mechelsesteenweg 227 te 2830 Willebroek, afzonderlijk handelend of elke andere door hen aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, LUDO LAMOT

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte .

Neergelegd voor registratie overeenkomstig artikel 173 1° bis van het Wetboek van Registratiehypotheek- en griffierechten

26/11/2014
ÿþmod 11.1



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 NOV. 2014

afdeling Peíryen



lotagyl

L< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0563.700.949

Benaming (voluit) : PANOS@FSB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 35-37

2627 Schelle

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Ludo Lamot te Niel op 6 november; 2014 van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PANOS@FSB", met zetel te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 35-37, dat

Het kapitaal werd verhoogd, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 27.500,00), dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door bijstorting door de huidige vennoten van een bedrag van achtduizend negenhonderd euro (¬ 8.900,00) op elk: aandeel waarvan zij eigenaar zijn, De aandelen werden volledig volstort door inbreng van gelden zoals blijkt uit` het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis Bank, wat door ondergetekende notaris wordt bevestigd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris, Ludo Lamot

Neergelegd voor registratie overeenkomstig artikel 173 1°b1s van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

Tegelijkertijd hiermede neergelegd:

uitgifte van de akte

gecoördineerde tekst der statuten en lijst der publicatiedata,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Coordonnées
PANOS@FSB

Adresse
BOOMSE STEENWEG 35-37 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande