PAPIKO HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAPIKO HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.699.292

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 27.08.2013 13473-0405-015
20/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

111111111.! ~IIYII~VI~YI~IN138805"

Ondernemingsnr : 0808.699.292 Benaming

(voluit) : PAPIKO HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2360 Oud Turnhout, Spechtendreef 9

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusie door overneming

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turn hout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op vier juli tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "PAPIKO HOLDING", te 2360 Oud-Turnhout, Spechtendreef 9, met BTW-nummer 0808.699.292, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen ter

beschikking gesteld werd van de vennoten en door hen kosteloos verkrijgbaar was, b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de ovememende en de overgenomen vennootschap,

alsmede de verslagen van de zaakvoerders over de laatste drie boekjaren.

c)het verslag van de zaakvoerder de data 30 april 2012, naar aanleiding van de fusie, welk verslag aan deze; akte zal gehecht worden om er samen mee te wor-den geregistreerd,

d)Het revisoraal verslag de dato 20 juni 2012, opgemaakt conform artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, welk verslag aan deze akte gehecht zal blijven om er samen mee te worden geregistreerd.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van alle nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 697 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed en besluit met ingang van heden over te gaan tot fusie door overneming van de commanditaire vennootschap op aandelen "PAPIKO" te 2360 Oud-Turnhout, Spechtendreef 9, welke fusie de ontbinding zonder vereffening van genoemde overgenomen vennootschap inhoudt en gepaard gaat met de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, in toepassing van artikel 682 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen van de overgenomen vennootschap, dit alles overeenkomstig de voorwaarden en volgens de modaliteiten voorzien in voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg gaat ingevolge voorafgaande gelijkluidende beslissing tot fusie van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "PAPIKO", voornoemd, het volledige vermogen van de vennootschap "PAPIKO" onmiddellijk en van rechtswege, ten algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap "PAPIKO HOLDING",

In het kader van deze fusieverrichting zal het kapitaal van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAPIKO HOLDING" verhogen met duizend tweeënnegentig euro en vijftig cent (¬ 1.092,50) en zullen er honderd tachtig (180) nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Ten gevolge hiervan zal het kapitaal van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAPIKO HOLDING" twaalf miljoen zevenennegen-tigduizend tweeënnegentig euro vijftig cent (¬ 12.097.092,50) bedragen, verte-genwoordigd door in totaliteit twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig (12.276) aandelen zonder nominale waarde.

De zaakvoerders wordt overeenkomstig artikel 703 van de wetboek van vennoot-schappen opgedragen te

zorgen voor de ruilverrichting en de vennoten gemachtigd de inschrijv_ingte doen in het aandelenregister. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 1 4." Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermo-gen van de commanditaire vennootschap op aandelen "PAPIKO" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAPIKO HOLDING'.

a)Het volledig maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap "PAPIKO", niets uitgezonderd noch voorbehouden, wordt volgens de balanswaarde van dit vermogen zoals weergegeven in de jaarrekening per 31 december 2011, overgenomen door de overnemende vennootschap, met name onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAPIKO HOLDING".

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabe-standdelen verwezenlijkt sedert 1 januari 2012, zijn voor rekening van de over-nemende vennootschap,

b)Het kapitaal van de overgenomen vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro en negenentwintig cent (¬ 62.272,29), verte-genwoordigd door tienduizend tweehonderd zestig (10.260) aandelen.

c)Tengevotge van de overdracht van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, wordt deze laatste uitdrukke-lijk in de plaats gesteld en gesubrogeerd .. zonder dat daaruit schuldvernieuwing, verdwijning of uitdoving zou kunnen voortvloeien - in aile rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap tegenover alle derden.

Tevens zal de overnemende vennootschap ingevolge huidige overname er toe verbonden zijn gans het passiva ten overstaan van derden van de overgenomen vennootschap te voldoen. Zij zal borg staan voor aile vorderingen van welke aard, reeds ingesteld of die ingesteld zouden kunnen worden tegen de overge-nomen vennootschap.

De boekhoudkundige verwerking van de overneming zal gebeuren in toepassing van de bepalingen van de toepasselijke boekhoudwetgeving en artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen, bijgevolg zullen alle verrichtingen gesteld sedert 1 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa en passiva, geacht gebeurd te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap

d)Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen, noch effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

e)Aan de zaakvoerder, noch van de overgenomen, noch van de overnemende vennootschap worden in het kader van onderhavige fusieverrichting bijzondere voordelen toegekend,

f)De boeken en bescheiden van de overgenomen commanditaire vennootschap op aandelen "PAPIKO" zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden op de zetel van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAPIKO HOLDING", te 2360 Oud-Turnhout, Spech-tendreef 9.

g)De gehele overdracht van het maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap ten gunste van de overnemende vennootschap geschiedt onder toepassing van artikel tweehonderd en elf van het Wetboek op de lnkomstenbe-lastingen, van artikel elf van het Wetboek van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

h)Alle kosten, rechten en erelonen met betrekking tot onderhavige fusie, zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermogens-toestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarreke-ning afgesloten op 31 december 2011.

De vergadering verzoekt mij, notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "PAPIKO" op de overnemende vennootschap "PAPIKO HOLDING" vast te stellen. De vergadering baseert zich voor wat betreft de omschrijving van het overgegane vermogen en de impact hiervan op het vermogen van de overnemende vennootschap op de aangehechte balans van beide vennoot-schappen per 31 december 2011, welke aan deze akte zal worden gehecht om er samen mee te worden geregistreerd.

De overgang van voornoemd vermogen van de overgenomen vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het recht op de handelsbenaming van de overgenomen vennootschap, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming verbonden met haar handelszaak.

Tevens omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang ten algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met eventuele aangestelden en jegens haar eigen organen en venno-ten, gaan onverkort over op de overnemende

vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van onderhavig fusiebe-sluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap aangegane verbintenissen blijven onverkort behouden.

Aan de vennoten een balans van zowel de overnemende als overgenomen vennoot-schap werd voorgelegd afgesloten op 31 december 2011 en dit ter informatieve titel.

De vergadering besluit dat tengevolge van hetgeen voorafgaat dat de fusie door overneming tussen de commanditaire vennootschap op aandelen "PAP1KO" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAPIKO HOLDING" werd verwezenlijkt.

DERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van artikel 704 van het Wetboek van Vennootschap-pen en verklaart voor zover als nodig hetgeen door de wet vereist.

VIERDE BESLUIT

Voot-behauden aan het Belgisch Staatsblad De vergadering besluit de statuten, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, aan' te passen aan voorgaande besluit inzake de kapitaal-verhoging, waardoor het nieuwe artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twaalf miljoen zevenennegentigduizend tweeënnegentig euro en vijftig cent (¬ 12.097.092,50) vertegenwoordigd door in totaliteit twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig (12.276) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de zaakvoerders te machtigen en alle bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit, alsook ondergetekende notaris te machtigen het nodige te doen tot neerlegging en opmaken van de coördinatie van de statuten met bijgevoegde historiek.

ZESDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke : vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzon-dere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van onder-'nemingen en het ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor, volmacht en gecoordineerde statuten .





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vérmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~t~ïk B

J~VIVInINIIInea s*IIVNV~VM

" iaos~

iN

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif

21 APR. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie

Voc behoi aan Belg Staat

ELEGp

Ondernemingsnr : 0808.699.292 :r' .l1

Benaming -t1

(voluit) : PAPIKO HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spechtendreef 9, 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Voorstel tot fusie door overneming

Ondergetekende:



1. De heer Robert DE PAAUW, wonende te 2360 Oud Turnhout, Spechtendreef 9.

Zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAPIKO HOLDING, met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Spechtendreef 9, stelt hierbij het voorstel op tot fusie door overneming, dit overeenkomstig de artikelen 671 en 705 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Beschrijving van de fusie

Fusie door overneming is de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen Van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening op een andere vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen, en zulks overeenkomstig artikel 671 W. Venn.

2. Vermelding voorgeschreven door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen

De vennootschap die overgenomen zal worden, kan als volgt geïdentificeerd worden:

De commanditaire vennootschap op aandelen (CVA) PAPIKO

De CVA PAPIKO, met zetel te 2360 Oud-Tumhout, Spechtendreef 9, ingeschreven in het register van de Kruispuntbank voor ondernemingen te Turnhout, onder het nummer 0459.174.739, de over te nemen vennootschap.

Kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro en negenentwintig cent (62.272,29 EUR), vertegenwoordigd door 57 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen; Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn; spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

- Het waarnemen, van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitôefenen van opdrachten en functies. Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen vestrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

De overnemende vennootschap is:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) PAPIKO HOLDING

De BVBA PAPIKO HOLDING, met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Spechtendreef 9, ingeschreven in het register van de Kruispuntbank voor ondernemingen te Turnhout, onder het nummer 0808.699.292, de overnemende vennootschap.

Kapitaal: liet geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twaalf miljoen zesennegentigduizend euro (12.096.000,00 EUR), vertegenwoordigd doortwaalfduizend zesennegentig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Doel: 0e vennootschap heeft tot doel:

voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden,"van welke vorm 'ook; van Belgische of buitenlandse, bestaande of op' te richten vennootschappen, met dien verstande .evenwel dat deze handelingen alleen voor eigen rekening kunnen gebeuren en ín geen enkel geval voor rekening van derden;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen; Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime

zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door hele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen in emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriele duurzame activa;

De aan- verkoop, in- uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, In het kort tussenpersoon in de handel;

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal geenszins tot doel hebben de uitoefening van de activiteit van beleggingsadvies en vermogensbeheer; zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van 5 augustus 1991 over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook. Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met aile gelijkaardige of verband houdende doelen.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven.

De deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Ruilverhouding (Art. 693, 2° W. Venn.)

Om de ruilverhouding makkelijker te kunnen bepalen is het aangewezen ont de 57 bestaande aandelen van de CVA PAPIKO te splitsen in 10.260 stuks zodat elke eigenaar van één aandeel, na splitsing 180 aandelen ontvangt van de CVA PAPIKO. De waarde van één gesplitst aandeel van de CVA PAPIKO (1.000,57 EUR) zal daardoor bijna gelijk zijn aan de waarde van één aandeel van de BVBA PAPIKO HOLDING (998,89 EUR) waardoor de ruilverhouding bepaald Kan worden, namelijk 1 aandeel van de 8VBA PAPIKO HOLDING voor 1 aandeel van de CVA PAPIKO.

De verrichting geeft daarna aanleiding tot een kapitaalverhoging in BVBA PAPIKO HOLDING van 1.092,50 euro door creatie van 180 nieuwe aandelen.

De aandeelhoudersstructuur van de bij de fusie door overneming betrokken vennootschappen zal er als volgt uitzien:

Voor fusie door overneming

BVBA PAPIKO HOLDING: 12.096 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/12.096 van het kapitaal.

CVA PAPIKO: 10.260 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een

fractiewaarde van 1110.260 van het kapitaal.

Na fusie door overneming:

BVBA PAPIKO HOLDING:

Wijze waarop de aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt (Art. 693, 3° W. Venn.)

Het maatschappelijk kapitaal van de ovememende vennootschap zal worden vertegenwoordigd door twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig aandelen zullen verdeeld worden door de zaakvoerder van de BVBA Papiko Holding volgens de vermelde ruilverhouding door inschrijving in het aandelenregister.van Papiko Holding BVBA.

Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de overnemende vennootschap (Art. 693, 4° W. Venn.)

Deze datum wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (Art. 693, 5° W. Venn.)

Deze datum wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (Art. 693, 6° W. Venn.)

12.276 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1112.276 van het kapitaal

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de over te nemen vennootschap zijn geen vennoten met bijzondere rechten, noch houders van ándere effecten dan aandelen.

Bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van de verslagen zoals bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen (Art. 693, 7° W. Venn.)

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Van Havermaat Groenweghe Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te B-3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, ingeschreven i onder nummer B-065 in het register der bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Rudi

' ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-ledenregister der natuurlijke personen onder nummer 1996-N-01603; kantoorhoudende te B-3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, is door de overnemende vennootschap BVBA PAPIKO HOLDING de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt, in gemeen overleg 2.750,00 EUR voor het verslag conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie (Art. 693, 8° W. Venn.)

Aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

3. Kosten van de fusie

De door deze fusie veroorzaakte kosten zullen door de overnemende vennootschap worden gedragen.

4. Aanvullende vermeldingen

1) Onderhavig fusiesvoorstel zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel waaronder de te fuseren vennootschap ressorteert;

2) Het zal ten minste zes weken na de neerlegging waarvan hiervoor sprake is aan de algemene vergadering van de te fuseren vennootschap worden voorgelegd;

3) Onderhavig fusiesvoorstel is opgesteld in drie originelen, waarvan elk exemplaar evenwaardig is, met name één voor het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschap, één voor neerlegging en één voor de instrumenterende notaris.

Gedaan te Oud-Tumhout, op 27 april 2012.

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAPIKO HOLDING,

De heer Robert DE PAAUW

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 21.03.2012 12065-0016-014
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 16.08.2011 11397-0573-013
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 12.08.2010 10402-0101-011
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 22.06.2015 15190-0081-015
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 08.08.2016 16404-0244-015

Coordonnées
PAPIKO HOLDING

Adresse
SPECHTENDREEF 9 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande