PAPILLON HOLDING B.V.

Divers


Dénomination : PAPILLON HOLDING B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.543.415

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 16.07.2014 14308-0420-010
28/01/2014
ÿþ 6[od Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staat:

N. _. E i-; G EL E G D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

t 7 JAN. 20111

KOOPHANDgiff~~JRNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0537.543.415

Benaming

(voluit) : Papillon Holding B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Vlinderweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - kapitaalverhoging

Uittreksel afgeleverd ver& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Turnhout,

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op drieëntwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd: "Geboekt twee bladen geen verzendingen te Turnhout registratie de 06 JAN. 2014 boek 704 folio 11 vak 18 Ontvangen vijftig euro R: 50 Euro. io. De Ontvanger, ivo MATTHYS.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Papillon Holding B.V.", statutair gevestigd te Breda, met zetel van werkelijke leiding: te 2360 Oud-Turnhout, Vlinderweg 17, ondernemingsnummer 0537.543.415 RPR Turnhout, met éénparigheid; van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van het verslag van de zaakvoerder de dato 13 december, 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 december 2013 opgemaakt overeenkomstig artikel 313` van het Wetboek van Vennootschappen voor te lezen. Elke vennoot erkent een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en ervan kennis te hebben genomen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De. Mol, Meuldermans & Partners - Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd; door de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de zaakvoerder, heeft het verslag,! voorgeschreven in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA PAPILLON HOLDING B.V. bestaat uit een: schuldvordering voor een globaal bedrag van ¬ 270.000,00.

De schuldvordering zal ontstaan in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van het, Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB92 -- Aanslagjaar 2014), zoals bepaald in artikel 6 van de

" programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer.

" 2013203870).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarden van de: voorafgaandelijke beslissing door de algemene vergadering tot de uitkering van een dividend ten bedrage van E` 300.000,00 brute en de unanieme goedkeuring door de algemene vergadering tot inbreng van de aldus, ontstane schuldvordering in kapitaal van oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der ; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap, uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid ;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bed rijfseconcmisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.700 aandelen met een nominale waarde van E 100,00 elk van de BVBA Papillon Holding B.V. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de BVBA Papillon Holding B.V. proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening; met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een' uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,00), door inbreng in natura door de enige vennoot van de schuldvordering welke hij heeft op de vennootschap, welke schuldvordering voortkomt uit voormelde tussentijdse dividenduitkering de dato 13 december 2013 uit de beschikbare reserves per 31 december 2012, in toepassing van artikel 537, 1e lid, WIB 92,

Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van tweeduizend zevenhonderd (2,700) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

Intekening kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer Bartholomeus Vrijens, voornoemde enige vennoot, voor een bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro (E 270.000,00), hetzij tweeduizend , zevenhonderd aandelen met een nominale waarde van honderd euro (E 100,00) ieder.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven, Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden. Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8, respectievelijk 4 jaar die begint te [open op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de ' kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheftïng van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en 6de respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk Ode jaar volgend op de inbreng.

Wijziging van artikel 4.1 van de statuten.

Het nieuwe artikel 4.1 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 4. Aandelenstructuur

4,1 .Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een of meer gewone aandelen vast eenhonderd euro (EUR 100,00) elk. Het geplaatste kapitaal bedraagt thans tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (E 288.600,00), verdeeld in tweeduizend achthonderdzesentachtig (2.886) gewone aandelen van eenhonderd euro (EUR 100,00) nominaal elk en genummerd 1 tot en met 2.886."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 4 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

VIERDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie" te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale ° wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag zaakvoerder en revisoraal verslag en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, betzi) van de pers(*)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

10 AUG. 2013

KOOPHAlkye6 TURNHOUT

De griffier

111

13 34169*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0 5 J 54 3 . 1-145

Benaming

(voluit) ; PAPILLON HOLDING B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht Zetel : statutaire zetel te Breda (Nederland)

zetel der feitelijke en werkelijke leiding te 2360 Oud-Turnhout, Vlinderweg 17 (volledig adres)

Onderwerp akte : immigratie-akte

Uittreksel afgeleverd vábr registratie om neer te [eggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op dertien augustus tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der besloten vennootschap naar Nederlands recht "PAPILLON HOLDING B.V.", waarvan volgens de statuten de zetel gevestigd is te Breda (Nederland), opgericht ingevolge akte verleden voor notaris P.J. Colijn te Breda (Nederland) op 26 november 2007, waarvoor de verklaring van geen bezwaar werd verleend namens de Minister van Justitie bij beschikking de dato 12 november 2007 onder nummer B.V. 1462128, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden in Nederland, voor notaris Hester Madeleine Abuis Albicher te Breda op 26 juli 2013, en waarvan de zetel van de feitelijke en werkelijke leiding bij aandeelhoudersbesluit van 26 juli 2013 werd overgebracht naar Oud Turnhout (België), Vlinderweg 17 per 31 juli 2013, zonder de vennootschap in ontbinding te stellen, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De algemene vergadering bekrachtigt de beslissing genomen door de algemene vergadering der. vennootschap de dato 26 juli 2013, waarbij werd besloten en vastgesteld dat de feitelijke leiding naar België: wordt overgedragen per 31 juli 2013 en stelt inderdaad vast dat de werkelijke en feitelijke leiding van de, vennootschap sinds 31 juli 2013 geschiedde vanuit Oud-Tumhout (België), Vlinderweg 17. Dit alles zonder de vennootschap in ontbinding te stellen.

TWEEDE BESLUIT,

De vennootschap, opgericht als een besloten vennootschap naar Nederlands recht, wordt gelijkgesteld aan; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, waarvan de naam "PAPILLON HOLDING B.V." luidt.

De statutaire zetel van de vennootschap is gevestigd te Breda (Nederland), terwijl de zetel der werkelijke leiding van de vennootschap sinds 31 juli 2013 gevestigd werd te 2360 Oud-Tumhout, Vlinderweg 17, ingevolge immigratie.

De vennootschap kan in binnen- en buitenland filialen vestigen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat zowel het geplaatste als effectief gestorte kapitaal; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de heer Vrijens Bartholomeus Paulus Anna, wonende te 2360 Oud Turnhout, Vlinderweg 17, eerder al werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens indien de algemene vergadering hierover anders beslist,

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat de overige elementen van de statuten conform zijn aan de Belgische wetgeving in het algemeen en de Belgische vennootschapswetgeving in het bijzonder, onder meer wat betreft: 'het bestuur van de vennootschap

'de duur van de vennootschap, die als onbepaald wordt vastgesteld

'de overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, houdende ondermeer in het uitwerken van een aanbiedingsplicht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

"de regels inzake de winstditkering, houdende onder meer in dat de winst zoals die uit de vastgestelde

jaarrekening blijkt, na vorming van de wettelijke reserve, geheel ter beschikking staat van de algemene

vergadering van aandeelhouders

vaststelling dat de jaarvergadering telkenjare zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand

juni om negentien uur.

ZESDE BESLUIT

In overeenstemming met voorgaande punten doet de redactie van de statuten zich in de toekomst voor als

volgt:

STATUTEN.

Zij bevestigen dat de statuten van de vennootschap als volgt zijn vastgesteld:

Artikel 1. Definities

1.1.In deze statuten zullen de navolgende termen de navolgende betekenis hebben:

aandelen: aandelen in het kapitaal van de vennootschap;

algemene vergadering: het orgaan dat bestaat uit de aandeelhouders en de overige vergadergerechtigden / de bijeenkomst waarin de aandeelhouders en de overige vergadergerechtigden vergaderen;

bestuur: het orgaan gevormd door de bestuurder(s);

bestuurder(s): de bestuurder(s) in de zin van de wet, welke bestuurders zich tevens kunnen bedienen van de titel' zaakvoerder;

orgaan: het bestuur of de algemene vergadering;

stemgerechtigden: aandeelhouders alsmede vruchtgebruikers en pandhouders met stemrecht;

uitkeerbare reserves; het deel van het eigen vermogen van de vennootschap dat de reserves die krachtens de wet en/of de statuten masten worden aangehouden, te boven gaat;

vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de organisatie wordt geregeld in deze statuten;

vergaderrecht: het recht om, in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde, de algemene

vergadering bij te wonen en daar het woord te voeren;

vergadergerechtigden: aandeelhouders alsmede vruchtgebruikers en pandhouders met

vergaderrecht.

Artikel 2. Naam, zetel en duur

2.1.De vennootschap draagt de naam: Papillon Holding B.V.

2.2.Zij is statutair gevestigd te Breda. De zetel van de werkelijke leiding (zijnde het kantooradres) is 2360

Oud-Turnhout, België, Vlinderweg 17.

2.3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3. Doel

3.1.Het doel van de vennootschap is:

a. het -al dan niet tezamen met anderen- verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, alsmede het samenwerken daarmee;

b. het optreden als bestuurder, vennoot en/of adviseur van andere rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen;

c. het (doen) opnemen en (doen) verstrekken van geldleningen en/of kredieten, het zich verbinden als (hoofdelijk) medeschuldenaar of als borg voor of het op andere wijze financieren van en het stellen van zekerheden (zoals garanties en hypotheken) voor schulden van rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen die met haar in een groep verbonden zijn of van derden;

d. het beleggen van gelden in vermogenswaarden, één en ander in de meest ruime zin opgevat;

e, het huren, verhuren, vervaardigen, exploiteren, beheren en bezwaren van alsmede het handelen in roerende zaken en registergoederen;

f. het verwerven en/of exploiteren van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, het verwerven en exploiteren van (sub)licenties, octrooien, procedés en/of vergunningen;

g. het aangaan van stamrechtverplichtingen, het aangaan van pensioen- en Iijfrenteverplichtingen en het meewerken aan de uitvoering daarvan, alsmede het beleggen van het dekkingsvermogen, één en ander in de ruimste zin van het woord;

h. het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied;

i. het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, van het vorenstaande uitgezonderd de activiteiten eventueel wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Artikel 4. Aandelenstructuur

4.1.Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een of meer gewone aandelen van eenhonderd euro (EUR 100,00) elk. Het geplaatste kapitaal bedraagt thans achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00), verdeeld in eenhonderdzesentachtig (186) gewone aandelen van eenhonderd euro (EUR 100,00) nominaal elk en genummerd 1 tot en met 186.

4.2. De aandelen luiden op naam en zijn doorlopend genummerd van 1 af.

4.3. Door de vennootschap worden geen aandeelbewijzen uitgegeven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.4.Indien aandelen of rechten op aandelen tot een gemeenschap behoren kunnen de deelgenoten zich slechts tegenover de vennootschap doen vertegenwoordigen door een persoon, daartoe schriftelijk door hen allen gemachtigd.

Artikel 5. Uitgifte van aandelen

5.1.Uitgifte van aandelen geschiedt krachtens een besluit van de algemene vergadering dat tevens de

koers en de verdere voorwaarden van uitgifte bevat,

De koers van uitgifte mag niet beneden pari zijn.

5.2.0e algemene vergadering kèn haar bevoegdheid ais in het vorige lid bedoeld overdragen aan een ander orgaan en kan deze overdracht herroepen.

5.3.Artikel 5,1. is van overeenkomstige toepassing op het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen, maar is niet van toepassing op het uitgeven van aandelen aan iemand die een voordien reeds verkregen recht tot het nemen van aandelen uitoefent.

5.4.Betreffende het voorkeursrecht is het in de wet bepaalde van overeenkomstige toepassing.

5.5. Uitgifte van aandelen geschiedt niet tegen een uitgifteprijs lager dan de nominale waarde van de uit te geven aandelen.

5.6. Uitgifte van aandelen dient plaats te vinden met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Artikel 6. Storting op aandelen

6.1. Storting moet in geld geschieden voor zover niet een andere inbreng is overeengekomen.

6.2, Storting in een andere geldeenheid dan die waarin de nominale waarde luidt, kan slechts geschieden indien de vennootschap daarin toestemt.

Artikel 7. Verkrijging van eigen aandelen

7.1. Verkrijging van eigen aandelen geschiedt met inachtneming van het bepaalde in de wet.

Artikel 8. Kapitaalvermindering

8.1.Vermindering van het geplaatste kapitaal geschiedt met inachtneming van het bepaalde in de wet. Artikel 9, Wijze van levering van aandelen

9,1.De levering van aandelen, van een recht van vruchtgebruik op aandelen dan wel de vestiging of afstand van een recht van vruchtgebruik op.aandelen alsmede de vestiging van een pandrecht op aandelen dient plaats te vinden met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Artikel 10. Pandrecht

10.1.Op aandelen kan pandrecht worden gevestigd.

10.2.0e aandeelhouder heeft het stemrecht op de verpande aandelen. In afwijking daarvan komt het stemrecht toe aan de pandhouder indien dit, al dan niet onder opschortende voorwaarde, bij de vestiging van het pandrecht is bepaald of nadien schriftelijk tussen de aandeelhouder en de pandhouder is overeengekomen, mits zowel deze bepaling als - indien de ander in de rechten van de pandhouder treedt - de overgang van het stemrecht is goedgekeurd door de algemene vergadering.

10.3.Alleen pandhouders die stemrecht hebben, hebben vergaderrecht. Pandhouders die geen stemrecht hebben, hebben geen vergaderrecht.

10.4.Aandeelhouders die vanwege een pandrecht geen stemrecht hebben, hebben vergaderrecht.

Artikel 11, Vruchtgebruik

11,1, Op aandelen kan vruchtgebruik worden gevestigd.

11.2. De aandeelhouder heeft het stemrecht op de in vruchtgebruik gegeven aandelen. In afwijking daarvan komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker indien dit, al dan niet onder opschortende voorwaarde, bij de vestiging van het vruchtgebruik is bepaald of nadien schriftelijk tussen de aandeelhouder en de vruchtgebruiker is overeengekomen, mits zowel'deze bepaling als - indien de ander in de rechten van de vruchtgebruiker treedt - de overgang van het stemrecht is goedgekeurd door de algemene vergadering.

11.3.Alleen vruchtgebruikers die stemrecht hebben, hebben vergaderrecht. Vruchtgebruikers die geen stemrecht hebben, hebben geen vergaderrecht.

11.4,Aandeelhouders die vanwege een vruchtgebruik geen stemrecht hebben, hebben geen vergaderrecht. Artikel 12. Certificering

12.1.Aan certificaten van aandelen kunnen vergaderrechten worden toegekend.

Artikel 13. Aandeelhoudersregister

13.1.Het bestuur van de vennootschap houdt een register waarin de namen en adressen van aile aandeelhouders zijn opgenomen, met vermelding van de datum waarop zij de aandelen hebben verkregen, de datum van de erkenning of betekening, de soort of de aanduiding van de aandelen, alsmede van het op ieder aandeel gestorte bedrag. In het register worden opgenomen de namen en adressen van hen die een recht van vruchtgebruik of pandrecht op aandelen hebben, met vermelding van de datum waarop zij het recht hebben verkregen, de datum van erkenning of betekening, alsmede met vermelding welke aan de aandelen verbonden rechten hun toekomen. In het register worden opgenomen de namen en adressen van de houders van certificaten van aandelen waaraan vergaderrecht is verbonden, met vermelding van de datum waarop het vergaderrecht aan hun certificaat is verbonden en de datum van erkenning of betekening.

13.2.Indien tevens een elektronisch adres bekend wordt gemaakt met als doel opneming in het aandeelhoudersregister, houdt deze bekendmaking tevens de instemming in om alle kennisgevingen en mededelingen alsmede oproepingen voor een vergadering langs elektronische weg te krijgen toegezonden.

13.3.Het register wordt regèlmatig bijgehouden; daarin wordt mede aangetekend elk verleend ontslag van aansprakelijkheid voor nog niet gedane stortingen.

13.4. Aandeelhouders en anderen van wie gegevens ingevolge lid 1 in het register moeten worden opgenomen, verschaffen aan het bestuur tijdig de nodige gegevens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

13.5.1-let bestuur verstrekt desgevraagd aan een aandeelhouder, een vruchtgebruiker, een pandhouder en

een houder van een certificaat van een aandeel waaraan bij of krachtens de statuten vergaderrecht is verbonden om niet een uittreksel uit het register met betrekking tot zijn recht op een aandeel of certificaat van een aandeel. Rust op het aandeel een recht van vruchtgebruik of een pandrecht, dan vermeldt het uittreksel aan wie de in de wet bedoelde rechten toekomen,

13.6. Het bestuur legt het register ten kantore van de vennootschap ter inzage van de aandeelhouders, de vruchtgebruikers en pandhouders aan wie de in de wet bedoelde rechten toekomen en de houders van

certificaten van aandelen waaraan bij of krachtens de statuten vergaderrecht is verbonden. De gegevens van het register omtrent niet-volgestorte aandelen zijn ter inzage van een ieder; afschrift of uittreksel van deze gegevens wordt ten hoogste tegen kostprijs verstrekt.

Artikel 14. Aanbiedingsregeling

14.1.Indien een aandeelhouder (`aanbieden') één of meer van zijn aandelen hetzij om niet, hetzij onder bezwarende titel wil overdragen, is hij verplicht deze eerst aan de overige aandeelhouders en de personen, als bedoeld in artikel 14.5. van dit artikél aan te bieden.

14.2.De aandeelhouder geeft daartoe per aangetekende brief aan het bestuur kennis van zijn voornemen, met vermelding van het aantal aandelen, hetwelk hij wenst over te dragen en van de naam van degene(n) aan wie hij wil overdragen.

14.3.Het bestuur geeft binnen twee weken na ontvangst der in het vorige lid bedoelde mededeling daarvan per aangetekende brief kennis aan alle in het aandeelhoudersregister vermelde aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder, die van zijn recht tot voorkeur gebruik wenst te maken, is verplicht binnen vier weken na verzending van de in de vorige zin bedoelde kennisgeving aan het bestuur per aangetekende brief te berichten hoeveel van de aangeboden aandelen hij wenst over te nemen, bij gebreke waarvan zijn recht van overneming ten aanzien van deze aanbieding is vervallen, behoudens hernieuwde aanbieding als hierna vermeld.

14.4.Reflecteren de aandeelhouders aan wie in gelijke rangorde een recht van voorkeur toekomt, tezamen voor meer aandelen, dan voor hen beschikbaar zijn, dan geschiedt de toewijzing van de beschikbare aandelen zoveel mogelijk in evenredigheid van hun bezit aan die aandelen, waaraan zij dat voorkeursrecht ontlenen, en overigens door een door het bestuur te regelen en te houden verloting, met dien verstande dat aan geen aandeelhouder aldus meer aandelen kunnen toevallen dan tot overname waarvan hij zich heeft bereid verklaard en dat, zolang aan ieder der daarvoor in aanmerking komende aandeelhouders, ten gevolge van die verloting of een na enig vroeger aanbod eèrder plaats gehad hebbende verloting, als vorenbedoeld, niet ten minste één aandeel is toegevallen, de aandeelhouders aan wie daarbij wel een aandeel is toegevallen niet meeloten.

14.5.1-let bestuur is -indien en voor zover de aandeelhouders reflecteren voor minder aandelen dan zijn aangeboden- evenwel bevoegd, na" daartoe goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders te hebben verkregen één of meer derden aan te wijzen, door wie die aandelen of één of meer daarvan worden overgenomen. De vennootschap kan slechts met instemming van de aanbieder als gegadigde worden aangewezen. Hiervan doet het bestuur -gelijktijdig met de kennisgeving der binnengekomen berichten van de andere aandeelhouders tot overname- binnen vier weken na afloop van de voor opeising door de andere aandeelhouders gestelde termijn als bedoeld in artikel 14.3. per aangetekende brief mededeling aan de aanbieder en aan hen, die de aandelen willen overnemen.

14.6.De prijs waartegen de aandelen worden overgedragen wordt door partijen in onderling overleg bepaald.

Komen zij binnen vier weken na verzending van de in artikel 14.5. bedoelde kennisgeving van het bestuur niet tot overeenstemming, dan geschiedt de waardebepaling door één onafhankelijke deskundige (respectievelijk indien één der partijen zulks wenst, door drie onafhankelijke deskundigen) in onderling overleg te benoemen door de aanbieder en de gegadigden.

Aan deze deskundige(n) verstrekt het bestuur alle door hem (hen) verlangde inlichtingen.

Het bestuur deelt onverwijld aan de aanbieder en iedere gegadigde bij aangetekende brief mede welke prijs door de deskundige(n) is vastgesteld.

Partijen zijn gebonden aan de uitspraak van deze deskundige(n).

Een reflectant heeft het recht binnen één maand nadat hem de prijs is meegedeeld van aankoop af te zien.

Komen hierdoor aandelen vrij, dan worden de aldus vrijgekomen aandelen alsnog tegen de door de deskundige(n) vastgestelde prijs aan de overige gegadigden aangeboden met inachtneming van het in de leden 3 tot en met 5 bepaalde.

De aanbieder blijft bevoegd zijn aanbod in te trekken mits dit geschiedt binnen een maand nadat hem bekend is aan welke gegadigden hij al de aandelen, waarop het aanbod betrekking heeft, kan verkopen en tegen welke prijs, in welk geval hij deze aandelen behoudt en niet aan een derde zal mogen overdragen.

14.7.De kosten van de benoeming van de in artikel 14.6. bedoelde deskundige(n) en zijn/hun honorarium komen ten laste van:

a, de aanbieder indien deze zijn aanbod intrekt;

b. de aanbieder voor de helft en de kopers voor de andere helft indien de aandelen door mede-aandeelhouders zijn gekocht, met dien verstande dat iedere koper in de kosten bijdraagt in verhouding van het aantal door hem gekochte aandelen;

c. de vennootschap indien van het aanbod geen of geen volledig gebruik is gemaakt,

14.8.Indien alle aandelen zijn afgenomen is de aanbieder verplicht binnen tien dagen, nadat na te melden storting heeft plaatsgehad, tot levering van de aandelen over te gaan. De gegadigden zijn verplicht binnen tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van het bestuur de prijs van de aandelen te storten en wel, tenzij anders wordt overeengekomen, bil de notaris ten overstaan van wie de akte van levering zal worden verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen over de aanwijzing van die notaris wijst het bestuur de notaris aan. Blijven één of meer gegadigden met de bedoelde storting in gebreke dan zal het bestuur binnen twee weken na het verstrijken van voormelde termijn aan de gegadigden die wel aan hun stortingsplicht hebben voldaan, kennis geven van het aantal aandelen waarvoor de prijs niet is gestort; deze aandelen gelden als aangeboden aan diegenen tot wie de kennisgeving is gericht.

De gegadigden die één of meer der aldus beschikbaar gekomen aandelen tegen de geldende prijs wensen over te nemen, delen dit binnen veertien dagen na de verzending der hiervoor bedoelde kennisgeving aan het bestuur mede. Het bestuur zal binnen veertien dagen na het verstrijken van de in de vorige zin bedoelde termijn aan de aanbieder en de gegadigden die beschikbaar gekomen aandelen hebben opgeëist, mededelen hoeveel aandelen worden toegewezen en aan wie.

Het bepaalde in de laatste twee zinnen van artikel 14.6. is van overeenkomstige toepassing.

De gegadigden aan wie nader aandelen zijn toegewezen zijn verplicht binnen veertien dagen na verzending van de hiervoor bedoelde kennisgeving van toewijzing de door hen te dier zake verschuldigde prijs te storten op de wijze als hiervoor in dit lid omschreven.

14.9.De aanbieder is vrij in "de overdracht van alle aangeboden aandelen aan de voorgestelde verkrijger, indien niet alle aangeboden aandelen tegen contante betaling worden afgenomen, mits de levering plaats heeft binnen drie maanden nadat dit is komen vast te staan en mits de overdracht geschiedt voor een koopprijs die niet lager zat zijn dan de prijs waarvoor de aanbieder zijn aandelen heeft aangeboden met in achtneming van het in dit artikel bepaalde ter zake van de vaststelling van de koopprijs.

14.10.Mocht de aanbieder met levering van de aandelen als hiervoor in artikel 14.8, bedoeld in gebreke blijven, zo zal de vennootschap onherroepelijk tot de levering zijn gemachtigd.

14.11.Het bepaalde in dit artikel geldt ook indien iemand, in welke hoedanigheid of krachtens welke titel ook, één of meer aandelen van een ander mocht willen vervreemden.

14.12.Het bepaalde in dit artikel vindt mede toepassing ten aanzien van claims en andere uit aandelen voortspruitende rechten, met uitzondering van rechten op uitkeringen in contanten.

14.13.Het bepaalde in de vorige leden van dit artikel vindt geen toepassing, indien alle

overige aandeelhouders hetzij aan degene wiens aandelen zijn aangeboden of als

aangeboden gelden, hetzij aan het bestuur schriftelijk hebben medegedeeld dat zij

voor het desbetreffende geval afstand doen van de hen in dit artikel toegekende

rechten, mits, voor wat de overdracht betreft, deze geschiedt binnen drie maanden

nadat alle overige aandeelhouders een zodanige verklaring hebben afgelegd.

Het bepaalde in de vorige leden van dit artikel vindt evenmin toepassing, indien de aandeelhouder krachtens de wet tot overdracht van zijn aandeel aan een eerdere houder verplicht is.

14.14.De voorgaande leden van dit artikel zijn niet van toepassing bij overdracht of overgang van één of meer aandelen aan de vennootschap of bij vervreemding door de vennootschap van door haar verworven aandelen in haar kapitaal.

Artikel 15. Verplichte aanbieding

15,1.In geen geval is (zijn) de aandeelhouder(s) verplicht zijn (hun) aandelen over te dragen aan (een) al dan niet door de algemene vergadering aangewezen gegadigde(n).

Artikel 16, Bestuur

16.1.0e vennootschap wordt bestuurd door het bestuur. De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders. Een rechtspersoon kan tot bestuurder worden benoemd. Een bestuurder mag zich bedienen van de titel zaakvoerder.

16,2.Bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan hen te allen tijde schorsen en ontslaan.

16.3.ln geval van belet of ontstentenis van een of meer bestuurders blijven de overblijvende bestuurders of blijft de enig overblijvende bestuurder met het bestuur belast.

In geval van belet of ontstentenis van alle bestuurders of de enige bestuurder is de persoon die de algemene vergadering daartoe heeft aangewezen casu quo zal aanwijzen tijdelijk met het bestuur belast.

Onder belet wordt verstaan:

(I) schorsing;

(ii) ziekte;

(iii) onbereikbaarheid,

in de gevallen bedoeld onder sub (ii) en (iii) zonder dat gedurende een termijn van vijf (5) dagen de mogelijkheid van contact tussen de bestuurder en de vennootschap heeft bestaan, tenzij de algemene vergadering in een voorkomend geval een andere termijn vaststelt.

Artikel 17. Bezoldiging

17.1.De bestuurders ontvangen geen bezoldiging voor de door hen verrichte werkzaamheden. In afwijking van de vorige zin kan de algemene vergadering besluiten om wel een bezoldiging voor een of meer bestuurders toe te kennen in geld of in natura.

Artikel 18. Intern bestuur en interne besluitvorming

18.1.Het bestuur kan, met inachtneming van deze statuten, een reglement opstellen, waarin aangelegenheden, hem intern betreffende, worden geregeld. Voorts kunnen de bestuurders, al dan niet bij reglement, onder goedkeuring van de algemene vergadering hun werkzaamheden onderling verdelen.

18.2.Het bestuur vergadert zo dikwijls een bestuurder het verlangt. Het besluit bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen beslist de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

18.3. Indien een bestuurder direct of indirect een persoonlijk tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap is het bepaalde in de wet van toepassing.

18.4. Het bestuur kan ook buiten vergadering besluiten nemen, mits dit schriftelijk of op reproduceerbare wijze langs elektronische weg geschiedt en alle stemgerechtigde bestuurders met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd. Artikel 18.2. en 18.3, zijn van overeenkomstige toepassing op de besluitvorming van het bestuur buiten vergadering.

Artikel 19. Externe vertegenwoordiging

19,1.Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan iedere bestuurder.

19.2. Indien alle aandelen in het kapitaal van de vennootschap worden gehouden door één aandeelhouder, worden, indien deze aandeelhouder tevens de vennootschap vertegenwoordigt, rechtshandelingen van de vennootschap met deze enig aandeelhouder schriftelijk vastgelegd, behoudens andersluidende strengere wettelijke bepalingen inzake belangentegenstellingen. Het vorenstaande is van overeenkomstige toepassing op een deelgenoot in een huwelijksgemeenschap of een gemeenschap van geregistreerd partnerschap waartoe de aandelen behoren maar is niet van toepassing op rechtshandelingen die onder de bedongen voorwaarden tot de gewone bedrijfsuitoefening van de vennootschap behoren.

19.3.Het bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet in dienst van de vennootschap, procuratie of anderszins doorlopende vertegenwoordigingsbevoegdheid toekennen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurder in geval van overdreven volmacht. Tevens kan het bestuur aan de personen als in de vorige zin bedoeld, alsook aan andere personen, mits in dienst van de vennootschap, zodanige titel toekennen als hij zal verkiezen.

Artikel 20. Algemene vergaderingen

20.1.Tijdens het boekjaar van de vennootschap wordt ten minste een algemene vergadering gehouden, tenzij ter zake van de onderwerpen als bedoeld in artikel 20.2 is besloten overeenkomstig artikel 24.

20.2.De agenda voor de jaarlijkse algemene vergadering bevat in ieder geval de volgende onderwerpen: a, indien van toepassing, de behandeling van het jaarverslag;

b. de vaststelling van de jaarrekening;

c. de bepaling van de winstbestemming;

d. de verlening van décharge aan bestuurders voor hun bestuur over het afgelopen boekjaar.

20.3. Een algemene vergadering wordt bijeengeroepen zo dikwijls het bestuur of een aandeelhouder het wenselijk acht, Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het geplaatste kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Dit alles onverminderd eventuele andere verplichte vormen van bijeenroeping, voorzien in de wet.

20.4.De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur (19:00 uur).

Artikel 21. Oproep

21.1. De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats waar de werkelijke leiding van de vennootschap zich bevindt, te weten 2360 Oud-Tumhout, België, Vlinderweg 17.

21.2. De oproeping geschiedt schriftelijk op een termijn van ten minste vijftien (15) dagen, de dag van de oproeping en de dag van de vergadering niet medegerekend.

21.3. Indien aan een of meer van de in artikel 21.1. en/of 212, bedoelde vereisten niet is voldaan, kunnen in een algemene vergadering slechts geldige besluiten worden genomen indien alle vergadergerechtigden ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming plaatsvindt en de bestuurders voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld om advies uit te brengen.

21.4. Bij de oproeping worden de te behandelen onderwerpen steeds vermeld alsmede de plaats en het tijdstip van de vergadering. Artikel 21.3. is van overeenkomstige toepassing op besluitvorming omtrent onderwerpen welke niet in de oproeping zijn opgenomen,

Artikel 22. Vergaderorde

22.1. Van het ter vergadering verhandelde worden notulen gehouden.

22.2. De bestuurders zijn bevoegd de algemene vergaderingen bij te wonen en hebben ais zodanig in de algemene vergaderingen een raadgevende stem.

Artikel 23. Stemprocedure; volmacht

23.1. In de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op het uitbrengen van een stem.

Blanco stemmen en ongeldige stemmen worden als niet uitgebracht aangemerkt,

23.2. Besluiten warden genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, tenzij bij de wet of bij de statuten uitdrukkelijk een grotere meerderheid wordt voorgeschreven.

23.3. Het bestuur kan besluiten dat iedere vergadergerechtigde bevoegd Is om door middel van een elektronisch communicatiemiddel rechtstreeks kennis te nemen van en/of deel te nemen aan de vergadering.

23.4. Het bestuur kan besluiten dat iedere stemgerechtigde vergadergerechtigde bevoegd is om door middel van een elektronisch communicatiemiddel hetzij in persoon, hetzij door een schriftelijk gevolmachtigde, het stemrecht uit te (doen) oefenen. Daartoe is vereist dat de stemgerechtigde vergadergerechtigde via het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

elektronische communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd en rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering.

23.5. Het bestuur kan voorwaarden verbinden aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel. In de oproeping worden deze voorwaarden genoemd of zal worden vermeld waar deze kunnen worden geraadpleegd.

23.6. Vergadergerechtigden kunnen zich ter vergadering door een schriftelijk gevolmachtigde doen vertegenwoordigen.

23.7. Voor de toepassing van de Artikelen 23.4. en 23.6. is aan de eis van schriftelijkheid voldaan indien de volmacht elektronisch is vastgelegd.

Artikel 24. Besluiten buiten vergadering

24.1.Vergadergerechtigden aan wie het stemrecht toekomt kunnen alle besluiten die zij in vergadering kunnen nemen buiten vergadering nemen. De bestuurders worden in de gelegenheid gesteld voorafgaand aan de besluitvorming over het voorstel advies uit te brengen,

Een besluit buiten vergadering is slechts geldig indien alle vergadergerechtigden met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd en voorts schriftelijk of op reproduceerbare wijze langs elektronische weg een zodanig aantal stemmen ten gunste van het desbetreffende voorstel is uitgebracht als wordt voorgeschreven door de wet en/of deze statuten. Aan het vereiste van schriftelijkheid van stemmen wordt tevens voldaan indien het besluit onder vermelding van de wijze waarop ieder der vergadergerechtigden aan wie het stemrecht toekomt heeft gestemd schriftelijk of elektronisch is vastgelegd. Degenen die buiten vergadering een besluit hebben genomen, doen van het aldus genomen besluit onverwijld mededeling aan het bestuur.

Artikel 25. Boekjaar; jaarstukken

25.1. Het boekjaar is gelijk aan het kalenderjaar.

25.2.De jaarrekening moet worden opgemaakt, ter inzage gelegd, ondertekend en vastgesteld met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Artikel 26. Accountant

26.1, De vennootschap kan aaneen accountant als bedoeld in de wet de opdracht verlenen om de door het bestuur opgemaakte jaarrekening te onderzoeken, met dien verstande dat de vennootschap daartoe gehouden is indien de wet dat verlangt.

26.2. Tot het verlenen van de opdracht is de algemene vergadering bevoegd. Gaat deze daartoe niet over, dan is het bestuur bevoegd.

26.3. De aan de accountant verleende opdracht kan worden ingetrokken door de algemene vergadering en door degene die de opdracht heeft verleend. De opdracht kan enkel worden ingetrokken om gegronde redenen met inachtneming van het in de wet bepaalde.

26.4. De accountant brengt omtrent zijn onderzoek verslag uit aan het bestuur en geeft de uitslag van zijn onderzoek in een verklaring omtrent de getrouwheid van de jaarrekening weer.

Artikel 27. Winst en verlies/uitkeringen op aandelen

27.1.Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar voor zover noodzakelijk een bedrag afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de resterende netto winst, met inachtneming van het in de wet bepaalde: De netto winst wordt evenredig verdeeld over de geplaatste aandelen.

Artikel 28. Oproepingen en mededelingen

28.1 .Oproepingen en mededelingen aan vergadergerechtigden geschieden schriftelijk aan de adressen als bedoeld in artikel 13. Indien een vergadergerechtigde hiermee instemt, kunnen oproepingen en mededelingen aan hem geschieden per e-mail.

Mededelingen aan het bestuur of aan de persoon bedoeld in artikel 16.3. geschieden schriftelijk aan het adres van de vennootschap, dan wel per e-mail aan het adres dat voor dit doel bekend is gemaakt,

Artikel 29, Ontbinding

29.1.De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met inachtneming van het in de wet bepaalde,

Artikel 30. Vereffening

30.1. Indien de vennootschap wordt ontbonden ingevolge een besluit van de algemene vergadering, worden - indien de wet daartoe verplicht - de bestuurders vereffenaars van haar vermogen, indien en voor zover de algemene vergadering niet een of meer andere vereffenaars benoemt.

30.2.Hetgeen na de voldoening van de schuldeisers van het vermogen van de vennootschap is overgebleven wordt aan de houders van de aandelen uitgekeerd in verhouding tot ieders aandelenbezit.

30.3.Gedurende de wettelijke termijn nadat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan, blijven de boeken, bescheiden, en andere gegevensdragers van de vennootschap berusten onder degene, die daartoe door de algemene vergadering is aangewezen.

Artikel 31. Bijzondere besluiten

31.1.Een besluit tot wijziging van de statuten kan slechts worden genomen in een algemene vergadering waarin ten minste de helft van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is, met een meerderheid van ten minste drie/vierde van de uitgebrachte stemmen. De voorgestelde wijzigingen dienen bepaaldelijk te zijn aangegeven in de oproeping. Is het hiervoor genoemde kapitaal niet vertegenwoordigd, dan wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen te houden binnen één maand na de eerste, maar niet eerder dan vijftien (15) dagen daarna, waarin ongeacht het dan vertegenwoordigde kapitaal het besluit tot statutenwijziging kan worden genomen met een meerderheid van ten minste drie/vierde van de uitgebrachte stemmen, in afwijking van het vorenstaande kunnen besluiten tot statutenwijziging waarbij het doel wordt gewijzigd slechts worden genomen met een meerderheid van ten minste vier/vijfde van de uitgebrachte stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 32. Slotbepaling

32.1.De aandeelhouders zijn jegens de vennootschap verplicht om in geval van wijziging van het geplaatste kapitaal en/of wijziging van de zetel van de werkelijke leiding zorg te dragen voor wijziging van de statuten waarbij het geplaatste kapitaal respectievelijk de zetel van de werkelijke leiding dienovereenkomstig wordt aangepast.

32.2.1n geval van wijziging van de zetel van de werkelijke leiding zal het bestuur de aandeelhouders hiervan onverwijld op de hoogte brengen.

ZEVENDE BESLUIT,

-Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie" te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

-De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen teneinde te zorgen voor de coördinatie der statuten.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 30.08.2016 16533-0410-012

Coordonnées
PAPILLON HOLDING B.V.

Adresse
VLINDERWEG 17 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande