PARAGON TECHNOLOGIES EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARAGON TECHNOLOGIES EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.763.257

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank Iran ilzvphandet Antwerpen

08 MEI 231

afdeling Antwerpen

Orttvte

IIIII 111 iwII(II!wWi~uiw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handte'Kening.

Ondernemingsnr : 0536.763.257

Benaming

(voluit) : PARAGON TECHNOLOGIES EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Oostmalsebaan 1C unit 16, 2960 Brecht (Sint-Lenaerts)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders.

Uittreksel uit de eenparig schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van-28 april 2014. Kennisname van het ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van IIRBS Comm. V., met maatschappelijke zetel te Burgemeester J. Van Aperenstraat 20, 2320 Hoogstraten, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder 0502.777.526 (Rechtspersonenregister Antwerpen), vast vertegenwoordigd door de heer André Verhertbrugge, als bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang van 14 november 2013.

C" " ]

3.2. Benoeming van bestuurders

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de heer Keith Krutwig, met woonplaats te 1546 Dogwood Drive, Crystal Lake, Illinois 60014, Verenigde Staten van Amerika, en de heer David Sacher, met woonplaats te 1714 North Paulina Street, Chicago, Illinois 60622, Verenigde Staten van Amerika, met ingang van 14 november 2013, als bestuurders van de vennootschap te benoemen,

De heer Keith Krutwig en de heer David Sacher worden benoemd voor een periode van zes jaar.

Hun mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg is de raad van bestuur, met ingang van 14 november 2013, als volgt samengesteld:

- de heer Kevin Schoensee;

- de heer Keith Krutwig; en

- de heer David Sacher.

Overeenkomstig de statuten, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle; handelingen in en buiten recht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders of de enkele handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

1 Voor- ,~beigcsudzn aan ilet Bei,gisch St ,w" tsbiad

Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan ' Meester Ortwin Carron, Meester Davy Smet, Meester Diewertje Castelein en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 5915, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en If, (ij) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 28 april 2014.

1. Kennisname van het ontslag van een bestuurder en vaststelling van IIRBS Comm. V. haar hoedanigheid ais algemeen directeur

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van IIRBS Comm, V., met maatschappelijke zetel te Burgemeester J. Van Aperenstraat 20, 2320 Hoogstraten, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder 0502.777.526 (Rechtspersonenregister Antwerpen), vast vertegenwoordigd door de heer André Verhertbrugge, als bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang van 14 november 2013.

De raad van bestuur stelt vervolgens vast dat IIRBS Comm. V., vast vertegenwoordigd door de heer André Verhertbrugge, momenteel benoemd als gedelegeerd bestuurder, als algemeen directeur (°genera) manager") van de vennootschap verantwoordelijk blijft voor het dagelijks bestuur van de vennootschap, en dit met ingang van 14 november 2013,

2. Toekenning van bijzondere machten

De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan

" meester Ortwin Carron, meester Davy Smet, meester Diewertje Castelein en elke andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk individueel handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie aan te passen, en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Diewertje Castelein

Gevolmachtigde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ju111g~u1 80698a~iAo1u111

Neergelegd ter griffie van de Rachtbal* van Koophandel te RntWerpen, op

Griffie 18 JUL 2013

Ondernemingsnr : y-63 02 g-3-

Benaming (voluit) : PARAGON TECHNOLOGIES EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oostmalsebaan 1C unit 16

2960 Brecht (Sint-Lenaarts)

Onderwerp akte :OPRICHTING

;: Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op tien juli tweeduizend dertien,

iA neergelegd vôôr registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht door:

OPRICHTERS

a. De heer SCHOENSEE Kevin, geboren te Michigan (Verenigde Staten) op 3 september 1962, wonende te;:

5100 SW 12th Place, Cape Coral, 33914 Florida (Verenigde Staten). ;r

b. De heer VERHERTBRUGGE André, geboren te Keulen Muiheim (Duitsland) op 10 februari 1952, wonende;

te 2320 Hoogstraten, Burgemeester J. Van Aperenstraat 20.

RECHTSVORM EN BENAMING

;: Naamloze vennootschap onder de naam "PARAGON TECHNOLOGIES EUROPE". =l

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2960 Sint Lenaarts, Oostmalsebaan 1 C unit 16.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd euro, en is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

De heer Schoensee Kevin, voornoemd onder a., die ten minste éénlderde van het kapitaal heeft ingeschreven, verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te zijnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Verhertbrugge André, voornoemd onder b., is bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijver.

_; De aandelen worden in geld onderschreven door:

*De heer SCHOENSEE Kevin, voornoemd onder a. voor een bedrag van tweeënvijftigduizend tweehonderd F; vijfenzeventig euro (¬ 52.275,00), volledig volstort, waarvoor hem vijfentachtig aandelen worden toegekend. heer VERHERTBRUGGE André, voornoemd onder b.1 voor een bedrag van negenduizend tweehonderd:: vijfentwintig euro (¬ 9.225,00), volledig volstort, waarvoor hem vijftien aandelen worden toegekend. Het totaal van de stortingen bedragende eenenzestigduizend vijfhonderd euro, is gedeponeerd op een ;F bijzondere rekening bij Bank of America, Antwerp Branch, met name op rekening nummer BE02 6857 9040:; ;;1740, geopend op naam van de naamloze vennootschap "PARAGON TECHNOLOGIES - EUROPE" in,? oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het aanbieden van herstellingen, vernieuwingen en dienstverlening in de meest uitgebreide zin met betrekking tot elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen en daaraan verwante systemen. De doelgebieden,; van deze activiteiten omvatten alle bestaande en bekende industriële en maritieme sectoren.

- De aan- en verkoop van elektronische en hydraulische onderdelen en systemen.

- De uitvoering van de opdrachten kunnen zowel in eigen regie ais door middel van onderaannemers worden uitgevoerd.

- Het overnemen van bedrijven welke rechtstreeks of onrechtstreeks dezelfde activiteiten uitoefenen of gaan;. uitoefenen.

- De commerciële ondersteuning in samenwerking tussen verschillende bedrijven welke onder andere actief zijn;, in volgende sectoren: reparatie van elektronische componenten voor industriële toepassingen, reparatie van;;; servo- en proportionele ventielen en daaraan aanverwante systemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Begeleiden, opstarten en managen van bedrijven onder andere actief in de sectoren zoals hierboven beschreven.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, de projectontwikkeling, de leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Zo kan zij bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, een vruchtgebruik aanschaffen op een onroerend goed om het ter beschikking te stellen van de zaakvoerder of vennoten of om het te verhuren.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vem-iogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten (intellectueel, commercieel, industrieel) van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen. Het promoten, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, Het promoten, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het' verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen De vennootschap mag in dit kader bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, ; deelneming, financiële tussenkomst of op aan andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te . richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in onderhavige statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan de functies van lasthebber, zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder, vereffenaar of lid van het directie- of enig ander comité van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en kan zicht voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doei, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Voorafgaande opmerking is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

; De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders, in zoverre er geen gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid van artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, hierna vermeld, gekozen door de algemene vergadering der aandeelhouders, voor een maximum duur van zes jaar, De vennootschap behoudt zich het recht voor toepassing te maken van het eerste lid van artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders of de enkele handtekening van de gedelegeerd bestuurder,

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe wettelijk verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Hij kan zich laten bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERINGEN

Jaarlijks wordt op de maatschappelijke zetel een algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering gehouden worden op de laatste daaraan voorafgaande werkdag.

~.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

É.)













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voor behouden aan het ` Belgisch Staatsblad

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni 2015 om twintig uur.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 31 december 2014.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

Ten minste vijf ten honderd wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst zal worden aangewend zoals zal beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. BENOEMING

Worden door de oprichter benoemd als bestuurders voor een periode van zes jaar:

* de heer Kevin Schoensee, wonende te 5100 SW 12th Place, Cape Coral, 33914 Florida (Verenigde Staten). * "1IRBS", gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Burgemeester J. Van Aperenstraat 20, ondememingsnummer 0502.777.526, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Verhertbrugge André wonende te 2320 Hoogstraten, Burgemeester J. Van Aperenstraat 20.

Het mandaat van de heer Kevin Schoensee is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het mandaat van de gewone commanditaire vennootschap "IIRBS" is bezoldigd, behoudens andersluidend beding van de algemene vergadering.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden ais volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en van het Wetboek van Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds vóór de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

Aldus wordt door de raad van bestuur beslist onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel, dat wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder de gewone commanditaire vennootschap "IHRBS", met ais vaste vertegenwoordiger de heer Verhertbrugge, voornoemd.

Partijen komen overeen dat alle bovenvermelde bepalingen met inbegrip van deze betreffende de vertegenwoordiging, in zoverre verenigbaar met de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek, onverkort gelden in de periode van heden tot de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Na de neerlegging zullen al deze bepalingen toepasselijk zijn op de rechtspersoon.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Vervolgens heeft "IIRBS", gewone commanditaire vennootschap met zetel te Hoogstraten, Burgemeester J. Van Aperenstraat 20, ondememingsnummer 0502.777.526, vertegenwoordigd zoals hiervoor aangegeven, besloten om aan te duiden als vaste vertegenwoordiger voor haar bestuursmandaat in de naamloze vennootschap Paragon Technologies Europe: de heer Verhertbrugge André, wonende te 2320 Hoogstraten, Burgemeester J. Van Aperenstraat 20.

ZETELVERPLAATSING

Bij besluit van de gedelegeerd bestuurder wordt de zetel verplaatst van Malle, Ambachtstraat 15, zoals deze oorspronkelijk werd voorzien naar 2960 Sint-Lenaarts, Oostmalsebaan 1 C unit 16.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 17.1

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de Ansoms Accounting, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd te 2960 Brecht, Brechtsebaan 17, evenals aan haar , bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde,devennootschap in regel te

stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst. '

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
PARAGON TECHNOLOGIES EUROPE

Adresse
OOSTMALSEBAAN 1C, UNIT 16 2960 SINT-LENAARTS

Code postal : 2960
Localité : Sint-Lenaarts
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande