PARCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.763.856

Publication

16/01/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iklrge1ogd ter griffie van de Mâl

van Koophandel te Ashlº%erm eer

0 7 JAN. 2014

Griffie

11.--1-17~;~c _4»~.- -..

mod 11.1

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Ilq

IHV

Ondernerningsnr : 0460.763.856

Benaming (voluit) : PARCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bist 66

2180 Antwerpen (Ekeren)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " PARCO", met zetel te (2180) Antwerpen-Ekeren, Bist 66, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 31 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT - Kapitaalverhoging als gevolg van dividenduitkering bij toepassing van art. 537 WI692

De vergadering laat hierbij akteren dat op 20 december 2013 beslist werd tot dividenduitkering ten belope van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), voortkomende uit belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd om alzo te genieten van het beneficie van artikel 537,1° WIB92, ingevoerd bij de Programmawet van 28 juni 2013 (roerende voorheffing op de dividenden aan 10%).

In uitvoering van deze principiële beslissing besluit de vergadering thans met éénparigheid van stemmen om over te gaan tot een kapitaalverhoging in geld ten belope van het bedrag van de uitgekeerde nettodividenden (d.i. het bedrag van de dividenduitkering - 10% roerende voorheffing, hetzij vijftienduizend euro (¬ 15.000,00)). Aldus zal het kapitaal verhoogd worden met een bedrag van honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderddrieënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 153.600,00).

Ter gelegenheid van zelfde kapitaalverhoging zullen geen nieuwe aandelen worden gecreëerd,

Bewijs van deponering

De comparanten verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd;; werd bij ING België op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap "PARCO".

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 30 december 2013, zal door de notaris in het dossier bewaard worden.

TWEEDE BESLUIT  Vaststelling van verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderddrieënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 153.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door in totaal honderd (100) aandelen op naam..

DERDE BESLUIT: Coördinatie van de statuten en volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan ondergetekende notaris Dirk COUTURIER om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT: Biizondere volmacht

De vergadering geeft volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan SCA Antwerpen BVBA, met zetel te (2140) Antwerpen-Borgerhout, Plantin & Moretuslei 331 b 14, vertegenwoordigd door de Heer Frank DE BAST, teneinde alle formaliteiten in verband met het ondernemingsloket en de fiscale administraties in orde te brengen, zowel deze voortvloeiende uit onderhavige akte, ais deze voortvloeiende uit toekomstige notariële en onderhandse akten.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 31.07.2013 13381-0342-014
20/07/2012
ÿþMod Word 11.1

~~ "~ i" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Noorplegd ter r?ffig van de neetited hapha,?dy; Adtr4*rperr, op

i 1 JULI 2012

Griffie

tubguiigquu1

Ondernerningsnr : 0460.763.856

Benaming

(voluit) : PARCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : (2180) Antwerpen-Ekeren, Bist 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

Uit een proces-verbaal van gezamenlijk gehouden buitengewone algemene vergadering van de BVBA "PARKING MONTY" (overgenomen vennootschap), met zetel te (2180) Antwerpen-Ekeren, Bist 66, en de BVBA "PAKCO" (overnemende vennootschap), met zetel te (2180) Antwerpen-Ekeren, Bist 66, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk op 5 juli 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT

1/ De voorzitter wordt ontslagen van een integrale voorlezing van het fusievoorstel dat werd opgesteld op 22 april 2012 in gezamenlijk overleg tussen de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARKING MONTY" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARCO".

Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 26 april daarna door de zaakvoerder van beide voormelde vennootschappen in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, en werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 mei 2012, onder refertes 12086645 (BVBA "PARKING MONTY") en 12086644 (BVBA "PARCO").

2/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARKING MONTY" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARCO".

31 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARKING MONTY" keurt het voormelde fusievoorstel goed en betuigt haar instemming met de geruisloze fusie waarbij de overnemende vennootschap de over te nemen vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARKING MONTY" besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARCO".

TWEEDE BESLUIT

11 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARCO" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "PARKING MONTY".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "PARKING MONTY", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap "PARCO".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARCO" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "PARKING MONTY", worden de aandelen van de overgenomen' vennootschap "PARKING MONTY" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen van de over te nemen vennootschap die zijn ontstaan vanaf 1 januari 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap' "PARCO".

21 Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARKING MONTY", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap "PARCO".

2.A/ Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARKING MONTY", op basis van de staat van actief en passief: opgemaakt per 31 december 2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,.!

Voo& behouden

aan het Belgisch Staatsblad

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar clientèle, kprtom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang Ander algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat aile wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

2.B/ verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap:

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

2.C/ Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap:

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "PARKING MONTY", met name de heer PAREIN Michel, voornoemd, en dit voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder en ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de ontbinding ingevolge fusie van de overgenomen vennootschap;

- een gecoordineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap.

VIJFDE BESLUIT

De hier aanwezige zaakvoerder van de overnemende vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebber, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan SCA Antwerpen BVBA, Plantin & Moretuslei 331 b 14, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de Heer Frank De Bast.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 06.07.2012 12274-0003-012
09/05/2012
ÿþ Motl word 71 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0460.763.856

Benaming

(voluit) : PARCO

(verkort):

flpergelegd Par gril-He van de Rechtbett, van Koophaudel ta Animpon, op

Griffie

2 6 APR, 2012

II'i0 Il IV~I~ 1111111 II

*1286666*

bi

E St

Rechtsvorm : beloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bist 66 - 2180 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Uit het fusievoorstel de dato 22 april 2012 opgesteld in uitvoering van artikel 876 juncto 719 van het wetboek van vennootschappen door de zaakvoerder van de BVBA Parco en de BVBA Parking Monty blijkt dat de zaakvoerder een fusie voorstelt waarbij het gehele vermogen van Parking Monty BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op Parco BVBA die reeds houdster is van alle aandelen.

De rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen zijn vermeld in het fusievoorstel.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

De vennoten van de overgenomen vennootschap beschikken over geen bijzondere rechten in deze vennootschap, noch over andere effecten dan aandelen.

Aan de zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Michel Parein Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch -Staatsblad = O'9/05/2DI2'

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 19.07.2011 11313-0135-013
21/04/2011 : AN323423
04/06/2010 : AN323423
21/08/2009 : AN323423
29/05/2009 : AN323423
18/06/2008 : AN323423
02/08/2007 : AN323423
03/07/2006 : AN323423
04/08/2005 : AN323423
14/07/2004 : AN323423
13/08/2003 : AN323423
22/07/2003 : AN323423
03/03/2003 : AN323423
31/07/2002 : AN323423
01/06/2000 : AN323423
19/06/1999 : AN323423
12/06/1997 : AN323423

Coordonnées
PARCO

Adresse
BIST 66 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande