PARESA S.P.A.

Divers


Dénomination : PARESA S.P.A.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 835.667.569

Publication

16/10/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Meeruir r1 tr,r nrittiF van tte

84ks~ls,;t~'s 1rai'i "lFi,frpan

011

0e Griffier

Griffie

XIII I II I III I III

*13157101'

bG

B St

i

i 0

Ondernemingsnr : 0835667569

Benaming

(voluit) : Paresa S.p.A,

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Italiaans recht

Zetel : Via Romea 655 - districtnr. 47522 CESENA (Italië) - adres in België Uitbreidingstraat 84 derde verdieping, 2600 Antwerpen - Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vaste inrichting

[Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op 28 augustus 2013]

"De voorzitter deelt de vergadering mee dat de vennootschap, via de eigen branch in België, het project in België voor de mechanische montage van 1 ethyleentank van 50.000 m3 in de C2 Terminal van "INEOS" in Antwerpen, België, met succes heeft uitgevoerd. Momenteel vervult de branch in België geen enkele commerciële activiteit en voorziet zij niet op de korte termijn nieuwe contracten aan te nemen voor het uitvoeren van nieuwe projecten in België.

Overwegend wat voorafgaat, moet de branch in België worden gesloten.

Gehoord et voorstel van de voorzitter, beraadslaagt de vergadering

-deib`anc `tin België, gevestigd aan de Uitbreidingsstraat 84, derde etage, 2600 Antwerpen-Berchem, te sluiten riVIrfgeg van 30 september 2013,

-de herMassimo Megale te ontlasten van de opdracht van wettelijke vertegenwoordiger van de branch in België en zijn desbetreffende machten te herroepen met ingang van 30 september 2013,

-dezelfde heer Massimo Megale, geboren in Napels op 5 april 1967, woonachtig in Bertinoro, Via Santa Croce 3461, Italiaanse onderdaan, houder van het paspoort nr. YA0188506, aan te stellen als buitengewone mandataris met ingang van 30 september 2013, ten einde:

-de formulieren te ondertekenen die nodig zijn voor de publicatie van de genomen beslissingen,

-de formulieren te ondertekenen die nodig zijn voor de aanpassing van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

-alle formaliteiten te vervullen bij de handelsrechtbank van Antwerpen en alle handelingen te stellen die nodig zijn om de sluiting van de branch in België af te handelen,

-een bijzondere volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BDO Legal Advisors CV CVBA, Da Vincilaan 9 bus E.6, 1935 Zaventem, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de KBO en de administratieve btw-diensten met betrekking tot deze akte en alle voorgaande en navolgende wijzigingen."

Voor eensluidend uittreksel

Massimo Megale

bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.04.2013, NGL 16.07.2013 13308-0552-004
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 04.07.2012 12261-0358-004
03/05/2011
ÿþles Nod2Q

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van j airs vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 11066871* ol

Nurge'eel ter errfRe vo de Recirtbmmi r~ ïáocpf aneici Antwerpen, op

2 g APR. 20it

Griffie

Ondememingsnr ; Og3S , (pc

Benaming

(voluit) : Paresa S.p.A.

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Italiaans Recht

Zetel : Via Romea 655 - districtnr. 47522 CESENA (Italië) - adres in België : Uitbreidingstraat 84 derde verdieping - 2600 Antwerpen - Berchem

Onderwerp akte : Opening vaste inrichting

Opgericht op 4 juli 1994 en ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Forli - Cesena (Italië) onder nummer 04213380373.

Uittreksel uit de statuten:

De naamloze vennootschap is genaamd Paresa S.p.A.

De vennootschap is gevestigd te Via Romea 655 - districtnr. 47522 Cesena (Italië).

De geldigheidsduur van de vennootschap loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2050 en kan. worden verlengd.

De vennootschap heeft de volgende activiteiten als voorwerp :

a)de bauw en montage van reservoirs, staalconstructies, leidingen, uitrustingen voor petroleuminstallaties,! petrochemische installaties en suikerinstallaties, installaties voor de productie van energie, de handel in : mechanische, metaalbewerkings-, siderurgische en soortgelijke installaties, het onderhoud van automatische; installaties, de montage van elektrische installaties met gemiddelde en lage spanning voor eigen gebruik;

b)de realisatie van installaties voor de productie van energie, ook uit alternatieve bronnen en de realisatie= van installaties voor de producties van biodiesel en soortgelijke.

De Vennootschap is bovendien gemachtigd aile verrichtingen uit te voeren in verband met roerende en onroerende goederen, handelsverrichtingen en financiële verrichtingen die opportuun geacht worden of nuttig zijn voor de uitvoering van het maatschappelijk doel, hieronder het vrijgeven van borgstellingen, borgtochten, zakelijke zekerheden, ook ten voordele van derden die door de Administratieve Autoriteit nuttig geacht worden. met het oog op de verwezenlijking van het maatschappelijke doel. Verder kan ze afstand doen van delen, quota, deelnames in vennootschappen, ook aandelenbezit, consortia, groeperingen van economisch belang, verenigingen of ondernemingen met een analoog voorwerp, met eerbied voor het eigen doel en verder in vennootschappen in onroerend goed en in de bouwsector.

Volgende activiteiten zijn wettelijk uitgesloten:

1.het inzamelen van spaargelden uit de openbare sector onder welke vorm en benaming dan ook

2.het uitvoeren van werkzaamheden als 'effectenberniddelaar', zoals vernield in het Italiaanse Wetsdecreet nr. 58 uit het Jaar 1998 en de daaropvolgende wijzigingen;

3.het uitoefenen van verrichtingen tegenover de openbare sector zoals vermeld in art. 4, lid 2 van de: Italiaanse Wet nr. 197 uit het jaar 1991 en art. 108 van het Italiaanse Wetsdecreet nr. 385 uit het jaar 1997 4.voor het eigen doel en verder in vennootschappen In onroerend goed en in de bouwsector.

Het maatschappelijk kapitaal beloopt 2.000.000,00 EURO, verdeeld over 2.000.000 aandelen van 1,00. EURO elk. Het kapitaal is volstort.

De aandelen staan op naam.

Een aandeel is ondeelbaar en geeft recht op een stem.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt beheerd door een enkele Bestuurder en door een Raad van Commissarissen, samengesteld uit drie à vijf leden, ook niet-vennoten, verkozen voor een duur van drie boekjaren en herkiesbaar.

Wanneer bij het verstrijken van het mandaat, zoals nu weergegeven, de Vergadering niet voorziet in nieuwe benoemingen, blijven de Bestuurders hun mandaat behouden en behouden ze aile machtigingen tot op het ogenblik waarop de Administratieve Autoriteit heropgericht wordt.

De bevoegdheid alternatief over te gaan tot de benoeming van de Enige Bestuurder en van het College en te bepalen wat het aantal leden hiervan moet zijn, behoort toe aan de Gewone Vergadering.

Het komt de Enige Bestuurder of de Voorzitter van de Raad van Bestuur, of  wanneer deze afwezig of verhinderd is  de Vicevoorziitter toe, door het plaatsen van een handtekening, de Vennootschap wettelijk te vertegenwoordigen tegenover derden en voor de rechtbank, waarbij de Vennootschap verbintenissen aangaat en activiteiten bevordert en gerechtelijke en administratieve instanties voor om het even welk niveau van rechtspleging en ook voor vonnissen inzake herroepingen en cassatie; verder  indien nodig advocaten en aanklagers aan te stelten voor geschillen en hun verloop, wanneer het niet mogelijk is de Administratieve Autoriteit bijeen te roepen zoals vermeld in art. 22 en waaraan de machtiging verleend wordt directieven toe te kennen.

De maatschappelijke handtekening en de vertegenwoordiging tegenover derden komen eveneens, binnen de beperkingen van de bevoegdheden aan elk van hen toebedeeld, toe aan de Afgevaardigd Bestuurders, aan de Algemene Directeurs, aan de Bijzondere Beheerders en aan de Technische Directeurs, die binnen bovenvermelde beperkingen, de Vennootschappen bindend vertegenwoordigen in interne en externe betrekkingen in het kader van het bedrijfsbeheer.

Opdat de besprekingen van de Raad van Bestuur geldig zouden zijn, moet de meerderheid van de Bestuurders aanwezig zijn.

De besprekingen worden bij meerderheid van stemmen gevoerd.

ln geval van staking van stemmen geldt voor de geldigheid van de besprekingen, de stem van de Voorzitter, of in zijn plaatsvan de Vicevoorzltter.

Aan de Administratieve Autoriteit worden de meest ruime bevoegdheden toegekend met het oog op het gewone en buitengewone beheer van de Vennootschap, zonder enige uitzondering, maar met uitzondering van de beslissingen betreffende verrichtingen die formaliteiten met zich brengen in de Openbare Registers voor Roerende en Onroerende Goederen en de verbintenissen qua deelnames en participaties in andere vennootschappen;

De Gewone Vergadering voor de goedkeuring van de begroting wordt minstens een keer per jaar bijeengeroepen binnen een termijn van 120 dagen na de afsluiting van het boekjaar of binnen een termijn van 180 dagen voor de sluiting ervan, wanneer er omstandigheden zijn zoals omschreven in art. 2364, lid 2 van het Italiaanse B.W.

De Vergadering wordt door de Bestuurders bijeengeroepen d.m.v. een aangetekende brief met bewijs van ontvangst, die minstens acht dagen voor de bijeenkomst naar de vennoten wordt gezonden, ofwel via een fax of een bericht per elektronische post, overgemaakt aan de vennoten en dit minstens acht dagen voor de bijeenkomst op het faxnummer of het elektronische postadres, dat ingeschreven werd in het vennotenboek op hun aanvraag.

Etke vennoot heeft recht op een stem per aandeel,

De Gewone en Buitengewone Vergaderingen voeren in eerste en tweede oproeping, besprekingen bij

meerderheden en bij quorum zoals voorzien in de artikels 2368 en 2369 van het Italiaanse B.W.

De boekjaren worden jaarlijks afgesloten op 31 december.

Binnen de termijnen voorzien bij wet en door onderhavig Statuut wordt een begroting opgesteld die ter goedkeuring aan de Vergadering moet worden voorgelegd.

De nettowinsten van de momenteel door de Vergadering goedgekeurde begroting worden als volgt verdeeld:

- voor de gewone reserves niet minder dan 5% tol wanneer het minimumbedrag voorzien bij wet bereikt wordt;

- de rest wordt naar evenredigheid verdeeld onder de leden in functie van hun deelname in de aandelen die elk van hen bezit, behoudens wanneer de vergadering beslist tot bijkomende voorzieningen in de vorm van buitengewone fondsen.

De uitbetaling In dividenden wordt  waar besproken  uitgevoerd binnen de termijnen en volgens de modaliteiten bepaald door de Vergadering.

Voor de ontbinding en de liquidatie van de Vennootschap zijn de beschikkingen van toepassing waarvan sprake in Hoofdstuk VIII Volume V van het Italiaanse B.W.

De benoeming en herroeping van de vereffenaars behoren tot de bevoegdheden van de Buitengewone Vergadering, die met inachtneming van de voorziene meerderheden voor de wijzigingen van het statuut besprekingen voert: in geval van benoeming van de meeste vereffenaars maken deze deel uit van het College van Vereffenaars dat de volgende normen in acht neemt

e)het College van Vereffenaars voert bespreking bij absolute meerderheid van zijn leden.

~..

b)voor het houden van de besprekingen van het College van Vereffenaars kunnen een of meerdere van zijn leden worden gedelegeerd;

c)het College van Vereffenaars komt bijeen telkens wanneer erom verzocht wordt ook af is het maar door één lid en dit door middel van een geschreven bericht ten minste acht dagen voor de datum vastgesteld voor de bijeenkomst verzonden aan de andere leden: het College van Vereffenaars komt toch geldig bijeen, ook zonder schriftelijke oproeping, wanneer aile leden aanwezig zijn;

d)de P.V. van de besprekingen van het College van Vereffenaars worden uitgewerkt en bijgehouden in het passende boek en ondertekend door aile op de bijeenkomst aanwezige leden.

Overeenkomstig het laatste lid van art. 2487 bis van het Italiaanse B.W. nemen de Vereffenaars hun taak op met ingang van de datum van inschrijving van de betrokken benoeming in het Register der Vennootschappen.

Tenzij de vergadering hier anders over beslist komt het de Vereffenaar of het College van Vereffenaars toe zich te ontfermen over alle akten die nuttig zijn met het oog op de vereffening, en hebben zij  bij wijze van voorbeeld  de bevoegdheid ook in blok afstand te doen van het bedrijf, transacties te realiseren, opzeggingen te doen, Bijzondere Aanklagers te benoemen voor bepaalde vastgestelde aktes of categorieën van aktes.

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van de leden van 22 december 2010 blijkt dat vanaf die datum een inrichting wordt geopend in België te 2800 Antwerpen - Berchem, Uitbreidingstraat 84 derde

verdieping onder de benaming Paresa S.p.A. - Belgium Branch met volgende activiteiten :

poep "Activiteiten binnen de sectoren bouw, montage en inwerkstelling van atmosferische opslagreservoirs, drukreservoirs, cryogene, in metaal en hout, leidingen, industriële montages, onderhoud, conversie en transformatie van reeds bestaande installaties, activiteiten die typisch zijn voor de Vennootschap en het resultaat zijn van zijn maatschappelijk doei."

Vertegenwoordiging:

a) ars orgaan van de vennootschap:

de enige bestuurder : de heer Alberta Palladino wonende te ¬ 47522 Cesena, Via Settecroclari 3989

'clb) als wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap in België:

de heer Massimo Meg ale wonende tel-47032 Bertinorio, Via Sante Croce 3461

D4

In zijn hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger heeft de heer Massimo Megale de volgende

bevoegdheden:

-zijn handtekening alleen maar te gebruiken voor het beheer van de branch in België, op straffe van

nietigheid van alle verbintenissen die niet hieraan gekoppeld zijn;

-te voorzien in de jaarlijkse uitwerking van de begroting van de branch;

o -over te gaan tot elke aankoop van grondstoffen, materialen in contanten of op termijn, tot de aanstelling,

N benoeming en herroeping van aile raadgevers en vertegenwoordigers, tot het bepalen van hun bezoldiging en

óvan hun voordelen, vaste en evenredige;

-tot het openen  op naam van de branch in België  van om het even welke lopende rekening in om het

o even welke bank of kredietinstelling, tot het plaatsen en ophalen van om het even welk bedrag en om het even

.c welke wissel, tot het ondertekenen en trekken van om het even welke wissel, tot het delegeren van bevoegdheden tot het plaatsen van een handtekening aan een of meerdere personen, ook van buiten de branch;

-tot het ontvangen en ultbetaien van om het even welk bedrag, het regelen van om het even welke rekening, het handtekenen, trekken, opkopen en afsluiten van om het even welke handelsactiviteit, tot het aanhangig

ri) maken van om het even welke rechtszaak, tot het vertegenwoordigen van de branch in België in aile failtissementsrerrichtingen of gerechtelijke vereffeningen, tot het afstand doen van om het even welk recht, het herroepen van om het even welke inschrijving, beslaglegging, tegenwerping en andere belemmeringen van

" of) welke aard ook, voorafgaand aan of volgend op de betaling, tot het onderhandelen over, verzoenen van,

" a1 compromitteren van en aangaan van om het even welke verbintenis en het uitgeven van wissels d.m.v. het

pQ louter plaatsen van de handtekening op dergelijke documenten.

In elk geval kan hij  zonder gemachtigd te zijn bij gewone beslissing van de leden van de Vennootschap

sl PARESA S.p.A. in Cesena (Italië)  leningen aangaan voor rekening van de branch in België, om het aven

" ~ welke onroerend bedrijfsgoed kopen, verkopen of uitwisselen, mededingen naar de stichting van om het even welke vennootschap of alle bedrijfsgoederen of een deel ervan toevertrouwen aan een opgerichte of nog op te richten vennootschap.

Op ieder moment kan hij aan een of meerdere personen, ook buiten de branch in België, een speciale bevoegdheid of algemene bevoegdheid verlenen om zich te ontfermen over het beheer van de branch in België. Dergelijke machtiging Is onderworpen aan de algemene regiementringen van het mandaat.

Met het oog op bovenvermelde doelstellingen kan de heer Megale over lot het even welk document beslissen en het handtekenen, het adres kiezen, een mandaat vervangen of herroepen en wijzigen en over het algemeen al het nodige doen wat hij nuttig en nodig acht.

' vÈar-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als

" wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Massimo Megale

wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PARESA S.P.A.

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande