PARKETVLOEREN VAN DEN HEUVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARKETVLOEREN VAN DEN HEUVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.562.931

Publication

13/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heideweg 24 - 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting - Vereffening

In de bijzondere algemene vergadering van 25/11/2013 werden de volgende beslissingen getroffen:

1) De vergadering heeft kennis genomen van de goedkeuring van het plan voor de verdeling van de activa en passiva door de rechtbank van koophandel,

2) De vergadering heeft kennis genomen van de vereffeningsrekeningen, stavingsstukken en het verslag van de vereffenaar. De vergadering heeft zich akkoord verklaard met de rekeningen van de vereffening zoals voorgelegd door de vereffenaar. Uit deze stukken blijkt dat alle schulden zijn betaald of hiervoor de nodige provisies werden aangelegd. Het vereffeningsresultaat werd toebedeeld aan de vennoten.

3) De heer Van den Heuvel Bruno en mevrouw Schillemans Diane worden ontslagen als vereffenaars op 25/11/2013.

De vergadering heeft volledige kwijting verleend aan de vereffenaars Bruno Van den Heuvel en Diane Schillemans.

4) De vergadering heeft besloten alle boeken en bescheiden gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste 5 jaar te bewaren op het adres Heideweg 24 te 2980 Zoersel.

5) De vergadering heeft aan de vereffenaars de opdracht gegeven om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de afsluiting van de vereffening op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met het uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook voor de schrapping van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

6) De vereffening wordt afgesloten op 25/11/2013 en de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft de vereffenaars tenslotte de opdracht gegeven om de formaliteiten in verband

met de fiscale aangifte te verrichten.

Alle voormelde beslissingen werden telkens aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel,

de vereffenaars

Bruno Van den Heuvel Diane Schillenrans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neeree vm de Re+;hrbaie vara: Koapkiande! te Antwerpen, op

D 3 D EC 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.562.931

Benaming

(voluit) : PARKETVLOEREN VAN DEN HEUVEL in vereffening

(verkort) :

13187069*

1111111

bei

aa

Be Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.03.2013, NGL 12.09.2013 13585-0040-009
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.03.2012, NGL 31.10.2012 12627-0538-012
26/07/2012
ÿþ mod 1 i.1

!. ! ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II ~IIIINWNN~I~VNM~ U II

*iZ131991*

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie '1.7 JULI 2012

Ondememingsnr : BE0880.562.931

Benaming (voluit) : Parketvloeren Van den Heuvel

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Handelslel 147 bus 1

2980 Zoersel

onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - ONTBINDING -- BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 9 mei 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parketvloeren Van den Heuvel", met

maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Handelslei 147 bus 1, BTW BE0880.562.931 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2980 Zoersel, Heideweg 24.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 9 mei 2012 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie.

DERDE BESLISSING.

Tot vereffenaars werden benoemd, de heer Van den Heuvel Bruno, wonende te 2980 Zoersel, Zoerselsteenweg 31/1 en mevrouw Schillemans Diane, wonende te 2980 Zoersel, Heideweg 24, die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

VIERDE BESLISSING.

De vereffenaars hebben, samen handelend, de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij mogen de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist. Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving. De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap. Zij mogen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van s; hun machten die zij zullen bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij zullen vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend; door de vereffenaars.

VIJFDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden samengevat als volgt:

Naam.

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 9 mei 2012; haar benaming luidt "Parketvloeren Van den Hauuel'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Voorbehouden eln het  'Belgisch Staatsblad

Duur.

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de

noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

 Het uitvoeren van algemene bouwonderneming in de meest ruime zin, houdende alle mogelijke werkzaamheden in verband met bauwen, verbouwen, afwerken, renoveren, restaureren en waterdicht maken van alle mogelijke gebouwen, constructies in de meest ruime zin zonder enige beperking inzake de aard der werken;

 Coördinatie van onderaannemers;

 Aannemer van timmer- en schrijnwerkerij;

Aannemer voor het leggen van parket;

 Aannemer van chapeswerken;

 Aannemer van voegwerken;

- Aannemer voor het plaatsen van gyproc, valse wanden en plafonds;

- Onderneming voor het uitvoeren van isolatiewerken, zowel thermische isolatie, akoestische isolatie als brandveilige isolatie;

Groot- en kleinhandel in alle mogelijke bouwmaterialen, alsook de uitbating van een doe het zelf zaak;

 Aan- en verkoop, verhuur en onderhoud van machines voor de bouwsector;

 Onderneming in onroerende goederen zowel voor de handel in immobiliën als voor het exploiteren en verhuren van onroerende goederen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend,

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Heideweg 24.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door twee vereffenaars, samen handelend, aan wie de volledige bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken, samen handelend, over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Boekiaar.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Volmacht.

De heer Van den Heuvel Bruno en mevrouw Schillemans Diane, beiden voormeld, handelend in hun hoedanigheid van vereffenaar van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "François De Beuckelaer en C° Accountants en Belastingconsulenten", gevestigd te 2390 Malle, Jagersweg 51, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Óndernemingën geregistreerde identificatiegegevens, alsook bilde diensten van de Belasting over

de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de

dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DB NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.01.2012, NGL 27.03.2012 12078-0033-014
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.01.2012, NGL 31.01.2012 12026-0406-014
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 25.11.2010 10614-0269-014
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.09.2009, NGL 29.10.2009 09835-0085-014
24/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 19.11.2008 08817-0309-013
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 10.09.2007, NGL 24.09.2007 07735-0300-014

Coordonnées
PARKETVLOEREN VAN DEN HEUVEL

Adresse
HEIDEWEG 24 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande