PARTNERS IN MANAGEMENT & INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARTNERS IN MANAGEMENT & INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.743.532

Publication

30/12/2011
ÿþ Motl 2.3

41e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor" behouden IN 1J111!1,1111.1j1039*

aan het

Belgisch Staatsblad







riftie vn" 2,-; ;;eci~fba~Tn g

vizu doophandel te Antwerpen, op

1 "9 BEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.743.532 Benaming

(voluit)

PARTNERS IN MANAGEMENT & INVESTMENT IN

VEREFFENING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Boomsesteenweg 456, 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 december 2011 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, heeft volgende besluiten genomen:

1) De vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar.

2) De vergadering verleende met eenparigheid kwijting aan de vereffenaar.

3) Aansluitend op de akkoordverklaring uitgesproken in het gerechtsgebouw te Brussel in de Raadkamer op 17 november 2011, keurde de vergadering met eenparigheid het verdelingsplan goed, zodat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

4) Er is geen vereffeningsdividend te betalen.

5) De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de boeken en bescheiden van de vennootschap neer te leggen te 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 456, bij Dhr. René COOLS die ze gedurende ten minste vijf jaar zal bewaren.

COOLS René

Vereffenaar

Opde laatste blz. van buik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid -.--mere h-_ ..______-_____

g van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

06/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

lI I Hi mij 111

*111506]1







Neergelegd ter griffe van do

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.743.532

Benaming :

(voluit): PARTNERS IN MANAGEMENT & INVESTMENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 456

Onderwerp akte : ontbinding

it een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, op 28 maart 2011, Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 29 MAART 2011. Boek 140, blad 78, vak 15. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries., blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARTNERS IN MANAGEMENT & INVESTMENT", gevestigd te 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 456, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0884.743.532, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen :

1.Kennisname van het verslag van de raad van de zaakvoerders de dato 18 maart 2011, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato 31 december 2010, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, vertegenwoordigd door de Heer SCHEFFER Aimé, kantoorhoudende te Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde Heer SCHEFFER Aimé, de dato tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Partners in Management & Investment" te 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 456, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 796,71 EUR en een netto passief van 2.758,80 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en rekening houdend met hiernavermelde voorbehouden:

Wij maken voorbehoud:

- voor de mogelijke latente schulden die zouden kunnen bestaan inzake directe en indirecte belastingen, BTW en I sociale lasten met betrekking tot de boekjaren waarvoor de diverse administraties nog een controle- en i navorderingsrecht hebben. Te Antwerpen, 22 maart 2011

Burg. CVBA De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°

Bedrerevisoren

Vertegenwoordigd door Aimé Scheffer

vennoot" Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende l geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en dei formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

i[ De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Belgisch kfastgesteld.

Staatsblad De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden.

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en i invereffening te stellen vanaf heden.

Dientengevolge zal de vennootschap "PARTNERS in MANAGEMENT & INVESTMENT" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2.aanstelling vereffenaar: De heer COOLS René Joseph Gilbert, nationaal nummer 39.07.10 301-73, wonende te 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg, 456., hierna "de Vereffenaar".

De vergadering besluit tevens voornoemde de heer COOLS René en de heer LUTTERS André, volmacht te geven teneinde het eenzijdige verzoekschrift, opgesteld overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel voor het homologeren van zijn of haar aanstelling tot vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

3.De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten

die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. j

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan 1 een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van helangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

4.vaststelling dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de enige zaakvoerder met ingang vanaf heden eindigt, te weten:

- De heer COOLS René, voornoemd, als zaakvoerder;

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de raad van bestuur, voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

5.Aanstelling van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACKMO Accountants & Tax Advisers, kantoorhoudende te 2150 Borsbeek, Eug. Verelstlei 154, vertegenwoordigd door haar medewerkster mevrouw Kelly Van Looveren, om de vennootschap te Ivertegenwoordigen bij het ondememingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, i regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.













































VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens





Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor















11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 08.08.2011 11385-0527-007
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 18.06.2010 10193-0414-009
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 01.07.2009 09346-0211-009
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.06.2008, NGL 04.07.2008 08362-0367-009

Coordonnées
PARTNERS IN MANAGEMENT & INVESTMENT

Adresse
BOOMSESTEENWEG 456 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande