PARTS EXPRESS B.V.

Divers


Dénomination : PARTS EXPRESS B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.049.532

Publication

17/12/2012
ÿþ 7 s ~ Mod Word i1.1

~..La~~,__? ~ _f in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i ~IIIIIINIIIIIRIIII

*12202fi66*

NE`i-ROELE D

.

0 E BEC. 2012

GRii"PíUECHTBANK van KOOPe49EL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0836049532

Benaming

(voluit) : Parts Express B.U.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Stuartweg 10 - NL -4131 NJ Vianen - adres in België : Zandvoortstraat 16 - 2800

Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging adres bijhuis

Uit het verslag van de wettelijk vertegenwoordiger van 31 augustus 2012 blijkt de wijziging per 1 september 2012 van het adres van het bljhuis in België naar :

Zeutestraat 1

2800 Mechelen

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen,

Voor eensluidend uittreksel

SLM Consultancy BVBA

wettelijk vertegenwoordiger

vast vertegenwoordigd door

Sven Lambrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 5 -05- 2011

GRIFFIE REee ANK van KOOPHANDELYe MECHELEN

" 110~5,1110;1 II

II

Onder emtngsnr 2.3 G . ca t-r 3 . e 3

Benaming

(volut) : Parts Express B.V.

P,echtsvorrn : Buitenlandse Vennootschap naar Nederlands Recht

Zetel : Stuartweg 10 - NL- 4131 NJ Vianen - adres in België : Zandvoortstraat 16 - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Opening vaste inrichting

De vennootschap werd opgericht op 2 september 1999 en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder nummer 24298658.

Uittreksel uit de doorlopende tekst van de statuten :

De besloten vennootschap is genaamd Parts Express B.V.

De vennootschap is gevestigd te NL - 4131 NJ Vianen, Stuartweg 10.

Het doel van de vennootschap is:

a.het exploiteren van één of meer expeditie en/of transportbedrijven;

b.het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over,

alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook;

c.het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheer van- en het beschikken over registergoederen,

en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen;

d.het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in

de ruimste zin.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00), verdeeld in negentigduizend (90.000) aandelen van één euro (¬ 1,00) elk.

Alle aandelen luiden op naam. De aandelen worden genummerd op de wijze als door de directie te bepalen. Aandeelbewijzen mogen niet worden uitgegeven.

Het bestuur van de vennootschap is opgedragen aan de directie, bestaande uit één of meer directeuren

onder toezicht van een raad van commissarissen, bestaande uit één of meer commissarissen.

De raad van commissarissen is bevoegd in een daartoe strekkend besluit, duidelijk te omschrijven besluiten van de directie aan zijn goedkeuring te onderwerpen.

De directeuren worden door de algemene vergadering benoemd en kunnen te allen tijde door deze vergadering worden geschorst en ontslagen. Ook de raad van commissarissen is bevoegd een directeur te schorsen.

De algemene vergadering kan één of meer directeuren tot algemeen directeur benoemen.

De directie vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan:

a. iedere algemeen directeur afzonderlijk;

b. twee gezamenlijk handelende directeuren.

De commissarissen worden benoemd, geschorst en ontslagen door de algemene vergadering. Slechts natuurlijke personen kunnen tot commissaris worden benoemd.

Oû G{i'' 1vatste t i'7. ';aE1 L.;~ik ~ Ei"~17á}:£¬ fir . Recto : Naren d^ '3C£~d~rl:~:'eid van do =nstr.arr:arrter~~~dq~; 't~t:~rír h~rxi;de ~ `~-:i~ j

_u. '.û: ~ ;7c,!ü~1;: F3

bevceyi de twr: a~.:nziea van cierier£,u ver:ege::woord¬ ,en

Versa ; Naam en ha^ûteltr¢~iné5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van commissarissen heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van de directie en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de met haar verbonden onderneming en is voorts belast met de werkzaamheden hem in deze akte of in de wet opgedragen.

De raad van commissarissen geeft advies aan de directie en aan de algemene vergadering van aandeelhouders telkens wanneer dit wordt verlangd of hij dit wenselijk oordeelt.

Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

Jaarlijks wordt binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar van de vennootschap, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, door de directie een jaarrekening opgemaakt, die voor de aandeelhouders ter inzage wordt gelegd ten kantore van de vennootschap.

De winst staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, met dien verstande dat de directie met goedkeuring van de raad van commissarissen als eerste bepaalt welk gedeelte van de winst wordt gereserveerd.

De vennootschap kan aan de aandeelhouders en andere gerechtigden tot de voor uitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voor zover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

Uitkering van winst geschiedt na de vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofd is.

Het dividend staat vanaf een maand na de vaststelling ter beschikking van de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering een andere termijn vaststelt. De vorderingen verjaren door verloop van vijf jaar.

Dividenden waarover niet binnen vijf jaar na de beschikbaarstelling is beschikt, vervallen aan de vennootschap.

Algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar woonplaats heeft. In een algemene vergadering, gehouden elders dan behoort, kunnen wettige besluiten slechts worden genomen indien het gehele geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is.

Jaarlijks wordt uiterlijk binnen zes maanden na afloop van het boekjaar een algemene vergadering gehouden.

Algemene vergaderingen worden gehouden zo dikwijls daartoe door de directie of de raad van commissarissen wordt opgeroepen. De directie is tot zodanige oproeping verplicht wanneer één of meer aandeelhouders en/of certificaathouders, ten minste één/tiende van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigende, zulks schriftelijk, met nauwkeurige opgave van de te behandelen onderwerpen, aan de directie verzoeken.

De oproeping van aandeelhouders en certificaathouders tot een algemene vergadering geschiedt schriftelijk op een termijn van ten minste veertien dagen, de dag van de oproeping en de dag van de vergadering niet medegerekend. De oproepingen worden verzonden aan de in het aandeelhoudersregister vermelde adressen van aandeelhouders en certificaathouders.

Ieder aandeel geeft recht op het uitbrengen van één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden, behalve in de gevallen waarin bij deze statuten een

grotere meerderheid is voorgeschreven, genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bij de ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de directie, onder toezicht van de raad van commissarissen, tenzij de algemene vergadering anders bepaalt.

Gedurende de vereffening blijven de bepalingen van deze statuten zoveel mogelijk van kracht. Het daarin bepaalde omtrent directeuren is dan van toepassing op de vereffenaars.

Hetgeen na de voldoening van de schuldeisers van het vermogen van de vennootschap is overgebleven wordt aan de houders van de aandelen uitgekeerd in verhouding tot ieders aandelenbezit.

De vennootschap blijft na haar ontbinding voortbestaan voor zover dit tot vereffening van haar vermogen nodig is.

Uit de notulen van de directievergadering van 12 april 2011 blijkt dat vanaf die datum een inrichting wordt geopend in België te 2800 Mechelen, Zandvoortstraat 16 onder de benaming Parts Express, met volgende activiteiten :

"Het organiseren en uitvoeren van transportdiensten. Het exploiteren van één of meer expeditie- en transportbedrijven, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord."

Vertegenwoordiging:

a) als orgaan van de vennootschap:

de directeur, de heer Norbertus Adrianus van Duuren wonende te NL - 1852 WX Heiloo, Boekenstein 97

b) als wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap in België:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLM Consultancy met maatschappelijke zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeeklaan 176 D ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0822.761.522, vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeeklaan 176 D

In haar hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLM Consultancy vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts de bevoegdheid het bijkantoor in België te leiden, er toezicht over te houden, jegens derden te verbinden en haar in rechte te vertegenwoordigen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLM Consultancy vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts kan de haar toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk delegeren aan een of meerdere personen op de wijze en voor de periode zoals zij zal aangeven.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondememingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

SLM Consultancy BVBA

wettelijk vertegenwoordiger

vast vertegenwoordigd door

Sven Lambrechts

Op u[7 loxaT: ;ía =g.ih.im " ':[r#TeF`:iPn , . c' !':,~ .! ^; çi 57 ;F: ':e #' rn r! %rî.;-û:r; ~:e ~ s^" p ~+4p r..r;:

.E ~~~~.c Kaam . ~ e;" £: i il8~z~ r~s1 , i. F£ t,... e t e:^,tF: E?fi,J# van :"ie ~r5.. ~ri.

' bevoogd rwct?teeetsoo^ ua:ri dreccr te vertegwrtsvoo:d¬ gen

~¬ r9.a : Naam en slaii dt ::i Ïy#if:ri

14/07/2015
ÿþe

Mod Word 11.1

YEI\AT, !< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

a

A NEEFI~,~...~:p~~

IIIIIIIIIII~IIIIIII Ilm

*15100939+

3 - -07- 2015

lJilk p . ;i~fl~







Ondernemingsnr : 0836049532

Benaming

(voluit) : Parts Express B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Stuartweg 10 - NL - 4131 NJ Vianen - adres in België : Zeutestraat 1 - 2800

Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beperking bevoegdheden wettelijk vertegenwoordiger

[Uittreksel uit de notulen van de directievergadering dd 27 maart 20151

"De directie van Parts Express B.V. statutair gevestigd te gemeente Vianen (Nederland) en niet adres 'te 4131 NJ Vianen, Stuartweg 10, met name de heer Norbertus Adrianus van Duwen, alleentzelfstandig bevoegd, [...], bevestigt hierbij dat SLM Consultancy BVBA vast vertegenwoordigd door Sven Lambrechts optreedt als wettelijk vertegenwoordiger van het bijhuis.

SLM Consultancy BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de dagelijkse algehele gang van zaken van het bijhuis. SLM Consultancy BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts zal het bijhuis leiden en daar toezicht op houden in aanmerking nemende het hiernavolgende inzake vertegenwoordiging.

Vertegenwoordiging

Alle contracten dienen mede ondertekend te worden door de directie van Parts Express..

SLM Consultancy BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts is evenwel bevoegd het bijhuis te vertegenwoordigen, na voorafgaande schriftelijke instemming van de directie voor het aangaan van die betreffende overeenkomst, bij het aangaan van overeenkomsten die in totaal een belang van ¬ 15.000 ,-niet te boven gaan.

SLM Consultancy BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Sven Lambrechts zal Parts Express in rechte kunnen vertegenwoordigen, na voorafgaande schriftelijke goedkeuring daartoe van de directie."

Voor eensluidend uittreksel

SLM Consultancy BVBA

wettelijk vertegenwoordiger

vast vertegenwoordigd door

Sven Lambrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PARTS EXPRESS B.V.

Adresse
ZEUTESTRAAT 1 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande