PAS DE PAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAS DE PAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.614.362

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0084-008
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 25.07.2013 13349-0537-008
19/12/2011
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN '

0 7 DEC. 2011

KOOPHANDURNHOUT

- De--griffier----1

ondernemingsnr : O g `'i " 6-1 Li " 3 G, 2_.

Benaming (voluit) : PAS DE PAS

(verkort)

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pas 32

2440 Geel

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vijf december tweeduizend en elf, en

aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid PAS DE PAS blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

Mevrouw LUYCKX Sandra Ann Joss, ongehuwd, geboren te Mol op 10 september 1972, wonende

te 2250 Olen, Geelseweg 42.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam PAS DE PAS draagt,

De werkelijke zetel gevestigd is te 2440 Geel, Pas 32.

* De vennootschap heeft tot doel:

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, in- en uitvoer, huur en verhuur,

ontwerp en fabricatie, vervaardiging, reiniging, onderhoud en herstelling van alle soorten stoffen,

Ieder- en textielwaren, witgoed, bovenkleding, lingerie, strand- en badkleding, ceremoniekleding, =i

beroepskleding, sport- en vrijetijdskleding, breigoed, bontwerk, schoeisel, kousen, hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, reisartikelen, fantasiejuwelen, mercerie, decoratie artikelen en aire mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen en dit zowel voor dames, heren, baby's en kinderen.

- Tussenpersoon in handel, verkopen op commissie.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Alle overige handelingen op commercieel, industrieel, en financieel gebied, alles in de ruimste zin. De financiële deelneming in en zich interesseren bij andere ondernemingen en de deelneming in de leiding daarvan en voorts het bezit, het beheer en de vervreemding van vermogensbestanddelen. Het verlenen van zekerheden op onroerende goederen of andere goederen van de vennootschap ten behoeve van derden terzake van schulden van aan haar gelieerde vennootschappen en het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden voor die schulden alsmede het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied, alles in de ruimste zin. De vennootschap kan aldus alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186S1e).

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door mevrouw Luyckx Sandra, voornoemd, voor de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op honderd zesentachtig (186) aandelen, i; waarvan twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) wordt volstort_

811190060

mod 11.1

Al de aandelen zijn onderschreven in speciën en gedeeltelijk volstort voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank nv, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders alscollege dienen op te treden.

* Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de 30siejuni om 18.00 uur. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. * Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op vijf december 2011, en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 30 juni 2013.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat hij als enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop

het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voormelde mevrouw Luyckx Sandra, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder

benoemd voor onbepaalde termijn.

Voormelde mevrouw Luyckx Sandra bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is en verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

Voor-

behouden

aan het

Belgi$ch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Bijzondere volmacht

Volmacht werd verleend aan Maman bvba, met zetel te 2400 Mol, Veldstraat 7, vertegenwoordigd i door de heer Schoeters Marc of aan de heer van Hees Willy, te 2370 Arendonk, De Horeman 25, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling van bijdragen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PAS DE PAS

Adresse
PAS 32 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande