PASSAGE FITNESS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PASSAGE FITNESS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.735.523

Publication

16/08/2012
ÿþI III II III'I 'IIII IIII 1111 'illIl ItiI I I N III

*12142169*

mcd 11,1

feergefegd ter griffie van de Rechtbank; van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie !cti g,.1M1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 452.735.523

Benaming (voluit) : PASSAGE FITNESS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig juli tweeduizend twaalf, ver& registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PASSAGE FITNESS", gevestigd te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer;: 0452.735.523, onder meer beslist heeft: 1) tot goedkeuring van het fusievoorstel waarbij de naamloze vennootschap "PASSAGE FITNESS" wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "HEALTHCITY BELGIË", gevestigd te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer.: 0881.532.238.

Bijgevolg wordt de vennootschap "PASSAGE FITNESS" ontbonden, zonder vereffening.

Het ganse vermogen van de vennootschap "PASSAGE FITNESS" zal, met alle rechten en plichten, overgaan' op de vennootschap "HEALTHCITY BELGIË",

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf. Alle rechten, plichten en verbintenissen, Ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap; "HEALTHCITY BELGIË".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "PASSAGE: FITNESS" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennoot schap "HEALTHCITY BELGIË".

, 2) dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

;' De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van De vergadering verleent volmacht, met,;

mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve;: ;i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, "Thee Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building en haar medewerkers, teneinde alle;; noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden`; (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte; - volmacht

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 16.07.2012 12314-0147-043
25/06/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y 1110 1111 I II

*12111490*

V beh aa Bel Stag

ui

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 4 »I 2P1?

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.735.523

Benaming

(voluit) : Passage Fitness

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Cockerillkaai 18, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel van de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 27 april 2012:

De algemene vergadering van aandeelhouders neemt kennis van de beslissing d,d. 26 april 2012 van Fitness First Nederland B.V., in haar hoedanigheid van bestuurder van Passage Fitness NV, om Moos Holding B.V., vertegenwoordigd door de heer René Moos, aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger in plaats van de heer Johannes Willemse.

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om volmacht te geven aan Liesbeth Denturck, Barti Garré en Jan Vincent Lindemans met kantoor te Keizerslaan 3 te 1000 Brussel, aan te stellen als volmachthouders, alleen of gezamenlijk handelend en met mogelijkheid tot substitutie, om het nodige te doen voor de publicatie en neerlegging van de genomen besluiten, daar alle akten en documenten toe dienstig te ondertekenen, in het algemeen daartoe al het nodige te doen,

Liesbeth Denturck

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2012
ÿþ~~ r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" iao9ss~a*

be a 81 Sta

n,rpfegd ter griffio van do Rechibeed

ç'Ua7 k`(G'Cpi'uFIelL" Î to Ái+tï:ex;:a, op

1 6 1WE1 2.02.

Griffie

Ondernemingsnr : 0452735523

Benaming

(voluit) ; Passage Fitness

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Cockerillkaai 18 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijzondere gevolmachtigde 1 Ontslag - benoeming bestuurder I Uittreksel voorstel van een fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Healthcity België NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Passage Fitness NV.

[Uittreksel notulen raad van bestuur dd. 14 mei 2012]

"De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de heer René M. Moos, individueel bevoegd, te belasten met de ondertekening van de fusievoorstellen en alle aan de fusie gerefateerde stukken, in naam van de raad van bestuur."

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algmene vergadering van 14 mei 2012]

"De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Fitness First Holdings (Netherlands) B.V. (thans Fitness First Nederland B.V,) met maatschappelijke zetel gevestigd te Daalmeerstraat 24, 2131 HC Hoofddorp (Nederland) vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Johannes C.M. Willemse woonachtig te Perahof 25, 3743BR Baarn (Nederland) als bestuurder van de Vennootschap.

De aandeelhouders bevestigen het ontslag van voormelde bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf heden. De aandeelhouders wensen de gewezen bestuurder te bedanken voor de bewezen diensten tijdens de uitoefening van zijn mandaat.

De aandeelhouders verlenen kwijting aan de gewezen bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat.

De aandeelhouders beslissen vervolgens om in de vervanging van de gewezen bestuurder te voorzien en zij benoemen tot die functie, met ingang van heden, de heer Arjan Broos, wonende te Bolwerk 56, MH Vijfhuizen (Nederland),

Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Tenslotte beslissen de aandeelhouders om de heer René M. Moos, individueel bevoegd, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde teneinde zorg te dragen voor de bekendmaking van voornoemde beslissingen en o.a. met de ondertekening van de publicatieformulieren I en de formulieren II."

[Uittreksel fusievoorstel dd, 14 mei 2012]

"N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap HEALTHCITY BELGIË, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen Cockerillkaai 18.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0881.532.238.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving;

« De vennootschap heeft tot doel:

UAlle activiteiten van een holdingmaatschappij, onder meer het financieren van, het samenwerken met, het deelnemen in en het voeren van de direktie over andere ondernemingen en rechtspersonen van welke aard ook, alsmede het verkrijgen, vervreemden, verhuren en bezwaren van roerende en onroerende goederen en voorts al hetgeen dat met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Oliet uitoefenen van de functie van adviseur bij andere bedrijven en vennootschappen op administratief, beheerkundig, fiscaal, sociaal, economisch en financieel vlak, zonder dat deze opsomming enige beperking inhoudt.

C1De uitbating van sportclubs, hoogstaande fitness- en welnessclubs, het bieden van sportservice, sportadvies, de aan- en verkoop van sportartikelen, sportdranken en sportvoeding, de organisatie van alle activiteiten, in verband met sportservice- en promotie in de meest ruime zin.

OZo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

-het ter beschikking stellen van roerende of onroerende goederen aan multifunctionele sportcomplexen en horecazaken.

-het verwerven, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet beperkend.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, inpandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen, daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan, om haar doel te verwezenlijken, alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.»

Zij wordt hierna 'He BE', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2. De Naamloze Vennootschap Passage Fitness, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Cockerillkaal 78,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0452.735.523.

Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel, zowel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.Het uitbaten van cafés, restaurants, hotels, bars, dancings en alle inrichtingen in de voedings-,

ontspannings- en toerismesector; het uitbaten van een traiteurdienst en van een feestzaal; het inrichten van

allerlei feesten, artistieke, culturele, pedagogische, wetenschappelijke of sportieve manifestaties.

2.De aan- en verkoop, in het groot en in detail, van sportartikelen en  toestellen voor de infrastructuur van

sportcentra.

3.1-let beheer van roerende en onroerende goederen die toebehoren aan de vennootschap of die de

vennootschap zal verwerven gedurende haar activiteit.

4.1-let waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

5.De organisatie, het bestuur, de begeleiding en het management van de sportcentra van alle aard.

6.Het organiseren van sportmanifestaties en  wedstrijden.

7.Het verstrekken van:

-Sportief en medisch verantwoorde trainingen met krachtapparatuur;

-Sportprestatieverbetering, figuur- en houdingsverbetering;

-Algemene conditietraining, fitnesstraining, circuittraining;

-Revalidatietraining;

-Sportmedische tests, opstellen van trainingsschema's.

8.Atle activiteiten en handelingen van een investerings- of holdingvennootschap, daaronder begrepen:

Het investeren, onderschrijven, verwerven, plaatsen, kopen en verkopen en overdragen van aandelen,

obligaties, oertificaten, kredieten, geld en andere effecten uitgegeven door Belgische of buitenlandse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen die al dan niet commerciële vennootschappen of administratieve kantoren zijn, dan wel een publiek of semi publiek karakter hebben;

Het beheer van investeringen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursmandaten, het verlenen van aduies, management en andere diensten die verwant zijn met de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen verleend worden op contractuele basis of op grond van deze statuten en kunnen uitgeoefend worden als extern adviseur dan wel als vennootschapsorgaan.

Het toestaan van leningen en voorschotten ongeacht de vorm of duur, aan verbonden vennootschappen of vennootschappen in dewelke de vennootschap participeert, alsook borgstelling en het stellen van alle soorten zekerheden voor de verbintenissen van deze vennootschappen; het verlenen van zowel financiële als andere centrale diensten aan verbonden ondernemingen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger,

Op algemene wijze mag zij alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in elke vennootschap met een gelijk of verwant doel alsook in elke vennootschap die ertoe strekt het doel van de vennootschap te bevorderen een belang nemen door middel van samenwerking, kapitaalinbreng, fusie, inschrijving op aandelen, participatie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere manier. »

Zij wordt hierna 'PF BE of `Overgenomen Vennootschap/Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

B/ Waardering en ruilverhouding

Ruilverhouding

Het aantal uit te reiken aandelen zal voor 1 aandeel PF BE 8 aandelen HC BE bedragen.

Bijgevolg zullen er aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap in vergoeding in totaal 2.779.864 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

C/ Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt Naar aanleiding van de fusie worden er 2.779.864 nieuwe aandelen uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap op naam luiden zal uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Overgenomen Vennootschap;

-de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het

fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

D/ Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

º%

t

Voor- EI Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

'-.be'ttotoen

aân het

Belgisch

Staatsblad



Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

FI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

"

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

GI Opdracht commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9  Box E6, Elsinore Building  Corporate Village en administratieve zetel te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 66 bus 13, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Lieven Van Brussel, wordt door de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de vennootschappen het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695, §1 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag bedraagt EUR 2.000,00 (exclusief BTW), per vennootschap.

Hl leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend."

Voor eensluidend uittreksel

René Moos

bijzonder gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþ Mal Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p...b~t,~ ryrr' ~~. _ -'~_, ~

Irai de Rechtbank

~`~:. " . ." ,~" " .: lirïtt'/STF1811,

çie5 MEI 2012

Griffie

1 111

*12095770*

1

VI

Dehi

aai

Bel $taa

Ondernemingsnr : 0452.735.523

Benaming

(voluit) : Passage Fitness

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Cockerillkaai 18, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Besluiten overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 27 april 2012 overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Liesbeth Denturck

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2012
ÿþ Moi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behm. aan' Belgl staats

Neeri3aieur] tcr griffie van d1

~

k

Rechtban van oo . 13~`Yl t~ ~^nt~~lara$n

op 8~ FER 2[112

Ur~eeGrifíiar.

Ondernemingsnr : 0452735523

Benaming

(volust) : Passage Fitness

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Cockerillkaai 18 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming commissaris

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 20111

"- De vergadering beslist vroegtijdig een einde te stellen aan het mandaat als commissaris van Deloitte Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vast vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoorne.

- De vergadering beslist een nieuwe commissaris aan te stellen en bevestigt hierbij de benoeming tot die. functie van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV kantoorhoudend te Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 66 bus 13. BDO Bedrijfsrevisoren duidt de heer Lieven Van Brussel als zijn vaste vertegenwoordiger aan.

De opdacht geldt, voor een hernieuwbare termijn van drie jaar met name voor de boekjaren eindigend op 31,12.2011, 31.12.2012 en 31.12.2013."

Voor eensluidend uittreksel

Moos Holding B.V.

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer René Moos

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheud van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 06.07.2011, NGL 29.09.2011 11559-0475-045
28/09/2011
ÿþ " M

Ma! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III lU 111111fl I 11 III II VIVUIIN

*11146170*

Neergelegd x, v cri" fftc; Je. t:'. É.c:r.iret.

van~~7g {~,~" ~ g~ Ç~ /~p y y~ ~j

 %off x~~.Y.~i~V:WY ie ~ICri~YC-i1~m16~ op

Griffie 6 S9. 2O1

Ondernemingsnr : 0452.735.523

Benaming

(voluit) : Passage Fitness NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Cockerillkaai 18 - 2000 Antwerpen

Onderwerf akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 30 juni 2011 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Michaël De Bruyn

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

17/08/2011
ÿþ Moa 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- s.bli,-, '.A.b aÍ~ . L.,L: -_........

"s3 L J crp E P~

0 4iAun. 2011

Griffie

*iiiaeaoe*

Vc behc aar Belf. Staal

Onderneniingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte : 0452.735.523

Passage Fitness

Naamloze vennootschap

Cockerillkaai 18, 2000 Antwerpen Ontslag - benoemingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 13 juli 2011:

1. De raad van bestuur heeft kennis genomen van het besluit van de raad van bestuur van Fitness First Holdings (Netherlands) B.V. van 30 juni 2011 waarbij akte werd genomen van het ontslag van Moos Holding' B.V. (vast vertegenwoordigd door de heer René Moos) als vaste vertegenwoordiger van Fitness First Holdings (Netherlands) B.V. voor de uitoefening van haar mandaat als bestuurder in de vennootschap en dit met ingang van 30 juni 2011.

Daarnaast heeft de raad van bestuur kennis genomen van het besluit van de raad van bestuur van Fitness First Holdings (Netherlands) B.V. van 30 juni 2011 tot benoeming van de heer Johannes C.M. Willemse, wonende te Perahof 25, 3743 BR Baam, Nederland, met paspoortnummer NR400KJ41, als vaste. vertegenwoordiger van Fitness First Holdings (Netherlands) B.V. voor de uitoefening van haar mandaat als, bestuurder in de vennootschap en dit met ingang van 30 juni 2011.

2. De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van Wellness Systems NV, met maatschappelijke. zetel te Dendermondsesteenweg 333 bus 101, 9070 Destelbergen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0452.714.242, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dick Vande Vyvere, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 1 april 2011.

De raad van bestuur besluit enige machten die werden toegekend aan Wellness Systems NV en Dick Vande Vyvere, met onmiddellijke ingang in te trekken.

Aldus stelt de raad van bestuur vast dat zij is samengesteld uit twee bestuurders, namelijk (i) Fitness First Holdings (Netherlands) B.V. met als vaste vertegenwoordiger de heer Johannes Willemse en (ii) Moos Holding B.V. met als vaste vertegenwoordiger de heer René Moos.

3. De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen om Moos Holding B.V., met zetel te NL 2131 BH Hoofddorp, Raadhuislaan 51, ingeschreven in de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 34085313, bestuurder, vertegenwoordigd door de heer René Moos, directeur te benoemen in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en de alleenhandelende vertegenwoordiging van de vennootschap voor alle zaken met betrekking tot dit bestuur en hij is onder andere bevoegd om dergelijke bevoegdheden die hem werden toegekend geheel of gedeeltelijk over te dragen aan één of meerdere lasthebbers en om ze in te trekken.

De statuten van de vennootschap bepalen daarenboven dat de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig wordt verbonden overeenkomstig artikel 522 §2 van het Wetboek van vennootschappen door één of meer gedelegeerd bestuurders die alleen kunnen optreden.

. Het mandaat is niet vergoed en loopt zolang Moos Holding B.V. de hoedanigheid heeft van bestuurder van de vennootschap. Bij ontslag als bestuurder wordt zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder automatisch beëindigd en_enige andere toegekende machten, automatisch ingetrokken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Meester Olivier ; Van Raemdonck, Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het , advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van ' indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot

" wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, " het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de" bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Olivier Van Raemdonck

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011
ÿþ-4

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 452.735.523

Benaming

(voluit) : PASSAGE FITNESS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3 bus 5

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL  WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE, GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder-= minstraat 9, op acht juli tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd twee bladen nul renvooien tee Antwerpen, negende kantoor der registratie op 12 JUL 2011 boek 225 blad 12 vak 9 Ontvangen : vijfentwintig: euro (25 E) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PASSAGE FITNESS", gevestigd te 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3 bus 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met als ondernemingsnummer 0452.735.523, onder meer beslist heeft :

1. de zetel van de vennootschap met onmiddellijke uitwerking te verplaatsen naar 2000 Antwerpen (Antwer pen), Cockerillkaai 18. Artikel 2 van de statuten werd dienovereenkomstig aangepast.

2. het lopende boekjaar, dat normaai afsluit op eenendertig oktober tweeduizend en elf, ten uitzonderlijke titel

te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en elf.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van één januari tot eenendertig december van het daaropvolgen-'.

de jaar.

De eerste zin van artikel 28 van de statuten werd aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december."

3. de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van mei om tien uur.

De eerste zin van artikel 20 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Jaarlijks wordt op de zetel of de plaats aangeduid door de Raad van Bestuur een gewone algemene vergade

ring gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur.

Volmacht

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder: de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs",' gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building, teneinde bij: de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle

" andere overheidsinstanties, zowel voor heden als in de toekomst, alle formaliteiten te vervullen en alle docu-;

menten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

V II III III II~III IIII h

" 11118202"

° r 2~~4

~.~

"

!, X.~`~

V beh aa Bel Stan

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.03.2010 10074-0533-055
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 27.03.2009, NGL 31.03.2009 09094-0150-054
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 14.03.2008, NGL 15.04.2008 08105-0031-042
19/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 15.03.2007, NGL 12.04.2007 07116-0337-038
27/09/2006 : GE173454
07/09/2006 : GE173454
30/05/2005 : GE173454
10/05/2005 : GE173454
21/02/2005 : GE173454
31/01/2005 : GE173454
07/05/2004 : GE173454
30/04/2004 : GE173454
06/08/2003 : GE173454
02/06/2003 : GE173454
30/05/2002 : GE173454
13/11/2001 : GE173454
04/09/2001 : GE173454
29/07/1999 : GE173454
29/07/1999 : GE173454
06/01/1999 : GE173454
07/11/1998 : GE173454
16/02/1996 : GE173454

Coordonnées
PASSAGE FITNESS

Adresse
COCKERILLKAAI 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande