PASTA CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PASTA CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.830.902

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15304917*

Neergelegd

19-03-2015

Griffie

0607830902

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Pasta Concepts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 18 maart 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  Pasta Concepts .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen, Abdijstraat 247.

3. Oprichters:

1. De heer EL KAHHAN Abdelhali, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 24 september 1980, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Scheldevrijstraat 47;

2. De heer YAHIA Khalid, geboren te Kortrijk op 7 juni 1980, wonende te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 100.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerders: De oprichters stelden aan als nietstatutaire zaakvoerders voor

onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer EL KAHHAN Abdelhali, voornoemd;

2/ de heer YAHIA Khalid, voornoemd

12. Commissarissen: Geen.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Abdijstraat 247

2020 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel: alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria s, pizzeria s, pitabars, pastabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega s en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede werkdag van de maand juni om achttien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek

Coordonnées
PASTA CONCEPTS

Adresse
ABDIJSTRAAT 247 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande