PATMIK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PATMIK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 568.826.014

Publication

29/01/2015
ÿþnr ,

Med POF 11.1

Luit' f in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerr,en

1 9 JAN. 2015

afdelig9iMtwerpen



15016050>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0568.826.0

Benaming (voluit) : PatMik

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Mechelsesteenweg 128, 2550 Kontich, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uit de akte van 5 januari 2015 blijkt dat door de heer Boonen Mike, woonachtig Mechelsesteenweg 128 te 2550 Kontich, en de heer Meirsman Patrick, woonachtig Manebruggestraat 272 te 2150 Borsbeek, overeengekomen werd een

handelsvennootschap genaamd PatMik op te richten onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma, met maatschappelijke zetel Mechelsesteenweg 128 te 2550 Kontich, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal duizend euro (¬ 1.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Er wordt ingeschreven in geld op de aandelen door de heer Boonen Mike, voornoemd, op vijftig aandelen en door de heer Meirsman Patrick, tevens voornoemd, op de andere vijftig aandelen.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder(s). Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand maart, om 16:00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig september van het daaropvolgende jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en eindigt het op 30 september 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

t I

fi g

i_tair` r  vervolg

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, zonder beperking van duur:

- De heer Boonen Mike, zoals vernoemd.

De heer Meirsman Patrick, zoals voornoemd.

- Mevrouw Van Bijlen Els, woonachtig Veldweg 2 te 2490 Balen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Moi PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Koen Denissen, accountant en belastingconsulent, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Kruizernuntiaan 12, handelend met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de BTW en alle andere administraties.

Kontich, 5 januari 2015.

Boonen Mike Meirsman Patrick

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lgiuk_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PATMIK

Adresse
MECHELSESTEENWEG 128 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande