PATRENSCO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRENSCO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.323.309

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.10.2013, NGL 17.02.2014 14036-0565-011
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.10.2014, NGL 28.11.2014 14678-0520-011
23/01/2013
ÿþ mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A U13111111 N

Recrec31 tMr vanite

pechtbank van láoo(:liG,t:t[iL4l ta Antirrerpen

cp(1~ir~G

~~ "

~

DA~rifffA:c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i;- - - _.

Ondernemingsnr : 5 0 2 3.2 3 30,9

Benaming (voluit) : PATRENSCO

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 17

Onderwerp akte :OPRICHTING - INBRENG IN NATURA - BENOEMING ZAAKVOERDERS

,1

,1 1

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart Van Tuiden te Antwerpen op 12 december? 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat werd opgericht een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de volgende voorwaarden:

1. Oprichter-vennoot:

Mevrouw VERCAMMEN Frieda Elisabeth Leona, geboren te Antwerpen op 15 september 1938,

wonende te 2970 Schilde, Kampdreef 41/43.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van;

!t een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "PATRENSCO".

3. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

q 4. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 17.

5. Doel:

t; De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of irq samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of; onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

!i - het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende; goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengsten en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop;

- alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle; roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile; ;i operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief; maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen. de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbarei waardepapaieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten,? het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen ent ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze; vennootschappen en ondernemingen;

het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn] aan depositobanken, houders van de deposito's op korte termijn, spaarkassen,

op de laatste biz, van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~ 5

hypotheekmaatschappijen, het stellen van aile raadgevende daden en beheersdaden, met' uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen. - de organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- het verlenen van managementadvies;

- managementsactiviteiten van holdings; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten;

- de vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel;

- deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen;

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondenemingen, verenigingen, of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als In het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

6. Kapitaal en aandelen:

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderdentienduizend zeshonderdvijfenzestig euro (110.665,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdentienduizend zeshonderdvijfenzestig (110.665) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend een fractiewaarde van een/ honderdentienduizend zeshonderdvijfenzestigste (1/110.665ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de produkten van de liquidatie. i. Wijze waarop het maatschappelijk kapitaal is gevormd:

Deze som van honderdentienduizendzeshonderdvijfenzestig euro (110.665,00 EUR), bedrag van de aandelen toegekend aan de inbreng in natura, vertegenwoordigen geheel het maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven, door mevrouw Frieda Vercammen, voormeld. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en is volstort ten belope van honderdentienduizendzeshonderdvijfenzestig euro.

De comparante verklaart inbreng in de vennootschap te doen van de geheelheid in blooteigendom in het hierna beschreven onroerend goed.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

STAD ANTWERPEN - ELFDE AFDELING

In het complex, genaamd "NAPOLEONSKY", op en met grond en alle verdere aanhorigheden, staande en gelegen te ANTWERPEN, elfde afdeling, BORDEAUXSTRAAT 6112, ten kadaster bekend volgens titel en thans sectie B nummer 45/C/5 voor een grootte van vierduizend vierhonderd vijfenveertig vierkante meter:

Volgende kavel:

De commerciële ruimte A2/0.1, omvattend

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke commerciële ruimte met berging zoals aangeduid op de plans gehecht aan de nagemelde statuten van het gebouw.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend honderd vierenzeventig/

honderdduizendsten in de gemene delen van de gebouwen en in de grond.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rF

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

k

mal 11.1

Voor- Zoals dit gebouw beschreven staat in de hierna gemelde statuten van het gebouw verleden voor geassocieerd notaris Erik Celfis te Antwerpen op 30 januari 2009, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 5 februari 2009 onder nummer 57-T-05/02/2009-01205.

behouden aan het Belgisch De waarde van de ingebrachte delen in het hiervoor beschreven onroerend goed wordt geschat op HONDERDENTIENDUIZEND ZESHONDERDVIJFENZESTIG EURO (110.665,00 EUR).

Staatsblad Als vergoeding voor de aldus gedane inbreng in natura wordt aan mevrouw Frieda Vercammen, voormelde inbrenger, toegekend: honderdentienduizend zeshonderdvijfenzestig (110.665) volledig volstorte aandelen, met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van één/honderdentienduizend zeshonderdvijfenzestigste van het maatschappelijk kapitaal.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Karel Nijs Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's, gevestigd te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0807.879.643, aangesteld door de oprichter, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van Patrensco BVBA in oprichting ten bedrage van 110.665,00 EUR bestaat uit de inbreng van de naakte eigendom van het onroerend goed dat hierboven beschreven staat.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,:

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leiden overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 110.665 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Patrensco BVBA in oprichting, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 110.665ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Kontich, 18 oktober 2012"

8. Bestuur en vertegenwoordiging:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alteen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist

~





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

9. Algemene Vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van

oktober om achttien uur.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de

wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht

10, Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

11. Batig saldo - winstverdeling- verdeling netto-actief

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

12. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 30 juni 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van oktober 2013 om achttien

uur.

13. Benoeming van zaakvoerders:

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerders voor een

onbepaalde duur:

1) De heer RENS Jean Louis Anny Siegfried, geboren te Wilrijk op 8 april 1965, wonend te 2980

Zoersel, Uilendreef 10.

Hier aanwezig en die aanvaardt.

2) De heer RENS Christophe Nicolas Dave René Herman, geboren te Wilrijk op 18 december

1971, wonend te 2980 Zoersel, Bremlaan 18.

De heer RENS Christophe, voormeld, hier vertegenwoordigd door de heer RENS Jean, voormeld,

ingevolge de hier aangehechte onderhandse volmacht.

De heer Rens Christophe, vertegenwoordigd als gezegd, die aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd.

14. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

15.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Nihil

16. Volmacht:

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A -- 9051 Gent, of aan één van haat lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent; mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Siplii wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht var) indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en té ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodigé vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, d4 aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaaj

secretariaat en het voeren van alleprocedures m.b.t. de registratie als aannemer. )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reato: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

s r ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

d A '

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd Notaris Bart Van Tulden

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte van oprichting dd. 12 december 2012

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de oprichter

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

rti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PATRENSCO

Adresse
NAPOLEONKAAI 17 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande