PATRICIA & BIANCA

Société en commandite simple


Dénomination : PATRICIA & BIANCA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 828.678.027

Publication

06/01/2015
ÿþ Mad wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



UI I II lI 101 I III O lu

+15002239*

i

III



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 DEC, 2014

afde,l*werpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

0828.678.027

PATRICIA & BIANCA

gewone commanditaire vennootschap

Listdreef 28 / 0003, B-2900 Schoten

Verhoging van het maatschappelijk vermogen ; statutenwijzigingen ; bijzondere volmachten ; nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten.

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 5 december 2014 dat de algemene vergadering na beraadslaging, met éénparigheid van stemmen :

1. besluit om het maatschappelijk vermogen van de Vennootschap te verhogen ten belope van EUR 14.829.892,09 om het maatschappelijk vermogen te brengen van EUR 17.027.880,00 op EUR 31.857,772,09.

De vergadering beslist dat deze verhoging van het maatschappelijk vermogen zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura, en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 1.482.990 nieuwe deelbewijzen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande deelbewijzen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari ingeschreven worden op de nieuwe deelbewijzen.

De vergadering beslist dat de verhoging van het maatschappelijk vermogen zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer Adriaan J, Engelvaart, beherend vennoot van de Vennootschap, van een schuldvordering die hij lastens de Vennootschap heeft voor een bedrag van EUR 14.829.892,09.

2. De heer Engelvaart verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en bevestigt dat hij de in te brengen schuldvordering bezit.

Vervolgens verklaart de heer Engelvaart deze schuldvordering aan een waarde van EUR 14.829.892,09 in de Vennootschap in te brengen,

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Engelvaart, die aanvaardt, de 1.482.990 nieuwe volledig volgestorte deelbewijzen toegekend,

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk vermogen werd verhoogd door inbreng in natura ten belope van EUR 14.829,892,09, en dat de verhoging van het maatschappelijk vermogen volledig werd onderschreven en de 1.482.990 nieuw uitgegeven deelbewijzen volledig volstort werden.

3. De vergadering stelt bijgevolg vast dat het maatschappelijk vermogen werd gebracht op EUR 31.857.772,09 vertegenwoordigd door 3.185.778 deelbewijzen.

4. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot verhoging van het maatschappelijk vermogen die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5, eerste zin van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

"Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt EUR 31.857.772,09 en is vertegenwoordigd door 3.185.778 deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde."

5. Besluit om artikel 2 van de statuten aan te passen aan het exacte adres waarop de zetel van de

Vennootschap gevestigd is, en om de eerste zin van artikel 2 te vervangen als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten (België), Listdreef 2810003."

6. Besluit om artikel 4 van de statuten aan te passen teneinde de exacte duur van de Vennootschap te verduidelijken, en tekst van het artikel bijgevolg te vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt opgericht voor 12 jaar, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel."

7. Besluit om artikel 8 van de statuten aan te passen teneinde het correcte adres van de beherende vennoot te vermelden, en daartoe de tweede alinea van artikel 8 als volgt te vervangen:

"De heer A.J. Engelvaart, met Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 2900 Schoten, Listdreef 28 / 0003, geboren te Rotterdam, Nederland, op 24 mei 1954;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. De vergadering verleent aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

9. De vergadering beslist verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

10. De vergadering beslist tenslotte om de zaakvoerder/beherende vennoot van de Vennootschap, evenals Henri Nelen en Caroline Schouwenaars, advocaten, met kantooradres te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd, te belasten met de inschrijving van de hierbij goedgekeurde kapitaalverhoging en de daarbij uitgegeven deelbewijzen, in het register van deelbewijzen van de Vennootschap.

***************************************************

De nieuwe, gecoördineerde tekst tekst van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap "PATRICIA & BIANCA" na de statutenwijziging van 5 december 2014 luidt als volgt :

Gecoördineerde tekst van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap "PATRICIA & BIANCA" na de statutenwijziging van 5 december 2014

met zetel te 2900 Schoten, Listdreef 28 / 0003

ondememingsnummer 0828.678.027 RPR Antwerpen (afdeling Antwerpen)

Historiek

OPRICHTINGSAKTE:

De vennootschap werd opgericht krachtens een onderhandse akte op 15 juli 2010, bekendgemaakt in de

Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 2 september 2010 onder nummer 10129600.

STATUTENWIJZIGING:

De statuten werden gewijzigd krachtens besluiten van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 19 oktober 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 november 2010 onder nummer 10170408.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd krachtens besluiten van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 5 december 2014, neergelegd ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM - NAAM

Artikel 1. VORM - NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap genaamd Patricia & Bianca.

Artikel 2. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten (België), Listdreef 28 / 0003.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij beslissing van de

beherende vennoten, mits inachtname van de toepasselijke taalwetgeving.

Artikel 3. - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meen

o Verlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

o het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij mag haar goederen in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor 12 jaar, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

HOOFDSTUK li; MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN  DEELBEWIJZEN

Artikel 5,  MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt EUR 31.857.772,09 en is vertegenwoordigd door 3.785.778 deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Elke vennoot verwerft een deelneming in het maatschappelijk vermogen van de vennootschap dat in verhouding staat tot zijn inbreng. De beherende vennoten zullen een register bijhouden waarin de deelbewijzen van elke vennoot worden vermeld. Bij kapitaalverhoging zullen nieuwe deelbewijzen worden toegekend in verhouding tot de inbreng van elke vennoot blj deze kapitaalverhoging,

Artikel 6. -- OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot zijn deelbewijzen niet onder levenden overdragen (bijvoorbeeld door middel van verkoop, ruil of schenking), verpanden etc. aan een medevennoot of aan een derde.

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van aile andere vennoten, kan een vennoot onder levenden geen zakelijk recht (vb. een recht van vruchtgebruik) vestigen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn deelbewijzen.

Artikel 7.  BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

A) De beherende vennoten

De beherende vennoten zijn ieder hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn diegene die in de oprichtingsakte worden aangeduid als beherende vennoten, of deze die in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden.

B) De stille vennoten

§1 De aansprakelijkheid van de stille vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

§2 De stille vennoten moeten zich onthouden van enige daad van bestuur, hierin begrepen krachtens een volmacht.

§3 Bij niet-naleving van §2 zijn de stille vennoten jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Zij zijn ook voor verbintenissen waaraan zij niet hebben meegewerkt onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien zij er een gewoonte van hebben gemaakt de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien hun naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

HOOFDSTUK III.  BESTUUR EN CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8.  BESTUUR

Pe vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, benoemd door de algemene vergadering van vennoten. Wordt in die hoedanigheid benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De heer A.J. Engelvaart, met Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 2900 Schoten, Listdreef 28 / pool geboren te Rotterdam, Nederland op 24 mei 1954,

Zijn mandaat kan niet zonder wettige redenen herroepen worden zolang de vennootschap duurt. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 9. - BEVOEGDHEDEN

Pe beherende vennoot, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alle te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Artikel 10. - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Pe vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig verte-'gen-woordigd door het afzonderlijk optreden van een beherende vennoot. De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van de hen verleende volmacht, geldig vertegenwoordigd door bijzondere volmachthouders.

Artikel 11.  CONTROLE

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle over de financiële toestand van de vennootschap, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen van de jaarrekening overeenkomstig het wetboek vennootschap en onderhavige statuten, toevertrouwd aan een commissaris, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het instituut van de bedrijfsrevisoren.

IDe commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen, beschikt iedere beherende of stille vennoot over een individuele onderzoeks-en controlebevoegdheid. In dat geval heeft iedere vennoot het recht om kennis te nemen van alle boeken en bescheiden, brieven, verslagen en, in het algemeen, van alle maatschappelijke documenten op de zetel van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en laten bijstaan door een externe accountant, ingeschreven op de lijst van het instituut van de accountants en de belastingconsulenten.

HOOFDSTUK 1V.  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12. - ALGEMENE VERGADERING

0e gewone algemene vergadering van vennoten wordt iedere tweede dinsdag van de maand juni om 18h00 bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Pe beherende vennoten kunnen een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens als zij dit redelijkerwijze noodzakelijk achten.

Pe vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit uit het register van deelbewijzen blijkt.

Artikel 13. -- BEVOEGDHEDEN

IDe algemene vergadering beschikt over volgende exclusieve bevoegdheden:

de goedkeuring van de jaarrekening van de vennootschap;

het verlenen van decharge aan de beherende vennoten en aan de commissarissen;

- de benoeming en het ontslag van een beherende vennoot;

de benoeming en het ontslag van een commissaris;

- de wijziging van de statuten, met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk

verrnogen;

de ontbinding van de vennootschap; en

- de toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van deelbewijzen door een vennoot aan een

andere vennoot of aan een derde.

i v ~

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14. - STEMRECHT

Elk deelbewijs geeft recht op één stem.

Artikel 15. - AANWEZIGHEIDSQUORUM - MEERDERHEID

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Iedere vennoot kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Alleen schriftelijke volmachten zijn toegelaten en worden gehecht aan het proces-verbaal van de algemene vergadering

Onverminderd andersluidende statutaire of wettelijke bepalingen, worden alle beslissingen van de algemene vergadering in beginsel genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onthoudingen niet meegerekend.

Artikel 16 WIJZIGING STATUTEN

Over de wijziging van de statuten (met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk vermogen) en de ontbinding van de vennootschap, kan alleen worden beslist indien alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering. De algemene vergadering neemt een beslissing met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde deelbewijzen. Een onthouding geldt als tegenstem.

Artikel 17  TOETREDING NIEUWE VENNOTEN

Een persoon of rechtspersoon kan slechts toetreden na voorafgaande schriftelijke gcedkeuring van alle vennoten van de vennootschap.

HOOFDSTUK V.  BOEKJAAR  JAARREKENING -- VERDELING

Artikel 18 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maken de beherende vennoten een inventaris en de jaarrekening van de

vennootschap op.

Artikel 19  WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve. In voorkomend geval wordt de winst verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het maatschappelijk vermogen.

ln voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname In het maatschappelijk vermogen met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun inbreng niet mag overtreffen.

HOOFDSTUK VI -- EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 20 -- VOORTZETTINGSBEDING

o De vennootschap zal niet ontbonden zijn bij opzegging van de vennootschap door één van de vennoten, noch bij overlijden, faillissement, collectieve schuldenregeling van één van de vennoten.

o De vennootschap zal blijven voorbestaan tussen de andere vennoten voor zover de vennootschap minstens twee vennoten telt, waarvan één beherende en één stille vennoot.

o In geval van overlijden van één van de vennoten zal de vennootschap voortduren met de erfgenaam, of indien er meerdere erfgenamen zijn, met aile erfgenamen van de overleden vennoot, waarbij het begrip erfgenaam/erfgenamen de wettelijke (ab intestato), testamentaire en contractuele erfgenaam/erfgenamen omvat.

o De erfgenamen en rechtsopvolgers van de overleden vennoot kunnen in geen geval de zegellegging of het opstellen van een inventaris vorderen, noch kunnen zij de voortzetting van de activiteiten van de vennootschap verhinderen.

Artikel 21  VRUCHTGEBRUIK OP DEELBEWIJZEN

Ingeval een recht van vruchtgebruik onder levenden wordt gevestigd overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, of ingeval een recht van vruchtgebruik wordt gevestigd ingevolge overlijden, geldt onderstaande regeling.

Behoudens andersluidende regeling in de titel krachtens dewelke het recht van vruchtgebruik wordt gevestigd of andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar, wordt het stemrecht verbonden aan de deelbewijzen uitgeoefend door de vruchtgebruiker wanneer er beslist wordt over de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat, de bestemming van de beschikbare reserves, de aanstelling en het ontslag van de bestuurders en commissarissen en het verlenen van kwijting aan bestuurders en commissarissen. In alle andere gevallen wordt het stemrecht uitgeoefend door de naakte eigenaar,

Behoudens andersluidende regeling in de titel krachtens dewelke het recht van vruchtgebruik wordt gevestigd of andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar, komen alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker. Onverminderd hetgeen voorafgaat, behoren alle aan de deelbewijzen verbonden rechten, die ertoe kunnen leiden dat de vennoten van de vennootschap nieuwe effecten van de vennootschap, speciën of enig ander goed of recht verwerven, toe aan de blote eigenaar. De nieuwe effecten, speciën of andere goederen of rechten die uit hoofde van de uitoefening van voornoemde rechten wordt verkregen, komen in blote eigendom toe aan de blote eigenaar en in vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker. Indien voor de uitoefening van het recht dat kan leiden tot het verwerven van de nieuwe effecten van de vennootschap, speciën of enige ander goed of recht enige handeling van de blote eigenaar vereist is en deze nalaat deze handeling te stellen, vervalt het betrokken recht definitief. Alle andere aan door de vennootschap uitgegeven deelbewijzen verbonden rechten dan deze die hiervoor in dit artikel zijn vermeld, komen uitsluitend toe aan de blote eigenaar,

Ingeval een recht van vruchtgebruik werd gevestigd over één of meerdere deelbewijzen, stellen de vruchtgebruiker of de naakte eigenaar de vennootschap hiervan in kennis per aangetekend schrijven, met voorlegging van de titel krachtens dewelke het vruchtgebruik is gevestigd, die desgevallend een bijzondere regeling door de volle eigenaar bevat die afwijkt van deze statutaire regeling. Binnen vijf dagen na verzending van dit schrijven is deze regeling tegenstelbaar aan de vennootschap, Hetzelfde geldt indien de vruchtgebruiker en naakte eigenaar een overeenkomst sluiten die van deze statutaire regeling afwijkt.

Artikel 22.  UITTREDING DOOR EEN VAN DE VENNOTEN

Een vennoot kan niet uittreden uit de vennootschap, tenzij mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, en, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, mits een andere vennoot toetreedt tot de vennootschap die de uittredende vennoot vervangt.

Artikel 23 - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden met toepassing van de bepalingen van artikel 16 van deze statuten.

Indien de vennootschap is ontbonden, worden de vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle deelbewijzen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Artikel 24 -- BEVOEGDE RECHTBANK

In geval van betwisting zijn de rechtbanken van Antwerpen bevoegd.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd

- notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 5 december 2014 ;

- nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten na de statutenwijziging van 5 december 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Beigiach Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012
ÿþ.f.

Mod Word 11.1

D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:p

- *izss9soaw

Ondernemingsnr : 0828.678.027 Benaming

(voluit) (verkort) :

PATRICIA & BIANCA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Listdreef 28 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging bij beslissing van de gemeente

Naar aanleiding van aanpassingswerken heeft de technische dienst van de gemeente Schoten beslist tot hernurnmering van het adres van de vennootschap met ingang van 24 april 2012.

Otld adres: Listdreef 28  2900 Schoten

Nieuw adres: Listdreef 2810003  2900 Schoten

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna Imbrechts, Rozenlaan 16, 2960 Brecht en/of Mevrouw Christine Melo, Vijverlaan 54, 2970 Schilde, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en BTW-administraties.

Adriaan Engelvaart

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

van Koopi :ne 11n Ff l4' . n l ~1

1 SüL ~65~

Griffie

Coordonnées
PATRICIA & BIANCA

Adresse
LISTDREEF 28, BUS 0003 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande