PATRICIA VOORSPOOLS ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRICIA VOORSPOOLS ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.847.505

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14262-0588-007
08/02/2013
ÿþyl- mod 11.1

Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v bet"

aG

Be Sta;

1

1 4333*

m

N.ergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 2 9 JAN. 2413

Griffie

Ondernemingsnr :~ . ~k -SCSS-

Benaming (voluit) : PATRICIA VOORSPOOLS ARCHITECTEN

(verkort) : 1

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onde de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Corluylei 65

2150 Borsbeek

Onderwerp akte :Oprichting "Patricia Voorspools Architecten" (Burgerlijke vennootschap ovv bvba)

rk Tekst ; Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel, op 24 januari 2013, neergelegd voor,' registratie, blijkt dat :

Mevrouw VOORSPOOLS Patricia Jozef Anna, architect, geboren te Mortsel op vierentwintig december negentienhonderdzevenenzestig, (Rijksregister nummer 67.12.24-332.51), wonend te ° 2150 Borsbeek, Corluylei 65, intekenend op alle honderdzesentachtig (186) aandelen, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) door inbreng in geld, gedeponeerd op een afzonderlijk rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, een, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende statuten (uittreksel): Rechtsvorm  Naam: - "PATRICIA VOORSPOOLS ARCHITECTEN".

Zetel: - 2150 Borsbeek, Corluylei 65.

Doei: - De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel;

- De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn;

- De rechtspersoon mag geen deelneming bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten .° van deze vennootschap mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect;

- het uitvoeren van studies en ontwerpen van bouwprocessen, ruimtelijke ordening en planologie;

- het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken;

- het uitvoeren van expertisen;

- het beoefenen van aile aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten;

= De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed . huisvader. De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen.

Duur. - De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen die elk één/honderdzesentachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere

` zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Mei uitzondering van de bevoegdheden de wet voorbehoudt aen de algemene vergadering en wat hiervoor werd bepaald betreffende de handelingen die horen tot het beroep van architect, kan, indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk handelen om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel te verrichten.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de juni om 10 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen heeft.

In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen, Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen, kan slechts beraadslaagd worden in de vergadering, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Verdeling: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Verdeling bij vereffening: Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

H. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien. Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekeningen en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2012.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard: - dat tot zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw VOORSPOOLS Patricia, voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn

Indien de vennootschap overeenkomst artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen als bestuurder of zaakvoerder zal optreden benoemt zij mevrouw VOORSPOOLS Patricia tot vaste vertegenwoordiger.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een bvba "W.W.", te 2140 Antwerpen, Collegelaan 111 bus 5.

(GeL Notaris François Leconte)

Neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte van 24/01/2013

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 12.07.2016 16313-0595-007

Coordonnées
PATRICIA VOORSPOOLS ARCHITECTEN

Adresse
CORLUYLEI 65 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande