PATRICK DUA MANAGEMENT, AFGEKORT : PDM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRICK DUA MANAGEMENT, AFGEKORT : PDM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.494.058

Publication

21/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300693*

Neergelegd

17-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544494058

Benaming (voluit): PATRICK DUA MANAGEMENT

(verkort): PDM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Terbankstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op vijftien januari tweeduizend veertien blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming PATRICK DUA MANAGEMENT, afgekort PDM, met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Terbankstraat 6 door: De Heer DUA Patrick Louis Jean Alex, geboren te Gent op negentien september negentienhonderd zesenvijftig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 560919-169-15, echtgenoot van mevrouw SCHUERMANS Cathérine, wonende te 2530 Boechout, Terbankstraat 6.

Welke comparant verklaard gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel voor notaris Fernand De Baecker met standplaats te Antwerpen volgens akte verleden op 14 september negentienhonderd achtenzeventig; ongewijzigd tot op heden, naar hij verklaart.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste ieder, welke de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd (18.600 EUR) waarvoor hem driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat ieder aandeel volledig volstort is, te weten vijftig euro (50 EUR), hetzij in het totaal achttienduizend zeshonderd (18.600 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1279645-61 bij ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PATRICK DUA MANAGEMENT , in afgekort  PDM , in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op tien januari tweeduizend veertien dat door mij notaris in het dossier zal bewaard worden.

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam

PATRICK DUA MANAGEMENT, afgekort PDM.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Terbankstraat 6.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten.

4) Het geven van opleidingen in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijsinstellingen als op privébasis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Elke handel en tussenhandel, zowel in eigen naam als voor rekening van derden, zowel in het groot als in het klein, met daarbij het aankopen, verkopen, huren, verhuren, invoeren, uitvoeren, charteren, leasen, in medeeigendom verstrekken, onderhouden, herstellen, uitrusten, inrichten en vertegenwoordigen van luxe-jachten en jachten, (plezier)boten, recreatie- en sportvaartuigen, binnenvaartuigen, zeeschepen en alle andere schepen en boten, inbegrepen alle onderdelen en toebehoren, aanverwante producten en diensten verband houdende met deze activiteiten, zoals onder meer het leveren van proviand, crew, uitrusting, apparatuur, materiaal, kledij, duikmateriaal en sportuitrusting die er mee verband houdt. Daarnaast eveneens behandelen van rompen, het schoonmaken en vernieuwen van exterieur en interieur van alle boten.

10) De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/ driehonderd tweeënzeventigste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd :

De Heer DUA Patrick Louis Jean Alex, geboren te Gent op negentien september negentienhonderd zesenvijftig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 560919-169-15, wonende te 2530 Boechout, Terbankstraat 6, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twaalf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats

in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Luik B - Vervolg

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen

zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig

december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand

mei tweeduizend vijftien om twaalf uur.

2. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het

ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor

de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A&T , gevestigd te 2640 Mortsel, Jacob van

Arteveldestraat 30, met ondernemingsnummer 0447.912.148, vertegenwoordigd door haar medewerkers.

Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in haar plaats te stellen.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PATRICK DUA MANAGEMENT, AFGEKORT : PDM

Adresse
TERBANKSTRAAT 6 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande