PATRIMONIUM MBS

Divers


Dénomination : PATRIMONIUM MBS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 886.391.839

Publication

28/07/2014
ÿþMM 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd Lux gliffle yen de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL





B





16 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Griffle Griffier

111111111!1,11,11111111j111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.391.839

Benaming

(voluit) : Patrimonium MBS

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: Antwerpseweg 1, 2440 Geel

Onderwerp akte: Vervanging bestuurder

De algemene vergadering gaat in zitting van 13 mei 2014 over tot de definitieve vervanging binnen de raad van bestuur als volgt:

De heer Bart Julliams vervangt de heer Erwin Brentjens als bestuurder namens 10K Afvalbeheer,

Johan Leysen Rite Van Den Bossche

Voorzitter 10K Afvalbeheer Voorzitter1VAREM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

08/01/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

T ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~' r~~:< :..~.~



Voort behoud

aan hE

Belgisc Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

uuuiii~iiiuiumum

*150 3981+'

eeexygetegd ter griffie van de RECIli'f3Al1F3ç VAN KOOPHANDEL

26 BEC, 2014

ANTWERPEN atd.elzn.g TURNHOUT

De Griffie

Ondernemingsnr : 0886.391.839

Benaming

(voluit) : NV Patrimonium MBS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Burgerlijke vennootschap niet handelsvorm

Zetel : 2440 Geel, Antwerpseweg 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Alec BENIJTS, te Geel, op 12 december 2014, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NV Patrimonium MBS" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 2440 Geel, Antwerpseweg 1, met ondernemingsnummer BTW BE 0886.391.839 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, ondermeer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: UITTREDING VAN DE ENIGE AANDEELHOUDER MET EEN PRIVAATRECHTELIJK STATUUT - WIJZIGING AAN DC STATUTEN

Als gevolg van de uittreding van de enige aandeelhouder met een privaatrechtelijk statuut en teneinde aldus de wijziging van verdeling tussen de klassen van A-aandelen en B-aandelen statutair te verankeren, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëndertig miljoen zevenhonderd zesentwintigduizend euro (33.726.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn,

De vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) aandelen zijn als volgt verdeeld in twee (2) klassen van aandelen:

Dvierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) aandelen van klasse A; en

Llnul (0) aandelen van klasse B.

De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een publiekrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse A. De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een privaatrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse B."

BESLUIT: ONTSLAG VAN DE B-BESTUURDER - KWIJTING.

De vergadering neemt akte van het eervol ontslag van de B-bestuurder, te weten:

de heer TERBECK Gerd, wonende te NL-48653 Coesfeld, Hüppelswicker Weg 62 (Duitsland) en dit met ingang van 12 december 2014.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn opdracht, zal worden voorgelegd op de eerstvolgende jaarvergadering.

De vergadering besluit niet in zijn vervanging te voorzien en bevestigt vervolgens dat er thans zes (6) bestuurders zijn.

Voor ontledend uittreksel.

Alec Benijts,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

1.volmacht "10K AFVALBEHEER";

2.volmacht "IVAREM";

3.volmacht "REMONDIS BELGIEN";

4.origineel onderhandse overeenkomst d.d. 1212.2014..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0397-027
22/04/2013
ÿþMod Word 11.1

"r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 APR. 2013

Tfe1POUT

Ce Cri-Kiel

Ondernemingsnr : 0886.391.839

Benaming

(voluit) : NV Patrimonium MBS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetei : 2440 Geel, Antwerpseweg 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING INZAKE SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS - BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 5 april 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NV Patrimonium MBS", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Antwerpseweg 1, met ondernemingsnummer BTW BE 0886.391.839 RPR Turnhout, onder meer besloten heeft wat volgt:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 14 VAN DE STATUTEN ("SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR")

De vergadering besluit artikel 14 van de statuten ("samenstelling van de raad van bestuur") te vervangen daar de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit maximum zeven (7) leden, waarvan maximum zes (6) benoemd op voordracht van de A aandeelhouders en maximum één (1) benoemd op voordracht van de B-aandeelhouders. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen.

De voorzitters van 10K Afvalbeheer en IVAREM maken van rechtswege deel uit van de raad van bestuur. Verder hebben 10K Afvalbeheer en IVAREM elk het recht om maximum twee (2) A bestuurders voor te dragen. Enkel leden van de raad van bestuur van 10K Afvalbeheer en IVAREM, benoemd op voordracht van de gemeenten, kunnen tot A bestuurder van de vennootschap worden benoemd. De B-aandeelhouders hebben het recht de kandidaten voor te dragen voor maximum één functie van B-bestuurder.

Alle A-beetuurders zijn van rechtswege ontslagnemend bij verlies van hun openbaar mandaat (behoudens in geval van algehele vernieuwing van de gemeenteraden) of bij verlies van hun bestuursfunctie of tewerkstelling bij de aandeelhouder op wiens voordracht zij werden benoemd. In geval van algehele vernieuwing van de gemeenteraden moet binnen de eerste drie maanden van het jaar volgend op dat van de verkiezingen, een algemene vergadering worden bijeengeroepen waarbij tot algehele vervanging van de raad van bestuur wordt overgegaan, voor zover de raden van de aan de respectieve aandeelhouders deelnemende besturen reeds in hun nieuwe samenstelling vergaderd hebben. Is dat niet het geval, dan worden de betrokken nieuwe A-bestuurders benoemd door de gewone algemene vergadering die tevens kwijting verleent aan de A bestuurders die het voorgaande boekjaar in functie waren.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig door middel van coöptatie de vacature in te vullen totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, met dien verstande dat de voordrachtrechten van de respectieve aandeelhouders gerespecteerd moeten worden. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De voorzitters van 101< AFVALBEHEER en IVAREM oefenen alternerend per vergadering het voorzitterschap van de raad van bestuur uit. De voorzitter duidt een secretaris aan die geen deel moet uitmaken van de raad van bestuur. op verzoek van de voorzitter kunnen de leidinggevende personeelsleden van de aandeelhouders of experten met specifieke deskundigheid met betrekking tot de statutair bepaalde doelstellingen van de vennootschap de vergadering met raadgevende stem bijwonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

R, l Met uitzondering van eventuele presentiegelden, komen eventuele vergoedingen van de op voordracht van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge een opdrachthoudende vereniging-aandeelhouder benoemde bestuurder toe aan de betrokken

opdrachthoudende vereniging."

De vergadering besluit verder  voor zoveel als nodig  te bevestigen dat alle beslissingen binnen de raad

van bestuur genomen worden met een meerderheid van twee derden (2f3den) van de stemmen. Artikel 15,

alinea 8 van de statuten blijft aldus ongewijzigd.

TWEEDE BESLUIT: ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS

De vergadering stelt vast dat de opdracht van volgende personen

-De heer MACKEN Paul, nagenoemd;

-De heer LEYSEN Johan, nagenoemd;

-De heer STIJNEN Franciscus, nagenoemd;

-De heer DE CLERCQ Jozef, nagenoemd;

-De heer HELLEMANS Jozef, nagenoemd;

-De heer BOECKX Jozef, nagenoemd;

-De heer POOT Luc, nagenoemd;

-De heer VAN ROMPAEY Paul, nagenoemd;

-De heer TIMMERMANS Johan, nagenoemd;

als bestuurder van de vennootschap, een einde nam na afloop van de jaarvergadering van 2008, zonder

echter hernieuwd te zijn geweest, wanneer deze laatsten het bestuur van de vennootschap ononderbroken zijn

blijven waarnemen en hun opdracht als bestuurder zijn blijven uitoefenen alsof zij op voormelde jaarvergadering

van 2008 wel degelijk werden herbenoemd.

Voor zover ais nodig, besluit de vergadering alle door voomoemde personen, in het kader van het bestuur

en van de vertegenwoordiging van de vennootschap, zowel binnen als buiten de perken van het dagelijks

bestuur, tot op heden gestelde daden, te bekrachtigen, alsof zij allen degelijk werden herbenoemd na afloop

van hun opdracht.

De vergadering neemt vervolgens akte van het eervol ontslag alle bestuurders, te weten:

1.De heer MACKEN Paul Jozef Victor, wonende te 2250 Olen, Leemanslaan 28;

2.De heer LEYSEN Johan Rosa Gustaaf, wonend te 2490 Balen, Vredelaan 8;

3.0e heer STIJNEN Franciscus Josephus Carolus Maria, wonende te 2300 Turnhout, Tielendijk 53;

4.De heer DE CLERCQ Jozef Ludovicus Gustaaf Maria, wonende te 2880 Bornem, Breevenstraat 54;

5.De heer HELLEMANS Jozef Antoon Hildegard, wonende te 2570 Duffel, Leopoldstraat 138;

6.De heer BOECKX Jozef Maria Marcel, wonende te 2235 Hulshout, Booischotseweg 149;

7.0e heer POOT Luc Jan, wonende te 2800 Mechelen (Wasem), Pastorijstraat 32;

5.0e heer VAN ROMPAEY Paul Alfons Martha, wonende te 2280 Grobbendonk, lepenweg 8;

9.0e heer TIMMERMANS Johan Elisabeth Lodewijk, wonende te 2800 Mechelen, Coxiestraat 15, bus 2;

10.De heerTERBECK Gerd, wonende te NL-48653 Coesfeld, Hüppelswicker Weg 62 (Duitsland);

11.0e heer VINCENT Jeroen Joseph, van Nederlandse nationaliteit, wonende te NL-5673 PE Nuenen,

Vrouwkensakker 9 (Nederland) (Nederlands paspoort nummer NWC2JC523); en

12.De heer OTTEN Antoon Emiel Jan, wonende te 2440 Geel, Dokter-Van de Perrestraat 84/D;

allen met ingang vanaf heden.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun opdracht, zal worden voorgelegd op de eerstvolgende

jaarvergadering.

Voor zoveel als nodig verzoekt de vergadering aan de notaris om akte te nemen van het einde van het

mandaat van de heer MEEUS Michel Constant Anna, wonende te 2480 Dessel, Campfortstraat 5.

De vergadering besluit vervolgens het aantal bestuurders op zeven (7) vast te stellen en als bestuurders te

benoemen conform artikel 14 van de statuten:

-OP VOORDRACHT VAN DE A-AANDEELHOUDERS:

onamens voormelde opdrachthoudende vereniging "10K AFVALBEHEER":

1.de heer LEYSEN Johan Rosa Gustaaf, A-bestuurder, wonende te 2490 Balen, Vredelaan 8;

2.de heer BRENTJENS Erwin Virginie Albert, A-bestuurder, wonende te 2300 Turnhout, Fonteinstraat 141,

bus 002;

3.de heer SELS Frank, A-bestuurder, wonende te 2430 Laakdal, Kapelleberg 87;

onamens voormelde opdrachthoudende vereniging "IVAREM":

4.Mevrouw VAN dEN BOSSCHE Rita Jozefina Louisa, A-bestuurder, wonende te 2800 Mechelen,

Ontvoeringsplein 10, bus 102;

5.Mevrouw VAN HOOF Ingeborg Aline Willy Julia Maria, A-bestuurder, wonende te 2590 Berlaar,

Herfststraat 19;

6.de heer CEURSTEMONT Eduard Leonard Franciscus, A-bestuurder, wonende te 2890 Sint-Amands,

Smissen 16 A;

-OP VOORDRACHT VAN DE B-AANDEELHOUDER:

7.De heer TERBECK Gerd, wonende te NL-48653 Coesfeld, Hüppelswicker Weg 62 (Duitsland) .

Behoudens herbenoeming, zal hun opdracht eindigen onmiddellijk na de eerste algemene vergadering van

2019, gehouden na de hernieuwing van de gemeenteraden in 2018,

Hun opdracht wordt niet vergoed.

DERDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Voor-behogden

411.

aan het Belgisch Staatsblad

Hoewel niet wettelijk verplicht, besluit de vergadering tot commissaris te benoemen, voor een termijn die uitzonderlijk zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015:

de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ondememingsnummer BTW BE 0446.334.711 RPR Brussel, voor het vervullen van deze opdracht vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor.

De vergadering besluit de jaarlijkse vergoeding van de commissaris vast te stellen op zeshonderd vijftig euro (¬ 650,00), geïndexeerd en exclusief belasting over de toegevoegde waarde.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

- volmacht "IOK AFVALBEHEER";

- volmacht "IVAREM"; en

- volmacht "REMONDS BELGIEN";

- gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

*iailoiss

~D

QRiFFIE RECHTBANK VAN

12 MN! 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Ger, i§riffier,

Ondernemingsnr : 0886.391.839

Benaming

(voluit) : Patrimonium MBS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ondér de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpseweg 1, 2440 Geel

Onderwerp akte : Vervanging bestuurder

De algemene vergadering gaat in zitting van 4 mei 2012 over tót de definitieve vervanging binnen de raad van bestuur als volgt:

De heer Toon Otten vervangt de heer Guy Van Tornout,

Johan Leysen Johan Timmermans

Voorzitter lOK Afvalbeheer Voorzitter IVARBM

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 23.05.2012 12124-0394-027
02/01/2012
ÿþ In de bislagen bij het Belgisch,5taatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande

Voor- IHII IIpI000IIIIV IN

behoud ~os*In

aan he *ia

Belgisc

5taatsbl

NI



2 UC,

irM..l. `=$nio-~~îü~w:~ ~î~:`:'.'" ~:

.-jYtï:;~.'P

Griffie

L

Ondernemingsnr 0886.391.839

Benaming (voluit): NV Patrimonium MBS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap - Burgerlijke Vennootschap met handelsvoren

Zetel : Antwerpseweg 1 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : NV Patrimonium MBS  Vaststelling verwezenlijking opschortende voorwaarde Het blijkt uit de akte verleden voor Philippe Colson, geassocieerd notaris te Geel, op 9 december 2011, te registreren:

Dat werd vastgesteld dat de opschortende voorwaarde, waaronder de besluiten genomen werden van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NV Patrimonium MBS", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Antwerpseweg 1 met ondernemingsnummer 0886.391.839 RPR Turnhout, gehouden voor notaris Philippe Colson, te Geel op 30 september 2011, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 2011, onder nummer 11160053, verwezenlijkt is en dat bijgevoeg de besluiten definitief geworden zijn.

Voor ontlenend uittreksel

Philippe Colson

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIpl81111 phlll

*11160053"

Vo beho aan Belg Staat III

1

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 1 OKT. 2011

KOOPHANDEL TztuaNHOUT

De griffië,

lie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0886.391.839

Benaming : NV Patrimonium MBS

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap -- burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : Antwerpseweg 1

2440 Geel

Onderwerp akte : GOEDKEURING TOETREDING AANDEELHOUDER MET PRIVAATRECHTELIJK STATUUT - EXACTE VERDELING TUSSEN DE KLASSEN VAN A-AANDELEN EN B-AANDELEN WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het blijkt uit de notulen verleden voor Philippe Colson, geassocieerd notaris te Geel, op 30 september 2011, te registreren dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NV Patrimonium MBS' burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Antwerpseweg 1, met ondernemingsnummer BTW BE 0886.391.839 RPR Turnhout,

onder . meer besloten heeft wat volgt:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING TOETREDING AANDEELHOUDER MET PRIVAATRECHTELIJK STATUUT

De vergadering besluit de toetreding van een aandeelhouder met een privaatrechtelijk statuut goed te keuren. De vergadering besluit meer bepaald in te stemmen met de overdracht van zesduizend driehonderd en vier (6.304) aandelen aan een aandeelhouder met privaatrechtelijk statuut.

TWEEDE BESLUIT: EXACTE VERDELING TUSSEN DE KLASSEN VAN A-AANDELEN EN 8-AANDELEN Ingevolge de toetreding van de aandeelhouder met een privaatrechtelijk statuut, besluit de vergadering de exacte verdeling tussen de klassen van A-aandelen en B-aandelen als volgt vast te stellen:

' vierhonderd achttienduizend negenhonderd zesenvijftig (418.956) aandelen van klasse A; en

' zesduizend driehonderd en vier (6.304) aandelen van klasse B.

DERDE BESLUIT: WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Ais gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering de statuten te wijzigen als volgt:

artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëndertig miljoen zevenhonderd zesentwintigduizend euro

(33.726.000, 00 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

De vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) aandelen zijn als volgt verdeeld in twee (2)

klassen van aandelen:

' vierhonderd achttienduizend negenhonderd zesenvijftig (418.956) aandelen van klasse A; en

' zesduizend driehonderd en vier (6.304) aandelen van klasse B.

De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een publiekrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse A. De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een privaatrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse B."

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN BESTUURDERS

De vergadering besluit het aantal bestuurders van tien (10) op twaalf (12) te brengen en als bestuurders te benoemen oc voordracht van de B-aandeelhouders conform artikel 3.1. van de statuten:

" de heer TERBECK Gerd, B-bestuurder, wonende te NL-48653 Coesfeld, Hüppelswicker Weg 62;

" de heer VINCENT Jeroen Joseph, B-bestuurder, wonende te NL-5673 PE Nuenen,

Vrouwkensakker 9 ;

die van tevoren verklaard hebben de opdracht te aanvaarden.

Behoudens herbenoeming, zal hun opdracht eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, die zich zal

uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad Luik B - Vervolg

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen.

Alle machten worden bovendien verleend aan en de heer OTTEN Antoon (Toon), nagenoemd, en de heer WUYTS Peter, wonende te 2275 Lille, Lozijde 85, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

ZESDE BESLUIT: OPSCHORTENDE VOORWAARDE - VOLMACHT

De vergadering besluit dat alle voorgaande besluiten genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de effectieve toetreding van een aandeelhouder met privaatrechtelijk statuut en de verkrijging door een aandeelhouder met privaatrechtelijk statuut van zesduizend driehonderd en vier (6.304) aandelen, welke aandelen dan van rechtswege klasse B-aandelen worden; dit alles uiterlijk 30 november 2011.

De bij deze bedongen opschortende voorwaarde zal geacht verwezenlijkt te zijn door de effectieve overdracht van de zesduizend driehonderd en vier (6.304) aandelen aan de aandeelhouder.

De vergadering verleent - voor zover als nodig  een bijzondere volmacht aan de heer OTTEN Antoon (Toon), wonende te 2440 Geel, Dr.-Van de Perrestraat 64/D, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om het verwezenlijken van voormelde opschortende voorwaarde te laten vaststellen.

Voor ontlenend uittreksel,

Philippe Colson

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen de dato 30/09/2011 met aangehecht:

2 volmachten

Notulen raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 30.05.2011 11136-0161-029
01/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~taats~ilád = a1~Óó/2~~1- Anriéxés ilü 1V~~riitënr fiélgé

Bijlagen bij het Belgisch

N EE RGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2.0 MEI 2011

KOOPHAN DELGrjjfEMNHOUT

Dt grimes,

Ondernemingsnr : 0886.391.839

Benaming : NV Patrimonium MBS

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap  Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : Antwerpseweg 1

2440 Geel

Onderwerp akte : Jaarvergadering  Doelwijziging  Kapitaalvermindering door terugbetaling  Creatie van twee klassen van aandelen  Wijziging aan de statuten

Het blijkt uit de notulen verleden voor Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 13 mei 2011, te registreren, dat de jaarvergadering en aansluitend de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NV Patrimonium MBS" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Antwerpseweg 1, met ondernemingsnummer 0886.391.839, RPR Tunrhout, ondermeer besloten werd wat volgt :

OP DE JAARVERGADERING

Hoewel niet wettelijk verplicht, besluit de vergadering tot commissaris te benoemen, voor een termijn die uitzonderlijk zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2012, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011:

de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDR!JFSREV!SOREN" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ondernemingsnummer BTW BE 0446.334.711 RPR Brussel, voor het vervullen van deze opdracht vertegenwoordigd door de heer Jef Van de Weyer, bedrijfsrevisor.

De vergadering besluit de jaarlijkse vergoeding van de commissaris vast te stellen op zevenhonderd vijfenzeventig euro (775,00 EUR), geïndexeerd en exclusief belasting over de toegevoegde waarde.

OP DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET DOEL

De vergadering besluit het doel van de vennootschap en artikel 3 van de statuten te wijzigen door de toevoeging van volgende zin (onder 3) : "De vennootschap kan in bijkomende orde afval verwerken dat niet van deze regio's afkomstig is."

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING - VASTSTELLING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van acht miljoen achthonderdduizend euro (8.800.000,00 EUR), om het van tweeënveertig miljoen vijfhonderd zesentwintigduizend euro (42.526.000,00 EUR) naar drieëndertig miljoen zevenhonderd zesentwintigduizend euro (33.726.000,00 EUR) te verlagen. Deze kapitaalvermindering zal plaatsvinden door een evenredige terugbetaling aan alle aandeelhouders van een totaal bedrag in geld van acht miljoen achthonderdduizend euro (8.800.000,00 EUR), naar evenredigheid van hun huidige aandelenbezit en zonder intrekking of vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van hun fractiewaarde.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalvermindering als doel heeft de korte termijn kredieten, die door de vennootschap sinds de oprichting cumulatief werden toegestaan aan beide publieke vennoten, op een structurele manier te verminderen. De vergadering besluit bovendien dat deze kapitaalvermindering volledig zal aangerekend worden op het werkelijk geplaatst en volgestort fiscaal kapitaal, samengesteld uit inbrengen in geld en/of in natura, met uitzondering van enige reserves van de vennootschap.

VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERMINDERING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt is en het kapitaal aldus op drieëndertig miljoen zevenhonderd zesentwintigduizend euro (33.726.000,00 EUR) is vastgesteld, verdeeld over vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT: CREATIE VAN TWEE KLASSEN VAN AANDELEN

De vergadering besluit twee (2) klassen van aandelen te creëren en de vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) bestaande aandelen te verdelen in twee (2) klassen, te weten:

I 11UIflh1IU1Ihh1 1fl Ilfihifi

" iioeasss"

bet

as

Be Sta:

Voor-behourren Luik B - Vervolg

Belgisch Staatsblad

1. aandelen van klasse A; en

2. aandelen van klasse B.

De vergadering besluit dat de aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden

verworven door aandeelhouders met een publiekrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse A. De

aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders

met een privaatrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse B.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Naar aanleiding van de creatie van twee (2) klassen van aandelen en als gevolg van de andere besluiten die

voorafgaan, besluit de vergadering de statuten als volgt te wijzigen:

in artikel 3 wordt onder punt 3) de volgende zin toegevoegd:

"De vennootschap kan in bijkomende orde afval verwerken dat niet van deze regio's afkomstig is.";

in artikel 4 wordt de zin onder B.3. vervangen door volgende zin:

"In geval van ontbinding van één van de publiekrechtelijke aandeelhouders conform de statutaire bepalingen,

het DIS of enige andere toepasselijke wetgeving";

artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëndertig miljoen zevenhonderd zesentwintigduizend euro

(33.726.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

De vierhonderd vijfentwintigduizend tweehonderd zestig (425.260) aandelen zijn als volgt verdeeld in twee (2)

klassen van aandelen:

' aandelen van klasse A; en

' aandelen van klasse B.

De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een publiekrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse A. De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een privaatrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse B.";

in artikel 9 wordt in fine volgende alinea toegevoegd:

"De aandelen worden ingedeeld in twee klassen: A-aandelen en B-aandelen. De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een publiekrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse A. De aandelen die worden gehouden, waarop wordt ingeschreven of die worden verworven door aandeelhouders met een privaatrechtelijk statuut behoren van rechtswege tot de klasse B.";

in artikel 14 wordt alinea 1 vervangen door de volgende alinea:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit maximum twaalf (12) bestuurders, waarvan er maximum tien (10) benoemd op voordracht van de A-aandeelhouders en maximum twee (2) benoemd op voordracht van de B-aandeelhouders. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen.";

- in artikel 14, alinea 2 worden de woorden "bestuurders" vervangen door "A-bestuurders"; in artikel 14. alinea 2 wordt in fine volgende zin toegevoegd:

"De B-aandeelhouders hebben het recht de kandidaten voor te dragen voor twee functies van B-bestuurders"; in artikel 14, alinea 3 worden de woorden "bestuurders" vervangen door "A-bestuurders"; in artikel 15 wordt alinea 8 vervangen door de volgende alinea:

"Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen".

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten, en onder meer om de effectieve terugbetaling aan de aandeelhouders, voorwerp van het tweede besluit, effectief over te gaan, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen. Alle machten worden bovendien verleend aan de heer Peter WUYTS, voornoemd, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen ;

- 2 volmachten

- 1 verslag commissaris inzake de jaarvergadering

- 1 verslag raad van bestuur inzake de doelwijziging

- 1 verslag commissaris inzake de doelwijziging



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2011
ÿþ" Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

NEERGELEGD 1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 6 APR, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT (afiritfier,

IIIU II ff1 III 11 ff1 I II II11 ff1

*11069003*

Ondernerningsnr : 0886.391.839

Benaming

(voluit) : Patrimonium MBS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vórm van een naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpseweg 1, 2440 Geel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris-revisor

" De raad van bestuur van 4 maart 2011 gaat eenparig over tot de aanstelling van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Jef Van De Weyer, als commissaris-revisor voor de NV Patrimonium MBS tot en met de algemene vergadering van 2011.

Johan Leysen Johan Timmermans

Voorzitter lOK Afvalbeheer Voorzitter IVAREM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 07.06.2010 10165-0353-027
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 05.06.2009 09206-0011-024
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 09.06.2008 08208-0261-025

Coordonnées
PATRIMONIUM MBS

Adresse
ANTWERPSEWEG 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande