PBRC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PBRC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.396.890

Publication

01/10/2014
ÿþ*14178475*

Ondernemingsnr :0476396890

Benaming ()rouit): PBRC

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Kievitstraat 17

2920 Kaimthout

Onderwerp akte :AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

'! Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf september tweeduizend veertien, door Meester Peter Vent. ;. Metkebeke, Notaris te Brussel,

, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PBRC", waarvan de zetel' gevestigd is te 2920 Kalmthout, Kievitstraat 17, onder meer volgende beslissing genomen heeft;

Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten in de Nederlandse taal, waarvan hier een uittreksel volgt: RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "PBRC". ' ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kievitstraat 17, 2920 Kalmthout

DOEL,

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren van elke handeling die toelaat de uitbreiding van de;: commerciële uitbating van de luchthaven van Charleroi-Gosselies te bekomen en meer in het bijzonder dei marketing in het voordeel van de bestemmingen naar en van Charleroi, alsook de promotie van het merk van de luchthaven, van BSCA en van RYANAIR.

-! ln het kader van dit doel, kan zij elke dienst leveren en elke commerciële handeling in het algemeen stellen , in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of verwant of aanvullend aan dit doel.. Zij kan meer bepaald belangen nemen en beheren.

Ze kan zich eveneens verbinden met eender welke andere persoon naar privaat recht, alsook met elke publieke Instelling, semi-publieke instelling, overheid of instelling van publiek nut het aangaan van contracten of:-akkoorden, en in het algemeen elke handeling stellen die, door haar aard, rechtstreeks of onrechtstreeks haar; doel verwezenlijkt. De vennootschap kan eveneens elke functie van bestuurder of vereffenaar in andere. vennootschappen uitoefenen.

DUUR,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend tweehonderd euro (62.200,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd tweeëntwintig (622) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ zeshonderd tweeëntwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering; van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een;, algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschapi: niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dagi van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee; aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onderi artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem; toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon...

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regelsi van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie . na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbanli_van koophandel

Antwerpen

22 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

flII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mai 11.1

Voor-behguden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of verte', genwoordigd zijn.

' De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie«

Eike beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of " vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend,

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is ' met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. "

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar , activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

' Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één bestuurder, alleen handelend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon ' uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van ' vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accauntant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand augustus om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van : de vennootschap.

TOELATING TOT DE VERGADERING.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door ' een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mai! of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamáfrtieping, tënzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. -

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "jas, "neen" of "onthouding", De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van, het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

Peter Van Meikebeke

Notaris

Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2014
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

111111111!!1111j1111j111111111

Tribunal de Commerce

[ 2 9 MUT 2014

CHARLEROI

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0476.396.890

Dénomination

(en entier) : SOCIETE DE PROMOTION DE BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT

(en abrégé) : PROMOCY

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Aeroport de Charleroi-Gosselies à 6041 Charleroi

(adresse complète)

Obiet(s). de l'acte :Démission - Nomination - Rémunération - Délégation de pouvoirs - Pouvoir

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale des actionnaires tenue en date du 14 août 2014.

Après avoir délibéré sur les points à l'ordre du jour, les actionnaires, à l'unanimité des voix et dans l'intérêt

de la société,

PRENNENT ACTE de la démission de Messieurs Michael Cawley et Jason McGuinness, en qualité d'administrateur, ces démissions prenant effet le 22 août 2014.

La décharge à donner pour l'exercice de leur mandat au cours de la période écoulée depuis le début de; l'exercice social en cours jusqu'à la date de leur démission, sera soumise à l'occasion de la prochaine' assemblée générale ordinaire.

DECIDENT de nommer les personnes suivantes en qualité d'administrateur, et ce à compter du 22 août

2014:

-Monsieur Martin Daniel, domicilié à Kievitstraat 17, 2920 Kalmthout

-Monsieur Van Den Plas Francis, domicilié à Kievitstraat 17, B  2920 Kalmthout

DECIDENT, en outre, que leur mandat en qualité d'administrateur expirera immédiatement après l'écoulement d'un terme de 2 ans.

DECIDENT que les administrateurs seront rémunérés pour l'exercice de leur mandat.

DECIDENT de donner tout pouvoir à Monsieur Joachim Colot et/ou Cindy Torino ou tout collaborateur/staff, de Deloitte Acoountancy sc SCRL pour accomplir toutes les formalités relatives à la publication de la présente décision aux Annexes du Moniteur belge.

Extrait du procès-verbal de la réunion du Conseil d'Administration tenue par conférence téléphonique le 14 août 2014.

Après avoir délibéré sur les points de l'ordre du jour, le conseil d'administration, dans l'intérêt de la Société, à l'unanimité des voix,

DECIDE de confier à Daniel Martin, administrateur de la Société, domicilié à Kievitstraat 17, B  2920 Kalmthout, la gestion journalière de la Société, à compter du 22 aout 2014, et ce pour une durée de 2 ans,

L'administrateur délégué pourra sous-déléguer, sous sa responsabilité, un ou plusieurs pouvoirs spéciaux entrant dans le cadre de la gestion journalière, à des employés de la société ou à toute autre personne de son choix, sans toutefois être autorisé à sous-déléguer à quiconque la gestion journalière en tant que telle.

DECIDE de donner tout pouvoir à Monsieur Joachim Colot et/ou Cindy Torino ou tout collaborateur/staff de Deloitte Accountancy sc SCRL pour accomplir toutes les formalités relatives à la publication de la présente décision aux Annexes du Moniteur belge.

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto. Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

Réservé

au

Moaiteur

belge

Volet B - suite

Cindy Tarin° Mandataire

iïiffagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B

Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

29/09/2014
ÿþMad 11.1

koirq:xt Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

*14176810*

N° d'entreprise : 0476396890 Tribunal de Commerce

1 1 8 SEP. 201]

cHeacN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dénomination (en entier) : Société de Promotion de BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT

(en abrégé): PROMOCY

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Aéroport de Charleroi-Gosselies, Building Si

6041 Charleroi (Gosselies)

" Objet de l'acte: MODIFICATION DE LA DENOMINATION SOCIALE - MODIFICATION DES STATUTS - TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - ADOPTION D'UN TEXTE NEERLANDAIS DES STATUTS

II résulte d'un procès-verbal dressé le cinq septembre deux mille quatorze, par Maître Peter Vani Meikebeke, Notaire à Bruxelles,

que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme « Société de Promotion de! BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT », en abrégé cc PROMOCY », ayant son siège à Aéroport de; Charleroi-Gosselies, Building S7, 6041 Charleroi (Gosselies), ci-après dénommée « la Société », a pris les résolutions suivantes :

1/ Modification de dénomination sociale en « PBRC » et remplacement de l'article 1 des statuts.

2/ Transfert du siège social vers Kievitstraat 17, 2920 Kalmthout et remplacement de l'article 2 des statuts.

, 3/ Adoption d'un texte néerlandais des statuts, afin de les mettre en concordance avec les résolutionsii

; prises, avec la situation actuelle de la Société et avec le Code des sociétés, dont l'extrait sera publié

séparément.

4/ Tous pouvoirs ont été conférés à Deloitte Fiduciaire Tax & Legal Services, à Chaussée de Courcelles, 113, 6041 Gosselies, ainsi qu'à ses employés, préposés et mandataires, avec droit de substitution, afinq d'assurer les formalités auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer l'inscription/la modification desli données dans la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de l'Administration de la Taxe sur ! la Valeur Ajoutée.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

(Déposés en même temps que l'extrait : une expédition du procès-verbal, deux procurations)

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173, y> bis du Code des Droitsi d'Enregistrement.

Peter Van Meikebeke

Notaire

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso " Nom et signature

03/09/2013
ÿþMed 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

-" S après dépôt de l'acte au greffe



i





" TR;EUNAE. COMMERCE CHaRLER0I - ENTRE LE

2 3 AM 9i3

.11.1e4.11

Grefte

N d pnsfl 0476396.890

D^norninr,fiio 1

£r" SOCIETE DE PROMOTION DE BRUSSELSSOUTH CHARLEROI AIRPORT

vte ,ir,olc :f' Société anonyme

siege 6041 Charleroi (Gosselies), Aeroport de Charleroi-Gosselies, building S7

Objet de l'acte : Démission et nomination d'administrateurs.

I c.lc:

En son Assemblée Générale Extraordinaire du 05 septembre 2012 tenue Aeroport de Charleroi-

Gosselies, building S7à 6041 Charleroi (Gosselies), à l'unanimité des vois, l'Assemblée accepte :

1, la démission à dater du 31 août 20U de Monsieur John Kenneth O'Toole, né le 20 mai 1974 à Cork, domicilié à Blackberry House, Mountain Road, Kilmoney, Carrigaline, County Cork, Irlande, de ses fonctions d'administrateur et décident de nommer en remplacement Monsieur Jason McGuinness, né le 8 août 1981 à Mayo, domicilié á 180 Rathfarnham Road, Rathfarnham, Dublin 14, Ireland, pour une durée illimitée, et ce à partir du I septembre 2012.

d]S C'ti ttá:.t il(l3'111e

Administrateur" -déIég CAWLEY Michael

s.." la derni¬ ?rr= aaÜG ji! VG;et B Au recto Nom Gs rmal,té dra rotaire instrurnenrant ou de la per,onnt, r,f des oc.grsnnr~_

~vart r~owvoir de representer la personne morale her

Au verse Nam at signature

22/10/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11 1

Ré r uoUI 11111111111 u

Mo b *12173708*







N' d'entreprise : 0476.396.890

Dénomination

ren entier) " SOCIÉTÉ DE PROMOTION DE BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT

í=n abrège) - PROMOCM

F:,n-ne luth i qu ÿ " Société anonyme

S:ega Aéroport de Charleroi-Gosselies, building 57, 6041 Gosselies

rariru5sG +)rnrf?le

ohjjet(s) de l'acte :Renouvellement mandat commissaire

ii résulte d'une décision unanime par écrit des actionnaires du 20 septembre 2012, que ces derniers ont à l'unanimité des voix

DECIDE de réélire en qualité de commissaire la société civile à forme de société coopérative à responsabilité limitée RSM INTERAUDIT, établie à 1180 Uccle, chaussée de Waterloo 1151, laquelle sera représentée pour l'exercice de son mandat par Monsieur Thierry LEJUSTE, réviseur d'entreprises.

Le mandat du commissaire expirera immédiatement à l'issue de l'assemblée générale ordinaire de 2014.

DECIDE que la rémunération du commissaire sera fixée, pour toute la durée de son mandat, à la somme de 1.550,00 EUR par an jusqu'à l'expiration de son mandat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Michael Cawley, administrateur-délégué .

S-r4y-fe,'a-,~ ede

Mentkïnner sur la dl?rnière page du Volet B Au recto . Nci v et quahte du notaire instrumentant ou as la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale a I regard des tiers

Au verso Nom et s.gneture



19/10/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2012, APP 20.09.2012, DPT 10.10.2012 12609-0235-025
28/10/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2011, APP 28.09.2011, DPT 20.10.2011 11585-0155-026
08/12/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2010, APP 27.08.2010, DPT 30.11.2010 10622-0301-025
27/11/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2009, APP 29.10.2009, DPT 19.11.2009 09858-0342-025
14/10/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2008, APP 29.08.2008, DPT 08.10.2008 08776-0378-022
31/10/2007 : CH201769
27/09/2006 : CH201769
10/10/2005 : CH201769
18/03/2005 : CH201769
07/10/2004 : CH201769
22/10/2003 : CH201769
18/08/2015
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

biiin)get):1k(I1(N 1111I~~I110111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 ? AUG. 2015

afdeli®>ffillerpen

Ondernemingsnr : 0476.396.890

Benaming

(voluit) : PBRC

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kievitstraat 17, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Volmacht

Uittreksel op de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders op 23107/2015.

Na beraadslaging over de agendapunten, de ondergetekenden, die de totaliteit bezitten van de aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen:

AKTE GENOMEN van het ontslag als bestuurder schriftelijk aangeboden met ingang van 2 juli 2015 van de heer Francis VAN DEN PLAS, wonende te 2920 Kalmthout, Kievitstraat 17B.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

BESLOTEN de heer Peter Eduardus PLASSCHAERT, wonende te Nederland, Badhuisweg 121 A, 2597 JM'S  Gravenhage, alhier tussenkomend, te benoemen ais bestuurder van de vennootschap voor een periode, ingaand op 1 juli 2015 en eindigend onmiddellijk op 22/08/2016. Voor de uitoefening van zijn mandaat zal de bestuurder bezoldigd worden. De aldus benoemde bestuurder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet, getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat,

BESLOTEN de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk-afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank, van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester E. Demunterlaan 3, Greenland I l  Blue Planet, 1° verdiep:

- De heer Joachim COLOT;

- Mevrouw Cindy Torino.

Cindy Torino

Volmacht

Op de laatste biz. van Luik 0 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2003 : CH201769
04/01/2002 : CHA019106

Coordonnées
PBRC

Adresse
KIEVITSTRAAT 17 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande