PCARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PCARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.851.804

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 28.06.2014 14227-0165-011
13/02/2014
ÿþMod Word 11.1

bliesD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





BE iseEERGELEGD

20h

A

30 -01- 20iii

elé 'A CleTiffieK vàn

koeN e".1,1"!,114,1P1 ti,A Mle.* >Pei et\l

II

II

BEL

MONITEUR

06 -02-GiscH ST

*14042084*

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0465.851.804

Benaming

(voluit) : PCARE

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Anemonenlaan 7 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PCARE", met maatschappelijke zetel te 2880 Bomem, Anemonenlaan 7 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondememingsnummer 465.851.804, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op vierentwintig december tweeduizend dertien, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 27 DEC. 2013 Deel 489, blad 46, vak 13 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen vijftig euro 50 Euro De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft

1, kennis te nemen van de eerder genomen beslissingen:

-Waarbij de omvang werd vastgesteld van de belaste reserves of overgedragen resultaten zoals goedgekeurd door de laatste Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden voor éénendertig maart tweeduizend dertien, zoals blijkt uit jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap op één entwintig mei tweeduizend en twaalf

-Waarbij het uitkeerbaar bedrag van die reserves rekening houdende met artikel 320 W,Venn werd vastgesteld;

-Waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdvijfenvijftigduizend driehonderd éénenveertig euro acht eurocent (155 341,08 EUR) overeenkomstig artikel 537 Wetboek op Inkomstenbelasting;

-Waarbij beslist werd tot inhouding door de vennootschap van tien procent roerende voorheffing op de uitgekeerde dividenden, hetzij vijftienduizend vijfhonderdvierendertig euro elf eurocent (15 534,11 EUR),

2, over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van honderdnegenendertigduizend achthonderdenzes euro zevenennegentig eurocent (139 806,97 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR) naar honderdachtenvijftigduizend vierhonclerdenzes euro zevenennegentig eurocent (158 406,97 EUR), door inbreng in speciën.

Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingetekend door de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, doch de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

De kapitaalverhoging wordt volledig volstort,

3. het kapitaal te verhogen met een bedrag van drieënnegentig euro drie eurocent (93,03 EUR) om het te brengen van honderdachtenvijftigduizend vierhonderdenzes euro zevenennegentig eurocent (158 406,97 EUR) naar honderdachtenvijftigduizend vijfhonderd euro (158 500,00 EUR), door incorporatie van belaste reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4. vast te stellen dat de door haar besloten kapitaalverhogingen tot stand zijn gekomen.

5. artikel vijf, paragraaf één van de statuten aan te passen aan voormelde kapitaalverhoging zodat dit

voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel vijf:

Paragraaf één: Net geplaatst kapitaal bedraagt honderdachtenvijftigduizend vijfhonderd euro (158 500,00

EUR), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

6. opdracht aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissing.

7. volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR DIRK JOOS met zetel te 9112 Sint-Niklaas, Zwaanaardestraat 48 en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

k -3.

+e



Voor-

behouden

aan .,

aan het

Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN





\F Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veiso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 14.06.2013 13173-0330-011
08/06/2011
ÿþMod 2.0

Ondernemingsnr : 0465.851.804

Benaming

(voluit) : PCARE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anemonenlaan 7 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER EN OPVOLGEND STATUTAIR ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PCARE" met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Anemonenlaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0465.851.804, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op zevenentwintig april tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de zes mei 2011 Deel 480, blad 73, vak 9 twee bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. om de heer Frans Louis DE LEEUW, wonende te Bornem, Anemonenlaan 7, die reeds tot zaakvoerder benoemd werd bij de oprichting van de vennootschap, met ingang vanaf zevenentwintig april tweeduizend en elf te benoemen lot statutair zaakvoerder.

2. om mevrouw Sonia Maria Jan CRABBE, wonende te Bornem, Anemonenlaan 7 te benoemen tot opvolgend statutair zaakvoerder. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

3. de statuten aan te passen aan voormelde beslissing door toevoeging van volgende tekst aan artikel dertien van de statuten:

"Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is de heer Frans Louis DE LEEUW, geboren te Bornem op drieëntwintig juli negentienhonderd vierenzestig.

Bij ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, of overlijden van de zaakvoerder, zal deze van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw Sonia Maria Jan CRABBé, geboren te Leuven op vijfentwintig januari negentienhonderd zesenzestig, benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad."

Artikel dertien van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is de heer Frans Louis DE LEEUW, geboren te Bornem op drieëntwintig juli negentienhonderd vierenzestig.

Bij ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, of overlijden van de zaakvoerder, zal deze van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw Sonia Maria Jan CRABBé, geboren te Leuven op vijfentwintig januari negentienhonderd zesenzestig, benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.".

4. volmacht te verlenen aan notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN te Bornem teneinde het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

5. volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Dirk Joos" te Sinaai, Zwaanaardestraat 48 en aan haar zaakvoerder(s), elk met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alsdan over te gaan tot de wijzigingen bij het ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iflhifli 11h ml II 1UIUIIU fl111

*11085413*

Voc behot aan Belgi Staats

d



NEE1RGEL GD

2 6 -05- 2011

^GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-bhoud e.n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 26.05.2011 11120-0137-011
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 27.05.2010 10128-0508-011
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 28.05.2009 09164-0179-011
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 19.05.2008 08142-0011-010
05/05/2008 : ME085097
22/10/2007 : ME085097
29/05/2007 : ME085097
04/10/2006 : ME085097
31/05/2005 : ME085097
02/06/2004 : ME085097
16/06/2003 : ME085097
06/06/2001 : ME085097

Coordonnées
PCARE

Adresse
ANEMONENLAAN 7 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande