PDK TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PDK TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.759.818

Publication

02/03/2015
ÿþOnderneming5nr : Benaming

(voluit) : PDK TRANS

(verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte .___

ugi+.~~c9~ r-

1 8 FEB, 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL I ANTW :? N ard. P.1ECHELEI~! i

5-5/ Oss, 84,37

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekstraat 27b te 2221 Bootschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting dd. 16/02/2015

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,,

ondergetekend, op 16 december 2015,

Blijkt er dat

I. de heer MORES Philip Jozef Elisabeth IRijksregister nummer 64.10.19-037.31], geboren te Heist-op-den-, Berg op negentien oktober negentienhonderd vierenzestig, en zijn echtgenote mevrouw DE VRIES Dominique IRijksregister nummer 69.05.22-250.89], geboren te Heist-op-den-Berg op tweeëntwintig mei negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Hoekstraat 27/B.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, zonder wijziging aangebracht te hebben, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : PDK TRANS,

De zetel gevestigd is te 2221 Booischot, Hoekstraat 27b. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst

worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

1V. De vennootschap als doel heeft, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in;

deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- transport beton;

- vervoer van stortklare beton die niet door de eenheid zelf werd vervaardigd

- alle vervoer van goederen alsmede aile verrichtingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het

maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot de begunstiging of ontwikkeling ervan;

- Expressdienst, collietransport, opslag en overslag van goederen. Import en export, nationaal en

internationaal transport van goederen;

- Onderneming voor het huren en verhuren van autovoertuigen met of zonder chauffeur, mobilhomes,

aanhangwagens en ladderliften.

- Verhuisondememing

De vennootschap zal aile industriële, commerciële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerende en roerende verrichtingen, kunnen uitvoeren, die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke onderneming, die een gelijkaardig of samenhangend doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarde die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

1. aan de heer Maris Philip, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

2. aan mevrouw De Vries Dominique, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00),

Tesamen: honderd aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Vll. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het , Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

' De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden

' verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de , verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 31 december 2016

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2017.

Xl. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerders voor : onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

de heer MORIS Philip Jozef Elisabeth [Rijksregister nummer 64.10.19-037.31], geboren te Heist-op-den- r Berg op negentien oktober negentienhonderd vierenzestig, en zijn echtgenote mevrouw DE VRIES Dominique

[Rijksregister nummer 69.05.22-250.89], geboren te Heist-op-den-Berg op tweeëntwintig mei negentienhonderd = negenenzestig, wonende te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Hoekstraat 27/B,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, zonder wijziging aangebracht te hebben.

Die verklaren deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Gorris, 2220 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 34, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als'B.T.W."-belastingplichtige te bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 16/02/2015

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor" benoude-i aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111,131911112111 11

NEEE.~.~w.~ ~...

3 - 2015

RECHTBG>KÍffiean KOO" pHAi'vCEl

ANTiNERagN, ~`~ p~,,-r, m ~

Ondernemingsar : 0598.759.818

Benaming

(voluit) : PDK TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekstraat 27b te 2221 Booischot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie oprichting

Per materiële vergissing werd in het uittreksel van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDK TRANS, met zetel te 2221 Booischot, Hoekstraat 27b, met ondernemingsnummer 0598.759.818, een foute oprichtingsdatum vermeld. De juiste datum in het uittreksel moet 16 februari 2015 zijn., Ter verduidelijking wordt de identiteit van de vennootschap herhaald:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDK TRANS, met maatschappelijke zetel te 2221 Booischot, Hoekstraat 27b, met ondernemingsnummer 0598.759.818, opgericht bij akte verleden voor notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 16 februari 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend: notaris Marc Cuypers)

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 16/02/2015

Coordonnées
PDK TRANS

Adresse
HOEKSTRAAT 27B 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande