PDW CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PDW CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.026.073

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 17.03.2014 14066-0024-012
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 25.02.2013 13047-0224-011
09/06/2011
ÿþ MM 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A ~

X~P~Ia Q ~

~~~904, Op17 MEI 2011 Griffie









*iioese3a"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.026.073

Benaming: PDW CONSULTANCY

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Beukenlaan 47

Onderwerp akte : RECHTZETTENDE EN AANVULLENDE PUBLICATIE.

Ingevolge akte verleden voor Meester Jan VERRETH, Notaris te Lier op 3 mei 2011, geregistreerd te Lier op 11 mei 2011, boek 204, blad 20, vak 16, zeven bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro, getekend S. VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i., gepubliceerd in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad op 17 mei 2011 onder nummer 11073980 werd voomoemde vennootschap opgericht. Bij gemelde publicatie op 17 mei 2011 werd volgende verklaring niet vermeld:

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens zijn de oprichters bijeengekomen in eerste algemene vergadering, en zij hebben, met eenparigheid

van de stemmen, de volgende besluiten genomen:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de bovenvermelde heer DEWILDE Pierre, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. de zaakvoerder aan te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS. (Jan Verreth)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i~: it~C~JFsiiii~.

~'t~~Îp:lande1] lti'YSlLiíarpon,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

" 11073980"

11 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O 3 C 2_ DI 3

Benaming: PDW CONSULTANCY

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Beukenlaan 47

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verfeden voor Meester Jan VERRETH, Notaris te Lier op 3 mei 2011 dat er een

vennootschap werd opgericht door:

De heer DEWILDE Pierre Patrick Paul Corneel, geboren te Poperinge op 4 december 1956, wonende te 2970

Schilde, Beukenlaan 47.

Naam: PDW CONSULTANCY.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2970 Schilde, Beukenlaan 47.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel;

- Zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van human resources, marketing, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, de import en export van roerende goederen, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

- De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van hef woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders enfof werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

- De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening enfof voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

- De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

- Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. - In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één zeshonderd twintigste (1/620) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparant heeft verklaard in te teken op het gehele kapitaal van de vennootschap en heeft een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) gestort, waarvoor hem zeshonderd twintig (620) ten belope van twee derde volgestorte aandelen worden toegekend.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat die herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Iedere zaakvoerder zal in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene Vergadering: Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van februari om 16.00u.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2013.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 30 september 2012.

Overname van verbintenissen: Alle handelingen verricht door de oprichters in het kader van het doel van de vennootschap sinds 01 januari 2011 worden geacht gedaan te zijn in naam en voor rekening van de vennootschap.

Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Volmacht

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS. (Jan Verreth)

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 3 mei 2011

2° Uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PDW CONSULTANCY

Adresse
BEUKENLAAN 47 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande