PECAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PECAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.960.549

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14273-0423-010
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.06.2012 12245-0055-010
10/01/2012
ÿþ 1S Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q

NeargLJzv.G' PsrGri:." = i2n :;a Rachtbarrk

van hoophïnndtl to An,~;rsr gen, op

l'a 2p"

Griffie

111111 " iaoo.)aos*

Voc

behot aan Belgi

Staats

hl

: Ondernemingsnr : 0447.960.549

Benaming

(voluit) : PECAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2980 Halle-Zoersel, Lindedreef 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFEN AANDELEN AAN TOONDER - STATUTENWIJZIGINGEN - HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PECAR", met zetel te 2980 Halle-Zoersel, Lindedreef 53, 0447.960.549 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 23 december 2011, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. Beslissing om alle lidmaatschapsrechten en stemrechten verbonden aan een aandeel toe te kennen aan de vruchtgebruiker, wanneer het eigendomsrecht van dat aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote, eigendom.

2. Vernietiging van alle aandelen aan toonder en omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam met ingang van heden, en machten aan de gedelegeerde bestuurder tot uitvoering ervan; met invoering. van de mogelijkheid tot omzetting van de aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

3. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing, mits aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, aangepast aan de invoering van het Wetboek van vennootschappen en de euro en gemoderniseerd waar vereist, zonder evenwel enige wijziging aan het doel aan te brengen.

Uittreksel'.

De handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen, heeft de. naam: PECAR.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2980 Halle-Zoersel, Lindedreef 53.

De vennootschap heeft tot doel:

-De aan- en verkoop, beheer van alle roerende en onroerende goederen;

-Tussenpersoon in de handel;

-Studie, organisatie-, raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, fiscale- en sociale aangelegenheden;

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijke doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband' staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of' anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg te stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of: andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderdenéén (2.501) aandelen, zonder vermelding van waarde.

De aandelen en andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de, beperkingen voorzien door de wet.

Elke aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten cie omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. "

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen. Van deze inschrijving wordt aan' de vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, die minstens het door de wet als minimum. voorgeschreven aantal leden telt, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste', zes jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

~ t" " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge Indien een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient dit te gebeuren mits inachtneming van de wettelijke regeling met betrekking tot de vaste vertegenwoordiging.

Buiten eventuele tantièmes mag de raad van bestuur aan één of meer van zijn leden, doch onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene vergadering, vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen die als algemene onkosten zullen geboekt worden.

De controle op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De controle wordt slechts aan één of meerdere commissarissen toevertrouwd, zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die de controle door een commissaris verplichtend stellen, of zo de algemene vergadering dit zou beslissen.

De raad van bestuur kiest ieder jaar onder zijn leden een voorzitter, wiens mandaat, bij het verstrijken van de verkozen termijn, eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

Bij ontstentenis van de voorzitter, worden de vergaderingen van de raad van bestuur voorgezeten door de oudste der aanwezige bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die worden verricht door de raad van bestuur, zelfs indien die handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

De bestuurder die bij een verrichting of een beslissing die tot de bevoegdheid hoort van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden de procedure voorgeschreven door artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, na te leven.

De raad van bestuur mag voor het dagelijks bestuur van de vennootschap één of meer gedelegeerd bestuurders aan-stellen. Hij benoemt directeurs, secretarissen, gevol-'mach-'tigden en andere lasthebbers en stelt hun vergoedingen vast.

Rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap als eiseres en als verweerster ingespannen door de raad van bestuur, door bemiddeling, hetzij van een gedelegeerd bestuurder benoemd zoals voorzien onder voorgaande alinea hetzij van twee bestuurders.

Alle akten die de vennootschap verbinden in en buiten rechte alsmede alle machten en volmachten betreffende deze zaken, worden behoudens afvaardiging, geldig ondertekend hetzij door twee bestuurders, hetzij door een gedelegeerd bestuurder benoemd zoals voorzien onder artikel elf hierboven, die hun machten niet zullen moeten rechtvaardhgen tegenover derden, zelfs niet tegenover de hypotheekbewaarders of andere ministeriële ambtenaren.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. De overdracht kan geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die wettelijk voorbehouden zijn voor de raad van bestuur. Indien een directiecomité wordt opgericht, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, al dan niet bestuurders.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het comité, worden bepaald door de raad van bestuur.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Zij bestaat uit alle aandeelhouders die de hierna gemelde voorschriften om tot de vergadering te worden toegelaten, hebben nageleefd.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in zijn afwezigheid, door een bestuurder daartoe aangeduid door zijn collega's. De voorzitter duidt de secretaris aan en de vergadering kiest uit haar leden twee stemopnemers.

Om de algemene vergadering te mogen bijwonen moeten de aandeelhouders hun aandelen aan toonder minstens vijf dagen voor de datum bepaald voor de vergadering neerleggen, hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij bij de tinanci-'ële inrichtingen in de oproepingsberichten aangeduid.

Indien aandelen in onverdeeldheid of aan verscheidene personen met verschillende rechten toehoren, zullen deze zich onderling dienen te verstaan, om één persoon aan te duiden die geldig aan de vergadering zal deelnemen en er zal stemmen. Bij gebrek hieraan wordt het stemrecht verbonden aan deze aandelen geschorst.

Ingeval het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, oefent de vruchtgebruiker de lid-'maafschapsrechten uit verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht gesplitst is.

De aandeelhouders mogen zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De volmachten, waarvan de vorm door de raad van bestuur wordt vastgesteld, moeten minstens vijf dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel neergelegd worden.

De verslagschriften van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau van de vergadering en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

0

1.

" Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders kunnen per brief stemmen door middel van een formulier dat minstens hun naam, voornamen, adres en aantal aandelen vermeldt. Deze formulieren moeten minstens vijf dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd. Voor de berekening van het quorum wordt alleen rekening gehouden met de formulieren die de vennootschap voor deze termijn heeft

" ontvangen. Formulieren die noch de stemwijze, noch de onthouding vermelden zijn nietig.

De gewone algemene vergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerst daaropvolgende werkdag plaats

hebben op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats

vermeld in de op-iroepingsberichten.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen, beiraadslagen en nemen hun beslissingen

overeen-'komstig de be-ipalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de winst wordt één twintigste vooraf genomen be-'stemd tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming zal niet meer verplicht zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst kan aangewend worden rekening houdend met de be-ipalin-'gen van het

Wetboek van vennootschappen.

. Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

" volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

De dividenden worden betaald binnen de termijn en op de plaats door de raad van bestuur vast te stellen.

" De raad van bestuur zal het vermogen hebben op het resultaat van het boekjaar interim dividenden uit te

keren zoals bepaald in artikel 618 het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding der vennootschap stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, zij bepaalt

hun machten en hun eventuele bezoldigingen.

Na betaling van alle schulden van de vennootschap en na terugbetaling van het werkelijk volgestort

kapitaal wordt het saldo gelijkmatig verdeeld tussen al de aandelen.

4. Herbenoeming bestuurders.

De vergadering beslist over te gaan tot herbenoeming van de bestuurders voor een termijn van zes jaar, te

weten:

1/ de heer Marien Peter Raymond, geboren te Antwerpen, op 20 februari 1963, wonende te 2980 Halle-

Zoersel, Lindedreef 53 ;

21 mevrouw Van de brul Carina Clementina François, geboren te Wilrijk, op 11 september 1967, wonende te

2980 Halle-Zoersel, Lindedreef 53.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

' En onmiddellijk hebben de bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, zich in raad van bestuur

verenigd en met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen genomen:

1/ De raad van bestuur beslist als gedelegeerd bestuurder aan te stellen:

-de heer Marien Peter, voornoemd.

Dit mandaat van gedelegeerd bestuurder eindigt bij het einde van het mandaat als bestuurder.

De gedelegeerd bestuurder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de

vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat. Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : BL293415
05/07/2010 : BL293415
06/07/2009 : BL293415
07/07/2008 : BL293415
05/07/2007 : BL293415
13/07/2005 : AN293415
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15365-0192-010
15/06/2004 : AN293415
07/07/2003 : AN293415
07/08/2002 : AN293415
04/07/2001 : AN293415
10/08/1999 : AN293415
20/08/1992 : AN293415

Coordonnées
PECAR

Adresse
LINDEDREEF 53 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande