PEETERS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEETERS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.025.578

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.08.2014, NGL 19.09.2014 14593-0529-014
30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.08.2013, NGL 19.10.2013 13639-0191-014
28/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111ER1.1111111.1j111111.

l - +

Ondernemingsnr : 0836.025.578

Benaming

(voluit) : PEETERS IMMO

(verkort) :

NEERGELEGD

1 5 -01- 2013

Giali~I=I CH~`f~A~iK v'~ ri

kC7t~PH~Ci.. te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zag 3 te 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31 december 2012

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Zag 3 te 2580 Putte naar Achtel 57 te 2310 Rijkevorsel en dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

Getekend,

Bart Peeters

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 05.09.2012, NGL 31.10.2012 12632-0514-014
17/05/2011
ÿþmod 2.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- NEERG

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

III IIII YIINII~ul~ll~Vl 05 -05- 2011

=11,.15,= GRIFFIE R, C e

KOOPHA ~ MECHELEN

,,." _







Ondernemingsnr : )3 . . S~á

Benaming : PEETERS IMMO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zag 3

2580 Putte

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Ward VAN DE POEL, notaris te Putte(Beerzel) op

29 april 2011, dat :

De heer PEETERS Bart Jozef Celesta, echtgescheiden, geboren te Bonheiden op 13 mei 1967

wonend te 2580 Putte, Zag 3.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de

benaming "PEETERS IMMO", waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden :

- ZETEL: te 2580 Putte, Zag 3

- DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging

ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

a) Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

b) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

c) Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

d) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

e) De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

f) Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking

g) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2-1

" vennootschap te interpreteren.

-Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

- KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

en werd volledig volstort door de heer Peeters Bart, voornoemd. Ondergetekende notaris Ward Van de Poel bevestigt dat een attest afgeleverd werd door BNP Panbas Fortis op 15 april 2011, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder I zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

- WINSTVERDELING:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder. Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

-VERDELING BIJ VEREFFENING:

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand augustus van elk jaar om zeventien uur en voor het eerst in 2012. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 maart 2012.

- BENOEMINGEN: Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder: voornoemde heer Peeters Bart Jozef Celesta. Dewelke heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

- COMMISSARIS: Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT: Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, woonachtig R.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" Delbekestraat 373 te 2980 Zoersel en/of mevrouw Peggy De Vrij, woonachtig Voetbalstraat 8 le 2275 Lille, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, woonachtig Van den Bogaertlei 2 A te 2920 Kalmthout

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL.

Getekend Notaris Ward Van de Poel te Putte(Beerzel).

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.08.2015, NGL 21.09.2015 15594-0231-014
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 17.08.2016, NGL 30.09.2016 16645-0261-014

Coordonnées
PEETERS IMMO

Adresse
ACHTEL 57 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande