PEETERS-LAMBRECHTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEETERS-LAMBRECHTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.101.371

Publication

24/04/2014
ÿþmod 11.1

PU:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr; 04411101 .371

Benaming (voluit) B.V.B.A. PEETERS LAMBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nijven 16

2890 Sint-AMands

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - wijziging aan de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël Michoel, te Antwerpen (Deurne), op 28 maart 2014, neergelegd ter registratie.

dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " B.V.B.A. PEETERS  LANIBRECHTS", waarvan de zetel gevestigd Is te B-2890 Sint-Amands, Nljven 16, met ondernemingsnummer BTW BE 0440.101.371 RPR Mechelen.

(... Wordt weggelaten...)

VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN °", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd:: te B-2160 Borsbeek, Herentalsebaan 271, met ondernemingsnummer 0475.994.341 RpR Antwerpen,i vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, op 26 maart 2014, het verslag opgemaakti met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura verricht in het kader van de in punt 3. van dei; agenda voorgestelde kapitaalverhoging, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding. Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA PEETERS-IAMBRECHTS bestaat uit vier schuldvorderingen voor een globaal bedrag van 71.400,00

De schuldvorderingen zijn ontstaan ingevoige de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA PEETERS-LAMBRECHTS dcl. 31 december 2013 tot uitkering van een tussentijd dividend ten bedrage van ¬ 79.333,33 in overeenstemming met de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537i W1892 zoals ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheclen zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van heti aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng ln natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid;

c) de voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedeseconomisch verantwoord zijn en dat de waarclebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het cantal en de fractiewaarde van de tegen dei1 Inbreng uit te geven aandelen, zodat de Inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng In natura bestaat uit 2.870 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA PEETERS-IAMBRECHTS. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

II

H

11

*14087816*

ba a

sti

ANTWERPEOriffid. MECHELEN

RECHTBANK van KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-Gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de BVBA PEETERS-LAMBRECHTS proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen

rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheicl en billijkheld van de verrichting.

Boom, 26 maart 2014

BVBA De Mol, Meulclermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedriffsrevisorn

Overeenkomstig zelfde artikel 313, heeft het bestuursorgaan, op 28 maart 2014 voorafgaandelijk dezer

een verslag opgemaakt over het belang voor de vennootschap van zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging.

(... wordt weggelaten...)

En dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: BESLUIT TOT ONMIDDELLIJKE AANWENDING NETTO-DIVIDEND VOOR KAPITAALVERHOGING De vergadering neemt kennis van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 Wl1392) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op het bruto-dividend (het dividend nog te verminderen met de roerende voorheffing van tien ten honderd) ten bedrage van negenenzeventigduizend driehonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 79.333,33) overeenkomende met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing van tien ten honderd) van eenenzeventigduizend vierhonderd euro 71.400,00).

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 besluit de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de gecreëerde rekening couranten..

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING IN NATURA INBRENG VASTSTELLING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met eenenzeventigduizend vierhonderd euro (£ 71.400,00), om het van achtentwintigduizend zeshonderd euro (C 28.600,00) op honderdduizend euro (e 100.000,00) te brengen, door creatie van tweeduizend achthonderdzeventig .(2.870) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande. Zij zullen pro rata temporis delen in de winsten van het lopende boekjaar.

Deze nieuwe aandelen worden tegen pari uitgegeven en zullen, volledig volgestort, worden toegekend aan de vennoten, als vergoeding voor de inbreng door deze laatsten van de schuldvorderingen ingevolge uitkering van vermeid netto-dividend die zij bezitten ten laste van de vennootschap, onder de vorm van rekening couranten zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

INBRENG  VOLSTORTING - VERGOEDING

De vennoten, allen voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten voor een gezamenlijk bedrag van eenenzeventigduizend vierhonderd euro (C 71.400,00), in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging en aandelen, door inbreng van de credit rekening-couranten op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en die op heden nog opeisbaar zijn en openstaan voor tenminste hetzelfde bedrag.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven diviclenclenultkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn en hiermee uitdrukkelijk in te stemmen, worden de tweeduizend achthonderdzeventig (2.870) nieuwe aandelen, volledig volgestort door de vennoten in verhouding tot hun huldig aandeel in het kapitaal en middels inbreng van gezegde credit-rekening couranten, toegewezen als volgt:

- aan de heer PEETERS Albert, vennoot sub 1, duizend vierhondérddrieëntwintig (1.423) aandelen;

- aan mevrouw LAMBRECHTS Diane, vennoot sub 2, duizend vierhonderdtwintig (1.420) aandelen;

- aan de heer PEETERS Raf, vennoot sub 3, twaalf (12) aandelen;

- aan de gewone commanditaire vennootschap WGDN, vennoot sub 4, vijftien (15) aandelen.

Aile vennoten aanvaarden deze aandelen als vergoeding voor de door hun gedane inbreng.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

........ ..... .

geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

is gebracht, verdeeld over vierduizend twintig (4.020) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT : WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬

100.000,00).

Het is verdeeld in vierduizend twintig (4.020) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen

besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Nlichoel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, lijst publicatiedata, gecoördineerde tekst van de statuten, verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder conform artikel 313, $1 W. Venn.

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehoudien

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2013 : ME068033
19/09/2012 : ME068033
06/09/2011 : ME068033
17/03/2011 : ME068033
29/10/2010 : ME068033
06/11/2009 : ME068033
14/10/2009 : ME068033
31/10/2008 : ME068033
10/10/2007 : ME068033
03/11/2006 : ME068033
17/11/2005 : ME068033
04/11/2005 : ME068033
12/10/2004 : ME068033
15/09/2003 : ME068033
19/10/2015 : ME068033
30/05/2000 : ME068033
15/09/1999 : ME068033
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0413-017

Coordonnées
PEETERS-LAMBRECHTS

Adresse
PEDRO COLOMALAAN 3 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande