PERFECT CHOICE

Association sans but lucratif


Dénomination : PERFECT CHOICE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 515.949.730

Publication

17/04/2013
ÿþI a MOD2.2

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



f----

Ondernemingsnr : 0515.949.730 Benaming

(voluit): Perfect Choice

RECHTBANK

KOOPHANDEL

0 0 APR. mn

ANTelEVPEld

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Mussenhoevelaan 100

2530 Boechout

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENING-SLUITING

Op de algemene vergadering van 30 maart 2013 werd beslist de vzw(Perfect Choice)gevestigd te Mussenhoevelaan 100, 2530 Boechout in ontbinding te stelten.Er zijn geen activiteiten meer.zodoende wordt er beslist tot vereffening van de vzw.

Er is tevens geen activa noch passiva.

De vzw wordt gesloten

VOORZETTER Claeys Ingrid

SECRETARIS Claes Ronny

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

V, beh aai Bel Staa

ICI

REC:1TC KOOPHANDEL

2 'L -i:" L

A~f ~WERPU

Ondernemingsnr : 0 5. 1 5 : 949.730

Benaming

(voluit) : Perfect Choice vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Mussenhoevelaan 100, 2530 Boechout.

De vergadering van 15/02/2013 heeft in haar zitting besloten de volgende oprichtingsstatuten goed

te keuren van een vereniging zonder winstoogmerk,

De oprichters zijn: Claeys Ingrid, Mussenhoevelaan 100, 2530 Boechout

De Wachter Marie-José, Brede Heide 23, 2860 Sint Katelijne Waver

Claes Ronny, Dominic Saviostraat 19, 2400 Mol

Onderwerp akte : Statuten en raad van bestuur

Art.1. De vereniging heeft als rechtsvorm "vereniging zonder winstoogmerk" en draagt als naam "Perfect Choice vzw"

Art.2. De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, Boechout, Mussenhoevelaan 100.

De zetel kan overgebracht worden naar iedere andere plaats binnen het Vlaams Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur,

Art.3. De vereniging heeft tot doel deel te nemen aan de culturele activiteiten, het brengen van ambiance en dansmuziek en het organiseren van muzikale ontspanning voor personen met gelijkaardige ingesteldheid. zij die in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor de zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvan zij werd opgericht.

Art.4, De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten alle tijden ontbonden worden en gesloten worden na beslissing van de algemene vergadering.

Art.8. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens vier bedragen; De ondergetekende oprichters zijn de eerste (werkende) leden. Niet-werkende leden hebben alleen rechten en verplichtingen die bepaald worden in het huishoudelijk reglement.

Art.6. Als lid kan tot de vereniging toetreden éénieder (natuurlijke persoon of rechtspersoon) die door de raad van bestuur zodanig wordt toegelaten, een kandidatuur dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur, Om lid te worden moet men bovendien aan de hierna volgende vereisten voldoen, (De voorwaarden tot toetreding van leden kunnen eveneens nader worden omschreven in een huishoudelijk reglement.)

Art.7. De raad van bestuur kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden (beschermende of andere leden) tot de vereniging toelaten.

Art.8. De jaarlijkse bijdrage van een lid bedraagt 0 ¬ ,

Art. 9. Elk lid kan ten-alle tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per aangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene voorwaarden bepaald in artikel 6 van de statuten, brengt ook van rechtswege het verlies van het lidmaatschap mee.

Art. 10. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen nooit teruggave van de vergoeding voor gestorte bijdrage of gedane inbrengsten vorderen.

Art. 11, De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste tien leden, die (al dan niet) lid zijn van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-,' behouden - az,,ri het ttclgisefi Staatsblad

Luik B - Vervolg

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten alle tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen een mandaat kosteloos uit en worden benoemd voor de duur van vijf jaar, alle brieven, mandaten en kontrakten zullen getekend worden door twee beheerders, uittredende beheerders, blijven het verstrijken van hun mandaat in dienst tot vervanging is voorzien.

Art. 12. De algemene vergadering is samengesteld uit werkende leden, of door de oudste van de aanwezige beheerders, Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen.

Een lid kan eventueel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art. 13. De algemenen vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

de wijzigingen van de statuten, het benoemen en ontslaan van beheerders, het uitsluiten van een lid, het

goedkeuren van de begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging,

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Art. 14. § 1. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of belang van de vereniging zulks vereist. Zij moeten minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, in de loop van de maand december.

§ 2. De raad van bestuur is bovendien verplicht wanneer een vijfde van de leden daarom verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen.

§ 3, De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter, of twee beheerders of één vijfde van de werkende leden, alle werkende leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per aangetekende brief, ten minste veertien dagen voor de vergadering.

§ 4. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één twintigste van de werkende leden moet eveneens op de agenda worden vermeld. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden.

Art. 15. § 1. Met uitzondering van de door wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

§ 2. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit geval niet bereikt, dan kan slechts een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Dit besluit tot wijziging moet door de rechtbank van eerste aanleg worden bekrachtigd.

Voor eke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derden der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met eenparigheid van stemmen worden besloten.

§ 3. Dezelfde regels als in de 2 dienen te worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging.

§ 4. Een meerderheid van de twee derden der stemmen is vereist voor het uittsluiten van een lid.

Art. 16. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter (en de secretaris), en opgenomen worden in een bijzonder register. Uittreksels daarvan warden geldig ondertekend door de voorzitter, (en door de secretaris) of door twee beheerders. Leden alsook derden, die een belang kunnen aantonen, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Art. 17. Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van eneige machtiging. Tegenover derden wordt de vzw vertegenwoordigd door de voorzitter, seccretaris en boekhouder, samen optredend.

De uittreksels die moeten overgelegd worden en al de andere akten worden geldig door hen ondertekend. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Art. 18, Het boekjaar van de vereniging loopt van december tot december. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot december,

De raad van bestuur bereidt rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Art. 19. In geval van de activa, na de aanzuivering van de schulden, overgedragen aan, of aan de vereniging, stichting, die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Art. 20. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld blijft de wet van 27 juni 1921 toepasselijk,

Boechout, 15 februari 2013.

Raad van bestuur

Claeys Ingrid, Mussenhoevelaan 100, 2530 Boechout, geboren op 18 maart 1959 te 2640 Mortsel .

De Wachter Marie-José, Brede Heide 23, 2860 Sint Katelijne Waver, geboren op 17 augustus 1961. te 2570

Duffel. -

Claes Ronny, Dominic Saviostraat 19, 2400 Mol, geboren op 14 augustus 1978 te 3000 Leuven.

Op de laatste blz. van Luii< BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PERFECT CHOICE

Adresse
MUSSENHOEVELAAN 100 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande