PERITIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERITIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.119.782

Publication

09/11/2012
ÿþ1Aod PDF 11.1

111011111111111

*12182829*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

Y

~.horgefogd ter eh vW7 RataciA .r.a Ke:ph3du.-i r*.41i;redpo13, op

2 9 OKT. 2012

tnri" ïfic

Onr_ierrrerninOsnr 0871.119.782

f3enaming (voluit) Peritia in vereffening

{verkort)





Rechi svok rn : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nuldekens 25 2970 Schilde

('rollc=.dtg adres}

Onderwerp(en) akte Sluiting vereffening Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 28/09/2012 De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar van 10 september 2012 goed.

De vergadering bevestigt de definitieve sluiting van de vereffening. De vennootschap heeft bijgevolg opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en maatschappelijke bescheiden gedurende de wettelijke termijn, zullen bewaard worden op de Huldekens 25-2970 `s Gravenwezel.

De vergadering bevestigd tevens het ontslag van de vereffenaar, er wordt volledige kwijting verleent aan de vereffenaar.

Tegelijk neergelegd: copie akkoord rechtbank

Vleugels Agnes

vereffenaar

Op de iaBtstt' hiz van Lul:: ó vermelden : Recto iJaain en iioedarltghetd van de ilratrurnenterende notari, hetzli van de persolo)ntsnu bevoogd de recntsper^oon ;en sanz+en van rlQrNen te vr?°' tegcn:var,rdigen

Versa muant en rrandtet:sntng

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 02.10.2012 12598-0587-012
06/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tergrifffe van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen on

S.

all7.012

Griffie

Ilu11121111.11i1,1sso s*IIII 111111

" s

be

a

Bt st'

Ondernemingsnr : 0871.119.782

Benaming

(voluit) : PERITIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Huldekens 25, 2970 's-Gravenwezel (Schilde)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING met aanstelling van VEREFFENAAR.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jacques astas te Schilde op 30 april 2012, "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Zandhoven, Registratie, de 03/05/12 boek 125 blad 51 vak 9 Ontvangen:

" vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.a, Inspecteur wn (getekend) W. Laureys", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap PERITIA, volgende besluiten heeft genomen:

1/ Na kennisname van het verslag van zaakvoerder 05 april 2012 houdende voorstel tot ontbinding van d& vennootschap en de daarbijgevoegde staat van activa en passiva, alsmede van het verslag over deze staat van: de heer Van der Jeught Erik, bedrijfsrevisor, heeft de vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERITIA, met zetel te 2970 's-Gravenwezel (Schilde), Huldekens 25, voortijdig wordt; ontbonden en in vereffening treedt vanaf 30 april 2012.

2/ Ten gevolge van de ontbinding, heeft de vergadering kennis genomen van het ontslag van de (zaakvoerder, mevrouw VLEUGELS Agnes Julia Maria, geboren te Hoogstraten op 23 april 1947, wonende te 2970 's-Gravenwezel (Schilde), Huldekens 25.

3/ Als enige vereffenaar werd aangesteld mevrouw VLEUGELS Agnes Julia Maria, voornoemd, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van haar benoeming door de rechtbank van koophandel te Antwerpen. De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Alle machten aan voomoemde vereffenaar werden verleend om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is, De vereffenaar heeft onder meer de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle goederen uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met' of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle: rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen= uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar wordt ontslagen: inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap, Hij mag onder zijn: verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap voor alle handelingen geldig vertegenwoordigd door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich; dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg; in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden, dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, en dient bij het vereffeningsdossier te worden gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd te wcrden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel '190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

4/ Bjzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CEDIPECL9evestiigdte2990 Wuusfwezel,Kleine Beekstraat 24, evenals aan haar bediendetuaangestelden en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-,,  àt



 i" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een

ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- verslag van de zaakvoerder van 05 april 2012;

- staat van actief en passief per 31 maart 2012;

- verslag van de heer Van der Jeught Erik, bedrijfsrevisor, van 13 april 2012;

- beschikking van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 21 mei 2012, waarbij de aanstelling van

de vereffenaar werd gehomologeerd.

Notaris Jacques Istas te Schilde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van _uiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

Bi

st~ " 11149183*

f:"eernoiagd ter griffie van dé

Rechtbank var.2~I~rltwerpen

op 2 2 SEP. lii

egeriffier,

Ondernemingsnr : 871.119.782.

Benaming

(voluit) : PERITIA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Huldekens 25

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Uit een akte verleden voor notaris Jacques ISTAS, ter standplaats Schilde, op twaalf september tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Zandhoven, Registratie, de 13/09/11 boek 123 blad 35 vak 12 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.a. Inspecteur wn (getekend) W. Laureys." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERITIA, met zetel te 2970 Schilde ('s-Gravenwezel), Huldekens 25, ingeschreven in het Rechtspersonen Register Antwerpen onder nummer 0871.119.782. besloten heeft het boekjaar te wijzigen. Voortaan zal het boekjaar een aanvang nemen op 01 juli om te eindigen op 30 juni van het daaropvolgend jaar. De vergadering besloot om het eerste lid van de artikels 15 en 17 van de statuten aan te passen ais volgt:

Artikel 15.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om zestien uur.

Artikel 17.- Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Tenslotte besloot de algemene vergadering volgende overgangsregeling goed te keuren voor het huidig boekjaar dat verlengd wordt tot 30 juni 2012. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats vinden op 30 november 2012.

VOLMACHT

Mevrouw Agnes VLEUGELS, echtgenote VAN DE WALLE, heeft, in haar hoedanigheid van zaakvoerder, als bijzondere volmachtdragers aangesteld met vermogen om afzonderlijk op te treden: de vennootschap CEDIPEC, gevestigd te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24, en de vennootschap OUTCOME, gevestigd te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248D, teneinde het nodige te doen voor de aanpassing van de inschrijving bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.01.2011, NGL 31.01.2011 11021-0545-010
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.01.2010, NGL 01.02.2010 10035-0024-010
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.01.2009, NGL 02.02.2009 09032-0319-010
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.01.2008, NGL 28.01.2008 08026-0230-010
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 26.01.2007, NGL 15.02.2007 07050-4487-011

Coordonnées
PERITIA

Adresse
HULDEKENS 25 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande