PERLE D'EAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERLE D'EAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.856.805

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 26.09.2014 14624-0072-016
12/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0524.856.805

Benaming

(voluit) : Perle d'eau

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Polderstraat 41, 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

vi beau aai Bet State

flllI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

neeietÊRGELEGD

GRIFFIE ~i~CHTBANK VAN

" 19090737*

0 3 FEB. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Grtttie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301961*

Neergelegd

26-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524856805

Benaming (voluit): Perle d'eau

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Polderstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VERLINDEN Marc te Westerlo-Tongerlo op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, dat door :

1° Mevrouw VAN BEETHOVEN Tamara, geboren te Herentals op elf mei negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2235 Hulshout, Jozef Michielsstraat 20.

2° De heer HOREMANS Kristoff, geboren te Geel op zestien september negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2235 Hulshout, Jozef Michielsstraat 20.

Comparanten waarvan de identiteit werd vastgesteld op basis van hun identiteitskaart en die aan de notaris toestemming verlenen om hun rijksregisternummer te vermelden in deze akte.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming  Perle d eau , met zetel te 2260 Westerlo, Polderstraat 41.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt éen/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn op naam.

De honderd (100) aandelen worden onderschreven als volgt:

- Door de mevrouw Van Beethoven Tamara, voormeld sub 1: vijftig (50) aandelen voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00)

- Door de heer Horemans Kristoff, voormeld sub 2: vijftig (50) aandelen voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00)

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en elk van de aldus geplaatste aandelen gedeeltelijk afbetaald werden door storting in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) hetzij door de mevrouw Van Beethoven Tamara voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en hetzij door de heer Horemans Kristoff voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de Centea  agentschap Westmeerbeek, onder nummer BE44 8601 1997 5945, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), totaal bedrag van deze stortingen ter vrije beschikking van de vennootschap is.

De verschijners in deze, zijnde de oprichters van de vennootschap, verklaren er door ondergetekende notaris op te zijn gewezen dat zij hoofdelijk, en niettegenstaande andersluidende beding, gehouden zijn voor het verschil tussen het minimumkapitaal en het geplaatst kapitaal en dat zij van rechtswege als inschrijvers ervan worden beschouwd. Onder het geplaatst kapitaal dient te worden begrepen het gedeelte van het kapitaal waarvoor met geldige inbrengen is ingeschreven.

Het wetboek van vennootschappen vereist de volledige plaatsing van het maatschappelijk kapitaal: alle vennoten verbinden zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk tot storting, op het ogenblik dat de vennootschap daarom verzoekt, van de door hen toegezegde inbrengen.

Is het kapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet volledig geplaatst, dan zijn de oprichters hoofdelijk aansprakelijk voor het niet-geplaatste gedeelte van het kapitaal: zij worden van rechtswege als inschrijvers ervan beschouwd.

Op de oprichters wordt een garantieverplichting gelegd. Indien de inbrengverbintenis van één van de vennoten ongeldig blijkt te zijn, moeten de overige oprichters inschrijven op het kapitaal waarvoor geen geldige inschrijving bestaat.

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2260 Westerlo, Polderstraat 41.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

" Schoonheidsverzorging in het algemeen en in het bijzonder het verlenen van advies op het gebied van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging zoals oa. het verzorgen van het menselijk lichaam, alleen om het uiterlijk van de mens in stand te houden of mooier te maken; het epileren en de semi-permanente make-up; laserbehandelingen oa. inzake definitieve ontharing; het aanbrengen van permanente tatoeëring, en het wijzigen of verwijderen daarvan; het piercen; het versieren, verlengen of modelleren van teen- of vingernagels; het plaatsen van kunstnagels; het grimeren; het verzorgen van het hoofdhaar, zoals dit onder andere wordt bedoeld bij het gereglementeerde beroep van kapper/kapster; de dentaaltechnische verzorging, zoals ze onder andere wordt bedoeld bij het beroep van dentaaltechnicus; de voetverzorging, zoals ze onder andere wordt bedoeld bij het beroep van voetverzorg(st)er; het masseren, zoals dit onder andere wordt bedoeld bij het beroep van masseur/masseuse.

" Interieurinrichting voor alle soort gebouwen zijnde, woningen, kantoren, winkels, enz. De aan- en verkoop, de huur en verhuur, het ontwerp en de vervaardiging van textielpatronen, behang, verlichting, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen en overige binnenhuisdecoratie.

" De aan- en verkoop, van gezondheidsproducten, dieetproducten, edm, alsook het adviesverlening van deze; alsook de menselijke begeleiding inzake het gebruik.

" Het uitbaten van een horecazaak zijnde restaurant, brasserie, broodjeszaak, koffiehuis, traiteur edm, en alle aanverwante activiteiten.

" De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, het verhuren en huren.

" Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

" Het uitbaten in dag-, avond- en weekendonderwijs van door de bevoegde overheid erkende auto- en motorrijschool, centra voor beroepsopleiding, met alle activiteiten die hierbij horen, zoals onder meer het verstrekken van theoretische en praktische onderricht met het oog op het verkrijgen van een rijbewijs, bijscholing en herscholing inbegrepen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout. Bestuur en controle :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de negentiende van de maand september om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt , overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de negentiende van maand september van het jaar tweeduizend veertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee niet - statutaire zaakvoerders.

Wordt tot bestuurder benoemd, voor de duur van de vennootschap : mevrouw Van Beethoven

Tamara en de heer Horemans Kristoff, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

Aan Karl De Coux Accountancy bvba, Heist-Goorstraat 49 bus 1, 2220 Heist-op-den-Berg, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Marc Verlinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 29.09.2015 15632-0441-016

Coordonnées
PERLE D'EAU

Adresse
POLDERSTRAAT 41 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande