PERLOBSYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERLOBSYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.835.795

Publication

24/05/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/03/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 04.07.2011 11269-0216-012
08/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0462.835.795

Benaming : "PERLOBSYS"

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsestraat 114

2640 Mortsel

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 2910312011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 1 april 2011, boek 1153 blad 56 vak 20, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van bedrijfsrevisor Roger F. Broos, opgemaakt op veertien maart tweeduizend en elf, waarvan de besluiten luiden als volgt:

" Tof besluit van mijn onderzoek, uitgevoerd volgens de algemeen geldende controlenormen voorzien voor deze opdracht, verklaar ik, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het Openbaar Register van de Bedrijfsrevisoren onder het nummer A/00504, te 2018 Antwerpen, Durfetstraaf 26, dat de staat van en passiva van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PERLOBSYS", te Mortsel, Antwerpsestraat 144, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met ondememingsnummer RPR (Antwerpen) BE. 0462.835.795,

opgesteld per 31 december 2010, in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, waarvan het balanstotaal ¬ 77.522,24 (zevenenzeventig duizend vijfhonderd tweeëntwintig euro vierentwintig cent) bedraagt, en waarvan het netto-actief ¬ 30.158,53 (dertigduizend honderd achtenvijftig euro drieënvijftig cent) bedraagt, opgesteld aan een waardering in discontinuiteit, zoals voorgeschreven bij een voorziene beëindiging van de activiteiten, op een volledige, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap op voormelde datum weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar".

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PERLOBSYS' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder, Angelo Lourenço Gomes, tengevolge van de ontbinding, van voomoemde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'PERLOPSYS'. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Angelo Lourenço Gomes, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE.BESLISSING. =Machten_van.de.vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111111111

*11085215*

IM

be a B, St:

Ileavelegrd ter griffie van de

tedgkelc ende! te Antwerpen

0p Z b MF! L,11

Griffie De iº%1/Ner.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

V6?or gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de stuiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg ie dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: De heer Paul Verlodt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

-afschrift akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-bewijs aanstelling vereffenaar

17/01/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerifegegd ter rsa va" de [editloni ~ rQophandei re ei reeffei:. Of

~ 5 14lV. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch _.

Staatsblad

" 11~~0~15

Ondememingsnr : 0462.835.795

Benaming : "Perlobsys"

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : antwerpsestraat 114

2640 Mortsel

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 2911212010, ter registratie neer te leggen op het zevende registratiekantoor te Antwerpen blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van :

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 17 december 2010

- het controleverslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 24 december 2010.

in uitvoering van artikel 313, le en 2e lid van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt :

"Ondergetekende, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de Bedrijfsrevisoren onder nummer A/00504, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, is na de beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat :

1. de verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura bij gelegenheid van een kapitaalsverhoging, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

2. de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbrengen in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde van de in te brengen schuldvorderingen, ieder voor de helft, van de BVBA Stabirem en van de BVBA Baby Wellness Product s, bedrjfs-economisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, gelijk aan een inbrengwaarde van ¬ 60.000 (zestigduizend euro), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de bestaande 750 (zevenhonderd vijftig) aandelen, zodat de inbrengen in natura, bij gelegenheid van de kapitaalsverhoging van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" PERLOBSYS ", te 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 144,

RPR (Antwerpen) ondernemingsnummer 0462.835.795,

niet overgewaardeerd zijn.

Ik wil u er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, 24 december 2010

de bedrijfsrevisor

R. F. Broos"

De vennoten hier allen vertegenwoordigd als gezegd verklaren van voormelde verslagen reeds kennis te: hebben genomen en te verzaken aan de formaliteiten van toezending hiervan, zoals voorgeschreven door; artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 313, 4e lid en artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals uiteengezetr on der_het. eerste_ag enda p u nt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voór-

ti behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Kapitaalverhoginq

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zestigduizend euro (¬ 60.000,00) te verhogen om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (¬ 18.592,01) op achtenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 78.592,01) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STABIREM heeft lastens onderhavige vennootschap, en dit ten belope vandertigduizend euro (¬ 30.000,00); alsook een zekere en opeisbare schuldvordering die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BABY WELLNESS PRODUCTS, heeft lastens onderhavige vennootschap, en dit ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STABIREM, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart haar schuldvordering ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BABY WELLNESS PRODUCTS, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart haar schuldvordering ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achtenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 78.592,01) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 750 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Er wanden geen nieuwe aandelen gecreëerd, echter de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist dat ingevolge voormeld besluit artikel vijf van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 78.592,01). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren, inzonderheid het aanvullen van het register van aandelen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coordinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoordineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.07.2010 10367-0255-012
04/12/2009 : ANA055810
17/07/2009 : ANA055810
25/07/2008 : ANA055810
27/08/2007 : ANA055810
20/10/2005 : ANA055810
07/07/2005 : ANA055810
15/06/2004 : ANA055810
30/04/2004 : ANA055810
18/12/2002 : ANA055810
15/08/2001 : ANA055810
29/07/2000 : AN327973
10/11/1999 : AN327973

Coordonnées
PERLOBSYS

Adresse
ANTWERPSESTRAAT 144 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande