PERRON B

Divers


Dénomination : PERRON B
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.865.126

Publication

04/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/11/2014
ÿþ Mod Word 11,1

wr--

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 7 OKT. 2014

Griffie

I III i ouuuii uo

" 19202932

t F. t

INNI

b

I

Ondernemingsnr : 0534.865.126

Benaming

(voluit) : Perron B

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Frans Segersstraat 3 te 2530 Boechout

(volledig adres)

. Onderwerp akte : Ontslag en décharge zaakvoerder

Bij overeenkomst dd. 11.04.2014 werd het ontslag van de zaakvoerder, de heer Jelle Baudouin, wonende te 2530 Boechout, Hovesesteenweg 66 met ingang van 11.04.2014 bevestigd door de aandeelhouder, de GCV Lienergie, vertegenwoordigt door haar zaakvoerder Lien Kockelbergh, en werd hem décharge verleend.

Het ontslag werd bevestigd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, bij beschikking dd. 23.10.2014, en de heer Jelle Baudouin werd gemachtigt over te gaan tot publicatie in het Belgisch Staatsblad teneinde dit ontslag vanaf 11.04.2014 tegenstelbaar te maken aan derden,

Bijzondere volmacht werd verleend aan advocate Vicky Buelens, geboren te Antwerpen op 20.07.1975, kantoorhoudende te 2950 Kapellen, Lijsterbeslaan 8 met als taak de formaliteiten te vervullen om tot publicatie van het ontslag met décharge over te gaan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en aile formulieren dienaangaande te ondertekenen, met name formulier I, luiken A en B en formulier Il, luiken A en C.

Vicky Buelens

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2013
ÿþ mod 11,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti~~eet"f~efBî~u L, v ,., _

Van Koophandel te ,van, op

D 3 .lUNI 2013

Griffie

111111e111,11111 11111

V

ben

aa

Bel stag

Ondernemingsar 0534.'305.126

Benaming (voluit)PERRON B

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Frans Segersstraat 3

2530 Boechout

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 28 mei 2013, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam `PERRON B".

2. De vennoten zijn: a. de heer Jelle BAUDOUIN, te 2530 Boechout, Hovesesteenweg; 66; b. mevrouw Suzanne MIOULET, te 2530 Boechout, Hovesesteenweg 66.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Frans Segersstraat 3.

4. De vennootschap heeft tot doei: - uitbaten van, brasserie, taverne, café, restaurant, frituur, broodjesbar, hotel en bed :; and breakfast, en alle andere horeca activiteiten;

á - catering, traiteurservice met of zonder ter beschikkingstelling van personeel, verkoop van afhaalmaaltijden, inrichten van feesten en evenementen dit alles in haar meest _? ruime betekenis;

aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel van horecaprodukten,1 horecamachines, feestartikelen, voeding en dranken en alle andere goederen beschikbaar op de markt;

- de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, omvorming of afbraak, het in leasing geven of nemen, het valoriseren, renoveren of exploiteren van onroerende's goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, huizen, appartementen, kantoren,i nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en onroerende eigendommen in heti algemeen;

- managementvennootschap, het waarnemen van alle bestuursopdrachten, heti uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen: :; en/of verenigingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, bedrijfsorganisatie, financieel en commercieel management, verkoop, productie, algemeen bestuur, technisch en personeelsmanagement;

advies en bijstand bij het algemeen management;

- advies en bijstand op het vlak van investeringen: budgettering, opstellen van studies, offertes, advies inzake aankopen en de implementatie van investeringen;

bijstand op het vlak van externe en interne audits;

- het voeren van diverse administraties en administratieve taken van handelszaken; het voeren van marktonderzoeken en marketingstudies.

consultancy, opleiding, lesgeven in, training, organisatie van seminaries en cursussen;

betreffende technische en andere bedrijfsaangelegenheden in de ruimste betekenis. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor dei verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doei te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is zesduizend tweehonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 6.200 euro gestort werd bij KBC Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Jelle Baudouin, voornoemd. Zijn opdracht van zaakvoerder is bezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend vijftien.

11. De verrichtingen die vóór de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds één mei laatst, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de heer Chris Vanoppen, geboren te Koersel op achttien juli negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87, en alle door hem aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

om volgende taken uit te voeren:

het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ouden an he& tietgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam ers hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PERRON B

Adresse
Zetel : Frans Segersstraat 3 te 2530 Boechout

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande