PERSON- CENTERED & EXPERIENTIAL CONFERENCE 2012, AFGEKORT : PCE 2012

Association sans but lucratif


Dénomination : PERSON- CENTERED & EXPERIENTIAL CONFERENCE 2012, AFGEKORT : PCE 2012
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 831.947.521

Publication

08/01/2013
ÿþ MOD 2.2

"

In de-bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van dç,akte ter griffie

i UIIIi ii00 s 990 midi

" 13

i A





Ondememingsnr : 0831.947.521

Benaming

(voluit) ; Person- Centered & Experiential Conference 2012

(verkort) : PCE 2012

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Rubensstraat 7 te 2640 Mortsel

Onderwerp : kte : Ontbinding en vereffening







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Ontbindings- en vereffeningsbeslûit



1. De Algemene Vergadering, vaststellend dat het vereiste aanwezigheidsquota is bereikt, beslist met eenparigheid van stemmen, op datum van 2511112012,

over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

2. Worden aangesteld als vereffenaar(s):

Mis Verbeeck, Sint- Jansstraat 134 te 8840 Staden

Pieter Goetvinck, Heuvelstraat 24, 1730 Asse







3, Op de extra algemene vergadering samengeroepen door de vereffenaars op 15/12/2012 werd er vastgesteld dat er een netto-actief vermogen overbleef, dit werd bestemd voor Vvcepc, Vzw met als zetel ' Rubensstraat 7 te 2640 Morts4l'met als maatschappelijk doel de studie, de beoefening, ets de on$Mkkeling van de cliëntgerichte benadering op nationaal en internationaal vlak te steunen entte bevorderen. De term; cliëntgerichte benadering verwijst naar elke vorm van cliëntgerichte begeleiding van één of meer personen die, in een relationele context aan hun psychische problemen willen werken.

.0.-

4. De boekhoudi5iindige stukken zullen gedurende èen termijn van 7 jaar worden bewaard op het adres

van Vvcepc, Vzw met als zetel Rubensstraat 7 te 2640 Mortsel.

5. Eveneens met eenparigheid van stemmen hebben de leden van de Algemene Vergadering de bestuurders kwijting gegeven voor de daden verricht tijdens hun bestuursmandaat. Hiermee is de vereffening afgesloten.



















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

07/01/2011
ÿþ 3 :. ~; PAOD 2.2

~~~w~~~;r,r. - =ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nereggegrandiGaikteMr griffie

Reertorsi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 8 31' . 9 4 7 5 2 1J.

Benaming -

(voluit) : Person- Centered & Experiential Conference 2012

(verkort) : PCE 2012

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Rubensstraat 7 te 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten

OPRICHTINGSSTATUTEN

Historiek

In 2009 werd er besloten tot de stichting van een tijdelijke vzw met als doel het organiseren van een

éénmalig congres in 2012.

De stichtende en tevens de eerste leden zijn: VVCEPC vzw, Tiensestraat 102 te 3000 Leuven, hier

vertegenwoordigd door Pieter Goetvinck, Heuvelstraat 24 te 1730 Asse, Mis Verbeeck, Sint- .lansstraat 134 te

" 8840 Staden, en Lisbeth Neven, Leon Schreursvest 61, 3001 Heverlee.

Artikel 1  naam

De v.z.w. draagt de naam Person- Centered & Experiential Conference 2012; de v.z.w. neemt als afkorting;

van haar maatschappelijke benaming aan: PCE 2012

Artikel 2  zetel

De vereniging neemt als adres van haar zetel: Rubensstraat 7 te 2640 Mortsel. Zij ressorteert onder het

" gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Artikel 3  doel, activiteiten

De vereniging heeft tot doel de studie, de beoefening en de ontwikkeling van de "cliëntgerichte benadering" op nationaal en internationaal vlak te steunen en te bevorderen. De. term "cliëntgerichte benadering' verwijst naar elke vorm van cliëntgerichte begeleiding van één of meer personen die in een relationele context aan hun psychische problemen willen werken.

- De vereniging tracht dit doel te realiseren door het organiseren van een éénmalig internationaal congres te:

" Antwerpen. Daartoe kan de vereniging:

a) regelmatig vergaderingen houden;

b) verslagen publiceren van haar vergaderingen en bijeenkomsten;

c) nationale en internationale samenwerkingsverbanden aangaan met andere beroepsverenigingen, onderwijsinstellingen, en andere nuttig geachte instanties of instellingen;

d) handelsdaden stellen, voor zover deze van bijkomstige orde zijn. De opbrengst hiervan moet besteed, worden sen het doel waarvoor zij is opgericht.

e) alle andere wettige middelen aanwenden welke het verwezenlijken van haar doelstellingen kunnen

bevorderen.

Artikel 4  duur

De vereniging wordt opgericht voor bepaalde tijd. Beginnend op datum van de ondertekening van de

statuten en eindigend ten laatste op 31 december 2013. De vzw kan ten allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5 -- leden

Artikel 5.1 - aantal leden

r3 1-12 2010

legd ter griffie van de Rechtbank

eerç e

;iISCH STAf BEBTUU

RsBtEttle)

ophande! te Antwerpen, op

Griffie 16 _0 EC 2010

Dooi behout im~~1u1111111u11Inu

aan h

Belgis Staatsti

Het aantal effectieve leden is beperkt tot minimaal 3 en maximaal 7 leden. Vvcepc vzw heeft steeds recht. om maximaal 4 bestuursleden voor te dragen als lid van de vereniging.

De vereniging kan tot haar vergaderingen en activiteiten derden toelaten, met adviserende bevoegdheid, zonder stemrecht. Zij moeten de doelstellingen van de vereniging onderschrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 5.2  nadere omschrijving der voorwaarden

Het huishoudelijk reglement van de vereniging zal een nadere omschrijving geven van de voorwaarden waaraan de samenwerking tussen PCE 2012 vzw en VVCEPC vzw moet voldoen. De vzw stelt expliciet dat ze samenwerkingsverbanden aangaat met VVCEPC vzw, WAPCEPC en met andere beroepsverenigingen, onderwijsinstellingen, en andere nuttig geachte instanties of instellingen. Het huishoudelijk reglement van de vereniging zal een nadere omschrijving geven van de voorwaarden waaraan deze samenwerking moet voldoen.

Artikel 6  stemrecht

Effectieve leden bezitten stemrecht op de algemene vergaderingen van de vereniging, Deze leden beschikken elk over maximum één stem per persoon. Stemmen per volmacht is toegelaten op de wijze zoals omschreven in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

De leden kunnen zich op de algemene vergadering uitsluitend laten vertegenwoordigen door een ander stemgerechtigd lid. Stemvolmacht kan door een lid enkel worden verleend aan een ander stemgerechtigd lid. Artikel 7  toetreding, uittreding

Artikel 7.1  toetreding leden

Als lid kan toetreden : iedere natuurlijke of rechtspersoon. Zodanig lid stelt zelf schriftelijk zijn kandidatuur voor toetreding aan de Raad van Bestuur. De kandidatuur zal worden behandeld door de Raad van Bestuur volgens de bepalingen van het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van alle leden gehouden, met vermelding van de naam, de voornaam/voornamen en de woonplaats van elk lid. Elke wijziging, zowel betreffende toetreding, uittreding, uitsluiting, en automatisch verlies van lidmaatschap zal in het voormelde register worden ingeschreven door de Raad van Bestuur, binnen een termijn van 8 dagen nadat de Raad van Bestuur hiervan in kennis is gesteld.

Een verenigingsdossier zal worden neergelegd ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van het arrondissement waarin de vereniging haar zetel heeft, en omvat de wettelijke vereiste documenten.

Artikel 7.2 --- uittreding

Elk lid kan ten allen tijde vrijwillig uit de vereniging treden. Deze uittreding dient schriftelijk ter kennis te worden gebracht aan de Raad van Bestuur.

De kennisgeving van uittreding heeft op datum der kennisgeving een automatisch en onmiddellijk verlies van alle rechten voor gevolg. Het uittredend lid heeft geen enkele aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit de teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen, zelfs niet ten dele, behoudens andersluidende overeenkomst met de betrokkene schriftelijk voorheen aangegaan.

Artikel 8  uitsluiting

Tot de uitsluiting kan worden beslist wanneer een lid handelingen stelt die strijdig zijn met het doel of met de belangen van de vereniging, of die de vereniging op enigerlei wijze schade toebrengen of kunnen toebrengen. Tot de uitsluiting van een lid kan alleen worden besloten door de algemene vergadering van de stemgerechtigde leden van de vereniging, beslissend met 2/3e meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord. De procedure tot uitstuiting kan verder worden omschreven in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

De bepalingen van artikel 7.2 m.b.t. de gevolgen van uittreding, zijn eveneens van toepassing in het geval van de uitsluiting van een lid.

Artikel 9 ---- van rechtswege einde van lidmaatschap

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege in geval het lid overlijdt, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, onder voorlopig bewind wordt gesteld, failliet wordt verklaard.

De bepalingen van artikel 7.2 m.b.t. de gevolgen van uittreding, zijn eveneens van toepassing in het geval van rechtswege einde van lidmaatschap.

Artikel 10  register

Alle leden, alsook de bij wet vastgelegde instanties, kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen. Aan de in de wet omschreven instanties kunnen we indien nodig afschriften ter beschikking stellen,

Artikel 11  bijdrage

De algemene vergadering van de leden van de vereniging stelt het bedrag vast van de jaarlijkse bijdrage verschuldigd door ieder lid.

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage ligt tussen de 0 en de 30000 Euro, Er kan een verschil gemaakt worden tussen de bijdragen van de natuurlijke personen en de rechtspersonen.

Artikel 12  algemene vergadering

De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer tenminste 1/5 van de leden het vraagt.

De algemene vergadering komt minstens éénmaal per jaar samen voor het houden van een statutaire vergadering.

Deze jaarlijkse statutaire vergadering wordt gehouden in de loop van het tweede kwartaal van elk jaar, op dag en uur te bepalen door de Raad van Bestuur.

Tot de algemene vergaderingen worden geroepen : aile leden.

Zij worden opgeroepen bij gewone brief die de agenda, de dag, het uur en de plaats van de algemene vergadering vermeldt, en tenminste 8 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering wordt verzonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij afwezigheid, door de oudste bestuurder. De voorzitter wijst een stemopnemer aan. Aile stemgerechtigde leden hebben gelijk stemrecht in de algemene vergadering.

Onverminderd de bepalingen inzake stemrecht, kunnen de leden zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, op de wijze zoals bepaald in artikel 6 en in het huishoudelijk reglement

De agenda van elke algemene vergadering wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Deze agenda kan aangevuld worden met voorstellen welke schriftelijk warden ondertekend door minstens 1/20 der leden.

Behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen, worden de beslissingen genomen op de algemene vergaderingen van de leden van de vereniging, bij gewone meerderheid van de aanwezige of geldig vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Over een statutenwijziging kan pas geldig beraadslaagd en besloten worden als deze expliciet op de agenda is ingeschreven. Een beslissing kan pas genomen worden als 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is en een 2/3 meerderheid der stemmen wordt behaald. Als het aanwezigheidsquotum niet wordt gehaald, is een tweede algemene vergadering mogelijk, die geldig beslist bij 2/3 meerderheid ongeacht het aantal aanwezigen/vertegenwoordigden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Doelswijziging of ontbinding kan slechts plaatsvinden ais 2/3 van de leden aanwezig is en 4/5 instemt met deze beslissing. Als het aanwezigheidsquotum niet wordt gehaald, is een tweede algemene vergadering mogelijk, die bij 4/5 meerderheid geldig beslist ongeacht het aantal aanwezigen/vertegenwoordigden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De geldig genomen beslissingen van de algemene vergadering van de leden van de vereniging hebben uitwerking vanaf de dag waarop de beslissing werd gestemd, tenzij in de beslissing een andere datum van inwerkingtreding wordt bepaald.

Van alle algemene vergaderingen worden notulen bijgehouden door de Raad van Bestuur, die daartoe een secretaris kan gelasten. De notulen vermelden de teksten van aile genomen beslissingen. De notulen van deze algemene vergaderingen zijn ter inzage op het adres van de zetel van de vereniging en in aanwezigheid van tenminste twee bestuurders. Op verzoek en tegen een door de Raad van Bestuur te bepalen kostprijs kan afschrift van notulen worden medegedeeld aan elk lid, aan elke belangstellende, en aan elke belanghebbende derde.

Artikel 13  bevoegdheden van de algemene vergadering

Tot de bevoegdheden van de algemene vergadering behoren:

a) het wijzigen van de statuten, met inbegrip van het wijzigen van het doel of één der doeleinden van de vereniging;

b) het benoemen en het afzetten van de leden van de Raad van Bestuur;

c) het benoemen en het afzetten van eventuele commissarissen, en het bepalen van hun bezoldiging in geval een bezoldiging wordt toegekend;

d) het al of niet verlenen van kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur, en, in voorkomend geval, aan de commissarissen;

e) het uitsluiten van leden;

f) het goedkeuren van de jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester; het goedkeuren van begrotingen en rekeningen;

g) het ontbinden van de vereniging;

h) alle andere bevoegdheden aan de algemene vergadering opgedragen bij wet, bij statuten of bij huishoudelijk reglement van de vereniging;

i) het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Artikel 14  bestuur

Artikel 14.1  Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die is samengesteld uit tenminste 3 leden.

Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

De Raad van Bestuur wijst onder haar leden de functies aan van voorzitter, secretaris, penningmeester.

Artikel 14.2  bezoldiging

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

Artikel 14.3  duurtijd'van het mandaat

Het mandaat van bestuurder beloopt in principe de duur van de vzw, tenzij anders beslist in de algemene

vergadering.

Artikel 14.4 benoeming en ontslag

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering,

beslissend met gewone meerderheid van de aanwezige of geldig vertegenwoordigde stemmen. Bij oprichting

benoemen de stichtende leden de leden van de Raad van Bestuur.

Bestuursleden kunnen ook vrijwillig ontslag nemen door een schrijven te richten aan de raad van bestuur,

per adres van de maatschappelijke zetel..

Artikel 14.5  bevoegdheid-vertegenwoordiging.

a) Algemene bevoegdheid-vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en verbindt de vereniging geldig in aile gerechtelijke en

buitengerechtelijke handelingen, zonder dat hiervoor bijkomende bijzondere machtiging van de algemene

vergadering vereist is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Dit omvat alle beschikkingsdaden en alles wat niet uitdrukkelijk behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering of tot de bevoegdheid van andere organen die binnen de vereniging op rechtsgeldige wijze worden opgericht.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of als verweerder door toedoen van minstens twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

De Raad van Bestuur bepaalt zelf de periodiciteit der vergaderingen. De Raad van Bestuur moet minstens één algemene statutaire vergadering van de vereniging bijeenroepen.

b) Specifieke bevoegdheid-vertegenwoordiging

Tot de bevoegdheden en tot het recht van vertegenwoordiging van en door de Raad van Bestuur behoort

ondermeer.

- alle handelingen m.b.t. de concrete organisatie van de werkzaamheden van de vereniging;

- het in ontvangst nemen van de jaarlijkse storting door VVCEPC vzw ter ondersteuning van haar werking;

- de aanwerving, het ontslag, het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden van het door de vereniging

tewerkgesteld personeel;

- het verrichten van alle betalingen en het in ontvangst nemen van betalingen, het eisen of verlenen van

kwijting, het doen en ontvangen van alle inbewaargevingen;

- het sluiten van alle overeenkomsten m.b.t. de aankoop, de verkoop en de ruil van roerende en onroerende

goederen, het sluiten van alle huur- en verhuurovereenkomsten van om het even welke duur, het sluiten van

alle andere overeenkomsten t.e.m. het aangaan van minnelijke schikkingen, overeenkomsten van dading,

compromissen, arbitragebedingen;

- het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten;

- het beleggen van gelden, het aangaan van leningen, het verlenen van hypotheken met of zonder beding

van uitvoerend beslag en het verlenen van alle zakelijke waarborgen;

- het afstand doen van rechten en rechtsvorderingen, het tekenen voor opheffing en machtiging tot

doorhaling, met en zonder kwijtschrift, van alle afschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en verzet;

- het toestemmen in en aanvaarden van borgstellingen en subrogaties;

- het ontvangen van postmandaten, assignaties of postkwijtingen

- het uitvoeren of doen uitvoeren van gerechtelijke uitspraken en arbitrale beslissingen;

- het afsluiten van bankrekeningen en hierop alle verrichtingen uitvoeren, en het huren van bankkluis of

safe;

- het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen en andere documenten die ter attentie van de

verenigingen aan haar worden betekend;

- het nemen van initiatieven met het oog op bemiddeling en verzoening in geschillen waarin de vereniging,

haar leden en eventuele derden betrokken zijn, zonder afbreuk te doen aan meer specifieke bevoegdheden die

aan bepaalde organen of personen van de vereniging werden of worden toevertrouwd;

- het nemen van alle passende initiatieven m.b.t. de werking en de verwezenlijking van het maatschappelijk

doel van de vereniging, met inbegrip van het organiseren van congressen, studie- of vormingsactiviteiten, het

verspreiden van publicaties ten behoeve van leden of belangstellenden en/of derden.

c) Specifieke taken  taakverdeling

- de voorzitter : de voorzitter coördineert de werking van de vereniging en de werking van de Raad van Bestuur; de voorzitter zit de vergaderingen van de Raad van Bestuur voor op de wijze zoals voorzien in de statuten of in het huishoudelijk reglement;

- de secretaris : behoudens specifieke taken of bevoegdheden aan anderen toevertrouwd, is de secretaris het aanspreekpunt van en voor de vereniging; de secretaris staat inzonderheid in voor de praktische taken die de werking van de vereniging en de werking van de Raad van Bestuur vereisen; de secretaris organiseert de inzagemogelijkheden m.b.t. de documenten van de vereniging en haar organen en commissies, in overeenstemming met de statuten en met het huishoudelijk reglement;

- de penningmeester : de penningmeester staat in voor inning en het beheer van de lidgelden, doet al het nodige m.b.t. de boekhouding, de inkomsten en de uitgaven van de vereniging, zorgt voor budget en begroting en opvolging ervan ten bate van de vereniging en brengt verslag uit omtrent alle financiële aangelegenheden van de vereniging;

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur om de vereniging te vertegenwoordigen is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de 2 bestuurders.

Artikel 14.6 - besluitvorming

De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen in aanwezigheid van een meerderheid van bestuurders, bij gewone meerderheid van aanwezige stemmen. De raad van beheer beslist als een college. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Stemmen bij volmacht is niet toegelaten.

Artikel 14.7  notulen

De Raad van Bestuur houdt notulen m.b.t. haar vergaderingen. De notulen worden bewaard in een daartoe bestemd register, hetwelk wordt gehouden op het adres van de zetel van de vereniging. Deze notulen zijn ter inzage op het adres van de zetel van de vereniging en in aanwezigheid van tenminste twee bestuurders, Op verzoek en tegen een door de Raad van Bestuur te bepalen kostprijs kan afschrift van notulen worden medegedeeld aan elk lid en aan elke derde.

Artikel 14.8  andere specifieke bevoegdheden

-~ MOD 2.2



'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het huishoudelijk reglement van de vereniging kan nadere specifieke bevoegdheden bepalen, die beharen

aan de Raad van Bestuur of aan haar individuele leden, en zulks voor zover dit in overeenstemming is en blijft

met hetgeen de statuten terzake bepalen.

Artikel 15  boekjaartwerkingsjaar

Het boekjaar en werkings jaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 16 rekening en verantwoording

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af maakt zij

de inventaris en de jaarrekening op, alsook de begroting voor het volgende jaar.

Ieder jaar en ten laatste binnen 6 maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur

de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor

aan de algemene statutaire vergadering vermeld in artikel 12.

" Het eventueel batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding worden

uitgekeerd bij wijze van dividenden of op andere wijze, aan de leden.

De jaarrekening wordt neergelegd conform de wettelijke bepalingen.

Artikel 17 ontbinding van de vereniging

De vereniging kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering, onder dezelfde

voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Daarbij stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt zij de bevoegdheden van deze

vereffenaar(s).

De ontbinding van de vereniging kan ook worden uitgesproken door de bevoegde rechter.

De Vzw PCE2012 wordt automatisch ontbonden op 31 december 2013

Artikel 18  bestemming van het vermogen

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan Vvcepc,

Vzw.

Artikel 19  huishoudelijk reglement

De algemene vergadering stelt een huishoudelijk reglement vast, hetwelk ondermeer een nadere

" omschrijving geeft van de taakverdeling en de onderlinge afspraken tussen PCE 2012 en Vvcepc en van de verkiezing van leden van de Raad van Bestuur. Het huishoudelijk reglement mag niet in strijd zijn met de wet noch met de statuten.

Artikel 20 --- geschillenregeling

Bij geschillen die de vereniging en de werkvoorwaarden betreffen, verbindt de vereniging zich ertoe om samen met de andere partij naar een oplossing te zoeken, ofwel door verzoening, ofwel door bemiddeling, ofwel door een scheidsrechterlijke procedure.

Artcikel 21 slotbepaling

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de ' wet van 2 mei 2002, toepasselijk. In die gevallen die niet geregeld zijn door de wet, de statuten, of het huishoudelijk reglement, beslist de Raad van Bestuur, behoudens in de gevallen voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering of van andere organen van de vereniging.

Als bestuurders worden benoemd:

Van Diest Ellen, Rubensstraat 7 te 2640 Mortsel, geboren te Leuven op 8/06/1975

R.R-nr:75.06.08-176.37 (secretaris)

Verbeeck Nils, Sint- Jansstraat 134 te 8840 Staden, geboren te Gent op 09/03/1968

R.R-nr: 68.03.09-061.51 (penningmeester)

Neven Lisbeth, Leon Schreursvest 61, 3001 Heverlee. geboren te Tongeren op 14/09/1972

RR-nr 72.09.14-192.90 (voorzitter)

ANTWEMPEN 2 6 NOV 2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
PERSON- CENTERED & EXPERIENTIAL CONFERENCE 2…

Adresse
RUBENSSTRAAT 7 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande