PETER SUYKENS ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER SUYKENS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.644.234

Publication

07/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-10-2014

Griffie

*14308994*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563644234

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Peter Suykens Advocatenkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op drie oktober tweeduizend veertien, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat :

de heer SUYKENS Peter Hugo, wonende te Te Couwelaarlei 134/2, 2100 Deurne,

volgende vennootschap heeft opgericht:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een éénpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  Peter Suykens Advocatenkantoor .

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting  Burg.Venn. onder de vorm van een BVBA .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Te Couwelaarlei 134/2, 2100 Deurne.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als arbiter, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap zal bij het uitoefenen van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke of rechtspersonen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan roerende of onroerende goederen verwerven, verkopen, huren of verhuren, in vruchtgebruik, opstal of erfpacht nemen of toestaan, zulks zowel in België als in het buitenland, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan roerende goederen of (on)gemeubelde onroerende goederen al dan niet gratis ter beschikking stellen van haar zaakvoerder.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op een zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren, daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap mag alle handelingen verrichten van burgerlijke en

Onderwerp akte :

Te Couwelaarlei 134 Bus 2 2100 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks mee in verband mee staat, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven.

De vennootschap kan, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasing- en rentingcontracten, in het kader van bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van drie oktober tweeduizend veertien.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door de heer SUYKENS Peter.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van zesenzestig ten honderd (66%).

Het kapitaal werd volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE15 0017 3534 2730 bij BNP Parisbas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 september 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand januari om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere

plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de

wet een bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige

stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet

meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één september en eindigt op éénendertig augustus

van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek

van vennootschappen.

Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in de artikel 14 van huidige statuten, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto­actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen (met name 6.200 ¬ ), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaar(s)

Onverminderd de toepassing van artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen, is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de

aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in

geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Peter

Suykens, wonende te Te Couwelaarlei 134/2, 2100 Deurne.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van drie oktober tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op 31 augustus 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 oktober 2014 worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AD Ministerie , vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 31.08.2016, GGK 27.01.2017, NGL 17.03.2017 17065-0056-014

Coordonnées
PETER SUYKENS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
TE COUWELAARLEI 134, BUS 2 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande