PETGAMMA

Société en commandite simple


Dénomination : PETGAMMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 555.912.443

Publication

15/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Boekjaar: Het boekjaar loopt telkens van 1 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel. Ze vindt plaats op de eerste vrijdag van de de maand juni om 17:00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 3 juni 2016.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling: Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De gewone meerderheid van de stille vennoten wordt vereist. Bij een winstverdeling wordt deze tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in hun bezit.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Liesje GOOSSENS Zaakvoerder

Opgesteld te Brecht op 10 juli 2014.

Coordonnées
PETGAMMA

Adresse
SCHOOLSTRAAT 6 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande