PETIT TAXI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETIT TAXI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.782.438

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verkoop, leasing en financiering van voertuigen.

- het transport, de opslag en overslag van goederen.

- het vervoer van zaken voor rekening van derden met voertuigen waarvan het nuttig laadvermogen beneden de vijfhonderd kilogram ligt

- collivervoer

- verhuring van ceremoniewagens, minibussen en alle aanverwante activiteiten

- het personenvervoer per autocar, per spoor, over het water of via de luchtvaart.

- Het uitbaten van drankgelegenheden zoals cafés, herbergen, tavernen en bars, inbegrepen de exploitatie van automatische ontspannings- of kansspelen ;

- tussenpersoon in handel; groot- en kleinhandel in wijnen en andere dranken, al of niet alcoholisch; het uitbaten van eethuizen, snack of andere verbruiksinrichtingen die behoren tot de horecasector in de ruimste zin van het woord, al of niet met consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement; het uitzenden en/of verkopen van maaltijden, snacks en/of kleine gerechten; het verzorgen van cocktails en recepties; het inrichten van evenementen en schouwspelen;

- Het uitbaten van spijshuizen, frituren, verbruiksalons zoals snackbars, theesalons en cafetaria's met inbegrip van de onderneming voor verkoop van bereide schotels om mee te nemen.

- Het uitbaten van discotheken en dancings of meer algemeen dansgelegenheden.

- Het uitbaten van en onderneming in het inrichten van modeshows en vermakelijkheden.

- Het uitbaten van een onderneming als restauratiehouder, traiteur of banketaannemer voor de verkoop van bereide schotels of diverse spijzen aan huis of bedrijven, langs straat of op markten. - Het uitbaten van een onderneming in amusementspelen, zoals speelautomaten, flipper- en videokasten, biljart- en snookertafels, darts en bingo zonder dat deze opsomming limitatief zou zijn. - Alle uitbating, de handel, koop en verkoop, huur en verhuur, installatie en onderhoud van alle mogelijke amusementspelen.

- Alsmede heeft de vennootschap tot doel voor eigen rekening het verwerven, aanhouden en beheren van deelnemingen of participaties in andere vennootschappen, het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld door artikel 157 van de wet van 4 december 1990; het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting; het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer met uitzondering van vermogensbeheer bedoeld door artikel 157 van de wet van 4 december 1990, financiële of handelsverrichtingen, of onroerende transacties op projecten.

- Organisatie, coördinatie & promotie van evenementen in binnen- & buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden ; de bemiddeling van evenementendiensten en het door factureren ervan ;

- managementassistentie en  ondersteuning in de zin van het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende ondermeer het commercieel, administratief, financieel en personeelsbeheer.

- de handel in de ruimste zin van het woord, zoals de aan- en verkoop, de import en export, de groot-en kleinhandel, de distributie, fabricatie, herstelling, verwerking en / of conditionering van alle grondstoffen, halffabricaten en / of afgewerkte producten. Hierin zijn eveneens begrepen de handel, agentuur, leasing, verhuring, vertegenwoordiging van goederen alsmede alle materieel, onderdelen en benodigdheden en software ;

- het ontwerpen, ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe producten, diensten en evenementen ;

- het optreden als adviseur en als consultant ;

- tussenpersoon in de handel ;

- publiciteitsonderneming, ontwerpen en plaatsen van reclame in alle mogelijke vormen

- ontwerpen, integreren en ondersteunen van websites, programmatie, design, grafische vormgeving, projectmanagement en copywriting ; internetsupport, verdelen van onlinediensten, zoals mailingdiensten, en consulting ; produceren, beheren en promoten van onlinebetaalsystemen dewelke verlopen via sms of andere telecomdiensten

- als (sub)agent, tussenpersoon of consulent alle contracten van verzekering opmaken, bemiddelen, afsluiten en beheren evenals het verzorgen van alle bemiddeling en dienstverlening tussen verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsnemers ;

- bijstand en advies te verlenen in het kader van het beheer, management, marketing, productie, ontwikkeling en besturen van bedrijven, ondernemingen en eenmanszaken ;

- overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- De inrichting, organisatie en het verstrekken van opleidingen en trainingen in de meest diverse materies

- Het verwerven , uitbaten en vervreemden van merken, brevetten, licenties, domeinnamen, handelsfondsen, know how, goodwill, enzomeer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche ven het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming. De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezelijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardig of aanverwante ondernemingen alsmede ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingendeelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op 1ste werkdag van de maand juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

- De heer Youssef Lamkanfi, voornoemd;

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en

de duur is onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2015.

14. Ten lasteneming van aangegane verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 november 2014.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

KBO, Ondernemingsloket & BTW à Accofin BVBA (0862.066.318), Hagedoornlaan 5A te 2970

Schilde (vertegenwoordigd door een zaakvoerder), om het nodige te doen voor de inschrijving - met

inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de

vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het

volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
PETIT TAXI

Adresse
PALINCKSTRAAT 135 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande