PETRA DEWULF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETRA DEWULF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.406.378

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 25.07.2013 13356-0439-010
26/03/2012
ÿþ4 Mod wordt 1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

14 -03- 2012

GRIFFIE FIECIe K va KOOPHANDEL te ~~vanHELEN

w

*iaosz,ao*

Ondernemingsnr : Benaming % Lut beCia c7ll~(

(voluit) : PETRA DEWULF

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Kadodderstraat 51

(volledig adres)

Onderwrern akte : OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op éénentwintig februari tweeduizend en twaalf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 27 februari 2012, negen bladen en geen verzendingen, boek 5/982, blad 87, vak 09. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

Mevrouw DEWULF Petra, cardioloog-intensivist, geboren te Bonheiden op zesentwintig september negentienhonderd negenenzeventig, rijksregisternumrner 79.09.26-086.80, ongehuwd wettelijk samenwonend, wonende te 2800 Mechelen, Kadodderstraat 51.

Iet maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal. Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën, De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen gedeeltelijk volstort zijn en dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel een : Naam.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

heeft als naam "Petra Dewulfr.

Artikel twee: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Kadodderstraat 51.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het.

tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar

gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring

samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde der Geneesheren.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de volledige medische beroepsactiviteit door de geneesheren cardiologen-intensivisten

in naam en voor rekening van de vennootschap en rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde beoefend wordt door de geneesheren-vennoten onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van de geleverde prestaties.

Op de faatste blz van Luik 5 vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenteie+ide notarrs. =ietzf3 jrv de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta verPeytin::ocrdfgen

Varsri " Naam en hancltelcenino

L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch

2, Het ter beschikking stellen van alle mogelijke middelen aan de geneesheren-vennoten nodig voor het uitoefenen van de beroepsactiviteit van de geneesheren-vennoten.

3, Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

4, De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen. In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren of structuurwijzigingen doorvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, of verwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, roerende, onroerende of fmanciële aard.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven,

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onroerende en roerende goederen en zakelijke onroerende rechten verwerven voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen, Beslissingen in verband met een investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Artikel vier: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging. Artikel vijf: Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Artikel zes : Verhoging van het kapitaal

Behoudens hetgeen bepaald in artikel 40 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Artikel zeven : Kapitaalsvermindering

AIgemene regels

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. In voorkomend geval wordt toepassing gemaakt van artikel 288 van het Wetboek van Vennootschappen,

In de oproeping tot de buitengewone algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Artikel vijftien: Benoeming, ontslag van de zaakvoerder.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Dokter DEWULF Petra, cardioloog-intensivist, geboren te Bonheiden op zesentwintig september negentienhonderd negenenzeventig rijksregisternummer 79.09.26-086.80, wonende te 2800 Mechelen, Kadodderstraat 51, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een maximale periode van tien (10) jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel zestien: Vergoedingen van de zaakvoerder.

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de geneesheer-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de geneesheer-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Artikel achttien : Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek en in 't algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel negentien: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor zaken van niet-medische aard voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel twintig: Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Venndotschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

Artikel tweeëntwintig: Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om elf uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen, De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

Artikel vijfentwintig: Bijeenroeping - bevoegdheid - verplichting.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel achtentwintig: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op Mn stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel negenentwintig: Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel drieëndertig: Boekjaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel vierendertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten

minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en

de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten

vereist.

Artikel vijfendertig : Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter,

of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of

tot aan de sluiting ervan.

Artikel achtendertig: Batig saldo van de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen,

na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Artikel zesendertig: Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer

overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel zevenendertig: Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN :

1, Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien,

Bijlagen

3. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de activiteiten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf,

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen,

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen,

5. Diverse verklaringen

- Op de door ons notaris gestelde vraag heeft de oprichter bevestigd met de oprichting van de vennootschap

geen inbreuk te plegen op het in artikel vijfendertig van de statuten bepaalde.

- De oprichter verklaart op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunningen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gereglementeerde activiteiten, vermeld in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

7. Volmacht :

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, het Accountantskantoor Verschaeren & H. Mertens, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286 aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 21 februari 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden Regto : Naam en hoedaniyhetd van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rcf.ihtsoersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en landtie3krning

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 22.08.2016 16465-0018-011

Coordonnées
PETRA DEWULF

Adresse
KADODDERSTRAAT 51 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande