PETRAC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETRAC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.562.345

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 05.07.2014 14276-0240-011
31/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

*14199885*

Ondernemingsnr : 0836.562.345

Benaming

(voluit) : PETRAC

(verkort) :

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

22 OKT. 2014

Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: 2000 ANTWERPEN, KASTEELPLEINSTRAAT 3 BUS 4

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 21 oktober 2014, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderdduizend Euro (100.000,00 EUR) door inbreng in geld om het te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) naar honderdachttienduizend zeshonderd Euro (118.600,00 EUR) en uitgifte van vierhonderd achtenzeventig (478) nieuwe aandelen tegen pariwaarlde, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans be-,staande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de Burgerlijke Vennootschap onder rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'RM ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN', ondernemingsnummer 0828.101.569, met kantoren te 2000 Antwerpen, Amerikalei 19  Bus 001, en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-istelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend ulttreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek; coördinatie;

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13159-0075-012
08/06/2011
ÿþ Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bE iii I NII 01 IlJI II I I if II 1 11 n Neergeicgd tcr elfe van dr. Rechtbank van K4oyai?andci te Antwerpen op

e " 1100518," GdtFiceri filer,

St

Ondernemingsnr 6 5 be, 3 ;f 5

Benaming

" (voluit) : PETRAC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 3 bus 4 Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op vijfentwintig mei tweeduizend en elf, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1. GOETHALS Pieter Liane Albert, geboren te Halle op vijf december negentienhonderd achtenzeventig, on- gehuwd, wonend te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 3

2. GOETHALS Roeland Aldegonde Walter, geboren te Kortrijk op drie april negentienhonderd achtenveertig,

wonend te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Slameuterstraat 16. In huwelijk met PETERS Godelive Joseph Anna Ma-'

ria, geboren te Turnhout op zesentwintig december negentienhonderd vijftig.

Naam: PETRAC

Zetel: 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 3 bus 4

Doel: Het doel van de vennootschap bestaat uit

- management: dienstverlening, bijstand, advies, onderzoek en participatie in alle vormen van bedrijfsbeheer en management,

- het deelnemen in- en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en: functies in an-dere vennootschappen of ondernemingen,

- vertegenwoordiging van derden in ondernemingsaangelegen, "

- patrimoniumvennootschap: beleggingen in onroerende goederen: het verwerven, vervreemden, uitbaten, valorise-ren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, verbouwen onder alle vormen van bebouwde en onbebouwde onroerende goe-deren,

- het organiseren van  en deelnemen aan conferenties, meetings, seminaries, privaatcursussen, cursussen voor al-gemene, bedrijfsmatige, beroeps- en/of technische vorming, het organiseren van beurzen evenementen, tentoonstelling, demonstraties in alle sectoren, en dit in het binnen- en buitenland

- de aan- en verkoop, import en expert van goederen en diensten.

"

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend. "

Voor eigen rekening het verkrijgen, de aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten,; verbou-wen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van; alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen; dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen; of ondernemin-gen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Deze deelneming' kan geschieden door over-name van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en: onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk°_ doel.

Zij mag zich voor deze vennootschappen en voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en; kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUI-ZEND ZESHONDERD EURO`

(18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting. Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

Op de laatste blz. van

--~---------------------------- - -------- ----------~------------------- ---------------------

Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Voor-

' behouden ec.n het.. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoégd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de I handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde GOETHALS Pieter Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot eenendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om acht uur 's avonds (20.00u) in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de "Fiduciaire Van Beek & Co" te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 319 en/of zijn aangestelden met mogelijkheid van indeplaats-stelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruis-puntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelas-ting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vôôr registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PETRAC

Adresse
KASTEELPLEINSTRAAT 3, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande