PHAEROS GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHAEROS GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.751.042

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.03.2014, NGL 29.04.2014 14102-0093-014
13/10/2014
ÿþ,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

111 Ili !11111J1111

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

02 OKT. 2014

afdeling AUffil@n

Ondememingsnr 0465.751.042

Benaming

(voluit) : PHAEROS GROUP

(verkort):

Rechtsvorm bvba

Zetel: 2170 Antwerpen (Merksem), Catershoflaan 77

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Oit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 25 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Cat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PF-IAEROS GROUP" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in het kader van de procedure van artikel 537 vviB92 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderdzesenviegduizend zeshonderd euro door inbreng in speciën om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent op honderdvijfenzeventigduizend honderdtweeënnegentig euro en één cent, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

gn vervolgens verklaren Constant DE SMET, Marc VERPOOTEN en Rudiger MARTENS, in speciën in te tekenen op voor-'noemde kapita-ml-iverho-'ging voor het volledige bedrag van honderdzesenvijftigduizend zeshonderd euro. Zij betaalden hierop wat volgt:

- door de Heer Constant DE SMET: tweeënvijftigduizend tweehonderd euro;

- door de Heer Marc VERPOOTEN: tweeënvijftigduizend tweehonderd euro;

- door de Heer Rudiger MARTENS: tweeënvijftigduizend tweehonderd euro.

totaal: honderdzesenvijftigduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigende de totaliteit van de kapitaalverhoging.

Voormelde intekening geschiedt door middel van netto-dividenden die aan de aandeelhouders uitgekeerd werden ingevclge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato B september 2014 tot toekenning van een tussentijds dividend van 174.000,00 euro, waarop vervolgens tien procent roerende voorheffing betaald werd.

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaars geen nieuwe aandelen toegekend.

2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorrge-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op honderdvijfenzeventigduizend honderdtweeënnegentig euro en één cent, vertegen-iwoordigd door zevenhonderdvijftig gelijke aandelen zonder nominale waarde. De comparanten verklaren dat ingevolge de bij onderhavige akte vastgestelde kapitaalverhoging door inbreng in speciën, het door de vennoten verkregen netto-bedrag van het tussentijds dividend waarbij belaste reserves werden uitgekeerd, onmiddellijk en integraal wordt opgenomen in het kapitaal, zodat is voldaan aan de voorwaarde van artikel 537 WtB 1992 voor toepassing van het tarief van tien procent (10 %) op de uitkering van de belaste reserves Ondergetekende notaris wijst comparanten op het feit dat artikel 537 WIB het behoud van het tarief van tien procent onderwerpt aan bijkomende voorwaarden die moeten worden nageleefd na de verwezenlijking van de kapitaalverhoging, alsook op het feit dat deze bepaling specifieke anti-misbruikregels bevat

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissin-'gen, zodat dit voor-Ttaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt honderdvijfenzeventigduizend honderdtweeënnegentig euro en één cent en is verdeeld in zevenhonderdvijftig gelijke aande-Ilen, zonder verimelding van waarde."

4.0e vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VERHELST", met zetel te 9111 Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd door Mevrouw Krista VERHELST, wonende te 9111 Belsele, Marktstraat 35, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, teneinde:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Cie vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-'loketten, de kruispuntbank van s

ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en aile belas-itingad-Iministraties en aldaar alle

formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en

schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening `

van aile documenten en formulieren;

- alle formaliteiten te vervullen inzake het opmaken en indienen van aangiften van belasting;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-'ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van

deze volmacht.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de akte.

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.03.2013, NGL 28.03.2013 13073-0335-014
10/01/2012
ÿþt '

"

Metl Werd 11.1

LI; í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na rre i de akte

I e MONITEUR IT UR BELGE

DIRECTIOI~I

Il 11111 11111 l J

~ ~lI~ j jjII ff

*12007660*

Ondernemingsnr : (O4G C ~ f~ " Ot 2

Benaming

(voluit) : PHAEROS GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2170 ANTWERPEN (Merksem), CATERSHOFLAAN 77 (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Uit een akte verleden voor meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie. Antwerpen, op 15 december 2011, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "PHAEROS GROUP" volgende beslissingen genomen heeft:

1/De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar, thans lopende van 1 januari tot: en met 31 december van elk jaar, te wijzigen tot een boekjaar, lopende van 1 oktober van het ene jaar tot en: met 30 september van het daaropvolgende jaar. Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van: stemmen om het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot en met 30 september 2012.

2/De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de datum van de jaarvergadering te; verplaatsen naar de tweede donderdag van de maand maart van elk jaar om elf uur in de voormiddag. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede donderdag van de maand maart 2013 om elf uur

in de voormiddag. "

3/De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 8 en 9 van de statuten aan te. passen aan voormelde genomen beslissingen, zodat deze voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 8  Algemene vergadering-jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand maart om elf uur in de voormiddag. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan: wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Er kan altijd een buitengewone of bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. De oproepingen geschieden overeenkomstig de; wet. Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan; wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd,; evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening. Behoudens uitgifte van aandelen; zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen; zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering; beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het; Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-'rif-'telijk uit te brengen. De! lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door een enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn. Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan: kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een; enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet; gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied: waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het: aan dit aandeel verbonden stemrecht in de algemene vergadering en het recht op uitkering van dividende uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de: bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Artikel 9  Boekjaar-jaarrekening-winst.

Het boekjaar loopt van 1 oktober van het ene jaar tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

2 9 -12- 2011 y~, gilde

ter vagi de Rechibed

BELG SCH STAATSSLA eellunde Mearp8üi °P

BESTUUR 2 0 DEC. 2011

Griffie

jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te worden indien daartoe overeenkomstig de wet aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat alle gegevens, bedoeld in de relevante artikelen van het Wetboek van vennootschappen. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenreke-ming kan slechts worden aangewend met inachtneming van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

4/De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOEKHOUDKANTOOR VERHELST', met zetel te 9111 Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd door Mevrouw Krista VERHELST, wonende te 9111 Belsele, Marktstraat 35, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-itingad-ministraties en aldaar aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- alle formaliteiten te vervullen inzake het opmaken en indienen van aangiften van belasting;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van deze volmacht.

, VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het Belgisch Staatsblad

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 24.06.2011 11196-0127-014
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 17.06.2009 09235-0315-014
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.06.2008, NGL 04.07.2008 08349-0139-015
28/10/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 12.09.2005, NGL 21.10.2005 05827-0156-014
24/10/2005 : ANA059748
28/12/2004 : ANA059748
26/11/2003 : ANA059748
18/11/2002 : ANA059748
09/11/2001 : ANA059748
24/04/1999 : ANA059748

Coordonnées
PHAEROS GROUP

Adresse
CATERSHOFLAAN 77 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande