PHALANX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHALANX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.178.626

Publication

19/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R. BEIGE NEERGELEGD

- 2013

TAATSBLADTBANK

-- 1, OB. 2013

KOOPHANDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0898.178.626

Benaming

(voluit) : BABY POINT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Slype 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - zetelverplaatsing - doelswijziging - wijziging boekjaar en jaarvergadering - statutenwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 24 juli 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BABY POINT' onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 24 juli

2013 te wijzigen in "PHALANX".

2) Zetelverplaatsing:

De vergadering besluit om met ingang vanaf 24 juli 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

volgend adres: 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145.

3) Doelswijziging:

Na lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig april tweeduizend dertien, stelt de vergadering stelt vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten, Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten te vervangen door de onder punt vier (4) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

"A. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het kopen, verkopen, controleren, laden, lossen, wegen, meten, bemonsteren, stapelen en stouwen van allerhande goederen en koopwaren en handelsgoederen; alle bewerkingen van stouwerij; het bevrachten, charteren, laden en lossen van schepen, wagens en wagons; het vervoeren en bewerken op straat, in magazijnen en stapelplaatsen van alle goederen en koopwaren; alle verrichtingen van ontvangst, bewaking, aflevering, controle en bevrachting, verzekering en verzending (onder andere commissionair-expediteur, bij vervoer, vervoercommissionair en vervoermakelaar); het regelen en controleren van magazijnwerk evenals het uitbaten van stapelhuizen, het huren, verhuren, aankopen, verkopen, oprichten van alle getuig en inrichtingen of gebouwen, die daartoe dienstig of nuttig zijn; het leveren van alle diensten inzake opslag en transport van aile goederen, met alle vervoersmiddelen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; de groothandel, in- en uitvoer, doorvoer van en in goederen allerhande en internationaal vervoer over de weg voor derden.

Verder alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennoot-schappen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

111,1131,1111.11DERII flhI MONITEU

0 9 -0

ELGISCH

i " B. Verder heeft de vennootschap tot doel in België en in het buitenland, doch wel uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

C. Verder heeft de vennootschap tot doei in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verlenen van advies, bijstand en consultancy in de meest ruime zin van het woord, zowel schriftelijk als mondeling op alle mogelijke gebieden en vakdomeinen en onder andere op het gebied van:

-het verstrekken van advies inzake beleggingen zowel in roerend als in oproerend goed, het beheer van financiële patrimonia van derden

-het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) en in het kader daarvan het analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden en voorstellen van adequate oplossingen en programma's en programmatoepassingen en dit in de meest ruime zin,

-het verlenen van advies in verband met boekhouding en organisatie van boekhoudingsdiensten zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden.

-het verlenen van juridisch advies inzake voormelde activiteiten,

-het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations, reclame en communicatie.

-het verlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer van vennootschappen en handelszaken. Het verlenen van bijstand in allerhande beslissingsprocessen.

-het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur. Het verlenen van allerhande advies en bijstand in stedenbouwkundige en milieu materies en op het gebied van aanvragen van vergunningen.

-het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid

-de verwerking van allerhande gegevens, het aanmaken van allerhande databanken en de koppeling van databanken met het oog op allerhande adviesverlening.

-het verlenen van advies en bijstand op gebied van aanmaken van databanken en allerhande gegevensvergaring.

D. In het algemeen kan de vennootschap:

-alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

-zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

-bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Dit alles in de meest ruime zin van het woord."

4) Wijziging boekjaar en datum algemene vergdering - overgangsbepalingen:

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar voortaan te laten aanvangen per één juli om te eindigen per dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De vergadering besluit vervolgens de jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden telkens op de dertigste september om twintig (20.00) uur,

Overgangsbepalingen

Ten titel van overgangsbepaling besluit de vergadering om het lopende boekjaar aangevangen per één januari tweeduizend dertien uitzonderlijk te laten eindigen per dertig juni tweeduizend veertien, waarna de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de dertigste september tweeduizend vijftien om twintig (20.00) uur.

5) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "PHALANX".

-Zetel: gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

-Doel: De integrale tekst van het doei luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alteen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de dertigste september om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni het daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

6) Ontslag en benoeming zaakvoerder - vast vertegenwoordiger:

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk het besluit genomen op de bijzondere algemene vergadering van 27 juni 2013, waarbij met ingang vanaf zelfde datum het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap aanvaard werd van mevrouw SIERENS Sandy Irène, wonende te 8300 Knokke-Heist, Britspad 16.

Vervolgens bekrachtigt de vergadering uitdrukkelijk het besluit genomen op de bijzondere algemene vergadering van 27 juni 2013, waarbij met ingang vanaf zelfde datum werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde termijn: de heer CARRASQUET Gregory, wonende te 2950 Kapellen, Selstbaan 19.

Vervolgens besluit de algemene vergadering om de heer Gregory Carrasquet, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger aan te stellen voor aile bestuursmandaten die de vennootschap Phalanx (voorheen genaamd Baby Point) thans waarneemt of zou in de toekomst zou waarnemen bij andere vennootschappen.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 24 juli 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 30 april 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

- Belgisch

Staatsblad

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 08.08.2013 13412-0183-010
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 28.08.2012 12474-0370-011
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 25.08.2011 11451-0447-014
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.12.2010 10652-0480-014
08/07/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

`Ltle "- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 JUNI 2015

afdelinteerpen

II

MONITEUR BELG

0 1 w07- 2015 LGISCH S14AT5°~

*15097623*

BE





Ondernemingsnr : 0898.178.626

Benaming (voluit) : Phalanx

(verkorf) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Praetlei 145 - 2170 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/05/2015 naar Durentijdlei 122 (2de verdiep) - 2930 Brasschaat,

Gregory Carrasquet

Zaakvoerder

Op de laatste blz.-vari Lüik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vin de pars-6(ó)-n(a)

--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.09.2015, NGL 30.10.2015 15662-0238-008
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 21.10.2016, NGL 29.11.2016 16689-0352-008

Coordonnées
PHALANX

Adresse
DURENTIJDLEI 122 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande