PHARMA DD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PHARMA DD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.808.891

Publication

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.10.2012, NGL 13.11.2012 12637-0494-011
13/11/2012
ÿþ mod 11.1



.IjI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-.J

Ondernemingsnr : 460.808.891

Benaming {voluit) ; PHARNIA DD

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie1 1 nKT, 20]z

IIi(~~~jiiii11iu!uiuu

v

bel-

Be Sta;

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112

,Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GE- _? RUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedeminstraat 9, op vierentwintig oktober tweeduizend twaalf, vóôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemener vergadering van de naamloze vennootschap "PHARMA DD", gevestigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0460.808.891,: onder meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank', van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap (samen met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK ELIAERTS" en de besloten,, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L'EMPÔT") bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar;' enige aandeelhouder, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEASSOCIEERDE; APOTHEEK MAST", in afkorting "G.A. MAST", gevestigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0897.291.570,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch . voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over-,; genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één april tweeduizend twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap:= boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan, Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de heer SOMERS Jozef Alice`: René, van Belgische nationaliteit, wonende te Antwerpen, Rudolfstraat 11, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als; indirecte belastingen, btw en aile andere overheidsinstanties..

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2012
ÿþ4

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In11II~I~I~fN~PNVI~1~

" iaiaaise

ber

aa Be Stai

Ti ,.

;As, ririi::: i'rpr o

Griffie° ~ AU6. 2p12

Ortderrtemingsnr : 0460.808.891

Benaming (voluit) : PHARMA DD

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112

Onderwerp akte :Neerlegging en bekendmaking voorstel tot fusie door overneming

Uit het voorstel houdende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L'EMPÔT", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK ELIAERTS" en de naamloze vennootschap "PHARMA DD" door de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST", gezamenlijk opgemaakt door de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen op 2 augustus 2012, overeenkomstig artikel 676,1' en 719 van het Wetboek van vennootschappen, blijkt het volgende:

1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen vennootschappen en van de overnemende vennootschap

1.1 De overgenomen vennootschap L'EMPÔT

De overgenomen vennootschap is L'EMPÔT, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Koxplein 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.508.151 (Antwerpen).

Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van L'EMPÔT als volgt:

`De vennootschap heeft tot doel:

Het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve ondermeer de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathische, de aflevering van pharmaceutische, para farmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zonderverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin; voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

1.2 De overgenomen vennootschap APOTHEEK ELIAERTS

" De overgenomen vennootschap is APOTHEEK ELIAERTS, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0889.393.691 (Antwerpen).

Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van APOTHEEK ELIAERTS als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken. de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafamraceutische artikelen;

- de handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante produkten of diensten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-hef ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

- iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vomi, participaties te verwerven en aan te houden,

onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert,

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen,

- het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, aile mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten."

1.3 De overgenomen vennootschap PHARMA DD

De overgenomen vennootschap is PHARMA DD, een naamloze vennootschap, met zetel te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0460.808.891 (Antwerpen). Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van PHARMA DB als volgt:

De vennootschap heeft tot doel het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een offcina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aanstuiten en derhalve ondermeer de magistrale bereiding van en de kleinhandel in geneesmiddelen, aio- of homeopathisch, de aflevering van farmaceutische, para farmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de er aan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogistenjartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin.

De voorgaande opsomming is gegeven bij wijze van voorbeeld en is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden."

1.4 De overnemende vennootschap G.A. MAST

De overnemende vennootschap is GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST, een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0897.291.570 (Antwerpen).

Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van G.A. MAST als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van apotheken en alle activiteiten die hiermee samenhangen, zo onder meer groothandel en kleinhandel;;

- de aankoop, verkoop, inhuumeming en verhuur van officina's;

- alle dienstverlening met betrekking tot de uitbating van apotheken.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen."

2 Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m o d 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle handelingen van L'EMPÔT, APOTHEEK ELIAERTS en PHARMA Dl] verricht sinds 1 april 2d12 zi llen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van G.A. MAST.

3 Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Niet van toepassing

4 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van L'EMPOT, APOTHEEK ELIAERTS, PHARMA DD en G.A. MAST.

5 Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door elke bij de fusie betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van L'EMPÔT, APOTHEEK ELIAERTS, PHARMA DD en G.A.

MAST, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na

deze neerlegging worden gehouden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12360-0158-011
18/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fifeeig8¢'egsf ter griffie aal e`e Rétnetnk van Koophandel te Anwerpen, op

Griffie 0 6 JUtI 2011

IlI ii iii lllI iii mi iii ili IIl

*11109388

b;

E St





Ondernemingsnr : 460.808.891 Benaming

(voluit) : PHARMA DD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke ven nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder minstraat 9, op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd zes bladen geen! renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 23 JUN 2011 boek 223 blad 99 vak 19 Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ê) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitenge-: wone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PHARMA DD", geves tigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met; ondernemingsnummer 0460.808.891, onder meer beslist heeft :

1. het maatschappelijk kapitaal uit te drukken in Euro, hetzij EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD' DRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (£ 61.973,38).

2. het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en tien en normaal afsluit op dertig juni tweeduizend en elf te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en elf.

De volgende boekjaren zullen telkens beginnen op één januari en eindigen op eenendertig december van het' zelfde kalenderjaar.

3. de gewone algemene vergadering voortaan te houden op de vierde donderdag van de maand mei om achttien; uur.

4. tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij rekening wordt gehouden met:

- de inmiddels genomen beslissingen;

- het gewijzigde adres van de vennootschap;

- de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen;

" - de gewijzigde vennootschapswetgeving (wet corporate governance en de wet houdende de afschaffing van de

effecten aan toonder).

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "PHARMA DD"

2) Zetel : te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating; van een officina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee,. rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aanstuiten en derhalve ondermeer: de magistrale bereiding van en de kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathisch, de aflevering van farmaceutische, parafarmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de er aan verbon-' den zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin.

De voorgaande opsomming is gegeven bij wijze van voorbeeld en is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrecht-. streeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (E 6l .973,38) en is verdeeld in ZESTIG (60) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge 6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal be-

reikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de vierde donderdag van de maand mei, om achttien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen v66r de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze Laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door éen door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Volmacht





Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingslo "

-

ketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, wordt, met recht van inde-

' plaatsstelling volmacht gegeven aan de heer SOMERS Jozef Alice René, van Belgische nationaliteit, wonende

te Antwerpen, Rudolfstraat 1 I .

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan tiet Belgisch 5taatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 22.12.2010, NGL 19.01.2011 11012-0341-016
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 29.01.2010 10031-0170-015
29/01/2009 : AN332198
02/01/2009 : AN332198
20/03/2008 : AN332198
07/12/2007 : AN332198
29/11/2006 : AN332198
01/12/2005 : AN332198
28/12/2004 : AN332198
03/02/2004 : AN332198
30/01/2003 : AN332198
23/02/2002 : AN332198
02/02/2000 : AN332198

Coordonnées
PHARMA DD

Adresse
OFFERANDESTRAAT 112 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande