PHILODENDRON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILODENDRON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.991.875

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.05.2013, NGL 23.08.2013 13486-0390-014
27/05/2013
ÿþV,L gl,C_'~ .i

"di

/PM\

MAM

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

.15 ÿl E l 2013

Griffie

Voor- i

behoude

aan hel

Belgiscl

Staatsbh

IHhII NI11NIIIN 11



Ondernemingsnr : 0474.991.875

Benaming

(voluit) : Philodendron

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : John Van Den Eyndelaan 5, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 31.03.2013

De heer Oorts Philippe neemt ontslag als zaakvoerder en verzoekt de vergadering dit te aanvaarden. Bij eenparigheid van stemmen wordt zijn ontslag goedgekeurd per 31.12.2012 en wordt er kwijting verleend voor de periode van zijn mandaat. Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw De Pooter Elsa, wonende te John Van Den Eyndelaan 5 te 2520 Ranst. Zij aanvaardt haar mandaat dat ingaat 01.01.2013. Het mandaat van Mevrouw De Pooter Elsa is kosteloos.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Versïjp Kristin, Oude Baan 34 te 2160 Wommelgem met het recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de BTW administratie en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen uit te voeren.

voor waar en echt verklaard,

De Pooter Elsa

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.04.2012 12105-0515-016
24/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Ui Blflllllllll VIII III VIII khergefeyd Fer griffie vanr Rechtbank van Koophandel te Ar~twe p ee o, p

behouden R111605~1' ct-ittie 12 NT. 2011

aan het

Belgisch

Staatsblad







Ondernemingsnr : 0474.991.875

Benaming

(voluit) : "MEDIACOMBO"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2520 Ranst, John Van Den Eyndelaan 5

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 4 oktober 2011, te registreren, blijkt dat de BVBA "MEDIACOMBO" te Ranst volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft

1. NAAMWIJZIGING

De vergadering heeft besloten de maatschappelijke benaming te wijzigen, zodat artikel 1 der statuten voortaan zal luiden als volgt :

"ARTIKEL 1 : NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "PHILODENDRON".

Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, be-kendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA" met nauwkeu-rige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord rechtspersonenregister gevolgd door het ondernemingsnummer en het rechtsgebied waaronder de vennootschap ressorteert."

2. DOELUITBREIDING

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 oktober 2011.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een tussentijdse staat van actief en pas-sief van de vennootschap gevoegd, afgesloten per 30 september 2011.

De vergadering heeft vervolgens besloten het maatschappelijk doel uit te breiden zodat artikel 3 der statuten zal luiden als volgt :

"ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend ver-mogen, het bevorderen ervan zoals onder meer het onderhoud, de verhuring, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing, het verlenen van erfpacht of opstal, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen.

Alle soorten makelaarsverrichtingen en inzonderheid de bemiddeling bij aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen en roerende waarden. Het geven van marketing- en communicatieadvies. Het corrigeren van drukproeven; het opstellen en redigeren van teksten; het geven van opleiding met betrekking tot het internet en nieuwe media. Overige zakelijke dienstverlening.

Het uitoefenen van alle beheersopdrachten en bestuursmandaten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of parti-culieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen aan derden.

De vennootschap heeft verder tot doel alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op het handelen in relatiegeschenken en promotieartikelen, het voeren van reclame-, publiciteits-, promotie- en marketingcampagnes voor hogergenoemde vennootschap en derden, het lanceren van producten, diensten en nieuwe ideeën.

In alle branches die haar geschikt lijken, de productie, invoer en uitvoer, aan-vragen en verwerven van octrooien en/of patenten en/of licenties op voornoemde. De vennootschap mag een belang of een deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijk, gelijksoortig of aanverwant is aan het hare of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanighe+d van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{oyn(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen-bij-Kef Bëlgisch St àtshI d - 2471Ü72011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verstrekken van advies met be-trekking tot communicatie in het algemeen (corporate communication, business to business, interne en externe communicatie), uitwerken van grafisch ontwerp, fotogravure, scanning, fotografie, copywriting, vertalingen en concept, het verzorgen van drukwerk, drukwerkbegeleiding, drukken van folders, brochures, jaarverslagen, posters, uitnodigingen, magazines, enzovoort; begeleiding, advies en consultancy op het vlak van multimedia (onder andere boarding, replica, animatie, productie van CDR, CDI en DVD en internetsites, story-boarding, video-opnamen, voice-over en programmatie), alsook de opvolging van de nieuwste evoluties met betrekking tot multimedia, begeleiding van advertising, zowel ontwerp als concept van advertenties en mediaplanning.

Verder heeft de vennootschap ook tot doel het verstrekken van adviezen en het verlenen van assistentie bij de uitvoering van taken op gebied van algemeen management, organisatie, beleid, productie, aan- en verkoop; het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen,

Het uitgeven en verspreiden van gedrukte partituren in alle gangbare vormen, gratis of tegen betaling, het vervaardigen van geluidsbanden en fonoplaten, het kopen en verkopen, in binnen- en/of buitenland van gedrukte partituren, composi-ties en teksten, op geluidsband opgenomen muziekstukken en de vervaardigde fonoplaten ervan, zowel voor zichzelf als namens en in opdracht van derden, als-mede het uitgeven, vervaardigen, kopen en verkopen van alle fan- of clubblaadjes, foto's, wimpels, fankentekens, folders en alles wat in verband staat met de zangers, hun fans of hun clubs.

Componeren van muziekstukken, het maken van arrangementen van muziek-stukken, het dichten van liederteksten.

Het uitgeven van muziekwerken en liederteksten.

Het in onderuitgave geven en/of nemen van deze muziekwerken en liedertek-sten, zowel in het binnen- als in het buitenland. Het onder contract nemen van zangers, muzikanten, tekstdichters, en optreden als hun impressario of managers.

Het opnemen op band, en/of, op fonoplaat van deze muziekwerken.

Het organiseren van concerten, shows, revues, festivals, films, of hoe ook ge-noemd, zowel in het binnen-als in het buitenland.

Het gebruiken van alle muziekwerken, zowel voor artistiek als publicitaire doel-einden.

In een woord zich bezig houden met al wat muziek, zang, amusement, show, film betreft.

Het optreden als producer, regisseur, directeur, bij elke organisatie voor shows, T.V. shows, revues, films, festivals.

AI deze activiteiten mogen zowel in het binnen- als in het buitenland uitgevoerd worden.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, met inbegrip van verhuring, in:

- muziekinstrumenten, muziekstukken en fonoplaten, compact discs, bandop-names, fotografische en cinematografische artikelen, alsook ieder elektronische of andere drager van geluid of beeld, evenals artikelen voor of over muziek zoals tijdschriften, boeken en diverse publicaties, benodigdheden voor muziekinstrumenten;

- Verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materieel, met inbegrip van bandop-nemers.

De ontwikkeling en verkoop van vertalingen, tekstverwerking, het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriting), ontwikkeling, productie en verdeling van geschreven en audio-producties.

De ontwikkeling, aankoop en verkoop, alsmede de installatie en advies in ver-band met elektronische infoverwerking, materiaal en programma's.

Promotie, mediaverwerking en verkoop of handelend als tussenpersoon in de public relations-sector.

Dit alles in de ruimst mogelijke zin, en zonder dat de opsommingen beperkend mogen zijn.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roeren-de of onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel voor binnen- als in buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen."

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Me-vrouw Kristin Versijp, Bosselaerstraat 4 te 2100 Antwerpen-Deurne, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving ais belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden

aan het

Dalgis«

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Wim DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte met volmacht;

- verslag zaakvoerder dd. 4/10/2011;

- staat van actief en passief per 30/09/2011;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2011
ÿþ Me 12.0

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



UMaoo=

11

Voor. behoud aan he Belgisc Staatsbl,

W feergelegd ter griffie von de ,'erhlóank van Xoophandel te Antwerpen, op

2 7 DEC. 7010

Griffie

Ondernemingsnr : 0474.991.875 Benaming

(voluit) : Mediacombo Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Lievevrouwestraat 63 te 2520 Ranst.

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel per1 oktober 2010 verplaatst naar John Van Den Eyndelaan 5 te 2520 Ranst

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Versijp Kristin, Bosselaerstraat 4 te 2100 Deume met het recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondememingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de BTW administratie en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen uit te' voeren.

voor waar en echt verklaard,

Philippe Oorts

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 31.05.2010 10133-0196-015
30/12/2008 : AN346290
14/08/2008 : AN346290
13/07/2007 : AN346290
05/07/2006 : AN346290
27/12/2005 : AN346290
07/07/2005 : AN346290
26/11/2004 : AN346290
16/07/2004 : AN346290
16/07/2004 : AN346290
09/10/2003 : AN346290
09/11/2001 : AN346290
30/06/2001 : ANA068029
26/06/2001 : ANA068029

Coordonnées
PHILODENDRON

Adresse
JOHN VAN DEN EYNDELAAN 5 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande