PHLIPS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PHLIPS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.682.327

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 28.07.2014 14358-0030-017
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 20.06.2013 13197-0466-017
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 28.09.2012 12585-0574-018
06/02/2012
ÿþBenaming : PHLIPS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mollestraat 1 bus 2 - 2800 Mechelen

Ondernemingsnr : 0446682327

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen, op vijftien december tweeduizend en elf, geregistreerd te Mechelen, eerste kantoor, vier bladen geen verzendingen, boek 5/982, blad 37, vak 16, op 19 december 2011. Ontvangen vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) Koen Decoster, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "PHLIPS" met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Mollestraat 1 bus 2, waarbij hetvolgende werd beslist :

Met eenparigheid van stemmen werd beslist:

Eerste beslissing

Tengevolge van de afschaffing van het Handelsregisternummer en invoering van het inschrijvingsnummer in het Rechtspersonenregister (ondememingsnummer) wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd als volgt:

"Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als Naamloze Vennootschap onder de naam "PHLIPS".

Alle akten, facturen en aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten vernielden:

-de maatschappelijke naam;

-de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "N.V.";

-de maatschappelijke zetel van de vennootschap;

-het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "R.P.R.", gevolgd door het ondememingsnummer en

vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de

vennootschap gevestigd is."

Tweede beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen van

2800 Mechelen, Mollestraat 1 bus 2, naar 2860 Sint-Katelijne-Waver, Drevendaal 12.

Ingevolge deze zetelverplaatsing wordt de eerste alinea van artikel 3 van de statuten gewijzigd als volgt:

"Artikel 3  Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2860 Sint Katelijne-Waver, Drevendaal 12.

(. . . )."

Derde beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen

op naam en verleent aan de Raad van Bestuur de bevoegdheid om, binnen de beperkingen opgelegd door de

wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in effecten op

naam.

Ingevolge deze omzetting wordt artikel 6 van de statuten volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Artikel 6  Effecten op naam - Overdracht

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn aandelen.

Overdracht van effecten op naam geschiedt door aantekening in het register van aandelen."

Vierde beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de tweede alinea van artikel 11 te wijzigen als volgt:

"Artikel 11  Inkoop van eigen aandelen en aanverwante verrichtingen

(... )

De vennootschap mag middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de

verkrijging van haar aandelen, dit indien wordt voldaan aan de voorwaarden voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen."

Vijfde beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IJIMI1j113111.1UJI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V

~I

EERCE I_Ll..<D"

iV

2 3 " 01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK v~1 KOOPHANDEL te MECHELEN

J

ri le

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

r ' ," De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen punt a) van artikel 12 te wijzigen en een punt f) toe te voegen als volgt:

T "Artikel 12  Benoeming -- Ontslag  Vacature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge a)De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste twee en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

(... )

f) Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder/bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

Zesde beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen mevrouw TORFS Bea voormeld, te ontslaan als bestuurder, welke haar ontslag eveneens aanvaardt. Haar wordt décharge verleend over haar opdracht, desgevallend bevestigd door de jaarlijkse algemene vergadering die zich verbindt dit in de agenda op te nemen.

De vergadering beslist vervolgens de heer LEFEVER Willy, voornoemde aandeelhouder sub. 1, te benoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar, dewelke, aanwezig als gezegd, zijn opdracht aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De bestuurder zal de bevoegdheden hebben zoals bepaald in de statuten.

Zevende beslissing

Na voornoemde zesde beslissing is de Raad van Bestuur samengekomen en heeft met éénparigheid van stemmen beslist de heer LEFEVER Willy voornoemde aandeelhouder sub. 1, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, dewelke, aanwezig als gezegd, zijn opdracht aanvaardt.

De gedelegeerd bestuurder zal de bevoegdheden hebben zoals bepaald in de statuten.

Achtste beslissing

Tengevolge van de door de Programmawet van 27 december 2004 gewijzigde regels voor de oproeping van een algemene vergadering van aandeelhouders en/of obligatiehouders in een naamloze vennootschap wordt punt b) van artikel 23 van de statuten gewijzigd als volgt:

"Artikel 23

(" )

b)De bijeenroeping geschiedt op volgende wijze:

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt 15 dagen voor de vergadering een brief gezonden die de agenda, uur en plaats van de vergadering en verslagen vermeldt; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De oproeping kan via een ander communicatiemiddel gebeuren op voorwaarde dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen be-schouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeen-komst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Negende beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 24 te wijzigen als volgt:

"Artikel 24  Aanwezigheid

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam uiterlijk 3 dagen voor de datum van de voorgenomen algemene vergadering per aangetekende brief hun aanwezigheid bevestigen.

Tiende beslissing

Ingevolge de wijziging van de vereffeningsprocedure wordt de tekst van artikel 33 van de statuten volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 33: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als verehfenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Luik B - Vervolg

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een vereffeningsdossier bijgehouden dat de stukken bevat zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voor het overige dient er gehandeld te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen."

Elfde beslissing

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de hierna vermelde artikelen van de statuten te wijzigen om ze verder in overeenstemming te brengen met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en andere wijzigingen:

-Ingevolge de invoering van het Wetboek van Vennootschappen worden de artikels waarin verwezen wordt naar artikelnummers van de oude Vennootschappenwet geschrapt en vervangen door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen"

-Artikels 1, 3, 6, 11 en 12 van de statuten worden aangepast zoals hoger vermeld;

-In artikel 21 van de statuten, omtrent de verschillende Algemene Vergaderingen, wordt punt e) toegevoegd als volgt:

e)De bestuurders en eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap."

-Artikel 23 van de statuten worden aangepast zoals hoger vermeld;

-In artikel 30 van de statuten, omtrent de jaarrekening, wordt volgende alinea toegevoegd:

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering, die betrekking heeft op de goedkeuring van de jaarrekening, kan, tijdens de zitting, tot drie weken worden uitgesteld door de raad van bestuur. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

-In artikel 31 van de statuten, omtrent de bestemming van de winst en reserve, wordt de derde alinea gewijzigd als volgt:

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekeningen, is gedaald of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

(... )"

-Artikel 33 van de statuten worden gewijzigd zoals hoger vermeld.

Twaalfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren

.Voor eensluidend uittreksel.

Getekend Notaris Katrien Honinckx

Tegelijk neergelegd expeditie van de akte en gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.08.2011 11457-0264-017
27/01/2011
ÿþMM 2.1

Ondernemingsnr : 0446.682.327

Benaming

(voluit) : Phlips

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mollestraat 1 bus 2 - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de gewone algemene vergadering van 11 juni 2007 blijkt de herbenoeming van de volgende.

bestuurders:

- de heer Edmond Phlips;

- de heer Kristof Phlips;

- mevrouw Christiane Ceuppens.

Hun mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2013.

Uit de buitengewone algemene vergadering van 13 januari 2011 blijkt het ontslag als bestuurder wegens. overlijden van de heer Edmond Phlips op 18 mei 2009 en mevrouw Christiane Ceuppens op 16 april 2010.

Als tweede bestuurder wordt aangesteld mevrouw Bea James Lieve Torfs, wonende te Zepstraat 27 - 2811; Hombeek. Haar mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2013.

In vergadering bijeen werd beslist door de bestuurders om de heer Kristof Phlips, wonende te Zepstraat 27 2811 Hombeek, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder.

Kristof Phlips

Gedelegeerd bestuurder

tlRl III IIIWIIIBIII II

*11016735*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

PA[G

NFFRPIF_Fnr1

- - ~

11 -01- 2011

GRIFFIE R ECHTBAN K van KOOPHANGEL te MECHELEN

Griffie

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2010 : ME071479
24/07/2009 : ME071479
13/08/2008 : ME071479
03/08/2007 : ME071479
23/08/2006 : ME071479
01/08/2005 : ME071479
21/10/2004 : ME071479
12/09/2003 : ME071479
26/07/2002 : ME071479
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 23.09.2015 15596-0570-017
05/10/1999 : ME071479
24/11/1994 : ME71479
11/03/1992 : ME71479

Coordonnées
PHLIPS

Adresse
DREVENDAAL 12 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande