PIAZZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIAZZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.532.521

Publication

06/06/2014
ÿþrood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

MUM

Vs behs aa( Bef' Staa

Neergelegd ter griffie van de

EECHTEANK VAN KOOPHANDEL,

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

eti¬ tig.

malL -- 11

Ondernemingsnr : 0473.532.521 Benaming (voluit) : Piazza

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlimmersebaan 136

2275 Lille (Wechelderzande)

Onderwei, akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 22 mei 2014, dat:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piazza", met maatschappelijke zetel te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 136, BTW 13E0473.532.521 RPR Turnhout, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Noia", met maatschappelijke zetel te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 136 unit 6, ondernerningsnummer 0866.652.933 RPR Turnhout, heeft overgenomen;

- geheel het vermogen van deze laatste vennootschap, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op onderhavige vennootschap, waarvan het kapitaal werd verhoogd met TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en gebracht van TWEEHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 220.000,00) op TWEEHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 240.000,00);

- de conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren" met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, luiden als volgt:

De inbreng in natura bij Piazza BVBA bestaat uit de inbreng van alle vermogensbestanddelen van Noia BVBA per 30 juni 2013.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van Piazza BVBA gedaan te zijn vanaf 1 juli 2013.

In overeenstemming met artikel en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden ingebracht tegen boekwaarde, zoals ze door Noia BVBA op de datum van de overdracht geboekt zijn. De boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 139.766,39.

Op basis van het voorstel inzake fusie zullen in principe de aandelen, die Piazza BVBA zou uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de enige vennoot van Noia BVBA. De voorgenomen verrichting van de fusie geeft aanleiding tot het toekennen van 183 aandelen van de verkrijgende vennootschap Piazza BVBA, , Het kapitaal van Piazza BVBA zal na de fusie EUR 240.000 bedragen, zijnde het oorspronkelijk kapitaal van Piazza BVBA van EUR 220.000 en dit van Noia BVBA van EUR 20.000. Het kapitaal is ten belope van EUR 232.400 volgestort.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt:

1, de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als -tegenpr_estatie_ voor de. inbreng zullen.worlen_uitgereikf=-





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-isehduden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie voor de inbreng uit te geven aandelen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor het bestaan en de waardering van de voorraad handelsgoederen van EUR 107.736, 42, en dit op basis van het feit dat onze aanstelling is gebeurd na 30 juni 2013;

5, de netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 139.766,39; hiervoor zullen 183 aandelen van Piazza BVBA worden toegekend aan de enige vennoot van Noia BVBA.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de fusie van Piazza BVBA en Noie BVBA; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 18 april 2014

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

 als gevolg van voormelde kapitaalverhoging en de daarbij uitgegeven aandelen aan de statuten volgende wijzigingen werden aangebracht

- artikel 5.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TWEEHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 240.000, 00).

 Artikel 6.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 1.371 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/13715 van het kapitaal.

Volmacht.

De heer lanna Bruno, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Van Miert", gevestigd te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 188 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014
ÿþ Mcd Wdd 11,1

l l" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nif*lwP.l;ll l=fï3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE Ri=CHTEAt1k VAN

0l FEB. 2014

KOOP!-fAN%ilffiPTU RNHOUT'

Dtr griffier

ï iIl1 11111111 11111 Il11 111111111111111 11b lll

*19095037*

Ondernemingsnr ; 0473.532.521

Benaming

(voluit) : Piazza

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlimmersebaan 136 unit 6 te 2275 Wechelderzande

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusievoorstel

Piazza

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vlimmersebaan 136 unit 6

2275 Wechelderzande

Ondernemingsnummer 0473-532-521

RPR Turnhout

Noia

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vlimmersebaan 136 unit 6

2275 Wechelderzande

Ondernemingsnummer 0866-652-933

RPR Turnhout

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Piazza BVBA en Noia BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Noia BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Piazza BVBA overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 30 december 2013 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Piazza BVBA en Noia BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld,

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

havnanrt r1a rcnhtcnarcnnn fan anmlun van rlprtfan ta vnrtnnan,Mnnrrlínun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde fusie voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

-door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer efficiënte

en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden

-verzoek van klanten om door ons single source beleverd te worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard,

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

A, Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piazza", met maatschappelijke zetel te 2275 Wechelderzande, Vlimmersebaan 136 unit 6.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0473-532-521 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Turnhout.

Overeenkomstig artikel 4 van de gecoördineerde statuten van de vennootschap luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doeh

-de groothandel in papierwaren en kantoorbenodigdheden, in juwelen, fantasie bijouterieën, detergenten, was-en onderhoudsproducten, in het algemeen artikelen voor toilethygiëne

-tussenpersoon in de handel

-in- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen

-het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhou-den, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroeren-de goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen

-de groothandel in klinken en aanverwante producten aIs sloten, deursluiters, duwplaten, scharnieren , detergenten, was- en onderhoudsproducten, papieren artikelen als toilet papier, handdoekjes, servetten in het algemeen artikelen voor publieke wasruimten en toilethygiëne.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De zaakvoerders van de vennootschap zijn:

-de heer Bruno Ianna, wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Heipad 2: statutair zaakvoerder

-Ianna BVBA, met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Tielen), Pleintje 18, en ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Turnhout onder ondernemingsnummer 0445-839-408,

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Noia", met maatschappelijke zetel te 2275 Wechelderzande, Vlimmersebaan 136 unit 6.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0866-652-933 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Turnhout.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt De vennootschap heeft tot doel:

-de groothandel in papierwaren en kantoorbenodigdheden, in juwelen, fantasie bijouterieën, detergenten, was-en onderhoudsproducten, in het algemeen artikelen voor toilethygiëne

-tussenpersoon in de handel

-in- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen

-het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhou-den, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroeren de goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Enig zaakvoerder van de vennootschap is de heer Bruno Tanna, wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Heipad 2. Zij wordt hierna de overgenomen vennootschap of de over te nemen vennootschap genoemd.

Piazza BVBA zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Noia BVBA, over te nemen vennootschap.

B. Waardering en ruilverhouding

1.Algemeen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alle vennootschappen op basis van het eigen vermogen per 30 juni 2013 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk (volgestort) kapitaal van Piazza BVBA bedraagt EUR 20.000 en wordt vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/500ste van het kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal van Noia BVBA bedraagt EUR 20.000 en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/800ste van het kapitaal. Het kapitaal is ten belope van EUR 12.400 volgestort,

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Piazza BVBA: EUR 764,84

Noia BVBA: EUR 698,83.

2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 30 juni 2013 is als volgt:

Piazza BVBA:

Waarde per 30 juni 2013 EUR 382.419,12

Aantal aandelen 500

Waarde per aandeel EUR 764,84

Noia BVBA:

Waarde per 30 juni 2013 EUR 139.766,39

Aantal aandelen 200

Waarde per aandeel EUR 698,83

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

voor 200 aandelen Noia BVBA verkrijgt men 183 aandelen Piazza BVBA.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3.Kapítaalverhoging

Het kapitaal bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 40.000 bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 683 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de fusie worden er 183 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomen

-de datum van het fusiebesluit.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2013. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR L750.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerder(s) van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzondere voordelen toegekend.

LStatutenwij zigingen

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijziging dient te worden doorgevoerd:

1.Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 20.000 als gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 40.000, vertegenwoordigd door 683 aandelen.

Vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst;

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VEERTIGDUIZEND EURO (E 40.000,00)."

J.Fiscale verklaringen

Ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

' K, Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecotirdineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 28 februari 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekende, in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 15 januari 2014,

Opgemaakt in VIER exemplaren op 30 december 2013. Elk bestuursorgaan erkent twee door getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap,

Getekend,

Voor Voor

Piazza BVBA Noia BVBA

Bruno lanna Bruno lanna

Statutair zaakvoerder Zaakvoerder

lanna BVBA zaakvoerder, vertegenwoordigd door Bruno tanna

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, heizll van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

12/02/2014
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr : 0473.532.521

Benaming (voluit) : Piazza

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlimmersebaan 136

2275 Lille (Wechelderzande)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 11 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piazza", met maatschappelijke zetel te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 136, BTW BE0473.532.521 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In het kader van artikel 537 van het W.LB,'92, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00) en gebracht van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op TWEEHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 220.000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

Ais gevolg van voormelde beslissing worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht

artikel 5.'t wordt vervangen door volgende tekst.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TWEEHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 220.000,00).

artikel 6.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 1.188 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een

fractiewaarde van 1/1.188Ste van het kapitaal.

Volmacht.

De heer tanna Bruno, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Van Miert", gevestigd te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 188 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[.1

, I

Nk~MELEGDN

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif

I11n1~l~~l~~~l~'NI~W~I

k1404068~

0 3 FU ZU14

KOOPHANDEL ffier

pet gN,HOUT

Griffie

v

beh aa Bel Sta

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.06.2013 13218-0049-017
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0392-016
23/01/2012
ÿþMoe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD I

GRIFFIE RECHTBANK VAN

12 Jed. 2612

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



::Luik



INAaozVIIIII i~nII*

isaNII

Ri

C

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0473.532.521

Benaming

(voluit) : PIAZZA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pleintje 18, 2460 Kasterlee (Tielen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 23/12/2011 werd éénparig beslist dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar Vlimmersebaan 136 unit 6, 2275 Wechelderzande vanaf 01/01/2012.

Get. tanna Bruno

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.06.2011 11217-0185-015
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.07.2010, NGL 23.08.2010 10426-0554-014
16/12/2009 : TU090456
24/06/2009 : TU090456
16/06/2008 : TU090456
04/09/2007 : TU090456
27/09/2006 : TU090456
22/09/2005 : TU090456
03/11/2004 : TU090456
20/10/2003 : TU090456
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0265-017
11/09/2002 : TU090456
28/12/2000 : TUA016853

Coordonnées
PIAZZA

Adresse
VLIMMERSEBAAN 136, BUS 6 2275 WECHELDERZANDE

Code postal : 2275
Localité : Wechelderzande
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande