PICKMEUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PICKMEUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.702.616

Publication

03/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

'Me (.77.3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan hot

Belgisch staatsblad

11111M1110111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 Il JUNI 20111

afdeling Antwerpen Griffie

Ondernemingsnr : 0.5 5 4 . 7 0 2 6 1 6

Benaming

(voluit) : PickMeUp

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Londenstraat 60/19.6, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean François Agneessens te Nazareth op 13 juni 2014, neergelegd voor registratie, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht tussen

De heer DE CLERCQ, Olivier Jean Marie Astrid, geboren te Gent op 5 januari 1991, ongehuwd, nationaal nummer 91,01.05-217.96, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Voordelaan 14,

De heer DHEEDENE, Nelson Marianne F, geboren te Sint-Niklaas op 23 augustus 1991, ongehuwd, nationaal nummer 91,0823-355.49, wonende te 8500 Kortrijk, Veemarkt 1/0091).

als volgt:

1) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt els benaming "PickMeUp".

2) De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 2000 Antwerpen, Londenstraat 60/19.6

3) Zij wordt opgericht voor een onbepaalde duur, met aanvang op heden,

4) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen..

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door voornoemde heer De Clercq, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen en door de heer Dheedene, ten belope van drieënengentig (93) aandelen, De verschijners schrijven in op het kapitaal als volgt:

- de heer De Clercq tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00),

- de heer Dheedene tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Zij verklaren de aandelen waarop zij inschrijven te vol-'storten als vole

- door de heer De Clercq tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3,100,00);

- door de heer Dheedene tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3,100,00), zodat nadien nog een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) dient bijgestort

5)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) januari en eindigt op éenendertig (31) december van ieder jaar.

6) Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen en bezoldigingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voor de wettelijke reserve voorafgenomen.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, indien om welke reden ook het reservefonds minder dan het wettelijke minimum bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Er mogen nochtans geen uitkeringen gebeuren, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het net'to-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Behalve door de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden, hetzij door een besluit van de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld, hetzij door een besluit van de vennoot, in wiens hand alle aandelen verenigd zijn.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechts-iwege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht te herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen te laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering..

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Een statutaire zaakvoerder zal slechts kunnen afgezet worden uit zijn mandaat hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Gewone zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder mag op elk moment aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerder die de meest uitgebreide rechten heeft om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college, dat een voorzit-iter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dien-'tengevolge geleden heeft.

De algemene vergadering verenigd zijnde, benoemt tot eerste niet statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

- de heer De Clercq, voornoemd.

- de heer Dheedene, voornoemd.

8) De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwikkelen van smartphone applicaties in het algemeen;

- Het ontwikkelen van applicaties voor het snel, veilig en eenvoudig bestellen van een taxi;

- Advies met betrekking tot informatica, telecom, web development, energie;

- Tussenpersoon in de handel  reseller o.a. ICT, telecom en energie;

- Klein- en groothandel, in- en uitvoer van hard- en software;

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, 1-IR, administratieve

prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de

meest ruime betekenis;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

r1"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het opnemen van mandaten ais zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

- het beheer van financiële activa;

- de vennootschap mag technische, commerciële, administratieve en financiële bijstand verlenen aan vennootschappen en ondernemingen; zij mag raadgeving en advies verstrekken in deze materies en tijdelijk management uitvoeren;

- zij mag bestuurdersmandaten opnemen in andere vennootschappen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onroerende leasing, vruchtgebruik, erfpacht, de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties;

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen;

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland;

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende of onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buiten land.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. 9)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarivergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering wordt samengesteld door alle vennoten. Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen, die de vennootschap aangaan, te ver-'richten of te bekrachtigen.

Haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden, binnen de door de wet voorschreven termijn, uitgenodigd.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwonen aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Een aanwezigheidslijst met de namen van de vennoten en het aantal van hun aandelen dient ondertekend te worden door ieder van de vennoten of door hun gevolmachtigde alvorens toi de algemene vergadering toegang te krijgen.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal de vorm van de volmacht mogen vaststellen en de neerlegging ervan op de zetel van de vennootschap eisen binnen het door hem bepaalde tijdverloop, dat echter niet minder zal mogen zijn dan acht dagen te rekenen vanaf de dag van verzending van de bijeenroepings-àbrief.

De minderjarigen, de onder voogdij geplaatste en de onbekwame in het algemeen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Zolang de behoorlijke opgevraagde en opeisbare vol-'stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht, dat aan de betrokken aandelen toekomt, eveneens geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de dagorde voorkomen. Aile beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, wat ook het bedrag weze van het kapitaal van de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd.

Nochtans kan de algemene vergadering alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten over wijzigingen in de statuten, wanneer de voorgestelde wijzigingen uitdruldre-ilijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezi-.gen tenminste de helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraad-.slaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigd deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierden van de aanwezige stemmen heeft gekregen.

Een wijziging van het doel is evenwel alleen dan aangenomen, wanneer zij vier vijfde van de aanwezige stemmen heeft verkregen.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig (20) dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen, waarin de agenda van de vergadering vermeld moet zijn. Deze laatste formaliteit moet niet vervuld worden indien de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot

Ondergetekende Nota-'ris be-'vestigt dat de deponering heeft plaatsgevonden over'eenkom-istig de wet bij ING en dat het bewijs van deponering zal bewaard worden door de Notaris in het dossier van de vennoot-'schap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: notaris Jean François Agneessens

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van de akte, financieel plan.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/04/2015
ÿþ-4.--" -.o

Mod Waid 11.1

kit l I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mt! SIN

Ondernemingsnr : 0554.702.616

Benaming

(voluit) : PickMeUp

(verkort) :

Rechtbank van koophandel \.,

Antwerpen

afdeling-Antwerpen

0 8 APR. 2015

Griffie

Aate

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Londenstraat 60/19.6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

Ondergetekende, Notaris Jean-François Agneessens te Nazareth, verklaart dat er een materiële vergissing is geslopen in het proces-verbaal gesloten op datum van 13 juni 2014, geregistreerd, van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PickMeUp", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Londenstraat 60/19.6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0554.702.616, namelijk dat de paragraaf met betrekking tot het kapitaal van de vennootschap dient gewijzigd te worden als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld In honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één honderdste (1/100sten) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de heer De Clercq Olivier, ten belope van vijftig (50) aandelen en door de heer Dheedene Nelson, ten belope van vijftig (50) aandelen.

De verschijners hebben ingeschreven op het kapitaal als volgt:

- de heer De Clercq tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- de heer Dheedene tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volgestort als volgt:

- door de heer De Clercq tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

- door de heer Dheedene tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), zodat nadien nog een

bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) dient bijgestort te worden."

Jean-François Agneessens

Notaris

Jean-Franaojs AG EESS~NS

NGO T AR Ief S

ro9E310 AARETH

TTL. 09.3B5.49.7 5 - Fax : 09.3851024

20/05/2015
ÿþ~ g mod 11.1

~

ber-aa

Be Star

liii

i

`___ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 8 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

1111111U1

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0554.702.616

Benaming (voluit) : PickMeUp

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Londenstraat 60119.6.1

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging en statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op negen en twintig april tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PickMeUp", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Londenstraat 60119.6.1 volgende beslissing heeft genomen

--splitsing van elk aandeel in honderd (100) aandelen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door tien duizend (10.000) aandelen. Deze opsplitsing zal aangepast worden in het aandelenregister. De aandelen worden aldus voortaan genummerd van één (1) tot en met tien duizend (10.000). De rechten en plichten van de aandelen zonder vermeldng van de nominale waarde worden niet gewijzigd.

--kennisname en afstand door alle vennoten van het wettelijk voorkeurrecht tot onderschrijving in het voordeel van de bestaande aandeelhouders/vennoten bij kapitaalsverhoging in speciën, zodat op de verhoging kan worden ingetekend door nieuwe aandeelhouders zoals voorzien in hun onderhandse samenwerkingsovereenkomst.

--kapitaalsverhoging ten belope van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000) om het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600) te verhogen tot tweehonderd achttien duizend zeshonderd euro (¬ 218.600), mits creatie van twee duizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen die aandelen B worden genaamd.

De nieuwe aandelen worden genummerd van tien duizend en één (10.001) tot twaalfduizend vijfhonderd (12.500). De bestaande aandelen nummers één (1) tot en met tien duizend (10.000) worden voortaan aandelen; A genaamd.

Al de aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als bestaande aandelen (en delen in de wisnten op gelijke wijze vanaf heden), behalve het volgende

Het onderscheid tussen de aandelen A en aandelen B heeft enkel belang en gevolg bij volgende; handelingen:

-bij de aanstelling van de zaakvoerders

-bij de overdracht van aandelen ;

-bij bepaalde beslissingen binnen het college van zaakvoerders.

 vaststelling dat voormelde kapitaalsverhoging van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000) daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd achttien duizend zeshonderd euro (¬ 218.600), thans vertegenwoordigd door twaalf duizend vijfhonderd (12.500) aandelen op; naam zonder vermelding van de nominale waarde.

--De huidige regels inzake overdracht van aandelen blijven geldig zolang er maar één soort aandelen is zonder enig onderscheid,

Zolang er aandelen zijn met verschillende rechten en plichten, (in deze aandelen genaamd A en genaamd B), dienen de regels te worden aangepast in de zin dat tussen aandeelhouders-vennoten een aandeelhoudersovereenkomst werd opgemaakt die de overdracht regelt, zowel bij levenden als bij overlijden.

Deze regeling is bindend voor henzelf en voor hun rechthebbenden ongeacht de reden of de aard.

Ingeval van overdracht van aandelen zonder de regels te hebben nageleefd, worden de stemrechten verbonden aan die aandelen geschorst tot het bewijs wordt geleverd dat de voorafgesproken procedure werd, nageleefd, tenzij strengere regels tussen hen schriftelijk en bindend worden vastgelegd.

 aanpassing van het bestuur aangezien er aandelen zijn met verschillende rechten en plichten

Het bestuur zal voortaan geschieden door een college van zaakvoerders die verplichtend is samengesteld uit drie leden (twee op voordracht van de aandeelhouders-houder van aandelen A en één op voordracht van de aandeelhouders-houders van de aandelen B) of van vijf [eden, (drie op voordracht van de aandeelhoudershouder van aandelen A en twee op voordracht van de aandeelhouders-houders van de aandelen B).

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

` r

Voor-

behouden

aan het

13elgisch "

Staatsblad

De aanstelling of ontslag zal geschieden met een gewone meerderheid.

Bij ontslag van een zaakvoerder kunnen de overige leden van de aandelen A of B tijdelijk en tot aan de

eerstvolgende algemene vergadering een plaatsvervangend zaakvoerder A of B aanstellen.

Eens samengesteld zal dat college van zaakvoerders het bestuur hebben van de vennootschap, bij

analogie zoals een raad van bestuur in een naamloze vennootschap.

De besluitvorming binnen het college zal geschieden overeenkomstig en naargelang de aard van de

beslissing bij gewone meerheid, tenzij voorafgaandelijk werd overeengekomen dat voor bepaalde beslissingen

een andere meerderheid nodig is.

Die wijziging van bestuur zal worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en

tegenstelbaar zijn ten opzichte van derden.

Het is evenwel niet nodig de voorafgaande beslissing van het college voor te leggen gezien voormelde

regeling enkel een interne besluitvorming betreft. Uiteraard treden zij op overenkomstig de regels van het intern

bestuur.

 aanvaarding van het ontslag met ingang vanaf negen en twintig april twee duizend vijftien van de huidige

zaakvoerders, met name :

a)de heer DE CLERCQ Olivier Jean Marie Astrid, geboren te Gent op vijf januari negentienhonderd één en

negentig, wonend te 9831 Deurle, Voordelaan 14 en

b)de heer DHEEDENE Nelson Marianne, geboren te Sint-Niklaas op drie en twintig augustus

negentienhonderd één en negentig, wonend te 8300 Knokke, Paulusstraat 30.

--benoeming van DRIE nieuwe zaakvoerders die samen het college van zaakvoerders uitmaken, telkens

aangesteld voor een termijn van drie jaren te rekenen vanaf negen en twintig april twee duizend vijftien, op

voordracht van de aandeelhouders van de aandelen A en die van de aandelen B:

-op voordracht van de vennoten-houders van de aandelen A:

1.de heer DE CLERCQ OIivier en,

2, de Heer DHEEDENE Nelson, beiden voornoemd,

EN,

-op voordracht van de vennoten-houders van de aandelen B:

3.de heer DELVOYE Wim Maria Georges, geboren te Wervik op veertien januari negentienhonderd vijf

en zestig, wonend te Brighton, BN 14 AG (Verenigd Koninkrijk), 37 Vine Street.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zoals voorzien, zal de vennootschap naar derden toe vertegenwoordigd worden als volgt:

-ingeval het college is samengesteld uit drie leden, door de twee zaakvoerders aangeduid door de

aandeelhouders A die gezamenlijk optreden, behalve voor het dagelijks bestuur waar zij elk alleen kunnen

optreden,

-ingeval het college is samengesteld uit vijf leden, door de twee zaakvoerders aangeduid door de

aandeelhouders A en één zaakvoerder aangesteld door de houders van aandelen B die gezamenlijk optreden,

behalve voor het dagelijks bestuur waar één zaakvoerder A alleen kan optreden.

-.aanpassing van de tekst van de statuten aan de genomen beslissingen, met name

a)artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

riet maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro, thans

vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen die elk één/lwaalfduizend vijfhonderdste

(1/12.500,e) vertegenwoordigen van het maatschappelijk vermogen."

b)in artikel negen (9) en in artikel tien(10) wordt voor de eerste alinea telkens volgende paragraaf

toegevoegd:

"1.ingeval en zolang er aandelen zijn die verschillende rechten en plichten hebben, zal de overdracht

geregeld worden door bindende een aandeelhoudersovereenkomst. Elke overdracht zal bigevolg wonden

gemeld aan het college van zaakvoerders die de naleving van de regels zal nagaan.

2.1ngeval er geen verschillende rechten en plichten zijn geldt volgende regeling:"

c)in fine van de artikelen negen en tien wordt telkens volgende paragraaf toegevoegd:

"Indien een overdracht heeft plaatsgevonden zonder de voorziene regels te hebben nageleefd, worden de

stemrechten verbonden aan die aandelen geschorst tot men de voorziene procedure heeft gevolgd."

d) in artikel zestien wordt voor de eerste paragraaf het volgende toegevoegd:

"1.Ingeval en zolang er aandelen zijn die verschillende rechten en plichten hebben, zal het bestuur van de

vennootschap gebeuren door een college van zaakvoerders verplichtend samengesteld uit drie (twee op

voordracht van de aandeelhouders-houder van aandelen A en één op voordracht van de aandeelhouders

houders van de aandelen B) of vijf leden, (drie op voordracht van de aandeelhouders-houder van aandelen A

en twee op voordracht van de aandeelhouders-houders van de aandelen B).

De aanstelling of ontslag zal geschieden met een gewone meerderheid.

Bij ontslag van een zaakvoerder kunnen de overige leden tijdelijk en tot aan de eerstvolgende algemene

vergadering een plaatsvervangend zaakvoerder aanstellen die verplichtend uit de desbetreffende A of B groep

komt.

Eens samengesteld zal dat college van zaakvoerders het bestuur hebben van de vennootschap, bij analogie

zoals een raad van bestuur in een naamloze vennootschap.

De besluitvorming binnen het college zal geschieden overeenkomstig en naargelang de aard van de

beslissing bij gewone meerheid, tenzij voorafgandelijk werd overeengekomen dat voor bepaalde beslissingen

een andere meerderheid nodig is,

Die wijziging van bestuur zal worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en tegenstelbaar

zijn ten opzichte van derden.

_2 Ingeval_ es_ geen xerscbUlenderecbten en. plichten arjngeldt volgende

.regelingu," ,.,"--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t ,é mod 11.1



Voor-behoûden 1* aan het

Belgisch Staatsblad

e) in artikel zeventien wordt voor de laatste paragraaf vervangen door het volgende:

"ln dit laatste geval zal het college intern bepaalde beslissingsregels kunnen vastleggen voor bepaalde

handelingen."

f) de tekst van artikel 21 van de statuten wordt vervangen door het volgende:

"De vennootschap wordt naar derden toe vertegenwoordigd :

-ingeval het college Is samengesteld uit drie leden, door de twee zaakvoerders aangeduid door de

aandeelhouders A die gezamenlijk optreden, behalve voor het dagelijks bestuur waar zij elk alleen kunnen

optreden,

-ingeval het college is samengesteld uit vijf leden, door de twee zaakvoerders aangeduid door de

aandeelhouders A en één zaakvoerder aangesteld door de houders van aandelen B die gezamenlijk optreden,

behalve voor het dagelijks bestuur waar één zaakvoerderA alleen kan optreden.

De zaakvoerders dienen niet voorafgaandelijk de beslissing van het college voor te leggen maar dienen zich

wel te houden aan de besluitvorming binnen het college. Het college kan bepalen wat onder die opdeling wordt

verstaan,"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en coördinatie

Notaris Philippe Kluyskens









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16538-0264-022

Coordonnées
PICKMEUP

Adresse
LONDENSTRAAT 60/19-6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande