PIDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.229.047

Publication

25/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

s ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



mompu

Nard lel v1lf1v t'clF7 rri'uCliilJdfik tran Koophandel te Antwerpen, op

1 2 MARI 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0872.229.047

Benaming

(voluit) ; PIDT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel VIIDE OLYMPIADELAAN 4-6 2020 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden in het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN op ACHTTIEN FEBRUARI

Voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen) dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIDT' met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Vilde Olympiadelaan 4-6, en ondernemingsnummer en BTW BE 0872.229.047, RPR Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 25 februari 2005, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad onder nummer 05038710, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven.

Deze vergadering nam de volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de voorlezing van de verslagen, opgesteld enerzijds door de zaakvoerder en door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31 over de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding.

De vennoten verklaren er voldoende kennis van te hebben door eigen opmaak en voorafgaande eigen lezing.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt:

'BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PIDT door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering; leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.'

Tweede beslissing:

De vergadering beslist het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met: HONDERDZEVENTIENDUIZEND EURO (¬ 117.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar HONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 135.600,00). De= kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura, mits uitgifte van DUIZEND HONDERDZEVENTIG (1.170) nieuwe aandelen en dit naar aanleiding van en aansluitend bij het besluit= genomen op de bijzondere algemene vergadering van6_december 2013 Iaatstieden, waarbij beslist werd Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) e

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 1 lid van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en het verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura van de schuldvordering eveneens de dato 6 december 2013.

De vergadering beslist dat bedoelde kapitaalverhoging volledig volgestort dient te worden,

° En onmiddellijk hebben de heer Smedts Patrick en mevrouw Cleiren Ilse, beiden voornoemd, verklaard dat

de rekening-courant op naam van de Heer Smedts Patrick en op naam van mevrouw Cleiren Ilse ten laste van PIDT BVBA per 6 december 2013 elk ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 58.500,00) bedraagt en dat zij deze wensen in te brengen in de vennootschap ten belope van de kapitaalsverhoging.

De nieuwe aandelen worden toegekend op basis van de economische waarde van de bestaande aandelen op basis van het eigen vermogen van de vennootschap op 31 december 2012, enkel afgerond in de mate nodig om gehele aandelen aan ieder der vennoten te kunnen toebedelen, zodat deze nieuwe aandelen in alle opzichten kunnen gelijkgesteld worden aan de bestaande aandelen en een gelijke rechten krijgen op deelname in de winst. Gezien de bestaande vennoten deelnemen in verhouding tot hun actueel aandelenbezit dient geen enkel agio geboekt ter compensatie van ongelijkheden. Rekening houdend met wat hiervoor uiteengezet werd, worden er voor de huidige kapitaalsverhoging 1,170 nieuwe kapitaalsaandelen gecreëerd met dezelfde economische waarde en rechten als de bestaande aandelen.

Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de inbrengers, die aanvaarden, 1.170 volledig afbetaalde nieuwe aandelen toegekend. Van deze nieuwe aandelen worden er 558 toegekend aan de heer Smedts Patrick, voornoemd en 558 aan mevrouw Cleiren Ilse, voornoemd.

Derde beslissing:

1. Vervolgens hebben beide vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging a rato van hun aandelenbezit.

Aangezien elke aandeelhouder inschrijft a rato van zijn aandelenbezit verklaart de vergadering dat geen voorkeurrecht dient te worden aangeboden.

De vergadering verleent vervolgens haar goedkeuring aan de inschrijving gedaan door voornoemde vennoten.

2. De voorzitter verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van 100%. De kapitaalverhoging is bijgevolg volledig volstort,

3. De voorzitter deelt mede dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of we-'gens deze kapitaalverhoging te haren laste worden gebracht, wordt geraamd op tweeduizend zevenhonderd euro (2.700 EUR).

De vergadering stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te leggen, dat ingevolge het vorenstaande, het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot HONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 135.600,00) verdeeld in DUIZEND DRIEHONDERDZESENVIJFTIG (1.356) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/duizend driehonderdzesenvijftigste (1/1.356ste) van het maatschappelijk vermogen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Zij beslist dat artikel vijf van de statuten voortaan luidt als volgt:

" Artikel 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijfendertigduizend zeshonderd euro (E 135.600,00) en is volledig ge-'plaatst. Het is verdeeld in duizend driehonderdzesenvijftig (1.356) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/duizend driehonderdzesenvijftigste (1/1.356ste)van het maatschappelijk kapitaal of vermogen."

Vierde beslissing:

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan de BVBA Datafisc, te Schoten, Bosnimfdreef 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

E. EINDE VAN DE VERGADERING.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop

Mee neergelegd:

-Gecoördineerde statuten

Afschrift

uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

à aan het Belgisch Staatsblad

20/12/2013
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblat

Neergelegd ter grif le van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

j Ci -, C, NDU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0872 229 047

Benaming

(voluit) : PIDT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VII de Olympiadelaan 4-6 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De Bijzonder algemene vergadering van 25 november 2013 heeft besloten dhr Smedts Tim, woonachtig te Brecht, Rubinsteinlaan 12, te benoemen als zaakvoerder met ingang van 02 december 2013. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Patrick Smedts zaakvoerderTekst

261,,,,Leeât

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.08.2013 13443-0040-013
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 28.09.2012 12598-0068-013
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.08.2011 11487-0058-010
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 27.07.2010 10358-0258-010
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 03.07.2009 09359-0137-009
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08325-0086-009
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.07.2007 07459-0040-009
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.06.2006 06357-0864-013

Coordonnées
PIDT

Adresse
VII DE OLYMPIADELAAN 4-6 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande