PIERRE VERMYLEN, ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIERRE VERMYLEN, ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.409.215

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 25.07.2014 14344-0456-010
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0029-010
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 26.07.2012 12352-0286-010
14/11/2011
ÿþMod 2.1

1Y1171n~ '.f~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

JJIf ijIJ 01V OU IJJ llhI OJJ IM 11fl II

" 111~115~"



Pierre VermylenjAdvocaat

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Blockxstraat 11, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Voorwerp van de neerlegging

Bijzonder Verslag van de zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van vermogensbestanddelen overeenkomstig artikel 220 van wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

: ~~ ~G'ü~,í~ ~, n ~

~ ~ i ~~ ~~

keed tocp

~..ry.

31 0KT. 2011

Griffie

; Ondernemingsnr : 0837.409.215 Benaming

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

30-06-2011

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304120*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Pierre Vermylen, advocaat

0837409215

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Jan Blockxstraat 11

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden op negenentwintig juni tweeduizend elf voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- oprichter en enige vennoot: meester VERMYLEN Pierre Louis, geboren te Antwerpen-Wilrijk op twintig januari duizend negenhonderdnegenenveertig, echtgescheiden, wonende te 2018 Antwerpen Jan Blockxstraat 11.

- aard: Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

- naam  Pierre Vermylen, advocaat

- zetel: 2018 Antwerpen, Jan Blockxstraat 11.

- maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het maatschappelijk kapitaal werd gedeeltelijk volgestort, namelijk ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de RECORD BANK, in naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling en voorgelegd aan ondergetekende notaris Istas. De niet volgestorte inbreng in hoofde van meester Pierre Vermylen bedraagt 6.200,00 euro.

- duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

- de vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, meer bepaald het uitbaten van een advocatenpraktijk en het verlenen van juridisch advies en bijstand alsook het vervullen door de vennoot voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als bestuurder en vereffenaar. De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid toe zich verder te bekwamen of te ontwikkelen in het kader van het beroep en meer bepaald het door hem beoefende specialisme, dit op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, meer bepaald de deontologische bepalingen en reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de lokale Orde, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen. Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag met name, doch niet limitatief: onroerende goederen verwerven, bouwen, uitrusten en verbouwen, huren, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, enzovoorts, met uitsluiting van elke handelsactiviteit. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. Enkel de zaakvoerder(s) is(zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken van het doel geheel of gedeeltelijk te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken. Ook zal de vennootschap onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen, investeren in roerend of onroerend actief.

- de vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die vennoot moet zijn. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Voorwaarden om toegelaten te worden tot de algemene vergadering: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

- na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, die zelf advocaat moet(-en) zijn. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt volgens de wettelijke bepalingen terzake.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

De heer Pierre VERMYLEN, voornoemd, wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing treft. De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf negenentwintig juni tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend elf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAESAERTS JO, gevestigd te 2390 Malle (Oostmalle), De Schrobbers 5, of elk personeelslid van genoemde vennootschap, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De zaakvoerder beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het wetboek Vennootschappen, de handelingen gesteld door meester Pierre Vermylen sedert één januari tweeduizend en elf over te nemen voor rekening van de vennootschap  Pierre Vermylen, advocaat .

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Coordonnées
PIERRE VERMYLEN, ADVOCAAT

Adresse
JAN BLOCKXSTRAAT 11 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande