PIET DE SMET

Société en commandite simple


Dénomination : PIET DE SMET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 459.950.640

Publication

21/01/2014
ÿþYe.

°~ ,~

1-1

e

44

Lze

ret

Mad Won! 11,1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerleggin ter griffie van de akte

GELEGD

AATSB nRIFFIE RECHTBANK van

2014 0 3 -01-

'

4

,`^°^/rnmrDRidaMECH2LEN

15 ~ "~ o~LGKSCH~

Ondernerningsnr : 0459.950J640

Benaming

(voluit): PIET DE SMET

(verkort) :

Renhtovmrm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Muizenhoekstraat 69 -2812 Mechelen (Muizen)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging door inbreng in geld en door inbreng in natura - statutenwijziging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 20/12/2013, blijkt dat de vergadering heeft beslist om:

het maatschappelijk kapitaa een eerste maa tn verhogen ten belopn van 183.580,0O EUR, onhet kapitaal Vu brengen van 1.0OO.O0 EUR op134.500.00 EUR, volledig 1* volstorten |n geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging werd volledig onderschreven volgestort in geld door de vennoten, in verhouding tot

hun aandelenbezit.

- het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met 1.127.233,03 EUR, om dit te brengen van 134.580'U0 EUR op1.2G1.7Ó3.03 EUR. door de uitgifte van 6.283 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de reeds bestaande aandelen, volledig te volstorten door inbreng in natura van 50 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een 131/BA SDS, met zetel te 1081 Koekelberg, Jetse Laan 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0838.633.987 ten bedrage van 4.975.000,00 EUR, waardoor een uitgiftepremie van 3.847.766,97 EUR ontstaat.

het maatschappelijk kapitaal een derde maal te verhogen met 3.847.766,97 EUR om het te brengen van 1.261.793,03 EUR op 5.109.560,00 EUR door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van 3.847.766,97 EUR.

Deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

artikel 5 van de statuten aan de hierboven genomen besluiten aan te passen en bijgevolg de tekst van dit artikel vast te leggen als volgt:

"Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijf miljoen honderdennegenduizend vijfhonderd zestig eum(5,1~560,00BR), en is verdeeld in zevenduizend drieëndertig (7%33) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/zevenduizenddrieëndertigste (1/T.O88ste) van het kapitæal.^

Gedaan te Mechelen (Muizen), op 20/12/2013.

Getekend:

De heer Piet De Sme

Zaakvoerder

..... --_ - ' _ __'_--' '--'-_

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoeda hstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen QQ: Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþ mod 11.1



11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

10111111

*13106969*

i\IEERGELEG D

0 2 -07- 2013

GRIFFIE Fe-C1-1T BANK yen KOOPHANL?EMffNECHELEN

y

r



et

Ondememingsnr : BE0459.950.640

Benaming (voluit) : Piet De Smet

(verkort) : PDS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Muizenhoekstraat 12

2812 Mechelen (Muizen)

Onderwerp akte : BVBA: FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (2de akte)

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op achtentwintig juni tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DE SMET", afgekort "PDS", gevestigd te Muizen, Muizenhoekstraat 12, opgericht blijkens akte verleden voor notaris De Deken Yves te Antwerpen op negenentwintig januari negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf'; februari negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 970211, de statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mortsel op twee juli tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf februari: negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 07105163, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met ondernemingsnummer 0459.950.640, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

L * Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van de bestaande;

tekst door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

i. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET:

DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar; Het terbeschikking stellen van management.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, het verlenen van bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwik-keling van', voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, opslag, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

7. Bemiddeling in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals maar niet uitsluitend bemiddeling in familiezaken en sociale zaken; zakelijke bemiddeling; strategische en oplossingsgerichte counselling en bemiddeling, financiële counselling en bemiddeling.

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e r~ mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

8. 1-let ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

9. Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten. Il. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van Leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitallsatieondernemingen.

IIi. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen."

* Voorafgaandelijk verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per eenendertig maart tweeduizend en dertien.

* Vaststelling van het verlies van het burgerlijk karakter van de vennootschap die voortaan een handelsvennootschap zal zijn.

2, Vaststelling van de beslissing van de zaakvoerder de dato negen juni tweeduizend en dertien tot verplaatsing van de zetel naar het volgende adres: Muizenhoekstraat 69 2812 Mechelen (Muizen) en dit vanaf heden.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel op negenentwintig april tweeduizend dertien en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VAN", met maatschappelijke zetel te Schepdaal, Wijngaardstraat 157, opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Odette De Wynter te Oudergem op drieëntwintig april negentienhonderd éénentachtig en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien mei nadien onder nummer 932-35, de statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mortsel op zes december tweeduizend en acht, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch

Bijtágen bid he félgisc`li staatsbTad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatsblad van vijf januari nadien onder nummer 09001180, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en hebbende ais ondernemingsnummer (0)421.494.692, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend en dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend. 4,. Vaststelling van de vermogensovergang en boekhoudkundige uitdrukking hiervan

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

Aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap wordt kwijting gegeven over de door haar gestelde handelingen tot heden.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor zijn mandaat uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en dertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

L * Omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DE SMET" in een commanditaire vennootschap.

* Voorafgaand verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor.

I Vaststelling van het einde van het mandaat als zaakvoerder, met name de heer DE SMET Piet Jozef, geboren te Ukkel op acht februari negentienhonderd achtenzestig, (met rijksregisternummer 68.02.08-349.77) wonend te 2812 Mechelen (Muizen), Muizenhoekstraat 12, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en benoeming tot zaakvoerder In de gewone

commanditaire vennootschap.

De Algemene Vergadering beslist het kapitaal te verminderen met zeventienduizend zeshonderd euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro tot duizend euro door middel van terugbetaling van destijds ingebrachte gelden.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de aandeelhouders.

1Q * Om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen vervanging van de statuten van de vennootschap door volgende tekst:

Statuten

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft aangenomen.

De naam van de vennootschap luidt: PIET DE SMET.

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2812 Mechelen (Muizen), Muizenhoekstraat 69.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits het respecteren van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zj het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar; Het terbeschikking stellen van management.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3, Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

Bijlagen bij "líët BelgiscTi Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, opslag, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

7. Bemiddeling in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals maar niet uitsluitend bemiddeling in familiezaken en sociale zaken; zakelijke bemiddeling; strategische en oplossingsgerichte counselling en bemiddeling, financiële counselling en bemiddeling.

8. Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

9. Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten. II. VOOR EiGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

f11. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel 4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikels Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij liët Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 17.1

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend (1.000,00) EUR en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, maar met een fractie-waarde van een/ zevenhonderdvijftigste 1/750ste van het kapitaal.

Artikel 6. Aandelen

§ 1. Overgang van de aandelen onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten. De vennoten beschikken over een periode van twee maanden, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk in kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprjs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf unaniem aanvaard wordt door de andere vennoten.

§ 2. Vorm van overdracht

De overdracht of overgang van aandelen geschiedt overeenkomstig de bepalingen van artikel 1690

van het Burgerlijk Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van de aandelen, welke toebehoren aan de gecommanditeerde vennoot, zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in hef Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 67 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

§ 4. Overgang van de aandelen in geval van overlijden

De aandelen van een overleden vennoot gaan niet over op zijn erfgenamen of rechtverkrjgenden, maar gaan over op de overblijvende vennoten naar verhouding van hun aandeel.

De erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot hebben recht op de intrinsieke waarde van de aandelen zoals deze blijkt uit de laatst opgemaakte en door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening op het ogenblik van het overlijden. Bij de bepaling van de waarde van de aandelen worden de door de vennootschap aangelegde reserves en de overgedragen winsten meegerekend.

Bij gebrek aan akkoord omtrent de waarde van de aandelen, wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap, en één door de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot. Indien de twee deskundigen niet tot een akkoord komen, duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidings-aandeel definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste vier maanden na het overlijden van de betrokken vennoot vastgesteld zijn.

De uitbetaling zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen het jaar na het overlijden van de betrokken vennoot, volgens een schema dat unilateraal door de overblijvende vennoten wordt bepaald.

Artikel 7. Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur .verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of ' derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij fiét BelgiscTi Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

{ aan het

Belgisch

Staatsblad

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser, als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Artikel 9. Algemene vergadering van vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op tien mei om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De blote eigendom van het aandeel zal tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door

de vruchtgebruiker.

§ 3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorste! verworpen.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds het éénparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 90. Boekjaar -- Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van

ieder jaar.

§ 2. Bestemming van het resultaat

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Artikel 11. Ontbinding -- Vereffening

§9. De vennootschap kan slechts worden ontbonden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering dat genomen werd met éénparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap wordt in voorkomend geval verder gezet door de overblijvende vennoten. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de ,











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

vereffenaar{s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Artikel 12. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende de financiële zekerheden en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

11. Machtiging aan de zaakvoerder om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten, de besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten op te maken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift - verslag van de zaakvoerder dd tien juni tweeduizend en

dertien - verslag van de bedrijfsrevisor dd vijf juni tweeduizend en dertien.

"

Staatsliîad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13111ágëri birfiëtBëlgisëli

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 23.05.2013 13126-0248-016
10/05/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

,LûlkiB=; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 9 -04- 2013

GRIFFIE HECHTBANK van KOOPHANDEL te A1eiiiIELEN

1111111MINILI

Voor t. -

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0459.950.640

Benaming

(voluit) : PIET DE SMET

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Muizenhoekstraat 12 - 2812 Mechelen (Muizen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 25 maart 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIET DE SMET, met zetel te 2812 Mechelen (Muizen), Muizenhoekstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0459.950.640 (overnemende vennootschap);

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VAN, met zetel te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Wijngaardstraat 157, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0421.494.692 (over te nemen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap,

- De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

- Beschrijving van de onroerende goederen die als gevolg van de fusie zullen overgaan naar de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA PIET DE SMET Aangezien er geen onroerende goederen aanwezig zijn in de overgenomen vennootschap, dienen er inzake onroerende goederen geen bijkomende formaliteiten te geschieden,

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend:

De heer Piet De Smet

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neeergelegd: Het fusievoorstel de dato 25 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012 : MET000390
31/10/2011 : MET000390
27/08/2010 : MET000390
12/08/2009 : MET000390
14/08/2008 : MET000390
30/08/2007 : MET000390
17/07/2007 : MET000390
28/07/2006 : MET000390
12/07/2005 : MET000390
08/06/2004 : MET000390
14/08/2003 : MET000390

Coordonnées
PIET DE SMET

Adresse
MUIZENHOEKSTRAAT 69 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande