PIETER VAN DEN BULCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIETER VAN DEN BULCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.336.592

Publication

13/10/2014
ÿþ!

1_11b !

j

Mal !Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dekte

; " "

MONITEUR BELGE

0 6 10- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL

BELGISCH STAATSBiffilTWERRELiet aid MECHELEN

tern «

2 2 SEP, 2014

Onclernemingsnr : 0823.336.592

Benaming

(vo[ult) : PIETER VAN DEN BULCK

(verkort):

Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2500 Lier, Baron Opsomerlaan 35

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ONTBINDING EN SLUTING IN I AKTE.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 10 september 2014, Blad(en): 6 Verzending(en): 0, Geregistreerd op het registratiekantoor MECHELEN-AA op zestien september 2014 (16-09-2014),

Register 5 Boek 329 Blad 022 Vak 0005, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hogergenoemde vennootschap volgende besluiten

heeft genomen:

Eerste Besluit

De voorzitter verklaart dat de vennootschap al haar activiteiten heeft stopgezet, dat zij niet meer actief zal zijn

en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

De voorzitter verklaart dat bijgevolg de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap wenselijk is.

Hierop volgend vat de vergadering de bespreking aan van:

1, het verslag van de zaakvoerder inzake de voorgestelde ontbinding;

2. de staat van actief en passief van 2 september 2014;

3. het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA PARMENTIER GUY, met kantoor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, de dato 5 september 2014, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"BESLUIT

Tof het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PIETER VAN DEN BULCK" kan ik verklaren dat:

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming

met de toepasselijke professionele nonnen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 2 september 2014.

De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 2 september 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 172.513,01 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven: vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge %. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 17.790,34 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Schoten, 5 september 2014

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder (getekend) Guy Parmentier, Bednjfsrevlsor."

Tweede Besluit

Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, besluit de vergadering toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, wat de ver-effeningsprocedure betreft.

De vergadering stelt vast en erkent uitdrukkelijk dat aile passive aangezuiverd werden en dat er op heden geen passiva meer zijn, zodat er niets meer te vereffenen valt, zoals blijkt uit de bovenvermelde staat van activa en passiva van de vennootschap.

De vergadering besluit vervolgens over te gaan tot de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, vanaf heden, met dadelijke invereffeningstelling, zonder benoeming van een vereffenaar, gezien voor heden alle passiva werden vereffend, en er, behoudens gelden op de rekening, evenmin activa aanwezig zijn.

De aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk akkoord te gaan met de bovenvermelde procedure om de ontbinding en vereffening in één enkele akte te realiseren, met als resultaat de onmiddellijk afsluiting.

De aandeelhouder verklaart door de ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf (5) jaar na de afsluiting van de vereffening, onder meer ingeval van eventueel thans onbekend passief, Derde Besluit

Gezien de vorige besluiten, besluit de vergadering tot onmiddellijke sluiting van de vereffening,

De vergadering besluit vervolgens dat het resterend actief door de aandeelhouder zal worden teruggenomen. Gezien de afgifte van de goederen aan de aandeelhouder en gezien zijn verbintenis tot persoonlijke ten leste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden, verklaart de vergadering de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering der aandeelhouders beslist:

-de jaarrekening van het lopende jaar, dat door de ontbinding van de vennootschap, voorwerp van deze akte, heden eindigt, goed te keuren;

-voor dit afgesloten boekjaar, en rekening houdend met de zonet goedgekeurde jaarrekening, kwijting en décharge te geven aan de zaakvoerder;

-tot definitieve afsluiting van de vereffening.

Tot slot, verklaart de vergadering dat, ingevolge de afsluiting van de vereffening, de functie van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

Vierde Besluit

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar worden bewaard door de heer VAN DEN BULCK Pieter, op het adres te 2500 Lier, Baron Opsomerlaan 35.

Vijfde Besluit vaststelling - volmacht

De vergadering stelt vast dat geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staarsaad



De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer VAN DEN BULCK

Pieter, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouder. Hij krijgt eveneens volmacht om te antwoorden op vragen van derden, zoals van het Ministerie van Financiën, alsook om de laatste belastingaangifte van de vennootschap op te stellen en in te dienen, en om de rekeningen te sluiten. Hij kan één of meerdere van de in deze volmacht begrepen bevoegdheden delegeren aan een derde-volmachtdrager.





VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 10 september 2014.

20 Uittreksel.

3° Verslag van de bedrijfsrevisor.

40 Verslag van het bestuursorgaan.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 30.11.2013, NGL 12.02.2014 14037-0028-011
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 30.11.2012, NGL 18.01.2013 13010-0465-011
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 30.11.2011, NGL 09.02.2012 12030-0440-010
22/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1I1 11 II A ININII VI II

" 111,55 =

NEERGELEGD

0 9 -11- 2011

GRIEFir. Far.,..l~-tTE3AttirC van KOOPt~Pn te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0823.336.592

Benaming: "PIETER VAN DEN BULCK

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Baron Opsomerlaan 35

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. VERKORTING BOEKJAAR WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 25 oktober 2011, geregistreerd te Lier op 2i november 2011, boek 204, blad 60, vak 8, twee bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 E Vijfentwintig euro,. getekend S. VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur ai. blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hogergenoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering besluit het huidig boekjaar te verkorten zodat dit zal eindigen op 31 oktober 2011.

Het nieuwe boekjaar zal dan lopen van 01 november tot 31 oktober van het daarop volgend jaar. Aanpassing van artikel 22 van de statuten.

Tweede Besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering eveneens te wijzigen, zodat deze voortaan zal worden

gehouden op 30 november van elk jaar om achttien uur.

Aanpassing van artikel 17 van de statuten.

Derde Besluit

De vergadering geeft de zaakvoerder de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de genomen besluiten,

en zij geeft de ondergetekende notaris opdracht over te gaan tot het opstellen van de gecoordineerde tekst van

de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS. (Jan Verreth)

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 25 oktober 2011.

2° Uittreksel.

3° Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011
ÿþ I b" Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ,

2 5 -08- 2011

GRIFFIE R 1 ANK van

KOOPHAND] te MECHELEN

1111

*11135147*

Ondernemingsnr : 0823.336.592

Benaming: "PIETER VAN DEN BULCK" (voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Boomlaarstraat 2 bus 7

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. Verplaatsing zetel -- Verlenging boekjaar  Wijziging datum algemene vergadering  Statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 17 augustus 2011, geregistreerd te Lier op-23 augustus 2011, boek 204, blad 42, vak 3, twee bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro, getekend S. VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i., blijkt dat de. buitengewone algemene vergadering van de hogergenoemde vennootschap volgende besluiten heeft: genomen:

Eerste Besluit

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap over te brengen naar 2500 Lier, Baron Opsomerlaan 35.

Ingevolge verplaatsing van de zetel, beslist de vergadering de tekst van de eerste alinea van artikel 2 van de

statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Baron Opsomerlaan 35.

Tweede Besluit

De vergadering besluit het boekjaar te verlengen zodat dit zal eindigen op 31 december 2011. Het nieuwe

boekjaar zal dan lopen van 01 januari tot 31 december van ieder jaar.

Aanpassing van artikel 14 der statuten.

Derde Besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering eveneens te wijzigen, zodat deze voortaan zal worden

gehouden op 28 februari om achttien uur.

Aanpassing van artikel 17 van de statuten.

Vierde Besluit

De vergadering geeft de zaakvoerder de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de genomen besluiten,'

en zij geeft de ondergetekende notaris opdracht over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de administraties van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de.

Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt bij deze volmacht verleend aan Kristof Eist, kantoor houdend te.

2500 Lier, Antwerpsesteenweg 174.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS. (Jan Verreth)

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 17 augustus 2011.

2° Uittreksel.

3° Gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PIETER VAN DEN BULCK

Adresse
OPSOMERLAAN 35 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande