PIMANDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIMANDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.859.329

Publication

06/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/04/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Moe word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeryekr.J ler yu(iir, Jcr rechtbank y. koophandel te TONGEREN

16 -04- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

lUsuiuuidiii~~i~

*130650

IEI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.859.329

Benaming

(voluit) : BILI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 3 bus 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op één maart tweeduizend dertien, geregistreerd bij het 9ste kantoor te Beringen op vier maart tweeduizend dertien, boek 433, blad 52, vak 18, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BILI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 3 bus 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren met ondemerningsnummer 0885.859.329, opgericht bij akte verleden voor notaris Fabienne Hendrickx te Beringen op negentien december tweeduizend en zes, be-kendgernaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2007-010310001727, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd. De maatschappelijke zetel werd meermaals verplaatst en dit voor het laatst naar de huidige zetel ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato dertig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2012-02-0210029857.

De voorzitter stelt vast dat er op heden driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

41 Wijziging van het maatschappelijk doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doeg

" industriële reiniging.

" lndustriële reiniging (reiniging gebouwen; ruitenwassers; schoorsteenvegers; onge-dierte bestrijding).

«Diverse dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven.

'Overige zakelijke dienstverlening.

" Net reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enzovoort.

" Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

" Overige reparaties van consumentenartikelen.

" Het lappen van ramen.

" Het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzovoort inclusief olietan-kers.

" Voor huishoudelijke taken tewerkgesteld personeel.

" Verhuur van vrachtwagens, transport van goederen zowel binnenland als buitenland.

" Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horeca-zaken in de horeca-sector, zoals onder meer : drankgelegenheid, verbruikssalon, taverne, tea-room, snackbar, frituur en restaurant.

" Kebab-zaak, broodjeszaak, pizzeria.

" De handel in eigen onroerend goed; flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond.

" De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

" De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten, enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Inpak en verpakkingswerken.

" Het uitbeenderen en verpakken van vlees.

" Plafonneer-, cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekleding.

" Stukadoorswerken; het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerken aan de bin-nen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken; het plaatsen van tus-senwanden van gipsplaten.

" Timmer en schrijnwerk voor gebouwen.

" Het slopen van gebouwen; het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; bouwen van individuele huizen; het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen; de bouw van individuele huizen volgens de formule sleutel op de deur; het optrekken van andere residentiële gebouwen en kantoor-gebouwen.

" Metselwerken.

" Onderneming voor het uitvoeren van metselwerken.

" Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen onder de kap brengen alsmede de coordinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen.

" Restauratiewerken van gebouwen en monumenten.

" Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. 'Het leggen van klinkers en kasseien.

" Leggen van kabels en diverse leidingen.

'Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met in-begrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen.

'Grondwerken; rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige Werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekiedingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speel-pleinaccommodatie verkeerssignalisatie. Metaalconstructies en metalen kunstwer-ken.

"Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van niet-metalen kunstwerken.

" Het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken.

" Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer.

" Het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt,

'Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

" Vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken.

" Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof.

'Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van

sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters.

" Onderneming voor het schilderen van gebouwen; voor het behangen en garneren; plaatsen van tuiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van aile doorschijnend en doorzichtig materiaal.

" Onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbe-dekkingswerken van

gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

"Groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement en betonprodukten.

" Industriële pijpleidingen en kanalisaties. Elektro-technische installaties. Speciale in-stallaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstal-laties, aanleggen van moerriolen. Industriële schilderwerken.

" Elektriciteitswerken.

"Elektriciteitswerken aan huizen, bedrijfsgebouwen, fabrieken, enzovoort.

" Dakbedekking en bouw van dakconstructies; de bouw van daken; het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; het plaatsen van dakgoten en regenaf-voerbuizen; het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

.Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten.

" Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens; het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen.

" Schrijnwerk van hout of van kunststof; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunstof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, in-bouwkeukens, winkeliinrichting, enzovoort,

" De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzo-voort, in hout of kunststof. 'Plaatsen van vloer- en wandtegels.

" Vennootschap in consultancy, management en patrimonium.

" Aile mogelijke bewerkingen in onroerende goederen, als daar zijn de aan- en ver-koop, het uitrusten, verhuren, onderverhuren of in huur nemen, de ruiling, de aanleg en de verkaveling, de bebossing en de ontginning, de handels- en/of landbouwuitbating, het beheer, de financiering, de verzekering en het in waarde stellen van alle onroerende goederen, het bouwen en verbouwen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

" Het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen materiaal en inrichting, kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen;

.Ondernemen in onroerende goederen, kopen, verkopen, huren, verhuren en valori-seren, bouwen en verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen in het kader van het beheer van privaat patrimonium;

-De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen;

-De vennootschap mag het bestuur waarnemen in andere vennootschappen;

"De vennootschap mag zich borgstellen voor derden op gelijk welke wijze met inbe-grip van hypotheekstelling;

.Verhuren van allerlei toestellen, machines, wagens en roerende goederen.

.Aan- en verkoop van meubelen ( onder andere salons, slaapkamers, eetkamers, matrassen, lattenbodems, enzovoort) en binnenhuisinrichting.

" Het ontwerpen van meubelen en binnenhuisinrichting.

" Advies bij renovatiewerken, in eigen naam en voor derden.

.Produktie, verkoop en distributie van binnenhuisinrichtingen in alle mogelijke stoffen.

'Import en export, groot- en kleinhandel van hogervermelde produkten,

" De groot- en kleinhandel, de im- en export van goederen en grondstoffen dienstig voor voormelde activiteiten.

" Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikels.

" Het produceren, maken en plaatsen, en de im- en export van decoratie- en inrich-tingsmaterialen.

"Net houden en uitbaten van restaurant, bistro, café, snackbar en fastfood-restaurant.

'Bowling, pool en andere amusementsvoorzieningen.

" Kruidenierszaak, superette.

" Groot- en kleinhandel, import en export in groenten, fruit, brood-, deeg- en banket-waren, rijst-, zuivel-, vlees-, visprodukten, niet-alcoholische dranken en algemene voedingswaren, vers of geconserveerd in blik, gedroogd, diepgevroren of op welke andere manier ook, en al wat verband houdt met deze activiteit;

" De groot- en kleinhandel, de import en export in huishoudelijke artikelen, in produkten van tabaksnijverheid, van papiernijverheid en van de drukkunst, van de ledenvijver-heid, van de textiel en kledingnijverheid en de glasnijverheid;

'De invoerhandel van menigvuldige produkten;

" Het voeren van de administratie, de boekhouding en de publiciteit van handelson-dememingen,

" Het verpakken, het importeren en exporteren van alle produkten in verband met ho-gervermelde activiteiten.

.1-let vervoer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle produkten in verband met hogervermelde activiteiten;

.Slagerij en spekslagerij, vis, gevogelte, vlees en vleeswaren; groot- en kleinhandel, in - en uitvoer van alle soorten gevogelte, vis, vlees en vleeswaren;

" Bakkerij;

"In- en uitvoer, de in- en verkoop zowel als groothandel alsook als kleinhandel van alle producten, grondstoffen, half- en eindfabrikaten die direct of indirect met bakkerij en/of patisserie te maken hebben of hierdoor vervaardigd worden;

" Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke aktiviteiten in verband met de horeca-sector, zoals onder meer: drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tea-room, snackbar, frituur en restaurant, pitta- en broodjes bar; feestzaal, ontspan-ningscentrum en sportcentrum; alle installaties en inrichtingen behorend tot of aan-sluitend bij de horecasector en de ontspanningswereld.

.1-let inrichten en organiseren van: - Eetmalen, feesten, vermakelijkheden en gezel-schapsspeten; - Conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiemate-rialen van alle aard in de meest ruime zin van het woord; - Vertoning, concerten en tentoonstellingen; - Sport en culturele manifestaties;

" Traiteurdiensten en catering.

.De aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende produkten en diensten.

.Projectontwikkeling voorde nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatie.

.Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen.

" Projectontwikkeling voor kantoorgebouwen.

Projectontwikkeling voor de bouw of aanleg van commerciële en industriële centra.

" Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

" Grondverkavelingen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtin-gen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondeme-mingen of vennootschappen, die éénelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemak-kelijken.

a .

2,:r

ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,

opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen."

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen

navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in

"Pl MANDA".

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar

2060 Antwerpen, Handelstraat 15 bus 2.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om vanaf heden te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap, en

kwijting te verlenen aan : de heer BILICAN Yavuz (NN 64.09.09-351.10), wonende te 3630 Maasmechelen,

Casinostraat 9/A.

De algemene vergadering beslist vervolgens om voor onbepaalde duur vanaf heden te benoemen tot

nieuwe zaakvoerder van de vennootschap : de heer NEIRWA Ahmet, voor-noemd, die uitdrukkelijk verklaart te

aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vierde besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voor-meld in de agenda.

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, heeft de zaak-voerder in het kader van

deze doelwijziging het bijzonder verslag opgemaakt op datum van 1 maart 2013. In dit verslag wordt de

doelwijziging omstandig verantwoord.

Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva, opgemaakt per 31 december 2012 en dus binnen

de wettelijke termijn zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Vijfde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te hemummeren en te

herformuleren, en de statuten aan te passen aan de voormelde besluiten door artikel 1, de eerste alinea van

artikel 2 te wijzigen als volgt en artikel 3 (DOEL) als voormeld.

"Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "PIMANDA"."

"Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Handelstraat 15 bus 2."

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder, staat van

actief en passief, en gecoördineerde statuten.

Notaris Luc Tournier.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 31.08.2012 12512-0070-011
02/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11,1P211.1! R115111

0

iu

beh aa Be Stai

Neergelegd ter gnthe der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 0 -01- 2012

De Noodgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0885.859.329

Benaming

(voluit) : Bili

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 164 K1, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30/12/2011 blijkt dat :

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel vanaf 01/01/2012 te verplaatsen van Rijksweg 164 K1 te 3630 Maasmechelen naar Paul Lambertlaan 3 bus 25 te 3630 Maasmechelen.

Bilican Yavuz

Zaakvoerder

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11493-0174-013
11/08/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II ii iii lUIIlIIHIUhI

Vo beho

aart

aelç Staat

B



NeeTs:cyJe( v;{i:a der 'L'cf°" ar' 11. :QCn'la14&' `.Q -ré..'.GEf?FN

-08- 20U

1 Ee loofdrrif3;er Griffie

Ondernemingsnr : 0885.859.329

Benaming

(voluit) : Bili

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 23, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 12/07/2011 blijkt dat :

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen van Industrielaan 23 te 3630 Maasmechelen naar Rijksweg 164 K1 te 3630 Maasmechelen.

Bilican Yavuz

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 30.08.2010 10510-0187-013
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 11.08.2010 10404-0274-012
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.07.2008, NGL 29.08.2008 08721-0329-012

Coordonnées
PIMANDA

Adresse
HANDELSTRAAT 15, BUS 2 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande