PIPELIFE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PIPELIFE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.848.513

Publication

11/02/2014
ÿþ Mod Wmd 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 *14039 35* 11

Utunitlm1 f?r ÿrjffir- VU'? di< iei:`egIC.Ç

Griffie Ph. 714

Ondernemingsnr : 0403.848.513

Benaming

(voluit) : PIPELIFE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaatsteenweg 302, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op twintig december tweeduizend en dertien, dragende volgende melding van registratie: "1ste kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 1101.2014. Vijf bladen geen renvooien. Boek 972 Blad 90 Vak 13. Ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) (get.) Christelle DE GRAEVE Adviseur ai-ontvanger ai", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PIPELIFE BELGIUM", met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg, 302 (B.T.W. BE-0403.848.513; RPR Antwerpen), ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijf miljoen negenhonderd veertig duizend euro (¬ 5.940.000,00), om het te brengen van vier miljoen negenhonderd vijftig duizend euro (¬ 4.950.000,00) op tien miljoen achthonderd negentig duizend euro (¬ 10.890.000,00).

Deze kapitaalverhoging is verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de creatie en uitgifte van zestig duizend honderd tachtig (60.180) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die van dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die delen in de winsten prorata temporis vanaf de kapitaalverhoging.

Er werd onmiddellijk a pari in geld ingeschreven op deze zestig duizend honderd tachtig (60.180) nieuwe aandelen tegen de totale prijs van vijf miljoen negenhonderd veertig duizend euro (¬ 5.940.000,00).

Op het ogenblik van de inschrijving is elk van deze zestig duizend honderd tachtig (60.180) nieuw uitgegeven aandelen volledig volgestort voor een totaal bedrag van vijf miljoen negenhonderd veertig duizend euro (¬ 5.940.000,00), door storting van vijf miljoen negenhonderd veertig duizend euro (¬ 5.940.000,00) op de bijzondere rekening met het nummer BE35 0017 1376 0937 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis. Een attest van deponering betreffende deze storting werd afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 19 december 2013.

De totale intekenprijs ten belope van vijf miljoen negenhonderd veertig duizend euro (¬ 5.940.000,00) is aldus volledig geboekt op de rekening ''Kapitaal'',

2/ De vergadering stelde vast dat op de vooropgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig werd ingeschreven en dat de zestig duizend honderd tachtig (60.180) nieuw uitgegeven aandelen volledig volstort zijn, heizij voor een totaal bedrag van vijf miljoen negenhonderd veertig duizend euro (¬ 5,940.000,00). De vergadering stelde achtereenvolgens vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus verhoogd werd tot tien miljoen achthonderd negentig duizend euro (¬ 10.890.000,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd en tien duizend driehonderd dertig (110.330) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd en tien duizend driehonderd dertigste (11110.330ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

3/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan het genomen besluit tot kapitaalverhoging, en dit door vervanging van de volledige tekst van dit artikel door de volgende tekst;

"l-let maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tien miljoen achthonderd negentig duizend euro (¬ 10.890.000,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd en tien duizend driehonderd dertig (110.330) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd en tien duizend driehonderd dertigste (11110.330ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk van de honderd en tien duizend driehonderd dertig (110.330) aandelen is volledig volstort.

Alle honderd en tien duizend driehonderd dertig (110.330) aandelen geven dezelfde rechten op de winst en op het maatschappelijk vermogen in geval van vereffening.".

4/ De vergadering besloot tot aanpassing van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en wel als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

artikel 10; invoegen in fine van gezegd artikel van ................

"Wanneer de vennootschap evenwel niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er méér dan twee aandeelhouders zijn.";

- artikel 16: invoegen in fine van de eerste alinea van gezegd artikel na de waarden 'de doorslag' van de volgende tekst; ", tenzij er maar twee bestuurders zijn, in welk geval voorgaande bepaling van rechtswege ophoudt gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat";

- artikel 21: vervangen van het waard 'commissaris-revisor' door het woord "commissaris";

artikel 23: invoegen in fine van gezegd artikel van de volgende tekst:

"Evenwel kunnen de aandeelhouders overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.";

- artikel 27: vervangen van het woord 'commissaris-revisor' door het woord "commissaris";

- artikel 28: vervangen van de volledige tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"De jaarrekening, en in voorkomend geval ook het jaarverslag en het verslag van de commissaris, wordt ter

beschikking gesteld overeenkomstig artikel 535 van het wetboek van vennootschappen,";

- artikel 31: invoegen in fine van dit artikel van de volgende tekst:

"De benoeming van de vereffenaar(s) moet evenwel aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter

bevestiging of homologatie warden voorgelegd.";

- artikel 32: invoegen vóór de eerste alinea van de volgende tekst:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.".

Voorts besloot de vergadering tot invoeging in de statuten van een bijkomend artikel 33, luidend als volgt: "Artikel 33

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld In artikel 181 van het wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf-".

Tot slot besloot de vergadering:

- tot aanpassing van artikel 2 van de statuten aan het door de raad van bestuur op 3 mei 2012 genomen besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap met ingang van 1 juni 2012 naar '2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg, 302' (besluit bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 mei daarna, onder het nummer 12097373), en dit door vervanging van de eerste alinea van gezegd artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg, 302.

Deze zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur mits inachtneming van de taalwetgeving.";

- tot schrapping van de sub artikel 29 van de statuten vermelde rubriek 'Tijdelijke bepaling', en dit gelet op het feit dat betrokken bepalingen inmiddels zonder voorwerp zijn geworden.

5f De vergadering verleende machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd, 20/1212013, 2 volmachten aangehecht;

gecofrdineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþmod 11.1

LUik B_j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0403.848.613

Benaming (voluit): PIPELIFE BELGIUM

(verkort) : -

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Brasschaatsteenweg 302

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Herbenoemingen

Tekst :

* Uit de notulen van de algemene vergadering de dato 25 juni 2013, blijkt het volgende

1, Herbenoeming bestuurders :

De algemene vergadering heeft de benoemingen tot bestuurders bevestigd, genomen door de algemene;

vergadering de dato 16 mei 2012, en heeft verduidelijkt dat het steeds de bedoeling is geweest te herbenoemen;,

tot bestuurder van betreffende vennootschap, voor een periode van zes jaar ingaande op voornoemde datum;,

van 16 mei 2012 en om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar 2018

1. de Heer WIEDIJK Dirk, wonende te 3090 Overijse, Broensdelle 2;

2. de Heer MIRANDA Francisco Javier, wonende te Bergen (Nederland), Kooijmanlaan 7, en

3, de Heer VANDERMENSBRUGGHE Marc Monique François, wonende te 1080 Wien (Oostenrijk),;

Laudongasse 12118,

2. Herbenoeming commissaris

De algemene vergadering heeft verder de herbenoeming bevestigd in het mandaat van commissaris

genomen door de algemene vergadering de dato 16 mei 2012, van KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd

door de Heer Van Donink Harry,

* Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 25 juni 2013, blijkt het volgende :

De voltallige raad van bestuur is onmiddellijk na de algemene vergadering bijeen gekomen en heeft haard

beslissing bevestigd dewelke werd genomen op 16 mei 2012 en 30 april 2012 om te herbenoemen voor eem':

periode van zes jaar ingaande op voornoemde datum van 16 mei 2012 om te eindigen na de jaarvergadering,;

van het jaar tweeduizend achttien

* tot gedelegeerd bestuurder

voormelde Heer WIEDIJK Dirk;

* tot directeur voor het bestuur van de vestigingen in Kalmthout en Beringen, gelast met het dagelijks;,

bestuur

voormelde Heer WIEDIJK Dirk.

WIEDIJK Dirk

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd

- notulen van de algemene vergadering dd. 16/05/2012;

- notulen van de raad van bestuur dd. 30/04/2012;

- notulen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur dd. 25/06/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11Hi319 262+' i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, OP

Griffie ag SEP 2013

i

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 03.07.2013 13263-0258-041
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 21.06.2012 12194-0136-041
30/05/2012 : BL434577
05/10/2011 : BL434577
20/10/2010 : BL434577
08/06/2010 : BL434577
08/06/2010 : BL434577
21/10/2009 : BL434577
21/10/2009 : BL434577
18/06/2009 : BL434577
18/06/2009 : BL434577
17/03/2009 : BL434577
17/03/2009 : BL434577
27/06/2008 : BL434577
27/06/2008 : BL434577
01/10/2007 : BL434577
01/10/2007 : BL434577
27/07/2007 : BL434577
27/07/2007 : BL434577
12/06/2015
ÿþmad 11.1

L iîk" ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

03 MUNI 2015

ardegiermierpen

Ondememingsnr: 0403.848.513

Benaming (voluit) : PIPELIFE BELGIUM

(verkort) : -

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaatsteenweg 302

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Benoeming - Ontslag

* Uit de notulen van de algemene vergadering de dato 3 april 2015, blijkt dat de NV "PIPELIFE BELGIUM", te£ Kalmthout, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

j 1. Aanvaarding ontslag (gedelegeerd) bestuurder : ;,

De algemene vergadering heeft het ontslag aanvaard dat aangeboden werd door de heer WIEDIJK; Dirk, wonende te 3090 Overijse, Broensdelle 2, als bestuurder van de vennootschap, met ingangE,

vanaf 31 maart 2015. ..

Het mandaat van voornoemde heer WIEDIJK Dirk, als gedelegeerd bestuurder kwam automatisch'', ook ten einde vanaf genoemde datum van 31 maart 2015,

i De vergadering heeft hem eervolle décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat. ,

j 2, Benoeming bestuurder :

i De algemene vergadering benoemt vervolgens tot bestuurder, de heer VAN LOON Mark Walter Maria, wonende te 1393 PH Nigtevecht (Nederland), Klompweg 6B, voor een periode van zes jaar:; ingaande op datum van 1 april 2015 en om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar 2021. Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een=

j maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over;;

zou beslissen.

* Uit de notulen van de raad van bestuur, de dato 3 april 2015, blijkt het volgende :

Dat de voltallige raad van bestuur onmiddellijk na de algemene vergadering bijeen gekomen is en de;=

aanvaarding van het ontslag van de heer WIJDIJK Dirk, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap,

bevestigd heeft en vervolgens heeft besloten te benoemen tot gedelegeerd bestuurder :

de heer VAN LOON Mark Walter Maria, wonende te 1393 PH Nigtevecht (Nederland), Klompweg 6B, en dit

voor een periode van zes jaar ingaande op datum van 1 april 2015 om te eindigen na de jaarvergadering van;;

het jaar 2021.

,; Hij heeft verklaard hij zijn mandaat te hebben aanvaard met de bevestiging niet getroffen te zijn door een';

maatregel die zich daartegen zou verzetten.

°! De opdracht van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd, tenzij anders zou besloten worden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

i! Hiermee samen neergelegd

- notulen algemene vergadering;

- notulen raad van bestuur;

- uittreksel handelsregister Pipelife Nederland B.V.;

- uittreksel handelsregister Pipelife Finance B.V.;

- kopie paspoort Van Loon Mark.

jj VAN LOON Mark

ij Gedelegéerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2006 : BL434577
29/11/2006 : BL434577
28/08/2006 : BL434577
28/08/2006 : BL434577
29/06/2006 : BL434577
07/07/2005 : BL434577
07/07/2005 : BL434577
02/05/2005 : BL434577
02/05/2005 : BL434577
24/06/2004 : BL434577
24/06/2004 : BL434577
08/07/2003 : BL434577
08/07/2003 : BL434577
11/06/2003 : BL434577
11/06/2003 : BL434577
29/03/2002 : BL434577
29/03/2002 : BL434577
23/06/2000 : BL434577
23/06/2000 : BL434577
15/06/1999 : BL434577
15/06/1999 : BL434577
06/05/1999 : BL434577
06/05/1999 : BL434577
18/06/1997 : BL434577
04/06/1997 : BL434577
04/06/1997 : BL434577
20/07/1995 : BL434577
20/07/1995 : BL434577
18/07/1995 : BL434577
18/07/1995 : BL434577
18/07/1995 : BL434577
18/07/1995 : BL434577
05/01/1995 : BL434577
05/01/1995 : BL434577
31/12/1993 : BL434577
31/12/1993 : BL434577
16/09/1993 : BL434577
16/09/1993 : BL434577
15/04/1993 : BL434577
15/04/1993 : BL434577
20/06/1990 : BL434577
20/06/1990 : BL434577
13/04/1990 : BL434577
13/04/1990 : BL434577
01/01/1989 : BL434577
26/02/1988 : BL434577
26/02/1988 : BL434577
26/02/1988 : BL434577
26/02/1988 : BL434577
31/05/1986 : BL434577
31/05/1986 : BL434577
01/01/1986 : BL434577
01/01/1986 : BL434577

Coordonnées
PIPELIFE BELGIUM

Adresse
BRASSCHAATSTEENWEG 302 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande